WPEngine vs Flywheel – Care este cea mai bine gestionată gazdă WordPress?

01.06.2020
Comparație de găzduire 'WPEngine vs Flywheel – Care este cea mai bine gestionată gazdă WordPress?
0 21 мин.

wpengine-volant


Fie că sunteți doar un hobbyist care începe cu primul său site web, sau un antreprenor care se ridică pentru numărul 1000, alegerea unei gazde web poate fi o decizie majoră. Asigurați-vă că gazda pe care o alegeți are puterea și suportul de care aveți nevoie pentru un preț corect face ca întregul proces să fie mai ușor.

Dar cum să trecem de toate prin jargonul de marketing și oferte speciale presărate pe internet? Există noi gazde care apar tot timpul făcând promisiuni cu privire la timpul de funcționare și hardware-ul serverului lor, iar noile gazde, de asemenea, se află în continuă atenție pentru atenția noastră.

Ceea ce trebuie să facem este să obținem o privire bună și concentrată asupra a ceea ce are nevoie site-ul nostru web și modul în care diversele servicii de găzduire de pe piață pot satisface aceste nevoi. Unul dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru este să vă concentrați pe două companii specifice și să comparați diversele caracteristici și puncte de preț pentru a determina care este alegerea superioară.

Astăzi, aruncăm o privire la două servicii de găzduire WordPress; WPEngine și Flywheel. Aceste două gazde oferă găzduire specializată, concepute pentru a fi utilizate cu WordPress. Deși ambele site-uri sunt concepute pentru a oferi cele mai bune viteze de pe piață, cu structuri de preț versatile concepute pentru a răspunde nevoilor dvs., există câteva diferențe cheie între cele două, care ar putea face sau încălca decizia dvs. de găzduire.

Pentru a ne începe, vom arunca o privire la WPEngine, cine sunt și despre ce este vorba.

Ce este WPEngine?

WordPress este un instrument puternic pentru designeri web. Le permite să creeze și să gestioneze cu ușurință site-uri web capabile să găzduiască și să servească o gamă largă de conținut. WPEngine se numără printre principalele gazde bazate pe WordPress disponibile pe piața de gazduire astăzi.

Potrivit site-ului propriu WPEngine, 30% din toate site-urile web sunt construite cu WordPress, iar 27% din cele 10.000 de site-uri web principale din trafic sunt alimentate și de WordPress. Acest lucru arată cu adevărat cum WordPress poate fi un instrument foarte eficient pentru o mare varietate de site-uri web.

Diversele planuri ale WPEngine oferă o gamă variată de servicii optimizate WordPress și oferă, de asemenea, un nivel de asistență pentru clienți. Interfața lor ușor de utilizat și biblioteca de cunoștințe accesibile fac ca învățarea să utilizeze platforma într-un mod eficient.

Pentru a vă face o idee bună despre ce are de oferit WPEngine, aruncăm o privire asupra unor argumente pro și contra.

Beneficiile WPEngine

 • Optimizare WordPress. WordPress este un instrument puternic care poate construi site-uri web cu performanțe mari, cu o mulțime de funcții și posibilități de găzduire de conținut. Pentru a menține site-ul dvs. WordPress performant la cea mai mare eficiență, hardware-ul și seturile de funcții ale serverului WPEngine sunt concepute pentru a alimenta chiar și cele mai grele instalări WordPress. Opțiunile lor atât pentru planurile partajate, cât și pentru cele bazate pe VPS este un lucru bun care trebuie să țineți cont, deoarece acest lucru adaugă o cantitate mare de versatilitate structurii de prețuri și abilității de scalare a WPEngine..
 • Teme StudioPress. Există o serie de teme premium, inclusiv teme cu răspuns la dispozitivele mobile, disponibile prin StudioPress. Utilizarea acestor teme cu site-ul dvs. vă va oferi un avantaj funcțional și estetic ușor de aplicat față de alți designeri care trebuie să-și creeze teme proprii sau să plătească suplimentar pentru cele premium printr-un alt serviciu. Multe dintre aceste teme StudioPress sunt dotate cu funcții SEO și securitate integrate.
 • Evaluări de pregătire. WPEngine are o echipă de experți la dispoziție, gata să efectueze evaluări pe site-ul dvs. pentru a se asigura că este în formă de navă înainte de a intra în direct. Aceasta poate fi o atracție uriașă pentru persoanele care abia încep, sau care tind să facă multă experimentare cu designul și caracteristicile site-ului lor. Testele în sine sunt efectuate prin testarea compatibilității codului și etapizarea site-ului.
 • WPEngine are o mulțime de caracteristici de conținut care sunt geotargetate către anumite zone geografice. Acest lucru vă permite să personalizați modul în care oamenii din diferite părți ale lumii se interacționează cu conținutul dvs., permițându-vă să ajungeți cu ușurință la o cantitate uimitoare de cititori cu funcționalitatea site-ului dvs..
 • Relații Clienți. Asistența WPEngine are recenzii excelente ale clienților și este disponibilă prin intermediul telefonului 24/7 și prin asistența la chat live. De asemenea, oferă o bibliotecă mare de resurse de învățare, concepute pentru a obține designeri web noi și veterani experimentați, deopotrivă aclimatizați în interiorul și în afara serviciului..
 • Prezenta globala. Cu serverele din SUA, Europa, Orientul Mijlociu, Asia și Africa, WPEngine este capabil să ofere viteze nemaipomenite și accesibilitate la server indiferent de locul în care vă bazați. Având această prezență globală, WPEngine vă va oferi întotdeauna cele mai bune performanțe pentru piața pe care sunteți prezent și activ.
 • O gamă largă de parteneriate. WPEngine este asociată cu o gamă largă de alte servicii și oferă o mulțime de inovații ca urmare. Printre diverșii lor parteneri se numără Amazon Web Services, Google Cloud și altele. Tot conținutul oferit prin parteneriate este optimizat pentru a fi utilizat cu WordPress și oferă o mulțime de funcții suplimentare pe care mulți concurenți nu le pot potrivi.

Funcționalitatea și asistența WPEngine sunt o opțiune foarte bună pentru începători și designeri web experimentați deopotrivă. Prezența lor globală și resursele de învățare fac platforma lor foarte versatilă și ușor de utilizat. Ei au o mulțime de opțiuni pentru persoanele care doresc să-și extindă prezența online.

Fără să aruncăm o privire asupra prețului, poate fi greu să vă faceți o idee bună despre modul în care aceste funcții se împacă împotriva concurenței, dar putem trece peste asta într-o clipă. Cu siguranță, există anumite contrare pentru a merge împreună cu aceste argumente și este întotdeauna o idee bună să ne rotunjim cercetările înainte de a ne decide.

În continuare, vom analiza modul în care WPEngine tinde să scadă în comparație cu concurența.

Contra de WPEngine

 • Mai puțin versatil decât unii concurenți. WPEngine oferă o gamă largă de planuri specializate pentru utilizarea cu WordPress. Deși acest lucru îi face foarte versatili și scalabili pentru site-urile web bazate pe WordPress, funcționalitatea lor nu este atât de atractivă pentru site-urile web care nu vor folosi platforma WordPress. Deoarece ambele site-uri pe care le analizăm astăzi sunt axate pe optimizarea WordPress, aceasta nu este o afacere atât de mică, dar poate fi totuși un lucru bun să nu uitați să mergeți înainte.
 • Având în vedere că WPEngine oferă o gamă largă de funcții, uneori prin parteneriate cu alte servicii, unele dintre interfețele și funcțiile lor pot fi destul de greu de obișnuit. În timp ce sistemul este proiectat să fie ușor de utilizat, există totuși aspecte ale acestuia care vor dura un pic de timp pentru a învăța cum să utilizați eficient.
 • Unele restricții. Pentru a oferi cele mai bune viteze și timp de funcționare de pe piață, WPEngine pune unele mici limitări la diferitele instalări și pluginuri pe care le puteți utiliza pentru site-ul dvs. WordPress. Deși acest lucru este destul de standard și permite WPEngine să ofere genul de optimizare WordPress de top de care sunt cunoscuți, este totuși un lucru dezamăgitor când lucrezi cu o platformă atât de versatilă.

După cum vedeți, nu există nimic important aici care să descurajeze cu adevărat clientul potrivit. Există anumite lucruri pe care ar trebui să le ții cont dacă ai merge cu WPEngine, dar fără a arunca o privire asupra a ceea ce trebuie să ofere alte companii, este greu să ai o idee bună despre modul în care WPEngine păstrează.

WPEngine pare o opțiune bună pentru site-urile web și newbies-urile la scară mai mică, deoarece oferă lucruri precum planuri comune și o bază de cunoștințe pentru a vă începe. Acestea fiind spuse, au încă multe posibilități de scalare în care vom putea intra în momentul în care aruncăm o privire la preț.

Deocamdată, schimbăm angrenajele și aruncăm o privire la Flywheel.

Ce este Flywheel?

Flywheel oferă găzduire WordPress administrată „construită pentru oricine creează site-uri frumoase”. Puternica lor platformă WordPress promite să elimine multe dintre problemele de găzduire prin simplificarea proceselor. Au fost începute în 2012 cu misiunea de a îmbunătăți viața designerilor web de pretutindeni care folosesc WordPress.

Acestea oferă o mare varietate de planuri concepute pentru găzduirea simplificată și gestionată WordPress. De asemenea, au câteva opțiuni concepute pentru revânzătorii de site-uri web, ceea ce este o atingere frumoasă. Acestea au o mulțime de demo-uri gratuite și funcții de înscenare care vă permit să vă asigurați că site-ul dvs. web funcționează corect înainte de a merge live, ceea ce este, de asemenea, un alt drăguț frumos pentru a merge împreună cu întregul pachet.

Întrucât Flywheel se concentrează mai mult pe găzduirea WordPress gestionată, care simplifică o mulțime de caracteristici și sarcini implicate în menținerea unui site WordPress, este puțin diferit de WPEngine. Pentru a vă face o idee bună despre modul în care cele două companii sunt diferite, să trecem peste unele dintre argumentele pro și contra ale Flywheel.

Beneficiile Flywheel

 • Infrastructura bazată pe cloud. Flywheel are infrastructură de găzduire bazată pe cloud, alimentată de Google Cloud. Aceasta vă oferă o capacitate de găzduire foarte puternică într-o suită gestionată, eficientizând o mulțime de procese, oferind în același timp toată puterea de care aveți nevoie site-ul dvs..
 • Prezență la nivel mondial. Flywheel are servere în Asia, America de Nord și Europa, asigurându-vă că vă pot oferi servicii de găzduire rapidă în funcție de locul în care trăiți. Prezența lor la nivel mondial nu este la fel de dezvoltată ca WPEngine și le lipsește diversele funcții de geotargeting care îl fac cu adevărat special, dar aceasta este încă o opțiune atractivă.
 • Garanție de returnare de 30 de zile. Ca toate gazdele bune, Flywheel oferă o rambursare la serviciile achiziționate dacă anulați în termen de 30 de zile pentru planurile anuale. De asemenea, aceasta este o caracteristică standard, dar este plăcut dacă sunteți interesat să minimizați riscul implicat de a încerca Flywheel. Este întotdeauna o idee bună să verificați și politica lor de rambursare pe site-ul lor web.
 • Bază de cunoștințe. Deși nu este o bibliotecă de cunoștințe atât de diversă precum WPEngine are de oferit, Flywheel are articole și postări de blog obișnuite care vorbesc despre diverse caracteristici și sfaturi legate de platforma lor. Nu se compară destul de bine cu o bibliotecă de cunoștințe reală, concepută pentru a-i aclima pe utilizatori noi pe platformă, dar este plăcut să aveți anumite documente legate de funcțiile de găzduire, oricum.
 • Motor de cache cu lac. Gazduirea Flywheel este alimentată de serverul cache Varnish, oferind o accelerare rapidă bazată pe memorie HTTP, personalizată pentru a funcționa excelent cu WordPress. Motorul de cache a lacului este o soluție de cache a cunoscută și fiabilă, care promite să accelereze site-urile cu până la 1000% prin conectarea eficientă și eficientă a paginilor web.
 • Optime de 9%. Flywheel garantează un timp de funcționare de 99,9%, ceea ce este plăcut pentru site-urile web care sunt sensibile la inactivitate sau orice conținut de găzduire în general. Timpul înseamnă bani, până la urmă. Unele recenzii susțin că au avut timp de funcționare 100% după 9 luni de serviciu.
 • Site-uri demonstrative gratuite și plătite atunci când merg live. Funcția de demonstrare a site-ului Flywheel vă permite să demonstrați site-ul dvs. web pentru a vă asigura că funcționează corect înainte de a se transmite live. De asemenea, aveți capacitatea de a plăti odată ce site-ul va intra în direct, permițându-vă să vă demonstrați site-ul gratuit. Acest lucru este plăcut pentru utilizatorii care fac multă experimentare cu conținutul lor.
 • Clonarea site-ului web. Flywheel vă permite să clonați site-uri web întregi în loc să le creați de la zero de fiecare dată când doriți să vă extindeți. Această caracteristică are o gamă largă de utilizări și este deosebit de atractivă pentru revânzările de site-uri sau designerii care își vând site-urile web după ce le proiectează.
 • Migrare gratuită. Ca orice gazdă web bună, Flywheel oferă migrare gratuită pe platforma sa de găzduire. Acest lucru este grozav dacă aveți un site web gata să migreze de la o gazdă cu care nu sunteți mulțumit, dar nu este un lucru atât de mare dacă tocmai începeți. Este încă o opțiune bună de a avea orice fel.
 • Setare site web. Flywheel oferă servicii de organizare a site-urilor web destinate rezolvării de probleme a site-ului dvs. web și a tuturor funcțiilor sale înainte de a începe. Aceasta este o caracteristică frumoasă pentru a merge împreună cu caracteristicile demo enumerate mai sus. În general, aceste caracteristici pot face din Flywheel un site foarte prietenos pentru utilizatorii noi și persoanele care experimentează mult cu designul site-ului lor.

La fel ca în cazul WPEngine, sunt foarte multe. Infrastructura lor bazată pe cloud face ca găzduirea lor să fie foarte puternică la un punct de preț foarte competitiv, pe care îl vom parcurge într-o clipă. Deocamdată, vom merge mai departe și vom arunca o privire asupra câtorva moduri în care Flywheel tinde să scadă în comparație cu concurența.

Contra volantelor

 • Fără suport telefonic. Flywheel oferă asistență 24/7 prin chat live și sistem de bilete, dar nu are nicio opțiune pentru asistență telefonică. Acest lucru poate fi un pic frustrant, în special pentru utilizatorii mai noi care ar putea avea nevoie să utilizeze mai mult decât alți utilizatori.
 • Lipsa relativă a transparenței hardware. Acesta este un fel de plângere neplăcută, dar nu este ușor să vă faceți o idee despre hardware-ul care alimentează infrastructura din spatele serviciilor de găzduire ale Flywheel. Cu toate acestea, din moment ce infrastructura este alimentată de Google Cloud, este foarte probabil să fie unul dintre cele mai bune hardware din industrie.
 • Lipsa de planuri comune, VPS și dedicate. Flywheel este un serviciu bazat pe cloud și nu are planuri de găzduire partajate, planuri care utilizează VPS sau planuri care oferă servere dedicate. Acest lucru este în regulă pentru site-urile web și modelele de afaceri care sunt construite în jurul serviciilor bazate pe cloud, dar poate fi limitat pentru site-urile la scară mai mică sau utilizatorii care doresc să utilizeze VPS.

La fel ca în cazul WPEngine, dezavantajele nu sunt atât de importante și depinde într-adevăr de ce tip de site web doriți să construiți dacă veți merge sau nu cu Flywheel. Lipsa de asistență telefonică este destul de amăgitoare și servește pentru ca Flywheel să fie mai puțin o opțiune atractivă pentru utilizatorii mai noi sau pentru întreprinderile la scară mai mică..

În paralel cu lipsa unor planuri comune, acest lucru face ca Flywheel să fie foarte limitată din punct de vedere al scării, comparativ cu WPEngine. Acestea fiind spuse, nu vom avea cu adevărat o idee bună despre cum se acumulează aceste două site-uri până când nu vom arăta cum se compară toate aceste funcții una cu alta..

În continuare, vom examina ambele companii în termen de trei categorii: funcționalitate, suport, și Preț.

Comparație de funcționalitate

În timp ce Flywheel are în mod evident puterea serviciilor cloud ale Google la dispoziție, WPEngine are o prezență globală care depășește Flywheel și o bază de cunoștințe pentru a-i accepta pe utilizatorii noi la serviciul lor. De asemenea, este important să rețineți că Flywheel nu oferă planuri comune, VPS sau planuri dedicate.

Acest lucru va deveni mai ușor de judecat atunci când aruncăm o privire asupra prețului, dar se pare că WPEngine este cel care depășește Flywheel în ceea ce privește funcționalitățile și opțiunile la scară mai mică. Flywheel mai are la dispoziție o gamă largă de instrumente și opțiuni interesante și rămâne o opțiune puternică pentru designerii web care știu ce fac.

În final, depinde de ce are nevoie site-ul dvs. web. În continuare, vom arunca o privire asupra asistenței.

Comparație de suport

WPEngine are recenzii foarte bune pentru clienți, vorbind despre asistența pentru clienți. De asemenea, aceștia își oferă sprijinul prin chat-ul live 24/7 și prin telefon. Există întotdeauna câteva recenzii online care arată o nemulțumire în ceea ce privește serviciul pentru clienți, dar WPEngine are un bilanț foarte frumos.

Elefantul din cameră aici este acela că Flywheel nu oferă niciun suport telefonic. Acest lucru poate fi foarte frustrant pentru utilizatorii mai noi sau utilizatorii obișnuiți să se ocupe direct de telefon, în general. Câștigătorul evident din punct de vedere al asistenței în această comparație este WPEngine, din cauza lipsei de asistență telefonică a Flywheel și a reputației relativ bune a serviciului de asistență pentru WPEngine..

Înainte de a lua decizia finală, vom analiza prețul.

Compararea pretului

Acesta este factorul de make-or-break pentru mulți utilizatori. Nu are rost să plătiți cele mai bune servicii acolo dacă nu corespund nevoilor și bugetului site-ului dvs. Ambele companii au planuri de plată diferite și opțiuni disponibile în funcție de caracteristicile de care aveți nevoie.

 • WPEngine o„planuri de pornire” de la 35 USD pe lună, planuri „creștere” de la 115 dolari pe lună, planuri „la scară” de la 290 dolari pe lună și planuri personalizate pentru persoanele care au nevoie de o scară și mai mare încredere.
  • Prețurile pot părea un pic mai abrupte în comparație cu Bluehost, dar funcționalitatea este mult mai versatilă. Planul „pornire” vă oferă 25.000 de vizite, 10 GB stocare, 50 GB în lățime de bandă lunară și 1 site web. De asemenea, aruncă în Genesis Framework, StudioPress Themes și opțiuni de asistență de care am menționat mai devreme.
  • Planul „creștere” crește acest lucru până la 100.000 de vizite, 20 GB stocare, 200 GB lățime de bandă lunară și 5 site-uri.
  • Planul „la scară” este de 290 USD pe lună și include 400.000 de vizite, 30 GB stocare, 400 GB lățime de bandă și 15 site-uri web.
  • De asemenea, au un plan „personalizat” pentru persoanele care necesită site-uri web mult mai puternice. Acest lucru crește vizitele în milioane, stocarea în zona 1TB, lățimea de bandă peste 400 GB pe lună și până la 25 de site-uri web.
 • Volant oferă o gamă largă de planuri pentru o gamă largă de scale. Planurile lor cele mai ieftine încep de la 14 dolari pe lună, iar cele mai scumpe pornesc de la 229 dolari pe lună. De asemenea, au opțiuni pentru planuri personalizate dacă aveți nevoie de mai multă putere decât ceea ce pot oferi planurile lor preambalate.
  • Planul lor Tiny vă oferă 1 instalare WordPress, 5.000 de vizite lunare, 5 GB spațiu pe disc și 250 GB lățime de bandă. Planul personal crește acest lucru până la 25.000 de vizite lunare, 10 GB spațiu pe disc și 500 GB lățime de bandă. Planul Profesional se ridică la 69 USD pe lună și mai mult și aruncă 100.000 de vizite lunare, 20 GB spațiu pe disc și 1 TB de lățime de bandă.
  • Pentru planurile cu puțin mai multă putere, au planul Freelance. Începând cu 92 de dolari pe lună, care include 10 instalări, 150.000 de vizite, 40 GB de spațiu și 4 TB de lățime de bandă. Planul agenției crește până la 30 de instalări, 600.000 de vizite, 120 GB de spațiu și 8 TB de lățime de bandă, pentru 229 USD pe lună.
  • Planurile personalizate oferă peste 30 de instalări, milioane de vizite lunare, spațiu pe disc personalizat și lățime de bandă și toate celelalte funcții incluse în celelalte planuri ale acestora..

Punctele de preț aici sunt foarte comparabile și ambele site-uri oferă un set puternic și divers de funcții capabile să satisfacă nevoile unei game largi de site-uri web. În general, WPEngine rămâne lider pentru site-urile la scară mai mică, în ciuda punctului de preț mai mare la scări mai mici. Acest lucru se datorează suportului și bazei de cunoștințe disponibile prin WPEngine pe care Flywheel nu le oferă.

Ca întotdeauna, dacă ai gânduri proprii și simți că există ceva ce ne-a lipsit, anunță-ne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector