5 cele mai bune alternative BlueHost – Gazduire Web și Înregistrare nume de domeniu

01.06.2020
Fără categorie '5 cele mai bune alternative BlueHost – Gazduire Web și Înregistrare nume de domeniu
0 8 мин.

cele mai bune alternative albastre


BlueHost este fără îndoială unul dintre cei mai mari jucători din industria de găzduire, cu planuri populare de găzduire comună și planuri de găzduire WordPress disponibile la prețuri prietenoase pentru buzunar. Cu toate acestea, dacă sunteți curios ce mai oferă industria sau pur și simplu BlueHost nu vă atrage atenția, am adunat cele mai bune 5 alternative alternative BlueHost care oferă planuri de găzduire la prețuri similare.

BlueHost a fost furnizat de mult timp pentru planurile sale de găzduire optimizate WordPress, atât de mult încât a devenit un furnizor de găzduire WordPress recomandat. Pe lângă găzduirea WordPress, BlueHost este cunoscut și pentru găzduirea în cloud, hostingul partajat, VPS și serverele dedicate. O rețea de livrare de conținut încorporată, cPanel îmbunătățit, copii de rezervă gratuite, nume de domeniu gratuite și instrumente de construire a site-urilor sunt doar câteva dintre gratuiturile incluse în pachetele de găzduire ale BlueHost.

Pentru cei curioși în legătură cu alternativele la BlueHost, iată care sunt cele mai bune 5 alternative alternative BlueHost:

Web Host
Preț promoțional

hostgator cea mai bună alternativă bluehost3,95 USD / lună
cea mai bună alternativă bluehost2,95 USD / lună
ipage cea mai bună alternativă bluehost1,99 USD / lună
namecheap cea mai bună alternativă bluehost0,82 USD / lună
godaddy cea mai bună alternativă bluehost2,99 USD / lună

Să vedem acum fiecare companie de găzduire web în detalii și să vedem de ce ar putea fi o alternativă bună la BlueHost.

HostGator

hostgator cea mai bună alternativă bluehostHostGator oferă un set diversificat de servicii de găzduire care includ planuri de găzduire partajate la prețuri accesibile, inclusiv toate și opțiuni de găzduire premium. Parte a conglomeratului de găzduire EIG, HostGator activează în industrie din 2002.

Cel mai mare punct al lor de vânzare era un hosting partajat la prețuri accesibile și, deși acest lucru este valabil, astăzi, HostGator a devenit un furnizor de hosting complet, oferind totul, de la găzduire bazată pe Linux și Windows, până la pachete de găzduire specifice aplicației (Joomla hosting, hosting Drupal , WordPress hosting etc.) și pachete avansate de găzduire.

Găzduirea partajată începe de la 3,95 USD / lună oferind backupuri săptămânale gratuite în afara site-ului, lățime de bandă nelimitată, conturi de e-mail nelimitate, spațiu de stocare nemodificat, instalări cu 1 clic, garanție uptime de 99,9%, o rambursare de 45 de zile și alte instrumente gratuite pentru a construi și crește-ți site-ul.

Pentru cei care caută mai multe resurse și independență, HostGator are mai multe planuri cloud, VPS și găzduire dedicate, construite pentru scalabilitate, care vin cu o suită completă de instrumente de dezvoltare, opțiuni software flexibile, hardware puternic și funcționalitate avansată.

În afară de găzduire web, HostGator mai oferă și servicii de înregistrare a domeniilor.

Gazduire InMotion

cea mai bună alternativă bluehostInMotion Hosting este un furnizor de hosting independent de performanță și de afaceri, cu centre A de date compatibile cu PCI. InMotion Hosting are un angajament puternic în ceea ce privește open-source, are planuri de găzduire ușor scalabile și un suport excelent pentru clienți.

Planurile de găzduire partajate la InMotion pot fi găsite sub denumirea Business hosting, iar prețurile încep de la 5,99 USD / lună. Acesta este un preț de pornire ușor mai mare decât ceea ce oferă alți furnizori de găzduire partajată, cu toate acestea, planurile de găzduire partajate ale InMotion pot arunca concurenții din apă cu funcțiile pe care le oferă: găzduire complet SSD, nume de domeniu gratuit, backupuri gratuite pentru date, acces SSH , spațiu nelimitat pe disc și transferuri lunare, transferuri gratuite de site-uri web, constructor gratuit de site-uri și credit publicitar, hardware pentru clasa de afaceri, cPanel și protecție împotriva malware.

Opțiunile avansate de găzduire includ optimizarea comerțului electronic, adrese IP gratuite, SSL gratuit, Actualizări automate & Protecție Corero DDoS, nucleele procesorului deblocat și opțiuni puternice de rezervă.

Proiectarea web și înregistrarea domeniului sunt, de asemenea, printre serviciile oferite de InMotionHosting.

iPage

ipage cea mai bună alternativă bluehostiPage funcționează încă din 1998, rezistând timpului într-o industrie din ce în ce mai competitivă. Planul lor de găzduire cel mai anunțat este singura lor opțiune de găzduire partajată, care este un plan nelimitat la pachet cu o serie de caracteristici utile. În afară de găzduirea partajată, serviciile iPage mai includ câteva planuri VPS, dedicate și WordPress.

Planul nelimitat de găzduire partajat la iPage începe de la 1,99 USD / lună, ceea ce reprezintă o sumă mare pentru un plan care costă în mod regulat 7,99 USD / lună. În acest plan sunt incluse un domeniu gratuit, un constructor gratuit de site-uri de drag and drop, instrumente de marketing gratuite, o adresă de e-mail gratuită, șabloane gratuite, credite publicitare, instrumente de comerț electronic gratuit și multe alte funcții..

Alte pachete de găzduire de la iPage vin cu cPanel, acces la rădăcină, oglindire de mare viteză SAN stocare, resurse scalabile, gestionare completă a serverului și suport 24 × 7.

Planurile de găzduire optimizate de WordPress sunt disponibile și la iPage în două configurații, prețurile începând de la 3,75 USD / lună.

Serviciile iPage se extind dincolo de găzduirea web și includ servicii de marketing, servicii de e-mail, înregistrare de domenii și instrumente de comerț electronic.

NameCheap

namecheap cea mai bună alternativă bluehostCel mai cunoscut sub numele de ICANN registrator de domenii acreditat, NameCheap oferă atât servicii de înregistrare a domeniilor, cât și servicii de găzduire web. Serviciile de găzduire web NameCheap includ mai multe planuri de găzduire partajate începând de la 9,88 USD / an, planuri de revânzători începând de la 14,06 USD / lună, planuri de găzduire VPS începând de la 16,95 USD / lună și servere dedicate începând de la 58,88 USD / lună.

Un nume de domeniu .webs gratuit este inclus cu fiecare pachet de găzduire, iar planurile vin cu cPanel ca standard. Alte caracteristici includ spațiu pe disc accelerat SSD, 100% uptime SLA, asistență pentru clienți 24 × 7, securitate hardware și software, trei tipuri de gestionare a serverului disponibile: complet gestionat, autogestionat și gestionat, etc..

Serverele dedicate sunt disponibile în un singur procesor, configurații cu mai multe nuclee (Intel Xeon E3) și configurații cu mai multe CPU (mai multe nuclee) (Intel Xeon E5).

NameCheap poate fi o alternativă bună pentru BlueHost pentru clienții care caută mai multe opțiuni de server dedicate decât cele oferite de BlueHost, sau au numele lor de domeniu înregistrat la NameCheap și vor să găzduiască site-ul lor la același furnizor..

Hai tăticu

godaddy cea mai bună alternativă bluehostLista noastră cu cele mai bune 5 alternative BlueHost se încheie cu GoDaddy, care este cunoscută cel mai bine ca registrator de domenii. GoDaddy este un registru de domenii lider cu 17 milioane de clienți și 71 de milioane de domenii aflate sub administrare. GoDaddy este cunoscut și ca un furnizor de găzduire web, ale cărui servicii de hosting includ hostinguri comune, VPS, WordPress administrate și servere dedicate.

GoDaddy face o treabă bună în a explica diferența dintre diferitele tipuri de găzduire pe care le oferă, evidențiind nivelul de calificare necesar și tipurile de site-uri pentru care sunt recomandate pachetele lor.

În ceea ce privește prețurile, ofertele lor oferă prețuri comparabile cu celelalte gazde web enumerate în acest articol, astfel, opțiunile de găzduire partajate încep de la 3,95 USD / lună, opțiunea WordPress administrată începând cu 3,99 USD / lună, planurile de găzduire VPS costă până la 16,99 USD / lună, în timp ce serverele dedicate încep de la 69,99 USD / lună.

În ceea ce privește funcțiile, GoDaddy nici nu dezamăgește, oferind o mulțime de resurse și alinierea unor funcții, cum ar fi numele de domeniu gratuit, cPanel cu planuri de găzduire Linux, instalări cu 1 clic, monitorizare securitate 24/7 și protecție DDoS, resursă cu 1 clic scalare, copie de rezervă a bazei de date & restaurare, certificate SSL gratuite, eliminare gratuită de malware, IP-uri dedicate gratuite, servicii gestionate, acces complet la root și altele.

Învelire

Fie că doriți să migrați din BlueHost, fie că lansați primul dvs. site web și căutați o gazdă web fiabilă, cele 5 cele mai bune alternative BlueHost adună cei mai buni furnizori de hosting care oferă planuri de găzduire la prețuri accesibile pe întregul spectru de găzduire.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector