Recenzii Weebly.com

01.06.2020
Constructori de site-uri web 'Recenzii Weebly.com
0 9 мин.

Astăzi este mai ușor și mai ieftin să începeți online decât credeți. Cu atât de multe instrumente și software, toată lumea poate crea un site web profesionist fără a fi necesară utilizarea unui limbaj de programare. Adesea alegeți hobbyisti, precum și proprietarii de întreprinderi mici pentru a face site-ul lor utilizând un constructor de site-uri web. În acest articol voi face o trecere în revistă a celui mai popular instrument de construire a site-urilor Web, Weebly.


Weebly a fost lansat în 2006 de un grup de studenți. A devenit rapid un succes; Timp revista a prezentat Weebly printre cele mai bune 50 de site-uri web în 2007, în timp ce în 2008 a fost menționată în The Wall Street Journal drept an opțiune pentru întreprinderile mici să creeze un site web. În 2008, Weebly a ajuns la peste un milion de utilizatori.

Weebly este un constructor de site-uri de drag and drop ușor de utilizat, care este îmbunătățit constant și acceptă și editarea CSS / HTML. Este ideal pentru persoane fizice și întreprinderi mici să își proiecteze propriul site web fără a fi nevoie să folosească cod sau să aibă abilități de proiectare web. În următoarea parte a acestei analize Weebly, vă voi arăta avantajele și contra de utilizare a acestui constructor de site-uri. Vă va oferi câteva sfaturi despre cum să începeți rapid site-ul și care intenționați să alegeți.

Ce este bine cu Weebly.com?

Fără programare: nu este necesar să scrieți sau să copiați codul pentru a integra diferite funcții sau machete pe site-ul dvs. web. Creatorul de site-uri facilitează introducerea de elemente web și media pe site-ul dvs. web, fără a cunoaște programarea web.

Începeți repede: cu Weebly puteți începe site-ul dvs. în câteva minute. Trebuie doar să alegeți o temă care să se potrivească cel mai bine site-ului dvs., să trageți și să eliminați elementul, să creați paginile necesare și să le populați cu conținut, să publicați site-ul dvs. direct în domeniul dvs..

Domeniu & Gazduire Inclusă: înregistrarea unui domeniu și gestionarea unui cont de găzduire ar putea fi dificil pentru un începător. Gazduirea web este inclusă cu fiecare pachet de găzduire, în timp ce un domeniu gratuit pentru un an este disponibil cu fiecare plan plătit. De asemenea, puteți înregistra domenii noi cu ușurință cu Weebly.

Proiecte premium: puteți alege dintr-o gamă largă de teme premium de înaltă calitate și să le utilizați gratuit. Editarea și personalizarea acestor proiecte este ușoară cu constructorul. De asemenea, puteți importa propria temă și personaliza cu Weebly.

Constructor ușor de utilizat:  cu un simplu constructor de drag and drop, puteți introduce cu ușurință o gamă largă de widget-uri și adăuga funcții pe site-ul dvs. web. Cu un singur clic, puteți adăuga căsuțe text, titluri, galerii de imagini, butoane, buletine informative și formulare de contact, hărți, media (video, audio, documente, fișiere), precum și produse și introduceți Google AdSense.

Ce este rău la Weebly.com?

Tu esti blocat: Weebly oferă servicii de găzduire gratuite pentru site-urile web create cu instrumentul lor. Problema este că nu vă puteți muta site-ul la un alt furnizor de hosting. Cu siguranță, puteți transfera domeniul înregistrat cu Weebly către un alt registrator, dar site-ul nu poate fi mutat pe un alt server. Ar trebui să luați în considerare acest lucru atunci când utilizați acest constructor de site-uri.

Serviciu de e-mail: Weebly nu oferă servicii de e-mail gratuite. Puteți adăuga în continuare o adresă de e-mail de afaceri, cum ar fi [email protected], dar numai prin serviciul Google App, care costă suplimentar.

Pret Weebly & Prețuri

La Weebly puteți alege dintre patru planuri diferite. Planul gratuit include un constructor de site-uri Weebly, sub-domeniu gratuit, găzduire gratuită cu limita de stocare de până la 500 MB și suport pentru chat și e-mail. Acest plan este excelent pentru testarea și încercarea constructorului.

planuri pline și prețuri

Planurile premium încep de la 8,00 USD lunar și includ constructorul Weebly drag and drop, un domeniu gratuit pentru un an, fără limită de stocare, găzduire gratuită, permit crearea de pagini nelimitate, eliminarea mărcii Weebly ș.a. Planul „Starter” este excelent pentru construirea unui site standard cu propriul nume de domeniu personalizat și propria adresă de e-mail de afaceri. Planul „Pro” este ideal pentru site-urile de membru, în timp ce planul „Business” se potrivește cel mai bine nevoilor site-urilor de comerț electronic.

Weebly eCommerce – Creați un magazin online

Așadar, s-ar putea să vă întrebați cât de bine și sigur este să vindeți produse cu Weebly și cât de ușor este să îl configurați. În primul rând, trebuie să rețineți că fiecare plan premium permite vânzarea produselor online. Cu Starter puteți vinde până la 10 produse, cu Pro până la 25 de produse, în timp ce cu Planul de afaceri nu există nicio limită la câte produse puteți adăuga.

Cu planul de afaceri puteți vinde și produse digitale. Acest plan include, de asemenea, gestionarea stocurilor, transportul și calculatorul fiscal și opțiunea pentru adăugarea de coduri cupon la magazinul dvs. Planul de afaceri este livrat cu un certificat SSL, care permite clienților dvs. să efectueze plata direct pe domeniul dvs., păstrând informațiile și în siguranță.

A înființa magazinul este ușor. În constructorul Weebly accesați Magazin și faceți clic pe butonul Adăugare pagină magazin. Acest lucru va crea un nou meniu, precum și o pagină în care puteți adăuga produsele dvs. (setați titlu, prețuri, încărcați imagini, setați cantitatea produsului etc.). De asemenea, puteți importa produse din fișierul CSV.

Asistență online Weebly

Deși constructorul de site-uri este simplu și ușor de utilizat, ca începător, probabil că veți avea nevoie de ajutor în unele etape. Puteți obține ajutor de la personalul Weebly prin telefon, e-mail și chat. De asemenea, puteți parcurge baza de cunoștințe și forumul comunității pentru ajutor rapid.

Serviciu de e-mail Weebly

Deși cu un plan standard de găzduire puteți crea o adresă de e-mail personalizată de afaceri fără costuri suplimentare, la Weebly această funcție nu este inclusă gratuit.

Weebly se integrează cu Google Apps for Business, care costă anual 50 USD pe utilizator. Acest lucru adaugă opțiunea de a combina e-mailul dvs. de domeniu cu Gmail, precum și un set complet de aplicații precum calendarul, stocarea și chatul. Suita Google Apps vă permite să vă accesați e-mailul oriunde și să gestionați site-ul și e-mailurile dvs. dintr-un singur loc, direct de la Weebly.

Teme Weebly & Modele

teme și modele pline de înțelegere

Constructorul de site-uri Weebly vine cu o gamă largă de teme și modele de înaltă calitate, pe care le puteți utiliza gratuit. Cu toate acestea, dacă niciunul dintre aceste modele nu se potrivește cu nevoile dvs., puteți cumpăra teme de pe alte site-uri web (doar teme Google Weebly) și să le importați în constructorul Weebly.

Toate temele disponibile pe Weebly.com sunt gata pentru mobil (receptive) și SEO prietenoase, deci nu trebuie să vă faceți griji pentru utilizatorii care au probleme în vizualizarea conținutului dvs., sau despre motoarele de căutare care accesează site-ul dvs..

Weebly Free Site Builder

Puteți încerca gratuit constructorul de site-uri Weebly. În plus, veți primi un sub-domeniu gratuit (cum ar fi http://yoursite.weebly.com) pentru a vă publica site-ul. Nu trebuie să furnizați informații financiare decât dacă doriți să vă actualizați contul la un plan plătit. Ar trebui să rețineți că contul gratuit are capacitate și funcții de găzduire limitate. De exemplu, pe un cont gratuit nu puteți utiliza funcția de comerț electronic, nu puteți elimina formularul de marcare Weebly de la subsol și nici nu vă puteți conecta propriul domeniu..

Concluzie – Este Weebly pentru tine?

Nu este un secret faptul că Weebly nu este pentru toată lumea, dar pentru cei care caută o soluție ieftină și ușor de utilizat pentru a crea și gestiona site-ul lor, Weebly este cu siguranță o opțiune bună de luat în considerare. Atât persoanele fizice, cât și întreprinderile mici, pot să-și înființeze și să-și mențină site-ul web cu minimum de muncă și efort.

Puteți citi mai multe despre cât de ușor este să creați un site web cu Weebly, în ghidul nostru Weebly.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector