BlueHost: Este o alegere bună pentru WordPress Gazduire?

01.06.2020
Fără categorie 'BlueHost: Este o alegere bună pentru WordPress Gazduire?
0 6 мин.

Bluehost wordpress hosting de recenzie


Așadar, intenționați să creați un site web cu WordPress și doriți să știți dacă BlueHost ar fi o alegere bună sau nu. În acest articol vă voi arăta avantajele și contra contra găzduirii site-ului dvs. web cu BlueHost și dacă ar trebui să alegeți și să aveți încredere în această companie pentru a vă găzdui site-ul dvs. WordPress.

BlueHost oferă o instalare ușoară a WordPress pe planurile lor partajate, iar pe lângă acestea, au și planuri speciale construite pentru site-urile WordPress. Dar ce plan ar trebui să alegeți? Ce plan oferă cea mai bună valoare pentru banii tăi? Ar trebui chiar să vă gândiți la găzduirea site-ului dvs. cu BlueHost? Mai jos veți găsi toate răspunsurile, în timp ce voi examina planurile de găzduire WordPress ale BlueHost.

Prezentare rapidă a BlueHost

recapitulare generală gazdă wordpressBlueHost este unul dintre cei mai populari furnizori de hosting de buget. Serverele lor alimentează peste 2 milioane de site-uri web. Compania este în afaceri de 20 de ani. Au o reputație foarte bună, datorită serviciului lor deosebit și sprijinului excepțional. Pentru o privire mai detaliată, vă rugăm să citiți recenzia noastră aprofundată BlueHost.

BlueHost oferă o gamă largă de planuri de găzduire: multiple planuri partajate (acestea sunt minunate pentru site-urile cu trafic mic și mediu), găzduirea WordPress administrată (ideală pentru site-urile construite cu acest cms), găzduirea VPS (pentru site-urile de comerț electronic și trafic ridicat) și planuri dedicate (pentru întreprinderi), iar în ultimul timp hostingul cloud este de asemenea disponibil. Pentru mai multe despre planul disponibil, trebuie să consultați site-ul oficial al BlueHost.

Noțiuni introductive cu BlueHost și WordPress

Acum câteva zile am publicat un tutorial despre cum să creez un blog în 15 minute. Am folosit ca exemplu BlueHost, doar pentru că mi-a fost foarte ușor să vă înscrieți și să configurați un site web WordPress.

wordpress alege blogul de domeniu

Cu BlueHost puteți instala cu ușurință WordPress în doar două clicuri: găsiți și faceți clic pe logo-ul WordPress din panoul de control de găzduire, acest lucru vă va duce la MojoMarketplace (instrumentul care va instala automat WordPress în contul dvs. BlueHost), a ales să instalați software-ul, alege domeniul la care doriți să aveți configurarea sistemului, setați titlul și informațiile de autentificare admin pentru site-ul dvs. web și confirmați instalarea.

Este foarte ușor să începeți cu WordPress dacă alegeți BlueHost ca furnizor de hosting. Este prietenoasă pentru începători și directă.

Ce plan de gazduire ar trebui să selectați?

Dacă configurați WordPress pentru prima dată și începeți pur și simplu, ar trebui să alegeți un plan comun. Vă recomand întotdeauna să folosiți planul „plus”, deoarece acest lucru vă permite să găzduiți cât de multe site-uri doriți. Planul „starter” permite un singur site web. Nu ar trebui să mergeți pentru planul „business pro”, deoarece nu merită costurile suplimentare.

bluehost a distribuit planuri de găzduire wordpress

În schimb, dacă aveți nevoie de funcții suplimentare, ar trebui să aruncați o privire asupra planurilor de găzduire WordPress administrate de BlueHost. Aici veți putea alege dintre 4 planuri.

Dacă aveți un blog ocupat, care primește mai puțin de 100 de milioane de vizualizări de pagină pe lună, planul „blogger” va fi suficient. Acest plan vă permite să găzduiți până la 5 site-uri WordPress și include 1 IP dedicat, CDN, 2 GB RAM, 30 GB stocare și copii de rezervă..

Bluehost a reușit review-ul de hosting wordpress

Dacă alegeți să cumpărați un plan WordPress gestionat, o echipă dedicată de experți WordPress va avea grijă de site-ul dvs. web.

Așadar, pentru a rezuma, dacă ești începător, ar trebui să selectezi un plan comun (și să faci upgrade mai târziu pe măsură ce blogul / site-ul tău crește); dacă sunteți în căutarea unui serviciu de găzduire fiabil gestionat, planurile WordPress BluHost optimizate vă vor oferi cele mai bune performanțe și asistență.

BlueHost este angajat în WordPress

bluehost recomandat de bluehost din 2005Dacă nu sunteți sigur că alegeți BlueHost pentru găzduirea site-ului dvs. WordPress, probabil că ați avea mai multă încredere dacă știți că WordPress.org recomandă BlueHost ca cel mai bun furnizor de hosting WordPress din 2005.

În plus, BlueHost are peste un milion de site-uri WordPress găzduite în serviciul lor. Compania susține proiectul WordPress prin contribuția la dezvoltarea de bază și la sponsorizarea evenimentelor WordCamps. Sunt foarte angajați în ceea ce privește găzduirea WordPress.

Blogul companiei (bluehost.com/blog) este alimentat și de WordPress.

Site-uri WordPress găzduite cu BlueHost

Am ales la întâmplare 10 site-uri WordPress găzduite la BlueHost și am efectuat mai multe teste cu testul de viteză al site-ului Pingdom. Am testat timpul de răspuns al fiecărui site web folosind diferite locații ale serverului. Iată rezultatele sau timpul mediu de încărcare:

 • SUA – 655 ms
 • UE – 1,96 s
 • AUS – 2,18 s

După cum vedeți, în SUA (unde se află serverele BlueHost) conexiunea este foarte rapidă, în timp ce din Europa și Australia timpul mediu de încărcare este de aproximativ 2 secunde. Aceste rezultate sunt foarte promițătoare, în timp ce un site web ar trebui să se încarce sub 3 secunde pentru a oferi o experiență bună utilizatorului.

Concluzie – BlueHost este bun pentru WordPress?

BlueHost este excelent pentru găzduirea site-urilor web personale și de afaceri. Diversitatea lor de planuri de găzduire le permite utilizatorilor să găsească un pachet de găzduire adecvat și să facă upgrade cu ușurință (sau downgrade) pe măsură ce traficul de site-uri crește și are nevoie de mai multe resurse de server. Din experiența personală știu că BlueHost este bun pentru WordPress, deoarece găzduiesc cu ei 2 bloguri mici din 2011. Nu am avut niciodată probleme cu ele.

De aici, eu recomand foarte mult BlueHost pentru găzduirea oricărui tip de site WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector