5 cele mai bune alternative HostGator – Gazduire Web și Înregistrare nume de domeniu

01.06.2020
Fără categorie '5 cele mai bune alternative HostGator – Gazduire Web și Înregistrare nume de domeniu
0 8 мин.

cele mai bune alternative hostgator


HostGator este un nume popular în industria de găzduire, activ din 2002. Revendicarea lor faimă a fost întotdeauna planurile lor ieftine de găzduire partajate, dar serviciile lor s-au extins de-a lungul anilor, incluzând și opțiuni de găzduire premium..

Dacă aveți ochii pe unul dintre planurile de găzduire HostGator, dar nu sunteți gata să vă înscrieți până când nu ați luat în considerare toate celelalte opțiuni, citiți articolul nostru pentru a afla despre cele mai bune 5 alternative alternative HostGator care oferă servicii similare sau mai bune. pachete de hosting decât HostGator.

Înainte să aruncăm o privire la unele dintre alternativele la HostGator, merită să remarcăm că planurile de găzduire ale HostGator includ atât opțiuni de găzduire Linux, cât și Windows cu pachetele lor de server partajate și dedicate. Pentru cele mai recente și mai bune cupoane HostGator, consultați articolul legat.

În ceea ce privește alternativele HostGator discutate mai jos, să vedem ce le face să iasă în evidență de mulțime:

BlueHost

Bluehost cea mai bună alternativă hostgatorLansat în 2003, BlueHost este o gazdă web contemporană cu HostGator. Ambele companii operează sub umbrela mai mare a grupului Endurance International, una dintre cele mai mari companii de găzduire din lume.

BlueHost a câștigat o popularitate imensă, câștigând aprobarea WordPress.org și devenind găzduirea către site-urile WordPress. La BlueHost, planurile de găzduire WordPress încep de la 19,99 USD / lună. Aceste planuri sunt construite pe tehnologia VPS, au un cPanel îmbunătățit, instalări cu un singur clic de pe piața MOJO, CDN încorporat, SiteLock Security și SiteLock WAF.

Gazduirea în comun este o altă opțiune populară la BlueHost, prețurile începând de la doar 3,95 USD / lună. Un nume de domeniu gratuit este inclus cu orice plan de găzduire, nu doar pachete de găzduire partajate. Pe lângă WordPress și găzduire partajată, BlueHost are și cloud hosting, hosting VPS, hosting WooCommerce, servere dedicate și chiar conturi pentru revânzători.

Alte caracteristici de găzduire notabile pe care le puteți găsi la BlueHost includ suport 24 de ore din 24, unități oglindite pentru protecție extremă a datelor, cPanel ca standard cu fiecare plan de găzduire, acces la rădăcină, upgrade-uri de stocare cu 1 clic, scalare instantanee, memorie în cache integrată și failover automat pentru o funcționare maximă..

Gazduire InMotion

cea mai bună alternativă hostgatorUrmătorul în lista noastră de cele mai bune alternative HostGator este InMotion Hosting, un mare furnizor de găzduire de afaceri care oferă instrumente avansate de găzduire pentru utilizatorii majoritari avansați, deși unele dintre planurile lor de găzduire partajate sunt concepute pentru toate nivelurile de abilități.

Unul dintre cele mai mari avantaje la InMotion este faptul că oferă hosting integral SSD, ceea ce se traduce într-o performanță mai bună pentru site-ul dvs. Și aici, puteți obține un nume de domeniu gratuit cu toate tipurile de găzduire, deși cu unele planuri este posibil să fie nevoie să vă înscrieți cel puțin 6 luni pentru a obține un nume de domeniu gratuit.

InMotion oferă, de asemenea, una dintre cele mai generoase perioade de garanție de returnare a banilor – 90 de zile, față de doar 30 de zile oferite de alte companii. Copii de rezervă complete de date sunt oferite gratuit și toate planurile includ o licență gratuită cPanel. Protecția împotriva programelor malware și spam este, de asemenea, inclusă în majoritatea planurilor.

Prețurile pentru planurile de găzduire partajate și planurile optimizate WordPress încep de la 5,99 USD / lună, în timp ce planurile de găzduire VPS și cele de găzduire dedicate încep de la 29,99 USD / lună și respectiv 99,99 USD / lună. Deși ceva mai scump decât concurența, InMotion Hosting iese în evidență prin găzduirea rapidă a SSD-urilor, asistența excelentă a clienților și categoria A, Conform PCI centre de date.

Gazduire iPage

ipage cea mai bună alternativă hostgatorParte a Endurance International Group, împreună cu BlueHost și HostGator, iPage este una dintre cele mai lungi gazde din această listă. A fost fondată în 1998 oferind serviciile sale de găzduire de atunci.

Cel mai popular plan al iPage este planul de găzduire partajat, nelimitat (stocare, e-mail, lățime de bandă, găzduire de domenii etc.), care are unul dintre cele mai mici prețuri de pornire din industrie. Planul de găzduire comun al iPage costă 1,99 USD / lună pentru perioada inițială și se reînnoiește la 7,99 USD / lună. Pachetul de găzduire include mai multe instrumente de securitate (SiteLock), credite de marketing gratuite (Google AdWords & Bing) și o suită de instrumente gratuite pentru construirea site-urilor. În afară de acestea, sunt incluse și instrumentele de comerț electronic și un nume de domeniu gratuit.

În timp ce iPage nu face reclamă atât de multă a celorlalte planuri de găzduire ale acestora, acestea oferă mai multe planuri VPS bine-rotunjite, dedicate și WordPress, care permit camerei dvs. să crească.

Gazduirea web nu este singurul serviciu web oferit de iPage, serviciile lor includ și înregistrarea domeniilor, marketingul online și serviciile de comerț electronic.

Hai tăticu

godaddy cea mai bună alternativă de gazdăCu un istoric care se întinde pe două decenii, GoDaddy este un gigant popular de găzduire care oferă toate tipurile de servicii de hosting care acoperă întregul spectru de gazduire. Înregistrarea domeniilor, marketingul online și securitatea web sunt, de asemenea, printre serviciile GoDaddy.

Planurile de găzduire partajate încep de la 3,49 USD / lună pentru planul Economic, care vine cu 100 GB stocare. Toate celelalte planuri din această categorie sunt livrate cu spațiu de stocare, lățime de bandă și găzduire de domeniu nemodificată. Un domeniu gratuit este inclus în planurile anuale, iar un e-mail gratuit Microsoft Office 356 Business este, de asemenea, parte a pachetului de găzduire. Planurile de găzduire optimizate de WordPress încep de la doar 3,49 USD / lună.

VPS și servere dedicate sunt disponibile cu Linux sau Windows OS, cele Windows costând mai mult. Planurile Linux VPS încep de la 16,99 USD / lună, în timp ce opțiunile Windows încep de la 26,99 USD. Aceeași schimbare de preț se aplică și serverelor dedicate, serverele dedicate Linux începând de la 69,99 USD / lună și serverele dedicate Windows începând de la 99,99 USD / lună.

În ceea ce privește funcțiile de găzduire, GoDaddy, cu siguranță, nu dezamăgește că oferă acces complet la root, cPanel, upgrade-uri fără provizion, servicii gestionate ca standard, posibilitatea de a alege niveluri de administrare, certificat SSL gratuit, suport 24/7 și o mulțime de resurse.

NameCheap

cea mai bună alternativă pentru hostgator namecheapCâștigând popularitate datorită serviciilor lor accesibile de înregistrare a domeniilor, NameCheap a devenit un nume casnic pentru servicii web ieftine. Compania oferă diverse pachete de găzduire și mai multe instrumente de securitate web (certificat SSL, WhoisGuard, PremiumDNS, etc.).

Planurile de găzduire sunt disponibile prin mai multe categorii de găzduire, de la hostinguri comune la servere dedicate. Gazduirea partajată începe de la 9,88 USD / an, în timp ce găzduirea WordPress începe de la doar 8,88 USD / an.

Funcțiile de găzduire ale NameCheap includ posibilitatea de a alege între centrele de date din Marea Britanie și SUA cu planuri partajate și revânzător, un domeniu .webs gratuit disponibil cu toate planurile, un SLA uptime 100% cu cele mai multe planuri, opțiuni de server autogestionate, gestionate și gestionate integral , cPanel și WHM pentru IP-uri gratuite, dedicate gratuite, cu unele planuri și multe altele.

Cele mai multe planuri sunt oferite de categoria dedicată de găzduire a serverului, care aliniază un impresionant 14 planuri de găzduire dedicate, cu prețuri cuprinse între 58,88 USD / lună și 379 USD / lună..

NameCheap este un adevărat buget de găzduire cu performanțe bune, planuri de gazduire bine șlefuite și servicii fiabile, ceea ce le face o alternativă excelentă la HostGator.

Concluzie

Indiferent dacă doriți să schimbați gazdele, să deveniți un distribuitor de gazdă sau pur și simplu să evaluați alternativele dvs., sperăm că rundown of 5 cele mai bune alternative HostGator v-a oferit câteva informații despre diferitele opțiuni de găzduire care sunt prietenoase cu bugetul disponibile în industrie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector