Webs.com Review

01.06.2020
Constructori de site-uri web 'Webs.com Review
0 7 мин.

Instrumentele de creare a site-urilor web precum Webs.com au revoluționat modul în care sunt construite site-urile web astăzi. Înainte ca instrumentele de constructor de site-uri să apară pe piață, cei care nu aveau abilități IT, erau într-un dezavantaj serios în comparație cu omologii lor tehnici atunci când a fost vorba de lansarea și întreținerea unui site web.


După cum vom vedea în această revizuire Webs.com, constructorii de site-uri drag and drop elimină nevoia de expertiză tehnică, permițând utilizatorilor să lanseze site-uri web cu aspect profesional în câțiva pași simpli.

Prezentare generală Webs.com

Webs.com a fost lansat în 2001 și este în continuare printre constructorii de site-uri care merită atenția dvs., în ciuda mai multor alte instrumente populare de construire de site-uri precum Weebly.com sau Wix.com care s-au alăturat pieței. Web.com se distinge prin platforma sa ușoară și ușor de utilizat, care a ajutat la lansarea a peste 55 de milioane de site-uri.

Webs.com este orientat către întreprinderile mici și mijlocii, cu o gamă largă de funcții și capabilități de comerț electronic despre care vom discuta în recenzia noastră.

Caracteristici Webs.com

webs com caracteristici șabloane

Planurile Webs.com includ multe funcții practice care facilitează crearea de site-uri web într-o gamă largă de industrii, inclusiv marketing, asistență medicală, educație și multe altele. Iată o defalcare a funcțiilor incluse în pachetele Webs.com:

 • Numele de domeniu personalizat gratuit & pagini nelimitate;
 • Gazduire cloud;
 • Liber & Șabloane premium: utilizatorii pot alege dintre peste 450 de șabloane gratuite și plătite, sortate în categorii în funcție de industrie. Toate șabloanele sunt personalizabile, permițând utilizatorilor să schimbe fonturi, culori și imagini;
 • Site mobil: com vă permite să creați o versiune optimizată pentru mobil a site-ului dvs., care se sincronizează automat cu site-ul dvs. desktop, ori de câte ori faceți modificări;
 • Instrument SEO Booster: Asumați-vă site-ul SEO al site-ului dvs. utilizând instrumentul de îmbunătățire a serviciilor SEO Webs.com care vă urmărește progresul și oferă sfaturi despre cum puteți îmbunătăți vizibilitatea site-ului dvs. în motoarele de căutare;
 • Instrument pentru instrumente video și galerie foto;
 • Instrument de analiză web: instrumentul de analiză web al com, Stats, oferă informații valoroase despre locul în care provine traficul dvs., ce pagini se bucură cel mai mult de vizitatorii dvs. și care dintre campaniile dvs. are cel mai mare succes în ceea ce privește traficul către site-ul dvs.;
 • Site-uri de membru: această caracteristică este o raritate atunci când vine vorba de constructorii de site-uri web, deoarece, cu majoritatea, va trebui să apelați la servicii externe de gateway; cu toate acestea, Webs vă permite să configurați un site de membru direct pe site-ul dvs. web;
 • Integrare social media: interacționați cu vizitatorii dvs. pe Facebook, Twitter și alte canale de socializare;
 • Protecție cu parolă: configurați zone protejate prin parolă pe site-ul dvs. web cu logări de utilizator individuale;
 • Magazin de aplicații: vă permite să integrați funcții terțe pentru a adăuga mai multe funcționalități site-ului dvs..

În afară de aceste caracteristici, Webs.com lansează câteva funcții specifice de comerț electronic care sunt utile pentru oricine dorește să construiască un magazin online:

 • Integrare pe bandă și PayPal: accepta plăți prin Stripe sau PayPal;
 • Opțiuni de monedă globală: deservirea piețelor din întreaga lume cu opțiuni de monedă globală;
 • Instrumente de conversie: da coduri de cupon, creează vânzări (vânzări captivante cu grafică preț-slash), adaugă mai multe imagini per articol, include căutare în magazin, sortare de articole și produse personalizabile (permite utilizatorilor să aleagă culoarea sau dimensiunea);
 • Instrumente de inventar: urmăriți cu atenție nivelul stocurilor.

Planuri Webs.com & Prețuri

webs com planifică stabilirea prețurilor

Ca majoritatea constructorilor de site-uri de pe piață, Webs are și o versiune gratuită, acceptată de anunțuri. Puteți utiliza această versiune pentru un timp nelimitat, deoarece nu există presiuni de la Webs pentru a face upgrade. În afară de versiunea acceptată de anunțuri, Webs oferă 3 planuri plătite, dintre care două sunt potrivite și pentru magazinele online mai mici.

Planul de nivel de intrare, Starter, costă cu 5,99 USD / lună și include pagini nelimitate, nume de domeniu gratuit, 1 GB stocare și asistență de e-mail. Acest plan este potrivit pentru site-urile web mai mici care încearcă să stabilească o prezență online.

Planul îmbunătățit costă 12,99 USD / lună și este potrivit pentru întreprinderile mai mici sau magazinele online. Este livrat cu toate caracteristicile planului Starter, dar are mai mult spațiu de stocare (5 GB), include 20 de articole de magazin web, teme premium, 3 adrese de e-mail personalizate și asistență prin e-mail și chat live.

Cel mai popular plan al site-ului Webs.com, Pro, se vinde la 22,99 USD / lună. Acest plan este opțiunea ideală pentru magazinele online și ambalează stocare nelimitată, articole nelimitate din magazinele web, teme premium, adrese de e-mail personalizate, trimiterea motorului de căutare, rapel SEO, e-mail, chat live și asistență telefonică.

Dacă vă înscrieți la oricare dintre planurile plătite, dar nu sunteți mulțumit, vă puteți anula abonamentul în termen de 30 de zile pentru a primi banii înapoi.

Asistență pentru clienți Webs.com

Fiecare plan are niveluri diferite de asistență disponibile. Planurile Starter vin doar cu asistență prin e-mail, planul îmbunătățit oferă suport de email și live, în timp ce planul Pro include asistență pe toate cele trei canale: e-mail, chat în direct și telefon.

Cu toate acestea, nu este clar dacă Webs oferă asistență 24/7 sau asistența este disponibilă numai în timpul programului de lucru.

De asemenea, Webs are un forum comunitar, care poate fi util pentru utilizatorii liberi, dar chiar și cei cu un plan Starter, care sunt limitați doar la asistență prin e-mail..

Pro-uri & Contra de Webs.com

Webs este o platformă de construire de site-uri web orientată către începători, oferind instrumente practice care pot fi utilizate de oricine pentru a construi un site web. Pentru a obține imaginea completă despre Webs, iată argumentele pro și contra:

Pro-uri

 • Platforma de constructor de site-uri intuitivă, ușor de utilizat;
 • O mulțime de șabloane gratuite și premium;
 • Versiune gratuită, acceptată de anunțuri, care nu expiră;
 • 30 de zile de returnare a banilor;
 • Numele de domeniu gratuit.

Contra

 • Opțiuni diferite de asistență pentru diferite planuri;
 • Unele șabloane gratuite depășite;
 • Nicio opțiune de a exporta site-ul.

Webs.com Concluzie revizuire

Dacă sunteți începători, veți vedea că Webs este ușor de utilizat și are o gamă bună de funcții pe care le utilizați probabil pentru site-ul dvs. Webs include chiar și funcții pe care nu le veți găsi la alți constructori de site-uri (de exemplu, caracteristica site-ului de apartenență) și oferă și funcții bune de comerț electronic..

Este important să ne amintim, totuși, că Webs este creat exclusiv pentru a răspunde nevoilor site-urilor web și magazinelor online mai mici, deci, dacă doriți să construiți un magazin online cu trafic mare cu mii și mii de produse, Webs nu este pentru dvs. și vă recomandăm să consultați alte instrumente mai puternice de construire a site-urilor de comerț electronic, cum ar fi BigCommerce sau Shopify.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector