WPEngine vs Pressidium – Care este cea mai bine gestionată gazdă WordPress?

01.06.2020
Comparație de găzduire 'WPEngine vs Pressidium – Care este cea mai bine gestionată gazdă WordPress?
0 22 мин.

wpengine-vs-pressidium


Căutarea de gazde web poate fi adesea copleșitoare. Există prea multe nișe și servicii speciale oferite peste tot pe net. Acest lucru poate fi deosebit de important pentru designerii web care abia încep, sau pentru a-și extinde prezența pe web pentru prima dată.

Asigurați-vă că alegerea dvs. de gazdă web este capabilă să îndeplinească cerințele site-ului dvs. web este unul dintre cei mai buni pași pe care îi puteți face. Dacă beneficiați de o găzduire la prețuri adecvate, cu suport și funcționalitate care se potrivesc nevoilor dvs., vă puteți face mai ușor fiecare pas al procesului. Este doar o întrebare de a putea spune binele din rău.

Pentru a ne da seama de ce avem nevoie, vom arunca o privire asupra a două gazde diferite și vom vedea cum se stivuiesc unul lângă altul. Acest lucru ne permite să aruncăm o privire mușcată la ceea ce trebuie să ne concentrăm și ne permite să vedem cu adevărat ce are de oferit fiecare companie. Este, de asemenea, o modalitate bună pentru a decide care este mai bine.

Astăzi, aruncăm o privire la WPEngine și Pressidium. Este vorba de două gazde cunoscute, cu recenzii bune și tarife competitive. Amândoi își concentrează energiile pe găzduirea bazată pe WordPress, iar caracteristicile și statisticile lor reflectă acest lucru. Toate planurile lor sunt construite cu WordPress în minte și promit viteze rapide de trăsnet și funcționalitate WordPress optimizată.

Acestea fiind spuse, există, probabil, mai mult de câteva moduri în care ambele companii tind să nu depășească concurența. Să începem deci aruncând o privire la WPEngine, cine sunt și despre ce este vorba.

Ce este WPEngine?

Multe site-uri web sunt alimentate de WordPress în aceste zile. Multe gazde se concentrează de fapt pe furnizarea de planuri optimizate concepute pentru site-urile web bazate pe WordPress. WPEngine este una dintre cele mai importante gazde bazate pe WordPress acolo astăzi.

Potrivit site-ului propriu, 30% din toate site-urile web sunt create cu WordPress, iar 27% din primele 10.000 de site-uri de trafic folosesc și WordPress. Aceste numere vorbesc de la sine. WordPress este un instrument puternic care poate alimenta un site web foarte capabil atunci când este folosit corect.

WPEngine încearcă să facă acest proces cât mai simplu și capabil, oferind o mare varietate de planuri și servicii orientate către WordPress. De asemenea, au o reputație bună pentru serviciul clienților și ușurința în utilizare, ceea ce le face o alegere excelentă atât pentru începători, cât și pentru designeri web experimentați.

În continuare, vom arunca o privire asupra diferitelor avantaje pe care WPEngine le oferă.

Beneficiile WPEngine

 • Optimizare WordPress. WordPress este un instrument puternic care poate construi site-uri web cu performanțe mari, cu o mulțime de funcții și posibilități de găzduire de conținut. Pentru a menține site-ul dvs. WordPress performant la cea mai mare eficiență, hardware-ul și seturile de funcții ale serverului WPEngine sunt concepute pentru a alimenta chiar și cele mai grele instalări WordPress. Opțiunile lor atât pentru planurile partajate, cât și pentru cele bazate pe VPS este un lucru bun care trebuie să țineți cont, deoarece acest lucru adaugă o cantitate mare de versatilitate structurii de prețuri și abilității de scalare a WPEngine..
 • Teme StudioPress. Există o serie de teme premium, inclusiv teme cu răspuns la dispozitivele mobile, disponibile prin StudioPress. Utilizarea acestor teme cu site-ul dvs. vă va oferi un avantaj funcțional și estetic ușor de aplicat față de alți designeri care trebuie să-și creeze teme proprii sau să plătească suplimentar pentru cele premium printr-un alt serviciu. Multe dintre aceste teme StudioPress sunt dotate cu funcții SEO și securitate integrate.
 • Evaluări de pregătire. WPEngine are o echipă de experți la dispoziție, gata să efectueze evaluări pe site-ul dvs. pentru a se asigura că este în formă de navă înainte de a intra în direct. Aceasta poate fi o atracție uriașă pentru persoanele care abia încep, sau care tind să facă multă experimentare cu designul și caracteristicile site-ului lor. Testele în sine sunt efectuate prin testarea compatibilității codului și etapizarea site-ului.
 • WPEngine are o mulțime de caracteristici de conținut care sunt geotargetate către anumite zone geografice. Acest lucru vă permite să personalizați modul în care oamenii din diferite părți ale lumii se interacționează cu conținutul dvs., permițându-vă să ajungeți cu ușurință la o cantitate uimitoare de cititori cu funcționalitatea site-ului dvs..
 • Relații Clienți. Asistența WPEngine are recenzii excelente ale clienților și este disponibilă prin intermediul telefonului 24/7 și prin asistența la chat live. De asemenea, oferă o bibliotecă mare de resurse de învățare, concepute pentru a obține designeri web noi și veterani experimentați, deopotrivă aclimatizați în interiorul și în afara serviciului..
 • Prezenta globala. Cu serverele din SUA, Europa, Orientul Mijlociu, Asia și Africa, WPEngine este capabil să ofere viteze nemaipomenite și accesibilitate la server indiferent de locul în care vă bazați. Având această prezență globală, WPEngine vă va oferi întotdeauna cele mai bune performanțe pentru piața pe care sunteți prezent și activ.
 • O gamă largă de parteneriate. WPEngine este asociată cu o gamă largă de alte servicii și oferă o mulțime de inovații ca urmare. Printre diverșii lor parteneri se numără Amazon Web Services, Google Cloud și altele. Tot conținutul oferit prin parteneriate este optimizat pentru a fi utilizat cu WordPress și oferă o mulțime de funcții suplimentare pe care mulți concurenți nu le pot potrivi.

În mod evident, îi place foarte mult serviciile WPEngine. Au asistență excelentă pentru clienți, resurse la bord și o prezență globală care, în esență, garantează performanțe bune și are sens pentru piața dvs. geografică.

Structura prețurilor lor este, de asemenea, destul de versatilă, dar vom ajunge la asta într-o clipă. Există, în mod evident, alte alte moduri în care WPEngine nu se compară atât de favorabil cu concurența și nu ar fi o idee bună să luăm decizii fără a rotunji cercetarea noastră.

În acest scop, să aruncăm o privire asupra modurilor în care WPEngine tinde să se scurteze.

Contra de WPEngine

 • Mai puțin versatil decât unii concurenți. WPEngine oferă o gamă largă de planuri specializate pentru utilizarea cu WordPress. Deși acest lucru îi face foarte versatili și scalabili pentru site-urile web bazate pe WordPress, funcționalitatea lor nu este atât de atractivă pentru site-urile web care nu vor folosi platforma WordPress. Deoarece ambele site-uri pe care le analizăm astăzi sunt axate pe optimizarea WordPress, nu este o afacere atât de mică, dar poate fi totuși un lucru bun să nu uitați să mergeți înainte.
 • Având în vedere că WPEngine oferă o gamă largă de funcții, uneori prin parteneriate cu alte servicii, unele dintre interfețele și funcțiile lor pot fi destul de greu de obișnuit. În timp ce sistemul este proiectat să fie ușor de utilizat, există totuși aspecte ale acestuia care vor dura un pic de timp pentru a învăța cum să utilizați eficient.
 • Unele restricții. Pentru a oferi cele mai bune viteze și timp de funcționare de pe piață, WPEngine pune unele mici limitări la diferitele instalări și pluginuri pe care le puteți utiliza pentru site-ul dvs. WordPress. Deși acest lucru este destul de standard și permite WPEngine să ofere genul de optimizare WordPress de top de care sunt cunoscuți, este totuși un lucru dezamăgitor când lucrezi cu o platformă atât de versatilă.

În ciuda acestor defecte, WPEngine rămâne o opțiune foarte competitivă. Oferă o găzduire puternică WordPress, cu prezență globală și puncte de preț accesibile. Utilizatorii mai noi vor obține o mulțime de kilometri din diferitele planuri partajate, în timp ce gazdele web mai experimentate sau la scară mai mare au încă mult spațiu și opțiuni pentru extinderea prezenței lor online.

Contra, care se potrivesc cu WPEngine, nu sunt prea daunătoare. Cele mai multe dintre aceste lucruri nu sunt o afacere prea mare, și este destul de mare pentru curs, când vine vorba de o găzduire puternică WordPress. Acestea fiind spuse, cu toate acestea, este dificil să obții o idee bună despre cum se compară aceste caracteristici fără a arunca o privire asupra concurenței.

În continuare, vom arunca o privire la Pressidium.

Ce este Pressidium?

Pressidium este o soluție de găzduire WordPress administrată a cărei viziune este „proiectarea și serviciul de găzduire gestionat perfect și perfect din industrie pentru platforma noastră preferată – WordPress”. Acestea oferă o platformă WordPress de întreprindere de încredere de startup-uri tehnologice și de avere 500 de companii deopotrivă. Sunt considerate superioare gazdelor WordPress administrate în concurență și promit calitatea serviciilor, viteză, securitate și performanță.

Lansate în 2014 de o echipă de veterani designeri web, au devenit o soluție de hosting bine cunoscută și bine revizuită. Acestea au primit premiile de performanță de gazduire WordPress Top Tier în 2015 și 2016 de Review Signal.com. Există o mulțime de hype în jurul Pressidium și se pare că furnizează cea mai mare parte.

Un lucru de luat în considerare este însă că Pressidium își taxează utilizatorii în funcție de numărul de vizite pe care le fac site-urile lor. Acest lucru este, în mod evident, puțin diferit de modul în care alte companii o gestionează, unde, în mod normal, ar oferi cantități mai mari de vizite împreună cu planurile lor mai mari.

Acesta este, în mod evident, ceea ce veți dori să țineți cont, în timp ce discutăm celelalte informații ale acestei companii. Acestea fiind spuse, nu vom ști cu adevărat până nu aruncăm o privire, deci să vedem câteva dintre avantajele pe care Pressidium ne le oferă.

Beneficiile Pressidium

 • Plată ușoară. Pressidium acceptă toate formele majore de plată, ceea ce face mai ușoară gestionarea facturării. În timp ce majoritatea companiilor sunt destul de bune pentru a ține pasul cu metodele majore de plată, unele dintre ele pot să nu fie pe măsură.
 • Garanție de returnare de 60 de zile. Ca orice gazdă bună, Pressidium are o garanție de returnare a banilor pentru serviciile lor dacă anulați în termen de 60 de zile. Aceasta este de aproximativ două ori mai lungă decât garanția de 30 de zile pe care o oferă majoritatea companiilor. Este plăcut să ai o garanție decentă în loc, pentru a reduce riscul. Ca întotdeauna, citește politica lor de rambursare pentru a te asigura că știi ce primești.
 • Pressidium are centre de date în Japonia, America de Nord, Asia de Sud-Est, Europa și Oceania. Acest lucru le permite să ofere viteze foarte mari indiferent de locul în care trăiți. Recenziile acestora variază oarecum din punct de vedere al vitezei, dar marea majoritate a utilizatorilor par să fie mult mai mulțumiți de ceea ce Pressidium este capabil să ofere.
 • Pressidium are puncte de preț foarte competitive în care vom intra în detalii mai târziu atunci când vom atinge comparațiile. Prețurile lor reale se compară favorabil cu WPEngine la aproape fiecare punct de preț, iar diferitele planuri pe care le au sunt mult mai versatile decât planurile oferite de WPEngine din punct de vedere al scării..
 • Ușurință în utilizare. Atât serviciul gratuit de migrare al Pressidium, cât și interfața lor reală sunt bine revizuite de utilizatori pe internet. Deși nu folosesc interfața cPanel standard pentru industrie, interfața lor este cuprinzătoare și este cunoscută a fi ușor de învățat și de stăpânit.
 • Sistem de filtrare bot. Toate planurile Pressidium sunt prevăzute cu un sistem de filtrare anti-roboți care protejează site-ul dvs. împotriva activității bot-urilor și altele. Acest lucru este plăcut dacă conținutul de pe site-ul dvs. web poate atrage activitatea bot, sau dacă baza dvs. de utilizator este într-adevăr sensibilă la prezența activității botului.
 • Pressidium promite uptime de 99,95%, iar testele efectuate de alți utilizatori online par să confirme această statistică. 99,95% este un scor foarte bun, deși nu cel mai bun. Este important de reținut că majoritatea recenziilor online afirmă că au obținut 100% funcționare în perioada de testare.
 • Pressidium promite prevenirea amenințărilor fără probleme. Au la dispoziție lucruri precum actualizări automate gestionate, filtrare de bot și firewall-uri pentru a vă asigura că site-ul dvs. este securizat. De asemenea, au un blog de securitate care oferă toate detaliile despre modul în care vă păstrează site-ul. În general, Pressidium pare cu siguranță de încredere cu pretențiile lor în acest sens.
 • Migrare gratuită. Pressidium asigură migrarea gratuită către serviciile lor, ca orice altă gazdă bună. Pressidium are, de asemenea, o mulțime de presă bună despre procesul de migrare efectiv, spunând că este foarte ușor și că suportul în timpul procesului a fost fenomenal. Aceasta este o atingere plăcută dacă căutați o gazdă bună la care să treceți.
 • CDN, SSL și copii de rezervă gratuite. Împreună cu celelalte caracteristici de securitate și asistență, planurile Pressidium oferă copii de rezervă gratuite pentru CDN, SSL și site. Acestea sunt pentru a vă asigura că site-ul dvs. web funcționează corect cu toate caracteristicile de securitate de care are nevoie. Este plăcut să poți primi aceste funcții gratuit de la gazda web în sine, în loc să plătești unei terțe părți.

Pressidium este un fel de secret bine păstrat în industria de gazduire. Statisticile lor uptime și setul larg de caracteristici sunt foarte drăguțe, mai ales cu blogul lor tehnic inclusiv pentru a satisface pe oricine cu întrebări mai avansate.

Ofertele gratuite și acestea sunt, de asemenea, o notă plăcută. Cu toate acestea, trebuie să ne amintim ce au spus despre costul pe vizită. Acesta este, evident, un dezavantaj general, dar depinde cu adevărat de tipul de site web pe care doriți să îl construiți.

Datorită prețurilor și funcționalității lor, se pare că Pressidium ar fi o opțiune destul de puternică pentru utilizatorul potrivit. Acestea fiind spuse, va fi dificil să ne prezentăm o idee bună despre ce avem de-a face până când vom arunca o privire asupra dezavantajelor care apar cu Pressidium.

Desigur, nu există multe aici. Sunt o gazdă destul de solidă la intrare și în exterior. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care am putut să le identificăm.

Cons de Pressidium

 • Sistem de plată pe vizită. Acesta este principalul dezavantaj pentru Pressidium, deși este posibil să nu fie atât de rău pe cât pare. Chiar depinde de site-ul dvs. Deși majoritatea site-urilor WordPress sunt proiectate să funcționeze prin venituri din publicitate, unele modele de afaceri vă permit să profitați în alte moduri. Întrucât vizualizările pe pagini vor fi principalul factor determinant în linia de jos în aproape orice scenariu, este logic să scoateți un pic în plus pentru mai multe vizualizări. Acest factor va intra în joc un pic mai proeminent atunci când aruncăm o privire asupra prețului, deoarece ne va permite să demonstrăm modul în care aceste taxe pe viziune vor afecta prețurile reale.
 • Puncte de preț orientate către piața de afaceri. Deși Pressidium oferă câteva opțiuni pentru site-urile la scară mai mică, majoritatea planurilor sale sunt concepute pentru scara întreprinderii și puteți spune unde se îndreaptă o mare parte a atenției lor ca companie. Cine îi poate blama? La urma urmei, proiectele pe scară largă sunt mai solicitante și mai profitabile. Dacă se întâmplă că ai nevoie de găzduire la scară mai mare, acesta va fi probabil un plus pentru tine. În caz contrar, poate fi ceva de luat în considerare dacă căutați o gazdă la scară mai mică.
 • Fără gazduire prin e-mail. Spre deosebire de multe alte companii de găzduire, Pressidium nu oferă găzduire prin email pe platforma lor. Acesta este un pic învechit, deoarece site-ul este atât de important în aproape toate celelalte aspecte. Acestea fiind spuse, nu este o afacere atât de mare să-ți găzduiești e-mailul în altă parte, este doar o rușine să fii nevoit să mergi în două locuri diferite pentru ceva ce ar putea fi oferit de unul.

Ca și în cazul WPEngine, nu există prea multe aici pentru a ridica prea multe steaguri roșii. Cel mai mare dezavantaj pentru Pressidium pare să fie sistemul lor de plată pe vizită. Este o problemă interesantă și ar putea chiar să funcționeze în avantajul anumitor site-uri web, dar, în general, trebuie doar să urmărești.

Majoritatea celorlalte gazde vă taxează deja pentru vizualizări peste o anumită limită asociată planului dvs., deci nu este o afacere prea mare atunci când îl priviți în context, dar cu adevărat nu vom avea o idee concretă despre ceea ce suntem avem de-a face cu până când ajungem la comparația noastră faină.

Pentru a stabili care dintre aceste site-uri le bate pe celelalte, vom analiza ele unul lângă altul și le vom compara folosind câteva criterii diferite. Îi vom dezlipi conform Funcționalitate, securitate, și Preț.

Comparație de funcționalitate

Ambele site-uri web oferă găzduire WordPress de top, însoțite de toate caracteristicile puternice și rețelele de asistență la care vă așteptați de la această nișă. Ambele companii au o gamă largă de planuri competitive care acoperă funcționalitatea necesară pentru o gamă largă de scale de afaceri.

Ambii au, de asemenea, funcționalitate concepută pentru a accepta distribuitori și alți designeri de site-uri care pot avea nevoi diferite în comparație cu alți utilizatori WordPress. Ceea ce nu au ele sunt opțiunile pentru găzduirea non-WordPress. Aceasta nu ar trebui să fie o afacere prea mare, deoarece probabil căutați oricum gazduire WordPress, dar este bine să rețineți dacă doriți să vă schimbați prezența online în viitor..

Vom numi Pressidium câștigătorul aici datorită timpului de funcționare și competitivității superioare.

Comparație de suport

Din nou, ambele site-uri web au recenzii foarte bune pentru clienți pentru echipele lor de asistență. Amândoi oferă bazele de cunoștințe și bazele de asistență extinse pe site-urile lor web reale, pentru a vă ajuta să abordați probleme mai mici de asistență. Cu toate acestea, atunci când aveți nevoie de atenția unui om real, Pressidium are pur și simplu asistență de bilet disponibilă pentru membri.

WPEngine, pe de altă parte, oferă asistență 24/7 prin telefon și chat live. Chiar dacă ambele companii sunt cunoscute pentru un serviciu bun pentru clienți, vom numi WPEngine câștigătorul clar aici doar prin meritul acestui fapt.

Compararea pretului

Acesta este adevăratul moment de make-or-break pentru mulți potențiali clienți. N-are rost să primăvești pentru cele mai bune opțiuni disponibile dacă spargi banca în acest sens. Pentru a lega într-adevăr valoarea avantajelor și contra, pe care le-am trecut, vom pune alături structurile de preț ale WPEngine și Kinsta și vom evidenția câteva domenii de interes esențiale în ceea ce privește prețul..

 • WPEngine o„planuri de pornire” de la 35 USD pe lună, planuri „creștere” de la 115 dolari pe lună, planuri „la scară” de la 290 dolari pe lună și planuri personalizate pentru persoanele care au nevoie de o scară și mai mare încredere.
  • Prețurile pot părea un pic mai abrupte în comparație cu Bluehost, dar funcționalitatea este mult mai versatilă. Planul „pornire” vă oferă 25.000 de vizite, 10 GB stocare, 50 GB în lățime de bandă lunară și 1 site web. De asemenea, aruncă în Genesis Framework, StudioPress Themes și opțiuni de asistență de care am menționat mai devreme.
  • Planul „creștere” crește acest lucru până la 100.000 de vizite, 20 GB stocare, 200 GB lățime de bandă lunară și 5 site-uri.
  • Planul „la scară” este de 290 USD pe lună și include 400.000 de vizite, 30 GB stocare, 400 GB lățime de bandă și 15 site-uri web.
  • De asemenea, au un plan „personalizat” pentru persoanele care necesită site-uri web mult mai puternice. Acest lucru crește vizitele în milioane, stocarea în zona 1TB, lățimea de bandă peste 400 GB pe lună și până la 25 de site-uri web.
 • Pressidium Oferă planuri începând de la 21 USD pe lună și reducând până la 500 USD pe lună, cu planuri mai mari „Enterprise” disponibile pentru 750 $ + lunar.
  • Planul lor „Micro” vă oferă 1 instalare WordPress, 5 GB spațiu de stocare, mediu de stocare, copii de rezervă, SSL și alte funcții pe care le-am menționat mai sus.
  • Planul lor „personal” crește acest lucru până la 42 de dolari pe lună, ceea ce vă oferă 3 instalări, 10 GB de stocare și toate celelalte bunătăți.
  • Pachetul „Profesional” este de 125 USD pe lună, oferindu-vă 10 instalări și 20 GB stocare.
  • Planul „Business” este de 250 de dolari pe lună, cu 25 de instalări și 30 GB de stocare.
  • Cel mai mare plan standard este planul „Business Plus”, pentru 500 de dolari pe lună, cu 50 de instalări și 40 GB de stocare.

Evident, ambele companii oferă caracteristici competitive pentru punctele de preț mai mici. Pressidium oferă un plan mai ieftin, dar îi lipsește unele dintre caracteristicile planului WPEngine cu prețuri mai mici.

În final, va depinde de tipul de site web pe care îl doriți. Site-urile de orice scară vor avea o experiență bună cu oricare dintre aceste gazde, deși designerii web la scară mai mică pot găsi probabil o gazdă mai mică, care este mai bună pentru ei.

Ca întotdeauna, dacă există ceva ce ne-a lipsit sau dacă ai avut o experiență diferită cu aceste gazde, nu ezitați să ne anunți!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector