WPEngine vs Kinsta – Care gazdă WordPress este cea mai bună?

wpengine-vs-kinsta


Industria de găzduire web este în continuă extindere. Cantitatea de companii care apar în mod constant pentru atenția dvs. poate fi uimitoare. Există întotdeauna o multitudine de oferte speciale și reclame care vă promit cea mai bună găzduire de pe piață. Deci, cum alegi care este potrivit pentru tine?

Cel mai simplu mod de a face față acestui torrent de informații este să fiți informat. Dacă puteți arunca o privire mușcată la detaliile celor două companii unul lângă altul, de multe ori poate fi foarte util să decideți care este cea mai potrivită nevoilor dvs..

Pentru a vă salva problemele de a vă răspândi singur prin toate informațiile, o să le descompunem și să aruncăm o privire bună și concentrată asupra câtorva gazde web bune, pentru a vă ajuta să vă mențineți la curent cu ceea ce are industria. Vă oferim.

Astăzi, ne vom uita la WPEngine și Kinsta. Aceste două companii foarte diferite sunt axate în principal pe găzduire optimizată prin WordPress. Ambele gazde își propun să vă aducă o experiență dedicată oferirii de găzduire WordPress rapidă și eficientă, dar care o face mai bine?

Vom începe să aruncăm o privire la WPEngine.

Ce este WPEngine?

Multe companii oferă servicii orientate către WordPress și o fac cu diferite niveluri de dăruire și eficiență. WPEngine își propune să ofere cea mai versatilă și puternică experiență atunci când proiectați site-ul dvs. WordPress.

Stabilirea prețurilor și structura planului lor se bazează pe o multitudine de caracteristici diferite pe care le puteți utiliza pentru a face site-ul dvs. unic. Chiar și alte gazde care oferă același tip de focalizare WordPress ca WPEngine tind să se încadreze în comparație cu unele seturi de funcții.

Acestea fiind spuse, nu a existat niciodată o companie de găzduire care să fie perfectă, iar WPEngine cu siguranță vine însoțită de propriile deficiențe. Pentru a vă oferi o idee concentrată despre ceea ce oferă WPEngine, vom începe cu avantajele pe care le aduc la masă.

Pro de WPEngine

 • Optimizat pentru WordPress. WordPress este un program destul de simplu și optimizat și poate fi utilizat eficient cu planuri Shared sau VPS de pe alte site-uri web. Acestea fiind spuse, însă, site-urile WordPress pot deveni rapid foarte complexe și dificil de rulat eficient dacă utilizați un număr mare de plugin-uri și alte complexități care pot încetini performanța. Serviciile WPEngine sunt optimizate pentru a fi o centrală în tratarea chiar și a celor mai grele site-uri WordPress.
 • Teme StudioPress disponibile. WPEngine are disponibile teme premium cu răspuns mobil la StudioPress. Aceste teme permit site-ului dvs. WordPress să ofere o varietate de experiențe digitale diferite, alimentate de Genesis Framework. Aceste teme prezintă optimizarea motorului de căutare încorporat și funcții de securitate.
 • Lansați evaluarea de pregătire. Echipa de experți WPEngine poate efectua evaluări de pregătire pentru lansare pentru a determina cât de pregătit va fi lansat site-ul dvs. Acesta este un plus uriaș pentru persoanele care încep să înceapă, întrucât este posibil să nu cunoască fiecare factor care intră în proiectarea unui site web funcțional. Evaluarea se realizează prin testarea compatibilității codului și punerea în aplicare a site-ului.
 • WPEngine oferă funcții de conținut specifice locației, care vă permit să vă păstrați conținutul și anunțurile specificate pentru o mare varietate de utilizatori. Versatilitatea și atractivitatea pentru agenții de publicitate fac ca această caracteristică să fie foarte atractivă pentru bloggerii sau persoanele care doresc să ajungă la un public larg.
 • Bună asistență pentru clienți. WPEngine oferă o rețea extinsă de asistență pentru clienți, de la o gamă largă de resurse de învățare de pe site-ul lor web, până la asistență de telefon și chat live 24/7, WPEngine este acolo pentru a-și susține clienții pe tot parcursul.
 • Centre de date globale. WPEngine are servere cu sediul în SUA, Europa, Orientul Mijlociu, Asia și Africa. Dacă aveți centre de date cu sediul în jurul globului, veți avea întotdeauna cele mai bune performanțe pentru zona dvs. atunci când lucrați prin WPEngine. Alte gazde pot avea doar centre de date locale sau unele distribuite în țara de origine. Repartizarea lor în toată lumea face WPEngine o gazdă foarte competitivă din punct de vedere al performanței.
 • WPEngine are o gamă largă de parteneriate cu alte servicii, care oferă o gamă largă de diferite capacități inovatoare. Parteneriatele includ Amazon Web Services, Google Cloud și multe altele. Tot conținutul lor asociat este conceput pentru a fi optimizat cu WordPress, oferindu-vă avantaje inedite în comparație cu companii mai puțin conectate.

După cum vedeți, este foarte mult să vă placă despre găzduirea WPEngine. Asistența lor pentru clienți și prezența globală aduc o mulțime de resurse pe masă. Având această opțiune specializată pentru găzduirea dvs. WordPress poate fi foarte frumos, deoarece vă oferă atenția și capacitățile unei companii cu nume mari și o livrează într-un pachet specializat conceput pentru site-urile WordPress.

Desigur, așa cum am mai spus, nicio gazdă nu a fost vreodată perfectă, iar WPEngine nu face excepție. Pentru a rotunji incurcarea noastră în funcțiile WPEngine, va trebui să aruncăm o privire asupra modului în care acestea apar pe scurt în comparație cu unele dintre concurență.

Contra de WPEngine

 • Mai puțină versatilitate în comparație cu companiile mai puțin specializate. Deoarece WPEngine este optimizat pentru WordPress, nu veți obține prea mult folos din el dacă nu utilizați WordPress pentru a vă alimenta site-ul. De asemenea, multe dintre caracteristicile mai atractive sunt înrădăcinate dacă nu intenționați să încărcați site-ul dvs. WordPress cu un număr mare de pluginuri sau funcții. WPEngine necesită, de asemenea, ca instalațiile de pe platforma lor să fie relativ uniforme, ceea ce vă limitează și mai mult opțiunile.
 • Pentru a oferi toate caracteristicile atractive, de specialitate disponibile, WPEngine are o mulțime de calități care le face diferite de concurența lor. Aceste diferențe pot face de multe ori să te ocupi de WPEngine oarecum complex, mai ales dacă obișnuiești să folosești platforme mai standardizate.
 • Câteva limitări ale funcțiilor WordPress. Pluginurile și funcțiile pe care le utilizați pe site-ul dvs. WordPress trebuie să fie previzibile și regulate. Nu puteți avea o mulțime de programe mai noi sau inovatoare care rulează pe site-ul dvs. și chiar și modelele dvs. de trafic ar trebui să fie relativ regulate. S-ar putea să nu fie o mare afacere pentru persoanele care nu doresc să experimenteze cu platforma lor, dar dacă doriți să faceți schimbări de capriciu, aceasta ar putea fi o soluție de tranzacție pentru dvs..

Dacă ceea ce căutați este un hosting puternic optimizat WordPress, cu resurse pentru nume mari și prețuri accesibile, WPEngine este o opțiune foarte atractivă. În ciuda unor probleme pe care le pot avea cu limitări și complexitate, acestea rămân o opțiune foarte viabilă pentru site-urile web WordPress, chiar dacă sunteți nou pentru întregul lucru de design web.

Este important să rețineți că, în funcție de statisticile proprii ale WPEngine, 30% din site-urile de pe internet sunt construite cu WordPress, iar 27% dintre primele 10k de site-uri de trafic utilizează și WordPress. Acest lucru evidențiază cu adevărat atractivitatea utilizării WordPress pentru a-ți alimenta site-ul, ceea ce la rândul său evidențiază avantajele pe care WPEngine trebuie să le aducă la masă.

Dar asta nu este tot ce a scris. Există o altă companie la care trebuie să aruncăm o privire înainte de a putea lua decizii. Această altă companie se bazează, de asemenea, în jurul găzduirii bazate pe WordPress și au, de asemenea, un set atractiv de funcții concepute pentru a le face cel mai bun serviciu de găzduire WordPress de pe piață.

Ce este Kinsta?

Kinsta a fost fondată în 2013 cu scopul de a deveni cea mai bună platformă de găzduire WordPress de pe glob. Echipa este formată din dezvoltatori WordPress experimentați, care sunt dedicați să aducă o prezență impactantă, semnificativă și puternică comunității de găzduire WordPress.

Acestea oferă o mare varietate de planuri bazate pe WordPress. Au pachete de start-uri potrivite pentru bloggerii și hobby-urile de pornire, precum și conturi întreprinzător puternice, concepute pentru companii mari pentru a gestiona cantități uriașe de date simultane.

În comparație cu alte gazde care se concentrează pe alte domenii și nișe, găzduirea WordPress a lui Kinsta este foarte competitivă. Ei au o mulțime de recenzii strălucitoare ale clienților, precum și o listă de clienți recunoscători, cum ar fi Tripadvisor.

În general, Kinsta poate părea cea mai bună opțiune hands-down pentru găzduirea WordPress. Acestea fiind spuse, este întotdeauna o idee bună să aruncăm o privire concentrată asupra exact ceea ce o companie are de oferit.

Vom arunca o privire acum la unele dintre pro și contra lui Kinsta. Există o mulțime de lucruri pe care Kinsta le aduce la masă și o mulțime de publicități bune și rele despre ei în jurul rețelei. Pentru a ne orienta la specificul modului în care vom lua decizia noastră, vom începe cu unele dintre avantajele pe care Kinsta le oferă.

Pro de Kinsta

 • Garanție de returnare de 30 de zile. Kinsta oferă o rambursare dacă anulați serviciile de găzduire în termen de 30 de zile. Există întotdeauna câteva tipăriri amănunțite care să fie însoțite de aceste garanții, așa că este o idee bună să arunci o privire pe site-ul lor web și să vezi singur dacă obții ceea ce ai negociat. Garanția în sine este destul de standard când vine vorba de companii de găzduire web, dar poate fi plăcut pentru clienții care caută să-și minimizeze riscul.
 • Fără penalizare sau modernizare. Kinsta nu vă va penaliza cu taxe suplimentare pentru că vă schimbați părerea despre ceea ce doriți cu planul dvs. Trecerea la un plan mai ridicat, precum și reducerea la un plan mai mic nu vor suporta nicio taxă sau costuri suplimentare, în afară de diferența reală dintre cele două planuri dacă faceți upgrade. Acest lucru este plăcut, deoarece o mulțime de companii pot obține obiceiul de a goli cu taxe mici pentru tot ceea ce fac clienții lor.
 • 2 luni gratuite incluse cu planuri anuale. Când vă înscrieți la un plan anual, mai degrabă decât un plan lunar, veți primi gratuit două luni gratuite de găzduire WordPress. Alături de tarifele reduse pe care le oferă cu angajamente mai îndelungate, aceasta este o caracteristică foarte drăguță, în special pentru persoanele care doresc să economisească bani, în timp ce beneficiază de găzduire WordPress de înaltă calitate.
 • Nu există contracte pe durată determinată. Kinsta nu își limitează planurile în funcție de perioade de timp. Aceasta este o caracteristică excelentă pentru persoanele cu modele de afaceri volatile, migrații frecvente ale site-urilor web și clienți finici. Să știi că poți ieși dintr-un contract cu mai puțin hassle este întotdeauna un lucru bun atunci când ai lucruri mai bune de care să te temi. Acesta este un factor deosebit de îmbucurător atunci când luați în considerare caracteristicile și tehnologia puternice care vin împreună cu găzduirea WordPress a lui Kinsta.
 • Rambursări anticipate. Când primiți o rambursare de la Kinsta, acestea evaluează rambursările, astfel încât să nu fiți restituiți restituirile pentru serviciile deja prestate. Dacă ați primit doar o găzduire pentru o parte a unei perioade de plată, veți fi facturat sau rambursat numai în funcție de suma plătită, mai degrabă decât trunchiat într-un porumbel cu salarii mai mari. Din nou, acesta este un avantaj avantajos pentru cei care simt că ar putea solicita o rambursare la un moment dat.
 • Copii de rezervă zilnice. Găzduirea WordPress Kinsta gestionează backup-uri zilnice ale conținutului său, astfel încât să nu pierdeți niciodată din lucrurile importante care se întâmplă pe site-ul dvs. web. Multe alte companii de găzduire WordPress oferă copii de rezervă mai rar sau doar cu planuri specifice, dar hostingul Kinsta WordPress include copiile de rezervă cu toate planurile lor. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea unor cantități mari de date.
 • Medii de scena. Kinsta oferă planuri sale medii de organizare. Acest lucru vă permite să vedeți și să testați modificările site-ului dvs. web înainte de a-l lua în direct și asigurați-vă că aveți exact tipul de prezență online de care are nevoie afacerea dvs. Din nou, multe alte gazde web oferă funcții de organizare similare, dar este plăcut să le includem ca o funcție gratuită în toate planurile lor. Aceasta înseamnă că, indiferent de scara serviciului pe care o mergi, vei primi avantajele existenței unui mediu de organizare. Doar unul dintre numeroasele moduri în care Kinsta arată că le pasă.
 • Optimizare WordPress ucigașă. Kinsta are unele dintre cele mai bune găzduire WordPress acolo, cu statistici uptime ucigașe și hardware de ultimă generație optimizat pentru a aduce viteze marcante pe site-ul dvs. WordPress. Recenziile clienților și opiniile despre performanța lor sunt în general strălucitoare în această categorie. Am tendința să cred masele atunci când îmi spun că o gazdă are performanțe uimitoare. Unii oameni par să fi avut probleme cu cantități mici de timp mort, dar acestea par a fi mai mult excepția decât regula.
 • Panou de bord frumos. Deși Kinsta nu pare să folosească interfața standard cPanel a industriei, UI-ul lor este foarte intuitiv și are toate informațiile și instrumentele pe care le-ar dori orice dezvoltator web. Deși nu veți învăța abilități standard pentru industrie atunci când vă familiarizați cu interfața, veți observa că funcțiile și aspectul simplificat îl fac o interfață foarte capabilă, cu toate acestea.

Este foarte mult să vă placă aici. Kinsta aduce o cantitate de aceeași putere și versatilitate pe masă ca WPEngine, odată cu răsucirea ecologică. Multe dintre aceste calități sunt foarte atractive, dar nu vor însemna o mare parte din care nu ne rotunjim experiența, aruncând o privire la unele dintre contra.

Dezavantajele pe care Kinsta nu le dăunează în mod deosebit, dar este întotdeauna bine să vă asigurați că știți pentru ce plătiți, în cazul în care ar putea exista un întreruptor neprevăzut.

Contra lui Kinsta

 • Fără înregistrare de domeniu. Deși Kinsta oferă găzduire WordPress foarte puternică, care tinde să arunce o mulțime de alte gazde din apă, acestea nu oferă propriile lor servicii de înregistrare a domeniului. Acest lucru este bine pentru clienții obișnuiți să se ocupe de înregistrarea domeniului lor separat de serviciile de găzduire.
 • Fără hostin email Din nou, din păcate, Kinsta nu include serviciul de găzduire prin e-mail cu planurile lor. Acesta este mai mult sau mai puțin un standard pentru gazdele WordPress, cărora le place să dedice mai mult din resursele lor lucrurilor de care au nevoie cu adevărat site-urile WordPress. Cu toate acestea, poate fi un pic de durere dacă doriți un e-mail pentru a merge împreună cu site-ul dvs. web. Dacă obișnuiați să vă primiți serviciile de e-mail găzduite prin intermediul gazdei dvs. web, acest lucru ar putea fi un lucru foarte important pentru dvs., dar este mai probabil ca acest lucru să nu creeze prea mult o problemă.
 • Oarecum restrictiv. La fel ca multe alte servicii de găzduire WordPress administrate, Kinsta plasează unele restricții cu privire la tipurile și numărul de pluginuri pe care le puteți instala pe site-ul dvs. web. Acesta este un rău necesar, deoarece îi permite lui Kinsta să-și regleze site-urile WordPress găzduite, astfel încât să garanteze viteza și timpul de funcționare cunoscut.
 • Structura prețurilor. Unii oameni care s-au obișnuit să folosească planuri partajate ar putea fi cam neplăcuți de structura prețurilor utilizate de Kinsta. Trebuie să rețineți că aceste prețuri sunt destinate serverelor dedicate cloud și dedicate și că prețurile sunt încă foarte competitive în comparație cu alte companii. Seturile de funcții și tehnologia sunt în continuare foarte puternice pentru toate planurile lor, chiar în pofida punctului lor de preț.

La fel ca în cazul WPEngine, există unele lucruri care ies în evidență ca un dezavantaj net în comparație cu unele dintre concurență, dar nu este nimic prea sever aici pentru a face ca Kinsta să nu fie competitivă.

Dimpotrivă, tehnologia de ultimă generație și atitudinea lor ecologică fac din ele o opțiune foarte competitivă, chiar și în comparație cu prezența comandantă a WPEngine în lumea de găzduire WordPress.

Deci, acum când am analizat toate avantajele și dezavantajele pe care aceste două companii le aduc la masă, cu ce rămânem? Pentru a atinge cu adevărat acasă evaluarea noastră, vom vedea cum aceste două gazde se compară cot la cot în câteva categorii diferite.

Pentru a obține cea mai bună secțiune a ceea ce lucrăm, vom analiza funcționalitate, suport, și Preț.

Funcționalitate

Pentru ambele companii, avem o putere de găzduire foarte capabilă, optimizată pentru site-urile bazate pe WordPress. Evident, acest lucru nu este nimic special în sine. Fiecare companie are ceva special de oferit în această categorie, WPEngine oferind o experiență extrem de versatilă și la nivel mondial, concepută pentru a satisface nevoile dvs. WordPress, indiferent de nivelul de experiență sau de locația dvs. în lume.

Pe de altă parte, îl avem pe Kinsta, care are și hardware și viteze extrem de puternice, care chiar depășesc WPEngine în multe contexte, în ciuda lipsei aceleiași prezențe globale. Pentru a porni, Kinsta promite, de asemenea, să compenseze impactul economic al serviciilor lor de găzduire prin achiziționarea de credite de energie eoliană.

Depinde într-adevăr până la urmă dacă sunteți mai ecologic sau mai orientat spre a merge cu un brand recunoscut. Vom acorda această categorie lui Kinsta, deoarece au o putere foarte comparabilă în ceea ce privește serviciile lor reale de găzduire, păstrând în același timp un apel special al unghiului ecologic pe care WPEngine pur și simplu nu îl are.

A sustine

Ambele companii au recenzii excelente ale clienților pentru serviciul lor. Kinsta oferă asistență prin e-mail, precum și prin sistemul de bilete. WPEngine oferă suport telefonic și chat 24 de ore din 24, pe lângă o resursă de învățare on-line considerabilă, concepută pentru a-i accepta pe utilizatori pe platformă.

Primul lucru pe care îl vom remarca este lipsa asistenței telefonice pentru Kinsta. Acesta este un dezavantaj cert, ținând cont în special de perioadele de așteptare și natura impersonală a asistenței pentru bilete și e-mail. De asemenea, Kinsta nu are aproape aceleași resurse de învățare oferite clienților lor în comparație cu WPEngine.

Vom oferi aceasta pe WPEngine, datorită căilor sale variate de acces pentru asistență pentru clienți și plusului suplimentar al resurselor lor de învățare..

Preț

Acesta este adevăratul moment de make-or-break pentru mulți potențiali clienți. N-are rost să primăvești pentru cele mai bune opțiuni disponibile dacă spargi banca în acest sens. Pentru a lega într-adevăr valoarea avantajelor și contra, pe care le-am trecut, vom pune alături structurile de preț ale WPEngine și Kinsta și vom evidenția câteva domenii de interes esențiale în ceea ce privește prețul..

 • WPEngine oferă planuri de „pornire” de la 35 USD pe lună, planuri de „creștere” de la 115 dolari pe lună, planuri „la scară” de la 290 USD pe lună și planuri personalizate pentru persoanele care au nevoie de o scară și o mai mare fiabilitate..
  • Prețurile pot părea un pic mai abrupte în comparație cu Bluehost, dar funcționalitatea este mult mai versatilă. Planul „pornire” vă oferă 25.000 de vizite, 10 GB stocare, 50 GB în lățime de bandă lunară și 1 site web. De asemenea, aruncă în Genesis Framework, StudioPress Themes și opțiuni de asistență de care am menționat mai devreme.
  • Planul „creștere” crește acest lucru până la 100.000 de vizite, 20 GB stocare, 200 GB lățime de bandă lunară și 5 site-uri.
  • Planul „la scară” este de 290 USD pe lună și include 400.000 de vizite, 30 GB stocare, 400 GB lățime de bandă și 15 site-uri web.
  • De asemenea, au un plan „personalizat” pentru persoanele care necesită site-uri web mult mai puternice. Acest lucru crește vizitele în milioane, stocarea în zona 1TB, lățimea de bandă peste 400 GB pe lună și până la 25 de site-uri web.
 • Kinsta oferă planuri de găzduire WordPress cuprinse între aproximativ 30 de dolari pe lună și până la 900 $ pe lună pentru planurile lor inițiale.
  • De asemenea, puteți contacta echipa de vânzări pentru a stabili un plan personalizat realizat doar pentru dvs., în cazul în care aveți nevoie de și mai multă putere în comparație cu planurile lor superioare.
  • Planul lor Starter, la 30 de dolari pe lună, include 1 instalare WordPress, 20.000 de vizite, 5 GB de spațiu și SSL și CDN gratuite. Acesta este un set de caracteristici destul de standard pentru un plan de bază WordPress.
  • Planul Pro crește acest lucru până la 2 instalări WordPress, 40.000 de vizite și 10 GB spațiu pentru 60 de dolari pe lună. Planurile continuă să crească în acest fel, iar prețurile în sine sunt puțin mai abrupte decât ceea ce te-ai aștepta de la un alt serviciu. Amintiți-vă doar că plătiți pentru o calitate suplimentară.
  • Planurile lor de afaceri absolvesc în aceeași modă; variind între 100 și 400 USD pe lună și variind de la 5 la 40 de instalări WordPress, 100.000-600.000 de vizite și 15-40 GB spațiu.
  • Cele mai scumpe planuri Enterprise se ridică la 600 USD sau 900 USD pe lună și includ până la 80 de instalări WordPress, 1.500.000 de vizite și 120 GB de spațiu..

WPEngine pare să aibă prețuri mai bune în afara ratelor atunci când vă adaptați la planurile mai mari, dar Kinsta are cu siguranță o gamă suficient de largă pentru a acoperi orice este nevoie de site-ul dvs. web. Kinsta nu menționează alocările de lățime de bandă pe pagina lor de prețuri, dar vizitele lor depășesc foarte mult alocările utilizate de WPEngine, în special la prețuri mai mari..

Sincer, în general, această categorie este egal. Se reduce într-adevăr la câtă putere ai nevoie pentru site-ul tău. Cu toate acestea, este important de remarcat faptul că Kinsta se încheie ca un lider în fața proiectelor de anvergură.

Verdictul

Aceste două site-uri web funcționează foarte bine sub control și au o bază dedicată de clienți și recenzii online sclipitoare pentru a-și susține promisiunile de găzduire WordPress perfectă. Determinarea care este mai bună va depinde într-adevăr de tipul de site web pe care doriți să-l creați și de ce fel de afacere va prezenta suplimentul dvs. online.

Dacă sunteți la scară mică și fără experiență, resursele vaste de învățare și suportul versatil al WPEngine sunt o alegere evidentă pentru dvs. Acest lucru este valabil mai ales ținând cont de punctele lor competitive de preț la scări mai mici.

Pe de altă parte, clienții mai performanți sau mai conștienți din punct de vedere ecologic vor găsi cu siguranță Kinsta o opțiune atractivă, mai ales având în vedere puterea tehnologiei lor de server. În cele din urmă, va trebui să luați propria decizie, deoarece ambele companii par să fi adus jocul lor A.

Ca întotdeauna, simțiți-vă liberi să ne anunțați orice știre pe care am fi uitat-o ​​sau experiențe speciale care s-ar putea să vă răzgândească!

Găzduire fericită.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map