WPEngine vs Cloudways – Care gazdă WordPress administrată este cea mai bună?

01.06.2020
Comparație de găzduire 'WPEngine vs Cloudways – Care gazdă WordPress administrată este cea mai bună?
0 22 мин.

wpengine-vs-cloudways


Când căutăm gazde web, putem deveni adesea copleșiți de toate serviciile care există. Mai ales când tocmai începem sau extindem pentru prima dată, să ne dăm seama cu ce companie să mergem pentru găzduirea dvs. web poate fi un coșmar.

Este important să scăpați de toate marketingul aprins și să aruncați o privire atentă asupra a ceea ce are nevoie site-ul dvs. web și modul în care diferitele companii de acolo vă pot ajuta să îndepliniți aceste nevoi. În acest scop, vom avea nevoie de o modalitate bună de a descompune elementele de bază și de a ne accentua cu problema în bucăți de dimensiuni mușcate..

Pentru a obține acest aspect de dimensiuni mușcătoare asupra a ceea ce trebuie să ne concentrăm, astăzi vom arunca o privire asupra a două companii de găzduire și a modului în care stivuiesc unul lângă altul. Parcurgerea acestui proces cu diferite site-uri web este o modalitate excelentă de a vă familiariza cu industria și de a vedea cu adevărat ce are de oferit fiecare companie.

Pentru astăzi, vom analiza două servicii de găzduire axate pe WordPress; WPEngine și Cloudways. Ambele două site-uri oferă servicii foarte bine primite și bine cunoscute, ambele cu o abordare unică a acestei nișe. Deși ambele site-uri au multe de oferit, în special în ceea ce privește funcționalitatea WordPress, cu siguranță amândouă au anumite domenii care au nevoie de îmbunătățiri.

Pentru a începe, vom trece peste WPEngine, cine sunt și despre ce este vorba.

Ce este WPEngine?

În aceste zile, software-ul WordPress oferă o mulțime de site-uri web. În consecință, multe gazde au ales să își concentreze serviciile pe furnizarea de servicii de hosting WordPress optimizate, concepute să funcționeze perfect cu instalările și pluginurile WordPress. WPEngine este una dintre cele mai importante gazde focalizate pe piață pe WordPress.

Conform site-ului WPEngine, 30% din toate site-urile de pe întregul internet sunt construite utilizând WordPress. În plus, 27% din primele 10k de site-uri de trafic sunt alimentate și de WordPress. Aceste numere conduc într-adevăr realitatea viabilității WordPress ca o platformă de conținut, iar site-urile WordPress bine găzduite pot fi o amploare uriașă pentru anumite tipuri de site-uri web.

Diferitele planuri ale WPEngine oferă o mare varietate de statistici și servicii orientate către WordPress și oferă un nivel expert de asistență pentru clienți și ușurință în utilizare, ceea ce le face o opțiune foarte atractivă pentru începători, având totuși puterea necesară pentru a satisface nevoile. a site-urilor web la scară mai mare.

Să aruncăm o privire la unele dintre avantajele diferite pe care WPEngine le oferă.

Beneficiile WPEngine

 • Optimizare WordPress. WordPress este un instrument puternic care poate construi site-uri web cu performanțe mari, cu multe funcții și posibilități de găzduire de conținut. Pentru a menține site-ul dvs. WordPress cu performanțe maxime, hardware-ul și seturile de funcții ale serverului WPEngine sunt concepute pentru a alimenta chiar și cele mai grele instalări WordPress. Opțiunile lor, atât pentru planurile partajate cât și pentru cele bazate pe VPS, sunt un lucru bun, care trebuie să țină cont, deoarece acest lucru adaugă o cantitate mare de versatilitate structurii de prețuri și abilității de scalare a WPEngine..
 • Teme StudioPress. Există o serie de teme premium, inclusiv teme cu răspuns la dispozitivele mobile, disponibile prin StudioPress. Utilizarea acestor teme cu site-ul dvs. vă va oferi un avantaj funcțional și estetic ușor de aplicat față de alți designeri care trebuie să-și creeze teme proprii sau să plătească suplimentar pentru cele premium printr-un alt serviciu. Multe dintre aceste teme StudioPress sunt dotate cu funcții SEO și securitate integrate.
 • Evaluări de pregătire. WPEngine are o echipă de experți la dispoziție, gata să efectueze evaluări pe site-ul dvs. pentru a se asigura că este în formă de navă înainte de a intra în direct. Aceasta poate fi o atracție uriașă pentru persoanele care abia încep, sau care tind să facă multă experimentare cu designul și caracteristicile site-ului lor. Testele în sine sunt efectuate prin testarea compatibilității codului și etapizarea site-ului.
 • WPEngine are o mulțime de caracteristici de conținut care sunt geotargetate către anumite zone geografice. Acest lucru vă permite să personalizați modul în care oamenii din diferite părți ale lumii se interacționează cu conținutul dvs., permițându-vă să ajungeți cu ușurință la o cantitate uimitoare de cititori cu funcționalitatea site-ului dvs..
 • Relații Clienți. Asistența WPEngine are recenzii excelente ale clienților și este disponibilă prin intermediul telefonului 24/7 și prin asistența la chat live. De asemenea, oferă o bibliotecă mare de resurse de învățare, concepute pentru a obține designeri web noi și veterani experimentați, deopotrivă aclimatizați în interiorul și în afara serviciului..
 • Prezenta globala. Cu serverele din SUA, Europa, Orientul Mijlociu, Asia și Africa, WPEngine este capabil să ofere viteze nemaipomenite și accesibilitate la server indiferent de locul în care vă bazați. Având această prezență globală, WPEngine vă va oferi întotdeauna cele mai bune performanțe pentru piața pe care sunteți prezent și activ.
 • O gamă largă de parteneriate. WPEngine este asociată cu o gamă largă de alte servicii și oferă o mulțime de inovații ca urmare. Printre diverșii lor parteneri se numără Amazon Web Services, Google Cloud și altele. Tot conținutul oferit prin parteneriate este optimizat pentru a fi utilizat cu WordPress și oferă o mulțime de funcții suplimentare pe care mulți concurenți nu le pot potrivi.

În mod evident, îi place foarte mult serviciile WPEngine. Au asistență excelentă pentru clienți, resurse la bord și o prezență globală care, în esență, garantează performanțe bune și are sens pentru piața dvs. geografică.

Structura prețurilor lor este, de asemenea, destul de versatilă, dar vom ajunge la asta într-o clipă. Există, în mod evident, alte alte modalități prin care WPEngine nu se compară atât de favorabil cu concurența și nu ar fi o idee bună să luăm decizii fără să ne rotunjim cercetările.

În acest scop, să aruncăm o privire asupra modurilor în care WPEngine tinde să se scurteze.

Contra de WPEngine

 • Mai puțin versatil decât unii concurenți. WPEngine oferă o gamă largă de planuri specializate pentru utilizarea cu WordPress. Deși acest lucru îi face foarte versatili și scalabili pentru site-urile web bazate pe WordPress, funcționalitatea lor nu este atât de atractivă pentru site-urile web care nu vor folosi platforma WordPress. Deoarece ambele site-uri pe care le analizăm astăzi sunt axate pe optimizarea WordPress, aceasta nu este o afacere atât de mică, dar poate fi totuși un lucru bun să nu uitați să mergeți înainte.
 • Având în vedere că WPEngine oferă o gamă largă de funcții, uneori prin parteneriate cu alte servicii, unele dintre interfețele și funcțiile lor pot fi destul de greu de obișnuit. În timp ce sistemul este proiectat să fie ușor de utilizat, există totuși aspecte ale acestuia care vor dura un pic de timp pentru a învăța cum să utilizați eficient.
 • Unele restricții. Pentru a oferi cele mai bune viteze și timp de funcționare de pe piață, WPEngine pune unele mici limitări la diferitele instalări și pluginuri pe care le puteți utiliza pentru site-ul dvs. WordPress. Deși acest lucru este destul de standard și permite WPEngine să ofere genul de optimizare WordPress de top de care sunt cunoscuți, este totuși un lucru dezamăgitor când lucrezi cu o platformă atât de versatilă.

Pentru gazduirea WordPress puternică, cu prezență globală și puncte de preț accesibile, WPEngine este o opțiune foarte competitivă. Indiferent dacă sunteți nou și doriți să începeți să utilizați planurile lor partajate sau un veteran care încearcă să își extindă prezența online, WPEngine are o mulțime de resurse și funcții de care va trebui să vă ajute pe parcurs.

Dezavantajele lor, de asemenea, nu sunt prea păcătoase. Cele mai multe dintre ele sunt destul de standard atunci când vine vorba de servicii de găzduire bazate pe WordPress. Acestea fiind spuse, nu vom înțelege cu adevărat modul în care aceste argumente pro și contra se împacă cu concurența până nu aruncăm o privire la următoarea companie din listă.

Pentru următorul nostru aspect, vom intra în Cloudways și în ce mod diferă de alte servicii de pe piața de gazduire.

Ce este Cloudways?

Cloudways este o platformă de găzduire cloud ce este ușor de utilizat. Acestea oferă o consolă gestionată pentru găzduirea de site-uri web pe serverele cloud. Deși oferă o gamă largă de servicii, acestea se concentrează foarte mult pe găzduirea WordPress. Modelul lor unic le oferă și alte câteva avantaje.

Infrastructura lor actuală de cloud este asigurată de terți precum DigitalOcean, Vultr, Amazon și Google. De asemenea, oferă o migrare gratuită pe platforma lor pentru a-și face echipa de experți care vă gestionează serverul și gestionarea securității, în timp ce vă concentrați pe părțile site-ului dvs. care contează pentru linia de jos..

O altă caracteristică unică a Cloudways este prețul lor de plată. De fapt, acestea au contracte orare care vă permit să plătiți pentru serviciile lor până la oră, așa că nu veți termina niciodată să plătiți pentru serviciile pe care nu le utilizați. Există și alte caracteristici interesante ale prețului, dar putem ajunge la acestea într-o clipă.

Deocamdată, începem aruncând o privire asupra diverselor avantaje pe care Cloudways le poate oferi.

Pro de Cloudways

 • 5 servicii de hosting de cloud diferite. Gazduirea Cloudways este oferită efectiv prin alegerea unuia dintre cele cinci companii terțe. Companiile includ DigitalOcean, Linode, Vultr, Amazon Web Services și Google Cloud Platform. Oferirea de servicii de la o varietate de furnizori permite Cloudways să ofere caracteristici minunate de securitate și gestionare a serverului, interfețe ușor de utilizat și asistență excelentă pentru clienți, pe baza serviciului cloud cu care decideți să mergeți.
 • Ușor de folosit. În plus față de o bază de cunoștințe extinsă și un blog care detaliază elementele complexe ale serviciului lor, Cloudways are și o interfață de utilizare intuitivă și ușor de utilizat, care este ușor de colectat chiar și pentru designeri web fără experiență. Aceasta este o atingere plăcută dacă sunteți nou sau mai puțin experimentat atunci când vine vorba de servicii de găzduire.
 • Relații Clienți. Cloudways oferă un serviciu de clienți bine revizuit prin intermediul unui telefon sau chat live 24 de ore din 24. Deși aceste opțiuni sunt destul de standard pentru majoritatea serviciilor de găzduire în valoare de sare, este totuși liniștitor să știți că veți avea acces la asistență pentru clienți competenți prin calea pe care o alegeți.
 • Servere rapide. Deoarece serviciile reale de hosting de cloud Cloudways sunt furnizate de unii dintre cei mai importanți furnizori de cloud hosting, aceștia au servere foarte puternice disponibile pentru platforma lor. Deoarece se pot concentra pe partea de management și interfața utilizatorului serviciului lor, hostingul cloud externalizat este rapid și fulgeră și face o treabă excelentă pentru a rămâne la curent și competitiv..
 • Certificate SSL gratuite. Ca o caracteristică de securitate destul de standardă, Cloudways oferă certificate SSL gratuite pentru site-urile web găzduite pe platforma lor. Aceasta este o atingere frumoasă, chiar dacă este o caracteristică destul de standard. Certificatele SSL sunt esențiale pentru securitatea site-ului dvs. web și este întotdeauna plăcut să obțineți toate aceste lucruri într-un singur loc, în loc să treceți prin terți.
 • Plugin de cache gratuit WordPress. Cloudways are un plugin integrat de memorie în cache care funcționează Lac și oferă opțiuni de cache a browserului. Acest lucru vă permite să vă cacheți site-ul fără a merge la o altă terță parte pentru serviciile dvs. de cache. Puteți controla și opțiunile de memorie în cache din panoul de setări WordPress.
 • Planuri de plată. Cloudways oferă planuri de plată care plătesc prin server-oră. Aceasta funcționează puțin diferit față de facturarea pe oră în timp real, iar site-urile web care utilizează mai multe resurse vor costa mai mult pe oră decât pe un plan de angajament mai lung. Aceasta este încă o opțiune bună pentru site-uri web mai mici, iar sistemul este surprinzător de viabil pentru site-urile web la scară mai mare care nu folosesc o mulțime de plugin-uri grele.
 • Încercare gratuită. Cloudways oferă o probă gratuită de 30 de zile a serviciilor lor. Aceasta este un pic diferită de garanția obișnuită de restituire a banilor de 30 de zile pe care o oferă majoritatea companiilor, prin faptul că nu trebuie să dați bani, și nu există nicio șansă să vi se plătească servicii nerambursabile. Nici nu aveți nevoie de o carte de credit pentru a vă înscrie.
 • Comisie de sesizare a clienților. Cloudways oferă un program de afiliere care permite utilizatorilor să colecteze comisioane pentru trimiterea de noi clienți în cadrul serviciului. Probabil că timpul tău poate fi mai bine petrecut în proiectarea sau administrarea site-ului și afacerii tale, dar acesta este un mic truc minunat care iese în evidență.
 • Actualizări automate ușoare. Cloudways vă permite să planificați cu ușurință actualizări automate ale software-ului dvs. WordPress. Aceasta este o caracteristică bună ca parte a etichetei lor de gestionare a norului „gestionată” și face mai ușor să vă păstrați site-ul web la zi..
 • Aplicații nelimitate pe orice plan. Toate planurile oferite de Cloudways oferă aplicații nelimitate împreună cu instalarea WordPress. Acest lucru este excelent pentru persoanele care doresc să ruleze site-uri web cu o mare varietate de funcții bazate pe aplicații. Aplicațiile suplimentare vor utiliza resurse suplimentare și este important să țineți cont dacă luați în considerare structura lor de plată.
 • Migrare gratuită. Ca orice gazdă bună, Cloudways oferă migrarea gratuită a site-ului dvs. web către platforma de găzduire. Aceasta este o altă caracteristică care este destul de standard cu orice plan de găzduire de încredere și este mai mult un truc de marketing decât o caracteristică reală. Totuși, este bine să evitați să plătiți din propriul buzunar pentru migrarea site-ului, dacă nu trebuie.

Îi plac foarte mult Cloudways și au o abordare unică în ceea ce privește furnizarea de servicii excelente bazate pe cloud. Serviciile lor funcționează excelent pentru site-urile web bazate pe WordPress, dar nu sunt la fel de limitate în această nișă ca un serviciu specializat precum WPEngine.

Este evident că experimentatul web designer poate folosi excelent serviciile Cloudways, dar este încă important să depășim unele dintre deficiențele lor înainte de a continua cu considerațiile noastre. În continuare, vom analiza unele dintre dezavantajele care apar cu Cloudways.

Contra de Cloudways

 • Fără înregistrare de domeniu. Deși Cloudways oferă servicii excelente de găzduire cloud gestionate printr-o varietate de companii terțe de găzduire cloud, acestea nu oferă înregistrarea pentru numele dvs. de domeniu. Va trebui să vă înregistrați domeniul printr-o altă companie, care poate fi un drag dacă sunteți obișnuit să obțineți acest serviciu de la compania dvs. de găzduire.
 • Fără gazduire prin e-mail. Pe lângă lipsa înregistrării domeniului, Cloudways nu furnizează, de asemenea, adresa de e-mail și serviciile de găzduire. Toate aceste tipuri de sens au sens atunci când vă gândiți la modul în care este gestionată găzduirea lor în cloud, dar poate fi totuși dezamăgitor dacă obișnuiți să obțineți toate aceste servicii într-un singur loc.
 • Asistența poate fi dificil de accesat. Deși Cloudways dispune de asistență clienți bine revizuită, cu o varietate de căi, există unele rapoarte despre timpii de răspuns lent prin telefon sau prin chat-ul live. Este nefericit, dar este un neajuns destul de comun, chiar și în rândul companiilor cu o reputație excelentă de servicii pentru clienți.

La fel ca în cazul WPEngine, aceste dezavantaje nu sunt nimic prea important. Cu toate acestea, mai sunt importante să ținem cont, mai ales pe măsură ce avansăm în etapele finale ale deciziei noastre.

În continuare, vom descompune aceste două companii și vom analiza cum se compară în mod special în trei categorii distincte. Vom arunca o privire asupra performanței acestor două companii funcționalitate, suport, și Preț.

Comparație de funcționalitate

Atât WPEngine, cât și Cloudways oferă un suport excelent pentru site-urile web bazate pe WordPress și sunt suficient de versatile pentru site-urile mici și mari. Funcționalitatea WPEngine este puțin mai limitată, prin faptul că este mult mai orientată către site-urile web bazate pe WordPress. Gazduirea Cloudways este de asemenea un pic unică, cu găzduirea cloud pe terți.

În general, ambele site-uri web au o prezență globală și o funcționalitate comparabilă atunci când analizează exclusiv capacitățile lor WordPress. Cloudways are câteva freebies în plus interesante, cum ar fi pluginul de încercare și de memorie în cache. Deși este posibil să nu aibă aceeași bibliotecă de resurse de învățare ca WPEngine, Cloudways pare să rămână o opțiune foarte puternică pentru clienții mai noi și la scară mai mică..

Funcționalitatea este singură puțin nebuloasă fără să ne uităm la prețuri, așa că vom reveni la toate acestea și aruncăm o privire acum asupra modului în care aceste două companii abordează sprijinul.

Comparație de suport

Ambele companii au analizat foarte bine asistența pentru clienți. Deoarece Cloudways oferă serviciile sale de găzduire gestionate prin intermediul unor terți, poate fi un pic complicat și puteți ajunge să utilizați mai des asistența pentru clienți. Acestea fiind spuse, modelul lor de găzduire gestionat simplifică o mulțime de aspecte mai tehnice ale managementului și securității serverului.

WPEngine, pe de altă parte, oferă asistență pentru clienți prin aceleași căi și are o reputație foarte comparabilă pentru eficacitatea echipei lor de asistență. Acest lucru este încă un lucru greu de judecat, deoarece ambele companii au primit excelent echipe de asistență, dar o reputație mică pentru timpii de răspuns lent.

Compararea pretului

Acesta este momentul de make-or-break pentru mulți clienți. Fără a privi prețul, este imposibil de apreciat cât de eficient este un anumit serviciu de găzduire. Structura prețurilor Cloudways este destul de complexă, deoarece oferă serviciile cloud prin intermediul unei serii de companii terțe, dar vom compara un rezumat cuprinzător al punctelor de preț ale ambelor companii, cu toate acestea..

 • WPEngine o„planuri de pornire” de la 35 USD pe lună, planuri „creștere” de la 115 dolari pe lună, planuri „la scară” de la 290 dolari pe lună și planuri personalizate pentru persoanele care au nevoie de o scară și mai mare încredere.
  • Prețurile pot părea un pic mai abrupte în comparație cu Bluehost, dar funcționalitatea este mult mai versatilă. Planul „pornire” vă oferă 25.000 de vizite, 10 GB stocare, 50 GB în lățime de bandă lunară și 1 site web. De asemenea, aruncă în Genesis Framework, StudioPress Themes și opțiuni de asistență de care am menționat mai devreme.
  • Planul „creștere” crește acest lucru până la 100.000 de vizite, 20 GB stocare, 200 GB lățime de bandă lunară și 5 site-uri.
  • Planul „la scară” este de 290 USD pe lună și include 400.000 de vizite, 30 GB stocare, 400 GB lățime de bandă și 15 site-uri web.
  • De asemenea, au un plan „personalizat” pentru persoanele care necesită site-uri web mult mai puternice. Acest lucru crește vizitele în milioane, stocarea în zona 1TB, lățimea de bandă peste 400 GB pe lună și până la 25 de site-uri web.
 • Cloudways funcționează puțin diferit și are structuri diferite de prețuri bazate pe serviciul de găzduire de la terți pe care îl termini. Companiile care oferă gazduire cloud prin Cloudways includ DigitalOcean, Linode, Vultr, Amazon Web Services și Google Cloud Platform.
  • Gama de prețuri și capacitățile acestor servicii diferite variază. Cel mai ieftin este DigitalOcean, iar cel mai scump este Amazon Web Services.
  • Pentru DigitalOcean, planurile încep de la 10 USD pe lună (0,0139 USD pe oră) și includ 1 GB RAM, 1 procesor de bază, 25 GB de stocare și 1 TB de lățime de bandă..
  • Aceste planuri variază până la 1035 USD pe lună (1.4375 dolari pe oră), ceea ce îți cumpără 192 GB RAM, procesor de bază, 3240 GB stocare și 12 TB de lățime de bandă.

Pentru Amazon, planurile încep de la 34,91 USD pe lună (0,0485 pe oră), ceea ce vă oferă 1,75 GB RAM, procesor 1vCPU, 4 GB de stocare și 2 GB lățime de bandă.

 • Aceste planuri se ridică până la 3058.26 USD pe lună (2.2476 USD pe oră), care include 256 GB RAM, procesor 64vCPU, 4 GB stocare și 2 GB lățime de bandă.

În general, gamele de prețuri sunt mult mai variate cu Cloudways și există și câteva pasaje interesante. Probabil ați observat că planurile DigitalOcean oferă o stocare și o lățime de bandă mult superioare, dar este important să rețineți că acestea sunt prețuri de pornire pentru aceste planuri, iar spațiul suplimentar sau lățimea de bandă pot fi achiziționate de asemenea..

Împachetându-l

În final, se pare că WPEngine este probabil cea mai bună opțiune pentru newbies și site-uri web la scară mai mică, datorită punctelor de preț și ușurinței de utilizare. Dacă sunteți la scară mai mare, Cloudways are o sumă nebună de opțiuni în toate planurile sale și o mulțime de funcții de asistență bune pentru a vă ajuta să vă extindeți și să gestionați resursele web.

Ca întotdeauna, dacă aveți comentarii sau doriți să evidențiați ceva ce ne-a lipsit, informați-ne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector