Revizuirea spațiului

Squarespace este un constructor de site-uri online care are un stil unic, un set de funcții și, probabil, cea mai bună colecție de teme de pe piață. Acesta nu este tipul de platformă care vă întâmpină cu o abundență de caracteristici complicate. În schimb, veți putea explora toate șabloanele și ideile în timp ce învățați multe în acest proces. Cu Squarespace, chiar și începătorii se pot distra pe site-uri web de construcție.


După cum am menționat, există o mulțime de șabloane deosebite din care să alegeți, însă lista de funcții este destul de impresionantă. Ei au fiecare caracteristică care este necesară pentru a crea un blog modern sau un site web de comerț electronic. Acestea includ instrumente pentru optimizarea imaginii, suport CDN, îmbunătățire a performanței, galerii, fonturi gratuite de înaltă calitate, funcționalități ale magazinelor online de top, integrare social media și multe altele.

Desigur, nu vă spunem că nu puteți găsi soluții mai ieftine pe Internet. Există o mulțime de platforme extrem de populare, care sunt puțin mai ieftine decât Squarespace. Cu toate acestea, dacă doriți un constructor de site-uri puternic care are multe de oferit în ceea ce privește designul și funcțiile, ar trebui să îl încercați cu siguranță. De exemplu, puteți merge înainte și să încercați pachetul lor cel mai simplu și mai ieftin numit plan personal. Aceasta costă doar 12 dolari pe lună anual sau 14 dolari dacă plătiți lunar după lună.

Cu acest plan, nu veți avea acces la funcțiile de comerț electronic, deci nu veți putea vinde online. Veți putea încerca toate caracteristicile de bază și Squarespace vă va oferi chiar un domeniu gratuit pentru abonament. Următorul plan este planul de afaceri care costă 18 USD dacă este facturat anual sau 26 USD dacă este lunar. Cu aceasta, veți putea începe un magazin online standard și vă permite, de asemenea, să personalizați JavaScript și CSS-ul site-ului dvs..

Există încă două planuri disponibile special pentru site-urile de comerț electronic, inclusiv planurile Magazinului online de bază și Advanced Online. Primul costă 26 de dolari pe lună anual sau 30 de dolari lunar, în timp ce cel mai puternic este de 40 de dolari dacă este facturat anual și 46 de dolari dacă este lunar. Ambele le permit clienților să creeze conturi și să își recupereze căruțele abandonate ori de câte ori doresc. De asemenea, planul vă va oferi analize ale clienților, control al stocurilor fără probleme și multe altele.

Puteți încerca Squarespace în orice moment, înscriindu-vă la proba lor de 14 zile și nici nu necesită informații despre cardul dvs. de credit..

Cum funcționează spațiul?

După ce v-ați înscris, călătoria va începe cu alegerea primului șablon Squarespace. Există o selecție frumoasă de peste 90 de teme din care să alegeți, fiecare dintre ele unic și extrem de personalizabile. Puteți să le sortați după categorii sau doar să tastați cuvântul cheie și să le găsiți astfel. Platforma nu necesită să alegeți imediat una, puteți să le parcurgeți și să le previzualizați toate dacă doriți.

Chiar dacă finalizați un șablon, nu contează cu adevărat, deoarece puteți trece la altul, dacă nu v-a plăcut. Când selectați designul care vă atrage cel mai mult, Squarespace va continua cu procesul de înregistrare a contului și vă va cere numele și adresa de e-mail. După introducerea informațiilor, veți putea începe să lucrați la temă în editor.

Înscriindu-vă la Squarespace, veți primi câteva e-mailuri utile care explică unele elemente de bază și vă vor conduce la tutoriale unde puteți afla mai multe. Chiar dacă nu aveți experiență deloc în construirea site-urilor web, veți putea înțelege rapid cum funcționează serviciul și să începeți să-l utilizați eficient.

Lucrul cu editorul

Aruncați o privire la editor și puteți vedea imediat că este proiectat cu utilizatorul neexperimentat. Totul este clar prezentat și intuitiv în interfață. În loc să adăugați o bara de instrumente confuză și o mulțime de pictograme precum multe alte platforme, Squarespace umple ecranul cu o previzualizare activă a site-ului dvs. și un meniu cu doar șase opțiuni. Acestea sunt opțiunile principale de bază: pagini, design, comerț, analize, setări și ajutor. Și într-adevăr, ar fi destul de inutil să se afișeze mai mult decât acela pe ecranul Editorului.

În timp ce începeți să experimentați cu platforma, vă veți da seama că există o mulțime de opțiuni ascunse disponibile. Tot ce trebuie să faceți este să trageți încet mouse-ul prin pagina web la care lucrați și opțiunile vor apărea. Îți va cere ceva timp să te obișnuiești cu el și să afli cum să manipulezi fiecare obiect. Pe măsură ce începeți să înțelegeți cum să îndepliniți fiecare sarcină de editare, vă dați seama cât de puternică este de fapt această metodă.

Șablonul pe care îl alegeți va avea câteva pagini pregătite în avans. Dacă doriți să adăugați mai multe, atunci nici nu trebuie să vă deranjeze crearea de noi machete. Există cele implicite disponibile, precum Galerie, Album, Blog, Evenimente, Produse și machete de proiect. Desigur, există opțiunea de a crea un aspect de la zero, alegând o pagină goală.

Nu vă faceți griji; Squarespace nu a uitat să adauge widget-uri la constructorul de site-uri web. Widgeturile sunt acolo, dar sunt numite „blocuri de conținut” pe platformă. Acestea pot fi adăugate poziționând mouse-ul pe pagină și odată ce afișează opțiunile, faceți clic pe Editare, apoi Adăugare. Există o mulțime de widget-uri disponibile în meniu. Toate elementele care adaugă un plus de stil și funcționalitate site-ului dvs. web sunt disponibile la Squarespace. Acestea includ galerii, hărți, formulare video și audio, butoane, imagini, text evidențiat etc.

Dintre toate widget-urile, există trei care sunt deosebit de demne de menționat. Primul este un calendar nativ care ține evidența evenimentelor viitoare pe care le-ați setat la dată. Celălalt lucru mișto este că puteți insera diagrame cu plăcintă, linie sau bare în paginile dvs. de web, care fac postările mai interesante de citit. Ceea ce dorim să menționăm este și norul de etichete, care poate fi un plus util pentru galeria, produsele, blogul sau pagina de album a site-ului dvs..

Cu Squarespace, este mai ușor ca niciodată să adăugați conținut de pe Instagram, SoundCloud, Twitter, Flickr sau alte surse. Conectarea site-ului dvs. web cu conturile de social media se poate face prin adăugarea de pictograme și butoane de partajare la pagină. Publicarea conținutului poate funcționa în ambele moduri, fie postarea automată a unui articol de pe site-ul dvs. Squarespace pe unul dintre conturile dvs. de socializare, fie integrarea conținutului direct de la unul dintre ele.

Suport pentru imagine, video și audio

În ceea ce privește mass-media, Squarespace nu se limitează deloc. Oferă destul de multă asistență pentru toate tipurile de media cu numeroase suplimente. Când adăugați o imagine, puteți, de asemenea, să introduceți o adresă URL de clic în ea și vă permite să adăugați și o legendă care se suprapune. Puteți încărca imagini de pe aparatul dvs. sau alegeți una de înaltă calitate din biblioteca Getty Images unde fiecare dintre ele costă doar 10 USD.

Când vine vorba de videoclipuri, le puteți introduce din mai multe surse. Acestea includ videoclipuri de la Wistia, Animoto, YouTube sau Vimeo. Squarespace are multe caracteristici care îi permit să bată alți constructori de site-uri, deoarece una dintre ele este caracteristica de miniatura personalizată. Puteți adăuga orice videoclip și puteți încărca miniatura personalizată în el – și, desigur, puteți adăuga și o legendă suprapusă.

Platforma vă permite să creați o galerie destul de extinsă. După alegerea unui format de galerie carusel, grilă sau prezentare de diapozitive, veți putea încărca și afișa până la 250 de imagini sau videoclipuri. În funcție de scop, puteți face galeria dvs. o prezentare de diapozitive sau puteți alege sistemul de secvențe cu butoanele anterioare și următoare. Dacă doriți să adăugați ceva audio în pagină, puteți face acest lucru introducând playerul audio.

Conținutul audio poate fi un fișier MP3 încărcat de pe aparatul dvs. sau puteți indica adresa URL a unei coloane sonore care este stocată în altă parte. În cazul în care pe site-ul dvs. există o coloană sonoră care vă place în mod deosebit vizitatorii dvs., ar putea dori să o descarce. Squarespace vă permite să atașați un link de descărcare la acesta, permițându-le să aibă acces la fișier cu un singur clic.

Integrările serviciilor web fac aspectul media al platformei și mai interesant. Puteți adăuga un bloc frumos pe pagina dvs. web în care utilizatorii pot parcurge o listă de redare completă. În plus, vă puteți menține vizitatorii actualizați despre conținutul dvs. Instagram și Flickr, arătându-le automat cele mai recente postări de pe pagina dvs. Dacă aceste caracteristici nu sunt suficiente, puteți profita de blocul Embed Code al platformei care vă permite să vă integrați cu mai multe servicii web. Dacă alegeți Planul de afaceri, puteți adăuga chiar scripturi personalizate și HTML prin Coduri blocate.

Magazine online

Magazinele web sunt întotdeauna mai complicate decât oricare altă categorie de site web tipică, dacă doriți să o creați într-un constructor de site-uri web. Squarespace a încercat să simplifice cât mai mult acest proces, iar rezultatul final este mai mult decât satisfăcător. Este simplu, trebuie doar să configurați o pagină nouă și să alegeți tipul de pagină Produs și sunteți setat. La fiecare pagină pot fi adăugate toate tipurile de produse și servicii fizice și digitale.

Acestea pot părea caracteristici de bază, dar faptul este că majoritatea celorlalte platforme oferă suport pentru produsele digitale numai dacă cumpărați cele mai scumpe planuri ale acestora. Așadar, acesta este cu siguranță un punct bun pentru Squarespace. În plus, puteți furniza cu ușurință toate informațiile despre produsele dvs., inclusiv descrierea, numele, imaginile, etichetele, categoriile, tot ceea ce le menține în ordine și le face mai ușor de găsit.

Există o secțiune pe care o puteți adăuga la pagina numită Informații suplimentare, unde puteți insera videoclipuri, galerii, hărți sau orice altceva care ar lărgi informația. Puteți furniza informații despre dimensiunea și culoarea fiecărui produs, care este esențială pentru fiecare site care vinde produse fizice. Site-ul va afișa doar acele produse care sunt pe stoc. Dacă aveți un tricou de dimensiuni medii, albastru și negru, și versiunea de dimensiuni mari a acestuia, în verde și roșu, atunci îl puteți configura cu ușurință, astfel încât clientul să nu ajungă să fie confuz.

Dar asta nu este tot; puteți atașa și mai multe informații, precum dimensiunile și greutatea produsului, care sunt principalele variante pentru calcularea costurilor de transport. După ce toate informațiile sunt gata, puteți posta produsul pe oricare dintre conturile de social media. Există doar trei servicii de procesare a plăților disponibile la Squarespace, inclusiv Apple Pay, Stripe și PayPal.

Nu este sigur o gamă largă de opțiuni, dar acestea sunt de fapt foarte ușor de configurat. Pe măsură ce vindeți produsele dvs., Planul site-ului de bază vă elimină 3% din venituri sub forma unei taxe de tranzacție. Dacă alegeți unul dintre planurile magazinului lor online, nu va exista nicio taxă.

Sprijin pentru clienți în spațiu

Puteți obține ajutor în orice moment al echipei de asistență Squarespace făcând clic pe butonul Ajutor din partea stângă a editorului. Cu toate acestea, nu puteți găsi această opțiune pe fiecare pagină. Dacă doriți să puteți accesa rapid asistența, atunci este întotdeauna o idee bună să marcați site-ul lor de asistență pe browserul dvs. În cazul în care aveți probleme, îl puteți deschide și contacta imediat.

Pe măsură ce vizitați pagina lor de asistență, o bază de clienți perfect proiectată și simplă vă va întâmpina. Acolo, puteți găsi tone de ghiduri, întrebări frecvente, videoclipuri utile și articole aprofundate cu imagini. Totul este destul de ușor de găsit, deoarece subiectele sunt organizate într-un mod îngrijit. Dacă știți exact ce doriți să găsiți, puteți utiliza și bara de căutare.

Dacă nu ați găsit răspunsul la întrebarea dvs., puteți merge mai departe și să contactați echipa lor prin chat live. Puteți consulta programul de lucru pe site-ul lor web. Dacă aveți nevoie de ajutor imediat, puteți scrie un mesaj de e-mail în care suportul este gata să răspundă în permanență. Ei contactează clienții în mai puțin de o oră și oferă ajutor chiar și în cazurile mai dificile.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map