InMotion Hosting vs SiteGround – Care gazdă web este cea mai bună?

01.06.2020
Comparație de găzduire 'InMotion Hosting vs SiteGround – Care gazdă web este cea mai bună?
0 23 мин.

Inmotion-vs-Siteground


În acest articol, vom compara două nume complet diferite, dar cu adevărat puternice, în industria de găzduire web: InMotion Hosting și SiteGround. În primul rând, vom împărtăși câteva detalii importante despre InMotion, inclusiv principalele avantaje și dezavantaje ale serviciilor lor. O vom examina în termeni de asistență pentru clienți, fiabilitate, instrumente și funcții gratuite, prețuri și feedback-ul utilizatorilor.

Oamenii laudă constant InMotion pentru echipa sa puternică de asistență pentru clienți. Acesta este cu siguranță unul dintre costumele lor puternice, cu cunoștințe imense și timpi de răspuns rapid. Pe de altă parte, avem SiteGround, care este o companie destul de mică dacă o comparați cu marile nume din industrie. Cu toate acestea, motivul pentru care primește atât de multe feedback-uri pozitive este din cauza soluțiilor sale orientate către client.

La SiteGround, aveți o șansă mai bună de a găsi un plan de găzduire care să se potrivească perfect nevoilor site-ului dvs. și să ofere o valoare bună pentru banii dvs. Până la sfârșitul acestui articol, vă va fi clar la ce să vă așteptați de la acești furnizori. Acest lucru vă va ușura să decideți care dintre ele funcționează cel mai bine pentru dvs. Fără alte detalii, să începem!

Pro-uri & Contra de gazduire InMotion

InMotion este compania care a găsit echilibrul perfect. De obicei, există două tipuri diferite de baze de clienți care laudă o companie. Este fie lăudat de cei care s-au alăturat acum câteva luni, fie de utilizatorii mai experimentați, fideli, care au o istorie lungă de găzduire acolo. InMotion este tipul companiei extrem de populare, care este lăudat constant de ambele părți.

Mulți ani de experiență în afaceri au contribuit foarte mult la succesul lor. Totul a început în 2001 cu doi tipi, un singur server și un router. Serviciul pentru clienți, facturarea, întreținerea și toate sarcinile aferente afacerii au fost ocupate de aceste două persoane. Fără investitori, fără buget cu care să înceapă. Au început să crească pic cu pic și în cele din urmă a evoluat într-o companie uriașă.

Dacă începeți ceva de la zero, aveți într-adevăr timp să înțelegeți toate diferitele părți ale acestuia. Acesta este motivul pentru care până în acest moment ei știu exact cum să satisfacă nevoile multor publicuri țintă diferite, cum ar fi proprietarii de site-uri cu experiență, proprietarii de afaceri, bloggerii, dezvoltatorii și multe altele. Astăzi, InMotion oferă și diverse planuri dedicate de găzduire. Dacă le considerați prea scumpe, există diverse planuri partajate și VPS din care să alegeți.

În prezent, compania este printre cele mai mari nume din industrie. Oamenii o cunosc ca o soluție stabilă, fiabilă și accesibilă. Fără alte detalii, să parcurgem cele mai bune funcții pe care acest furnizor le are de oferit!

Beneficiile găzduirii InMotion

 • Garanție de returnare de 90 de zile – InMotion Hosting are mare încredere în serviciile lor. Acestea oferă o garanție de 90 de zile pentru utilizatorii care nu sunt mulțumiți de planul lor. Cu o perioadă atât de lungă de timp, nu va fi nicio presiune asupra voastră. Puteți porni serverul dvs. și încercați practic tot ce vine cu serviciul lor de găzduire. Dacă nu îți place, poți pur și simplu să pleci cu banii tăi.
 • Planuri generoase de găzduire – Ceea ce te-ai aștepta în general de la un furnizor de găzduire web este să ofere câteva caracteristici nelimitate și apoi să te surprindă cu o taxă neașteptată. Oamenii aleg de obicei furnizorul pe baza faptului că funcțiile nelimitate incluse în pachet se potrivesc nevoilor site-ului web. InMotion are o ofertă destul de bună pentru utilizatorii săi. Planurile lor includ stocare nelimitată și transfer nelimitat de date. Puteți obține aceste suplimente chiar și înscriindu-vă la planul lor cel mai ieftin. Cât de bine e asta? Este deosebit de grozav dacă stocarea și transferul de date sunt cele două caracteristici de care ai nevoie în special pentru site-ul tău. Dacă nu, nu va face mare diferență pentru dvs..
 • Sunt incluse o mulțime de suplimente – InMotion vă oferă un nume de domeniu chiar în afara liliacului, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la găsirea unui registrator de domenii și cumpărarea unui domeniu acolo. Puteți obține gratuit doar înregistrându-vă la unul dintre planurile lor. În afară de asta, puteți începe să faceți publicitate site-ului dvs. web pe cele mai populare motoare de căutare, inclusiv Bing, Google și Yahoo, cu creditele gratuite pe care vi le oferă InMotion. Copiile de rezervă automate sunt, de asemenea, incluse în pachetul lor de freebies, care garantează că datele site-ului dvs. web nu vor fi deteriorate sau pierdute niciodată. În prezent, nu puteți dezvolta o afacere online fără siguranța copiilor de rezervă.
 • Asistență pentru clienți tehnici – Site-urile și serverele sunt astfel de entități complexe încât, în mod neașteptat, puteți întâmpina probleme în orice moment. În aceste cazuri, este bine să aveți un personal de asistență pentru clienți pe care vă puteți baza. Cu InMotion, puteți obține ajutor profesional 24/7; trebuie doar să întrebați folosind canalele disponibile. Personalul lor poate fi contactat prin e-mailuri, formular de contact, chat în direct și telefon cu timp de răspuns rapid. În ceea ce privește dimensiunea sa, InMotion este considerată în continuare una dintre cele mai mici companii din joc. Cu toate acestea, sunt cu siguranță mai profesioniști decât mulți dintre ceilalți, mai mari. Acest lucru este valabil mai ales când vine vorba de asistență pentru clienți. Desigur, dacă nu aveți nevoie de ajutor direct, puteți rezolva multe probleme doar răsfoind ghidurile, întrebările frecvente și tutorialele video din baza lor de cunoștințe. Multe probleme comune sunt documentate acolo care pot fi rezolvate în câteva minute. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți cuvintele cheie în bara de căutare și să faceți clic pe Căutare.
 • Servere puternice – InMotion Hosting a investit mult în hardware-ul lor pentru a asigura viteza fulgerului pentru utilizatorii lor. Furnizorii pot optimiza întotdeauna oarecum viteza serverelor lor cu ajutorul software-ului, dar acest lucru este întotdeauna bazat în principal pe diferitele componente hardware din care este format serverul. Cu cele mai recente hardware, sunt capabili să stabilească o conexiune rapidă și stabilă între site-urile web și server. După cum am menționat, InMotion este o companie ceva mai mică decât multe dintre celelalte nume mari din web hosting. Au înființat doar 2 centre de date și ambele sunt situate în SUA. Nu sunt disponibile în niciun alt continent, dar compania are cu siguranță o prezență puternică în zonele din jurul Ashburn și Los Angeles.
 • Optime convingătoare – Serverele lor sunt online mai mult de 99% din timp. Aceasta este informația de care proprietarii de site-uri web sunt interesate mai ales înainte de a alege un furnizor de găzduire web. Și are sens, deoarece nimeni nu vrea să-și dezamăgească vizitatorii (sau clienții) cu un site web offline. Pe de altă parte, timpul de oprire al serverului poate duce la o pierdere semnificativă a veniturilor. InMotion Hosting rulează Linux pe serverele lor Dell, iar infrastructura se bazează pe componente Cisco. Este o combinație destul de puternică, iar rezultatul vorbește de la sine. Cu greu puteți opri aceste funcționări și sunt monitorizate tot timpul. Pe lângă software, există și componenta umană. Compania angajează o echipă de experți care nu numai că sunt capabili să rezolve probleme, ci și să îi împiedice să provoace blocarea serverelor.
 • Gazduire sigură – Furnizorul include câteva instrumente solide în pachetele lor pentru securitate. Obțineți un filtru de spam, care vă asigură că vor fi acceptate doar e-mailuri reale în inbox. Indiferent de tipul de site web pe care doriți să îl creați, în cele din urmă, veți începe să primiți mesaje de spam obișnuite, deci nu există niciun alt mod în jurul său. În plus, primești Sucuri și Patchman. Sucuri este o platformă populară de securitate a site-urilor web care vă protejează site-ul împotriva malware. Acesta garantează că puteți continua să vă construiți brandul online fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru amenințări. Pe de altă parte, Patchman se asigură că totul de pe site-ul dvs. este corect plasat, prevenind vulnerabilitățile. De asemenea, face scanări periodice de malware și le elimină dacă sunt detectate. Practic, este un alt bodyguard pentru serverul tău.
 • Mediu prietenos – Deoarece necesită multă energie pentru a rula un server, centrele de date sunt extrem de poluante. Din fericire, amprenta de carbon poate fi mult redusă prin utilizarea energiei verzi. Furnizorii de găzduire web investesc de obicei în energie eoliană și contribuie astfel la un mediu mai bun. Acest lucru devine din ce în ce mai popular în rândul companiilor de găzduire și chiar InMotion Hosting urmează acești pași. Prin înscrierea la planurile lor de găzduire, puteți ajuta, de asemenea, la reducerea poluării.

Contra de gazduire InMotion

 • Scalificare scumpă – Unul dintre dezavantajele InMotion Hosting este că au planuri scumpe și ieftine în repertoriul lor, dar nimic între ele. Aceasta poate fi o problemă dacă începeți să rămâneți fără resurse și doriți să faceți upgrade la următorul plan, deoarece vă va solicita să investiți un buget semnificativ mai mare. Am comparat compania cu celelalte populare din industria de hosting și se dovedește că prețurile lor sunt mai mari decât media. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de faptul că obțineți o calitate înaltă pentru preț. Singura dvs. opțiune este, practic, să vă înscrieți pentru cel puțin un contract anual, ceea ce nu este convenabil pentru acele site-uri web care au nevoie de servicii doar pentru câteva luni. Cel puțin aceștia au o perioadă destul de lungă de garanție de returnare a banilor de 90 de zile. În cele 90 de zile, puteți decide dacă este adecvat pentru dvs. să rulați site-ul dvs. pe serverul lor pe termen lung. Este destul de mult timp pentru a ne gândi, însă, în conformitate cu recenziile, prețurile sunt deja un volum suficient de mare pentru ca potențialii clienți să poată pleca.
 • Planuri de bază limitate – S-ar putea ca planul lor de pornire să nu fie suficient pentru toată lumea, deoarece limitează utilizatorul la maximum 2 site-uri web și 2 baze de date. S-ar putea să fie nevoie să treceți la următorul plan doar pentru a avea voie să găzduiască mai multe site-uri web, chiar dacă nu aveți nevoie de tot atâtea resurse. Ceea ce înseamnă acest lucru este că planurile de la InMotion nu sunt într-adevăr echilibrate pentru utilizatorii de zi cu zi, forțându-i să cheltuiască pentru upgrade-uri inutile. Dacă doriți să stabiliți o prezență online solidă, planul de bază sigur nu va fi suficient pentru mult timp. Alți furnizori oferă planuri de bază în care vă puteți acumula constant veniturile online, până în punctul în care vă simțiți confortabil să faceți upgrade. Acest lucru nu este cazul cu InMotion Hosting.
 • Durează prea mult să înceapă – Trebuie să parcurgeți o secvență inutil de lungă de pagini și formulare până când contul și site-ul dvs. web vor fi gata să fie difuzate. Acest lucru poate elimina o mare parte din timp, în timp ce conturile de la unii dintre alți furnizori pot fi configurate în câteva minute. InMotion a complicat aceste lucruri fără un motiv aparent.
 • Copie de rezervă gratuită este limitată – Furnizorul este destul de generos pentru a crea copii de rezervă regulate ale datelor site-ului dvs. web, deși acest lucru are și o limită. Și, din păcate, această limită este destul de mică. Dacă doriți copii de rezervă obișnuite, trebuie să mențineți dimensiunea site-ului dvs. sub 10 GB. În caz contrar, singura dvs. opțiune este să începeți să plătiți pentru copii de rezervă. De asemenea, copiile de rezervă mai vechi de 4 luni sunt șterse automat, deci nu așteptați să vă întoarceți mai departe decât în ​​timp. Toate celelalte servicii legate de backup sunt considerate servicii suplimentare plătite.

Pro-uri & Contra de SiteGround

Ceea ce SiteGround încearcă să demonstreze cel mai mult este că pot oferi exact ceea ce promit pe site-ul lor web. Există zeci de furnizori de hosting care pur și simplu nu sunt în măsură să își îndeplinească promisiunile. După ce v-ați înscris la planul lor, descoperiți de obicei că în spatele acordului vă așteaptă diverse amenzi și taxe neașteptate.

La SiteGround, puteți găsi toate tipurile de pachete de găzduire web care funcționează așa cum este descris. Există soluții și pentru utilizatorii WordPress, Joomla, Magento, Drupal, PrestaShop și WooCommerce. În plus, există planuri de găzduire partajate, revânzători, cloud și dedicate. Acestea pot oferi tot ceea ce vă ajută site-ul dvs. să crească online și să crească. Fără alte detalii, să vedem câteva dintre principalele aspecte ale acestei companii pe care le considerăm ca avantaje!

Pro de SiteGround

Găzduire de mare viteză – Ceea ce caută majoritatea proprietarilor de site-uri web într-un furnizor de găzduire web este viteza rapidă de încărcare a paginilor. Deoarece internetul este plin de site-uri web foarte competitive, asigurarea vitezei mari a devenit obligatorie pentru toți cei care doresc să stabilească o prezență online solidă. Nu există nici un alt mod în jurul său. Vizitatorii trebuie să poată răsfoi perfect conținutul dvs. până când vor găsi ceea ce își doresc. Dacă încetiniți acest proces alegând un serviciu lent, ei vor decide pur și simplu să plece și să-l găsească în altă parte. SiteGround este unul dintre furnizorii de hosting care păstrează un standard ridicat atunci când vine vorba de viteză. Acest lucru se datorează în special numeroaselor centre de date create în locații strategice din întreaga lume. După ce v-ați înscris, trebuie doar să alegeți cea mai apropiată locație și sunteți setat.

O mulțime de freebies – Pe lângă un plan puternic de găzduire, SiteGround vă oferă și o gamă largă de instrumente și funcții gratuite pentru a vă ajuta să creșteți. De exemplu, acestea vă permit să creați cât mai multe conturi de e-mail și baze de date doriți. Compania păstrează datele site-ului dvs. în siguranță prin crearea de copii de rezervă zilnice. Dacă site-ul dvs. web se prăbușește și nu știți de ce, există întotdeauna opțiunea de a reveni la o versiune anterioară. Faptul că SiteGround oferă o licență cPanel evidențiază doar faptul că doresc să mențină lucrurile simple și ușor de utilizat. Oamenii schimbă furnizorii din când în când, iar cPanel este panoul de control cu ​​care cel mai probabil s-au obișnuit. Poate fi un avantaj uriaș pentru ei să-l folosească în continuare. În plus, acestea vă ajută să porniți site-ul dvs. web, incluzând un domeniu gratuit și un constructor de site-uri în pachet. Aceasta are o valoare foarte mare pentru preț.

Securitate indiscutabilă – SiteGround nu face promisiuni inutile în ceea ce privește securitatea. Doar o fac și nu vei avea de ce să te plângi. Site-ul dvs. va fi monitorizat împotriva malware și a tot felul de atacuri de hackeri în continuu. Au aplicat cele mai recente măsuri de securitate la infrastructura hardware și software a tuturor centrelor de date din 6 locații diferite. Cu performanță ridicată vine securitate la nivel înalt, nu este de mirare că au atât de mulți clienți mulțumiți. Serverele lor sunt fizic și practic de neatins.

Suport eficient și util – Funcționarea unei afaceri online vine cu responsabilitatea de a menține site-ul web și să funcționeze 24/7. Dacă o problemă apare în toiul nopții și determină ca aceasta să se prăbușească, trebuie să fii conștient de ea și să acționezi cât mai curând posibil. Același lucru este așteptat de la furnizor. Trebuie să ajungă rapid la problemă și să înceapă să lucreze la ea, fiecare minut contează. Din fericire, SiteGround oferă un nivel ridicat de asistență cu echipa sa de experți. Acestea pot rezolva rapid și eficient problemele tehnice, astfel încât să vă puteți relaxa și să vă relaxați în loc să vă reîmprospătați site-ul offline peste și după miezul nopții. După ce raportați problema, veți primi în scurt timp un răspuns prietenos și nu va dura mult timp până nu va fi rezolvat. Dacă aveți un site bazat pe Joomla, Drupal sau WordPress, puteți obține ajutor și pentru aceste platforme.

Disponibil în multe țări – SiteGround este o companie imensă acum, deci cine ar fi crezut că totul a început în țara mică din Bulgaria? Pe măsură ce serviciile lor au câștigat popularitate, le-au făcut disponibile la nivel mondial. Întrucât sediul lor este situat în Bulgaria, acesta pare deja promițător pentru utilizatorii europeni, deoarece este destul de aproape de toate țările de acolo. Celelalte centre de date și birouri ale acestora sunt situate în Singapore, Londra, Milano, Chicago și Amsterdam. Se dovedește că pot oferi servicii de găzduire de mare viteză, indiferent unde vă aflați pe planetă. Vă permit chiar să treceți la moneda cu care vă plătiți cel mai convenabil. În total, SiteGround este o opțiune convenabilă atât pentru oameni, cât și din punct de vedere economic și economic.

Optimizat pentru WordPress – Dacă preferați să rulați site-urile dvs. pe WordPress, atunci înscrierea la un plan de găzduire SiteGround va fi extrem de benefic pentru dvs. Veți putea instala CMS cu un singur clic și puteți începe să funcționați imediat. Nu este necesară experiență, și puteți economisi mult mai mult timp cu scripturile de instalare suplimentare cu un clic furnizate de SiteGround. Ei au făcut WordPress și WooCommerce mult mai ușor pentru utilizatori pe pachetele lor de server partajate, cloud și dedicate.

Contra de SiteGround

 • Mic spațiu pe disc pentru preț – Compania este destul de generoasă cu numele de domenii și bazele de date gratuite pe care le includ în fiecare plan comun. De asemenea, vă permit să rulați numeroase site-uri web pe fiecare plan și să instalați o mulțime de software utile. Dar, după cum se dovedește, spațiul pe care îl oferă cu un plan de hosting comun nu este suficient pentru termen lung. Celelalte specificații sunt bune, dar nu vă puteți aștepta ca site-ul dvs. web să supraviețuiască mult timp, cu un plan de bază care vă oferă doar 10 GB de stocare. Aceasta este o limită strictă care poate fi depășită doar dacă treci la următorul plan. Nu mai vorbim de faptul că există mai mulți alți furnizori de hosting care vă oferă spațiu de stocare nelimitat în cel puțin unul dintre planurile lor de bază.
 • Prețurile cresc prea mult – Putem spune că SiteGround oferă reduceri minunate din când în când, iar prețurile lor normale nu sunt prea mari. Cu toate acestea, acest lucru este valabil numai pentru primul an de abonare. După expirarea abonamentului de 12 luni, acestea măresc în mod semnificativ prețurile, necesitând să investești mult mai mult în găzduire web. Planurile lor sunt minunate pentru acea perioadă de timp și atunci vă recomandăm să vă reînnoiți abonamentul numai dacă sunteți cu adevărat mulțumit de serviciile lor. Creșterea prețurilor este adesea atât de dureroasă pentru întreprinderi și persoane fizice, încât, practic, îi obligă să apeleze la un alt furnizor. Datorită metodei lor de facturare, puteți face față unor taxe neașteptate în timp ce plătiți pentru planul dvs. de găzduire lunar. Avantajul facturării lună cu lună este că vă puteți opri oricând doriți. Întrucât contractul durează doar 30 de zile, nu trebuie să vă faceți griji pentru cheltuieli suplimentare în cazul în care lucrurile nu merg bine cu site-ul dvs. web. Din păcate, SiteGround vă plătește 14,95 USD dacă decideți să plecați. Desigur, veți afla acest lucru numai după ce părăsiți furnizorul.
 • Beneficiază mai ales întreprinderile – Serviciile oferite de furnizor sunt mai potrivite pentru întreprinderi decât pentru proiecte individuale. În ciuda acestui fapt, SiteGround se anunță în continuare ca o soluție completă recomandată tuturor. Am spune că planurile lor sunt destul de costisitoare pentru un blogger sau cineva care dorește un site web în alte scopuri personale. Da, este cu caracteristici complete și cel mai probabil nu veți avea probleme, dar există multe alte opțiuni accesibile, oferite de alte companii. SiteGround nu este tipul de furnizor care vă oferă un pachet de funcții și vă lasă în pace. De asemenea, sunt dispuși să vă ofere sprijin și să vă ajute afacerea să crească.

SiteGround vs InMotion – Care este mai bun?

De când InMotion a fost înființat de doi tipi în 2001, compania a crescut foarte mult. Acum este considerată una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în rândul furnizorilor de hosting. Nu doresc doar să se extindă, ci doresc să se îmbunătățească. Pentru a-și atinge obiectivul, aceștia adoptă o abordare diferită și se confruntă cu toate elementele complexe care fac din serviciul lor o ofertă bună pentru clienți.

Acesta este motivul pentru care includ un set atât de specific și versatil de caracteristici în fiecare plan. În plus, garanția lor lungă de returnare a banilor și independența completă în calitate de companie sunt lucrurile care se adresează cel mai mult oamenilor. SiteGround este, de asemenea, un concurent puternic atunci când vine vorba de instrumente și funcții gratuite.

Acestea sunt dedicate să ofere servere de mare viteză care asigură o experiență excepțională a utilizatorilor pentru vizitatorii site-ului. SiteGround este disponibil în mai multe regiuni decât InMotion, deoarece acestea se concentrează pe atingerea unui public mai larg. În timp ce se extind, reușesc, de asemenea, să ofere servicii de cea mai bună calitate. Un serviciu excelent pentru clienți este un alt lucru la care vei avea acces în timp ce găzduiești site-ul tău acolo.

După cum puteți vedea, atât SiteGround cât și InMotion sunt alternative destul de puternice atunci când vine vorba de găzduire web. Ce trebuie să faceți aici este să țineți cont de toate micile detalii și să alegeți planul de găzduire care să se potrivească site-ului dvs. are cel mai mare nevoie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector