DudaMobile.com Review

DudaMobile.com este un constructor de site-uri DIY care se concentrează pe ajutorarea persoanelor fizice și a profesioniștilor să construiască site-uri web și site-uri destinate dispozitivelor mobile. Acest instrument de construire a site-urilor vă permite, de asemenea, să creați un site web ultra-personalizat care se modifică pe baza declanșatorilor, cum ar fi ora zilei, tipul dispozitivului și locația.


În ciuda concentrării sale principale pe construirea de site-uri mobile, așa cum veți vedea în Review-ul nostru DudaMobile.com, acest serviciu oferă, de asemenea, un constructor de site-uri responsabile all-in-one care vine cu un set impresionant de funcții de comerț electronic, care fac din Duda un magazin web constructor la propriu.

Prezentare generală a DudaMobile.com

Lansat în 2010 de Itai Sadan și Amir Glatt, Duda a pornit din dorința de a ajuta întreprinderile mici și mijlocii să țină pasul cu apariția tehnologiilor mobile care au solicitat experiențe de navigare mobilă mai bune.

În timp ce companiile mari cu resurse și cunoștințe tehnice au putut să răspundă rapid acestor cerințe în schimbare, IMM-urile au rămas în urmă. Creatorii DudaMobile au recunoscut acest lucru și au creat un serviciu care ar putea nivela terenul de joc.

Cu sediul în Palo Alto, California, Duda se mândrește cu găzduirea a peste 5 milioane de site-uri și a câștigat peste 10 premii în ultimul an.

Planuri DubaMobile & Prețuri

dudamobile planifică stabilirea prețurilor

Duda oferă 3 straturi de prețuri în funcție de sub-serviciul pentru care optați – Responsive Website Builder (un constructor de site-uri responsabile all-in-one), Builder pentru site-uri mobile numai sau Planul de distribuitor Duda.

Plan gratuit

Atât constructorul de site responsive, cât și constructorul de site-uri mobile prezintă un plan gratuit care vă permite să vă bucurați de toate caracteristicile de bază ale lui Duda. Aceste planuri gratuite includ găzduirea pe Amazon Cloud, posibilitatea de a construi un site web cu reacție nativă sau un site mobil, instrumente de analiză și urmărire, domeniu Duda (mysite.dudaone.com) sau domeniu mobil numai (mobile.dudamobile.com/site/mysite ), asistență comunitară și anunțuri Duda.

Pe lângă aceste caracteristici, site-ul web responsiv Versiunea gratuită acceptă și capacitățile de comerț electronic precum crearea unui magazin cu 10 produse, 2 categorii de produse, instrumente de comandă și gestionare a clienților, precum și integrarea de  Furnizori de plată PayPal, Stripe și Global Gateway.

Planuri de site responsive

site-uri web cu răspuns la dudamobile

În afară de versiunea gratuită, există alte două planuri din această categorie – planul Business + și business + și comerțul electronic.

Ambele planuri includ caracteristicile de bază pe care le veți obține cu versiunea gratuită – cu excepția faptului că puteți adăuga un domeniu personalizat cu aceste planuri – și includ o conexiune sigură prin HTTPS, backup pentru site, notificări push Chrome, Modul pentru dezvoltatori și site-ul multilingv.

Planul Business + vine cu aceleași funcții eCommerce care sunt incluse în versiunea gratuită, în timp ce planul Business + eCommerce vă permite să creați un magazin de produse cu până la 2500 de produse, categorii de produse nelimitate, 30+ furnizori de plăți, recenzii de produse integrate cu Facebook și include mai multe instrumente de management, SEO, marketing, urmărire și raportare.

Duda percepe 14,25 USD / lună (plan anual) sau 19 USD / lună lună pentru planul Business +, cu opțiunea de a obține un site pe viață, la tarif forfetar de 299 USD. Planul Business + eCommerce costă 22,50 USD / lună (plan anual) sau 29 USD / lună lună pentru un magazin cu 100 de produse și 36,75 USD / lună (plan anual)
sau 46 USD / lună-lună pentru magazinul de produse 2500.

Planuri de site-uri numai pentru dispozitive mobile

site-uri web dubamobile mobile

Planul gratuit este această categorie este completat de planul Premium, care se vinde la 7,20 USD / lună (plan anual)
sau 9,99 USD / lună-lună sau o taxă unică de 159 USD pentru a obține un site premium pentru mobil doar pentru viață.

Acest plan este livrat cu asistență de e-mail, domeniu personalizat, notificări push Chrome și funcții premium, cum ar fi clic-la-apel.

Duda Pro Reseller Plan

planuri de revendere dudapro

Programul de distribuitori de pe site-ul Duda costă 249 USD / an, iar revânzătorii au acces la reduceri de până la 40% pe toate site-urile web Duda și la o suită completă de instrumente concepute pentru a maximiza eficiența și profiturile în afaceri. Cei interesați de planul Duda Pro pot testa serviciul cu o perioadă de încercare de 30 de zile.

Caracteristici DudaMobile

caracteristici dudamobile

Planurile DudaMobile sunt dotate cu caracteristici care asigură timp de încărcare rapid pentru site-ul dvs. web, flexibilitate și ultra-personalizare în proiectare, instrumente puternice de marketing și comerț electronic și găzduire fiabilă. Pe scurt, aici sunt caracteristicile care fac din DudaMobile un serviciu de lider în crearea unei prezențe online puternice:

 • Google Preferred Builder Website: Site-urile DudaMobile sunt optimizate automat pentru Google PageSpeed și pe deplin aliniat la cele mai bune practici Google;
 • Control flexibil al proiectării: puteți alege dintr-o galerie în continuă extindere de șabloane superbe cu răspunsuri native, să le personalizați în modul dezvoltator, să editați elemente după dispozitiv și să personalizați totul, inclusiv fonturi, imagini, videoclipuri, link-uri de text ale site-ului, etc .;
 • Instrument de ultra-personalizare: folosiți regulile de personalizare prestabilite, creați-vă propriile reguli de personalizare și utilizați timpul, locația, numărul de vizite, adresele URL și tipul dispozitivului pentru a crea o experiență de navigare ultrapersonală;
 • Import cu un singur clic: Duda vă permite să importați toate imaginile, textul, informațiile sociale existente de pe un site existent sau Facebook, cu un singur clic;
 • Crearea magazinului online: construiți un magazin de comerț electronic puternic cu soluția de comerț electronic integrat de Duda care vă permite să creați un magazin online complet sensibil, indiferent dacă vindeți produse fizice de produse digitale. Activați calculul automat al impozitelor, generați cupoane, organizați produsele în categorii, afișați reduceri, opțiuni de transport, rate de expediere și coduri de urmărire a locurilor;
 • Arhitectura site-ului de încredere: Gazduirea serviciilor web Amazon, certificatele SSL, CDN-ul global, copiile de rezervă ale site-ului și servirea dinamică sunt doar câteva dintre caracteristicile care fac ca site-urile web Duda să fie sigure, stabile, rapide și fiabile;
 • Caracteristică în mai multe limbi: această caracteristică vă permite să faceți site-ul dvs. web disponibil în peste 55 de limbi;
 • Integrări utile pentru platformă: extindeți funcționalitatea site-ului dvs. web cu marketing util (de ex. MailChimp), social media (Facebook, Instagram, Reddit, TripAdvisor etc.), comerț electronic (de exemplu, PayPal) și alte integrări;
 • Editorul etichetei alb Duda: plasați platforma Duda sub brandul dvs. cu funcția Editor de etichete albe.

Asistență clienți la DudaMobile

asistenta clienti duda

Asistența clienților Duda include ajutor autoguidat, asistență chat live și asistență telefonică de 18 ore pe zi pentru clienții DudaPro. Cu planuri de versiune gratuită, este disponibilă doar asistența comunității, în timp ce alte planuri (planuri non-DudaPro) oferă asistență prin e-mail.

Pro și contra DudaMobile

DudaMobile este un veritabil instrument de construire a site-urilor care permite puteri de personalizare extinse și etichetare albă. Serviciul de creare a site-urilor Duda are multe avantaje și doar câteva dezavantaje.

Pro:

 • Versiunea gratuită a site-ului, cu caracteristici ale magazinului online;
 • Instrumente puternice pentru construirea site-urilor mobile;
 • Instrument unic de ultra-personalizare;
 • Planuri de viață pentru un singur tarif forfetar;
 • Google a preferat constructor de site-uri.

Contra:

 • Opțiuni limitate de asistență pentru clienți;
 • Nu există posibilitatea de a exporta site-ul și de a muta la o altă gazdă.

DudaMobile Review concluzie

Serviciile DudaMobile sunt bine adaptate pentru a răspunde solicitărilor SMB. Fie că doresc să creeze un singur pager, un blog, un site web de afaceri sau un site de comerț electronic, Duda se asigură că toate site-urile create cu instrumentul lor răspund pe toate dispozitivele. Dacă încă dezbateți dacă vă alăturați Duda, înscrieți-vă pentru versiunea gratuită și decideți-vă dacă DudaMobile este instrumentul pe care îl vedeți utilizând pentru a vă construi site-ul receptiv sau numai pentru mobil.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map