PinnacleCart Review

01.06.2020
Constructores de sitios web 'PinnacleCart Review
0 11 мин.

PinnacleCart este o platformă de comerț electronic care le permite comercianților să creeze un proces de checkout intuitiv pe site-urile lor web. PinnacleCart Software ca platformă de servicii (SaaS) este unul dintre cele mai ușor de utilizat atunci când creați site-uri web personalizate de comerț electronic. Serviciul include, de asemenea, găzduire web și întreținerea securității site-ului.


Prezentare generală a PinnacleCart

Încă de la înființare în 2004, PinnacleCart și-a creat o reputație puternică cu ofertele magazinelor online. Lista sa de clienți include branduri mari precum NBA, QBG Brands, HBO UFC, International Health și A&E, printre altele. PinnacleCart oferă șabloane de comerț electronic pe care le puteți comanda pentru designul site-ului dvs. web. Temele sunt personalizabile, permițându-vă să editați cu un editor HTML sau CSS. De asemenea, este ușor să optimizați imaginile și textul pe site-ul dvs. web.

Lista extinsă de oferte PinnacleCart include:

 • Cărucioare de cumpărături și sisteme de check out
 • Șabloane web personalizate
 • Cataloage de produse
 • Instrumente de marketing pe Internet
 • Relații Clienți
 • Funcțiile listei de e-mailuri
 • Coduri promoționale
 • Certificate de cadou
 • Produse Recomandate
 • Recuperarea coșului abandonat
 • Analitica web

PinnacleCart are o perioadă de încercare gratuită de 14 zile pentru clienții interesați să pună serviciul la încercare înainte de a lua o decizie de cumpărare. Ar fi bine să folosiți perioada de încercare înainte de a face un abonament, deoarece compania nu oferă rambursări. Compania nu percepe comisioane de tranzacție.

Când vă abonați la platformă, există trei opțiuni de plată disponibile. Planul Startup este de 45 USD pe lună; planul standard este de 95 USD pe lună, în timp ce planul avansat este de 200 USD pe lună. Toate planurile au produse și servicii nelimitate, copii de rezervă, certificat SSL și asistență pentru clienți.

pinnaclecart-stabilire a prețurilor

Planuri PinnacleCart & Prețuri

Un aspect remarcabil al acestei platforme SaaS de comerț electronic este faptul că este foarte scalabil și poate crește alături de afacerea dvs. Din cele trei planuri de plată, puteți alege unul sau face upgrade la altul, astfel încât să ajungeți să plătiți un preț care să corespundă nevoilor de trafic și de stocare de pe site-ul dvs. web. Cu toate aceste planuri, aveți acces la aceleași funcții, cu doar câteva excepții.

Caracteristici PinnacleCart

pinnaclecart-caracteristici

Caracteristici PinnacleCart

Integrări ale comerțului electronic

PinnacleCart le permite comercianților să îmbunătățească funcționalitatea site-ului lor web cu ajutorul suplimentelor. Complementele pe care le puteți integra cu PinnacleCart includ Webgility pentru gestionarea impozitelor dvs. pe vânzări online, MailChimp pentru e-mail marketing, AddShoppers pentru urmărirea succesului campaniilor dvs. de social media prin analitice și ShipWire, un instrument de transport electronic pentru monitorizarea pachetelor și rularea serviciului de expediere. rapoarte. Există multe alte nenumărate suplimente pe care le puteți folosi cu PinnacleCart.

Securitatea site-ului

PinnacleCart folosește tehnologia SSL pentru criptarea datelor și conexiunilor site-ului web dintre browserul web și servere. Această tehnologie ajută la securizarea informațiilor clienților dvs. pe site-ul dvs. web pentru a ascunde datele lor împotriva criminalității informatice. Este o cerință de siguranță pentru toate magazinele de comerț electronic.

Tehnologie avansată de plată

Platforma de e-commerce acceptă peste 20 de metode de plată diferite, permițând clienților din întreaga lume să facă cumpărături pe site-ul dvs. Puteți alege, de asemenea, să utilizați portofele electronice pentru site-ul dvs. web sau să setați opțiuni de plată FirstData care percep tarife mici pentru comercianți.

Checkout securizat

Sistemul de plăți furnizat de Pinnacle Cart este compatibil cu PCI. Standardele acestui regulament sunt securitatea datelor cardurilor de credit și antivirusul actualizat al site-ului web. Clienții dvs. ajung la cumpărături cu liniște sufletească.

Google Analytics & SEO

Platforma de e-commerce are instrumente SEO extinse pe care le puteți utiliza în strategia de marketing. Acestea includ, printre altele, URL-uri personalizate, meta-descrieri, fișier text robot și hărți site. De asemenea, puteți urmări rapoartele de vânzări și performanța site-ului. Când vine vorba de Content Marketing, puteți utiliza WordPress sau puteți adopta o temă PinnacleCart.

Integrare social media

Puteți transfera aspectul magazinului dvs. de e-commerce așa cum este în paginile dvs. de Facebook, astfel încât fanii dvs. de social media să poată partaja produsele cu ușurință. Această caracteristică funcționează și pentru Google + și Twitter.

Integrare cu Google Analytics

Când derulați campanii online pentru produsele sau marca dvs., puteți utiliza cu ușurință Google AdWords cu PinnacleCart. Toate paginile dvs. web vor fi indexate de Google și de alte motoare de căutare.

Integrare cu magazine de comerț electronic

PinnacleCart vă va permite să exportați cataloagele de produse către site-uri web cum ar fi eBay, Google Merchant, Amazon, Shop Zilla și Yahoo Shopping, printre altele. Platforma oferă, de asemenea, un cod de răspuns QR pentru scanarea reclamelor în reviste. Alte caracteristici de marketing includ trimiterea de actualizări de produse și e-mailuri promoționale, mementouri automate de e-mail și chat live cu clienții.

Marfa de produse

Indiferent dacă aveți de-a face cu produse digitale sau bunuri fizice, Pinnacle Cart vă permite să vă gestionați stocurile. Puteți plasa limitări de descărcare pe fișierele dvs. digitale, astfel încât clienții să poată primi link-uri de descărcare prin e-mail doar după efectuarea plăților. Pentru bunuri fizice, vă puteți organiza inventarul în funcție de preț, caracteristici și producător. De asemenea, platforma vă va notifica automat când stocul dvs. va fi epuizat.

De asemenea, puteți sări peste întregul set de gestionare a stocurilor și puteți utiliza integrarea Doba gratuită a platformei. Aceasta este o caracteristică de livrare prin drop, care vă permite să vindeți produse de la angrosiști, fără a fi nevoie să le depozitați singuri. Odată ce un client comandă, furnizorul are grijă de toate tranzacțiile și detaliile logistice.

Cataloage de fișiere separate prin virgulă

Puteți comuta între furnizorii de coșuri de cumpărături fără a fi necesar să creați noi cataloage de produse. PinnacleCart permite importul cataloagelor de produse în platformă printr-un sistem de fișiere CSV. Acest sistem permite programelor de date PinnacleCart să citească fișierul în format excel.

Prelucrare PinnacleCart

Poarta de alegere a platformei la alegere este FirstData. Acest sistem de procesare a plăților are planul Small Biz de care comercianții pot profita pentru a beneficia de tarife mici. Rata de tranzacție FirstData pentru clienții PinnacleCart este de aproximativ 2,7% + 0,10 USD. Aceasta este o ofertă decentă, dar un om de afaceri îngrozitor ar face mai întâi cercetările înainte de a lua decizia finală. Există, de obicei, alți factori de luat în considerare în afară de ratele tranzacției.

Platforma are o gamă nelimitată de opțiuni de procesare a plăților, în afară de FirstData. PinnacleCart acceptă numeroase procesoare de plată, carduri de credit și debit și portofele electronice. Puteți personaliza metodele de plată pentru a permite plățile offline. De asemenea, trebuie să controlați tipul de carduri de credit acceptabile pe site-ul dvs. de comerț electronic.

Dacă derulați o afacere bazată pe abonamente, Pinnacle Cart vă va permite să configurați un sistem de facturare repetat pentru abonații dvs. De asemenea, sistemul oferă multiple monede și selecții de limbă. Apoi există funcția „Stocarea cardurilor de credit” care vă va permite să setați metode de plată care pot stoca în siguranță datele cardului de credit pentru prelucrarea offline pentru cel mult trei luni.

Template-uri & Elemente de proiectare

pinnaclecart-teme-design-șabloane

Teme PinnacleCart & Modele

Contul dvs. PinnacleCart vă va oferi un set gratuit de șabloane pentru a alege și personaliza pentru site-ul dvs. web. Șabloanele sunt de asemenea mobile. Cel mai bun lucru despre utilizarea acestor modele este că nu trebuie să fii un geek de programare. Crearea unui magazin remarcabil este ușor – trebuie doar să trageți și să aruncați obiecte în designerul de coșuri.

Temele includ șabloane XHTML, modele W3C și CSS / XHTML pentru optimizarea web. Platforma Pinnacle Cart vă permite, de asemenea, să creați funcționalități de zoom a imaginilor pe imaginile produsului, lightbox și galerii foto.

Dacă aveți nevoie pentru a obține site-ul dvs. personalizat, conceput de experți, puteți face PinnacleCart să facă asta pentru dvs. cu o taxă mică. Platforma oferă servicii de design web de la 2100 USD la 5200 USD. Puteți solicita, de asemenea, ajutor cu un singur aspect de design la un cost mai mic.

Ajutor si sustinere

pinnaclecart-on-suport

Asistență online PinnacleCart pentru clienți

PinnacleCart are o echipă fiabilă de asistență pentru clienți. Site-ul companiei oferă toate informațiile prin articole și tutoriale video. De asemenea, puteți vorbi cu un agent de clienți prin e-mail, telefon sau chat live. Când vă primiți contul pentru prima dată, veți primi e-mailuri care vă ghidează modul de utilizare a caracteristicilor platformei. Puteți utiliza, de asemenea, ghidul de pornire rapidă pentru a vă ajuta să vă configurați magazinul de comerț electronic cu PinnacleCart.

De asemenea, compania oferă servicii de asistență de urgență toată ziua. Alte modalități prin care clienții pot accesa ajutor includ urmarea forumurilor utilizatorilor PinnacleCart. Discuțiile vă pot ține la curent cu funcțiile și vă pot ajuta să rezolvați sclipici. Puteți urma, de asemenea, secțiunea de întrebări frecvente din pagina principală a companiei.

Pro-uri & Contra de PinnacleCart

În comparație cu alte platforme de comerț electronic de pe piață, PinnacleCart are și câteva puncte puternice și dezavantaje..

Pro-uri

 • PinnacleCart are recenzii pozitive atunci când vine vorba de asistență pentru clienți. Mulți clienți au lăudat răspunsul rapid și profesionalismul echipei de asistență pentru clienți
 • PinnacleCart este compatibil cu multe suplimente și aplicații terțe care vă pot ajuta în marketing, administrarea stocurilor și administrarea
 • Funcțiile de securitate a datelor și de securitate a cardurilor de credit oferite de această platformă de comerț electronic sunt cele mai importante mărci. Acestea includ certificatele SSL și conformitatea PCI
 • Folosirea elementelor de design și a temelor pentru a optimiza site-urile de comerț electronic este ușor chiar și pentru cei fără cunoștințe de programare

Contra

 • PinnacleCart nu are o caracteristică pentru a urmări vânzările din magazinul dvs. fizic
 • Nu există nicio funcție de blog sau funcție de revizuire a produsului
 • Pentru programatori, codarea PinnacleCart este uneori dificilă mai ales atunci când se creează modificări avansate ale șabloanelor
 • Platforma are capacități limitate limitate, iar clienții internaționali se confruntă, de asemenea, cu dificultăți în acceptarea plăților în afara SUA
 • Niciun program de fidelizare a clienților
 • Utilizatorii noi pot găsi platforma dificil de navigat

Verdictul

Pinnacle Cart este un excelent software de comerț electronic? Raspunsul este da. În ciuda dezavantajelor sale, se livrează bine în mandatul său de a face site-urile de e-commerce intuitive, prietenoase pentru clienți și profitabile. Puteți accesa, de asemenea, platforma pe toate dispozitivele dvs. din cloud.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector