BlueHost Joomla Hosting Review – Este o gazdă bună Joomla Web?

01.06.2020
Fără categorie 'BlueHost Joomla Hosting Review – Este o gazdă bună Joomla Web?
0 12 мин.

Bluehost-joomla-hosting-recenzie


BlueHost activează din 1996, deservind mulți clienți și găzduind milioane de site-uri web pe tot globul. Este evident ca BlueHost este unul dintre cei mai bine consacrați și cei mai mari furnizori de găzduire web la care vă puteți gândi astăzi. Această gazdă are o serie de planuri de găzduire, cum ar fi servere virtuale, găzduire partajată, găzduire revânzători, servere dedicate și hosting optimizat WordPress, printre altele.

În ciuda faptului că este popular și cel mai preferat furnizor de găzduire web, BlueHost este, de asemenea, accesibil și fiabil, oferind cea mai înaltă calitate a serviciilor de găzduire posibile. În plus, BlueHost se bucură de planurile de stabilire a prețurilor, de interfața ușor de utilizat și de un instalator de 1 clic pentru software de pe piață..

De parcă nu este suficient, BlueHost este cunoscut pentru a oferi utilizatorilor de nivel inferior cu funcții de ultimă generație, precum și asistență excelentă pentru clienți pentru toți utilizatorii. Cel mai semnificativ, BlueHost vă poate ajuta să obțineți cele mai bune rezultate din Google și Bing prin publicitate, pe lângă oferirea de servicii interne prin propriile centre de date, conexiuni fibre și kernel Linux pe serverele personalizate.

Există mai mult decât mulțumesc privirea atunci când utilizați furnizorul BlueHost de găzduire web și această recenzie vă va trece prin performanțele și timpul de funcționare BlueHost, asistență pentru clienți, planuri și prețuri, modul în care rulează Joomla și, în sfârșit, va evidenția meritele și demersurile sale. Să aflăm mai multe.

BlueHost Joomla Hosting Review

Așadar, în cele ce urmează vă voi arăta câteva motive pentru care ar trebui să alegeți BlueHost pentru proiectele dvs. Joomla. Atunci când alegeți o gazdă web pentru site-ul dvs. Joomla, este important să luați în considerare următorii factori: uptime, performanță, asistență online, planuri și prețuri. Mai jos veți găsi o imagine de ansamblu extinsă a fiecăruia:

BlueHost Performance și Uptime

Atunci când alegeți furnizorul dvs. de găzduire, veți căuta cu siguranță o companie rapidă de găzduire web. Și BlueHost este o astfel de companie care vă va oferi ceea ce căutați. Bluehost arată performanțe deosebite cu fiecare dintre planurile sale de găzduire, datorită uptime-ului său de 99,99%, care este cu mult peste 99,94% standardizat. În afară de aceasta, această platformă de găzduire arată o nouă oră uimitoare din timpul de oprire din perioada de 400 de zile înregistrată.

Cu o încărcare rapidă de 424 de milioane de pagini, Bluehost se află pe poziția a doua printre primii zece furnizori de hosting web Joomla cu cele mai bune performanțe și a înregistrat o îmbunătățire imensă a timpului de încărcare cu aproape 300%. Acest lucru a fost realizat după ce BlueHost Company a luat măsuri drastice pentru a-și moderniza parcul de server Bluerock, pentru a îmbunătăți experiența clienților. Din acest motiv, performanța și timpul de funcționare BlueHost sunt cei doi factori principali care au făcut ca acest furnizor de găzduire web să devină din ce în ce mai popular, pe măsură ce tot mai mulți oameni își descoperă existența.

Asistență pentru clienți BlueHost

Bluehost-on-suport

BlueHost – Asistență online pentru clienți

În calitate de client, îți este dreptul să primești ajutor și asistență atunci când este necesar. Prin urmare, este o idee bună să alegeți un furnizor de găzduire web care să vă poată oferi asistență oricând și când aveți nevoie. Și una dintre companiile de găzduire care se dedică asigurării clienților săi cât mai bine de la serviciile lor de asistență este BlueHost.

Aparent, BlueHost păstrează o mare bibliotecă de ghiduri pas-cu-pas, articole și tutoriale video bogate în cunoștințe vaste despre găzduire web. Acesta este un pas destul de nobil pe care compania a făcut-o, în special pentru începători. Cu toate aceste materiale utile la dispoziția dvs., puteți rezolva cu ușurință problemele comune printr-o simplă cercetare.

Dacă acest lucru nu este util, puteți, de asemenea, să discutați direct cu un expert pentru a primi ajutor de primă mână. Acesta este motivul pentru care BlueHost oferă un sistem de asistență pentru clienți 24/7/365 care vă permite să vorbiți cu reprezentantul relevant de asistență pentru clienți prin apeluri telefonice sau chaturi live. Acest lucru este important, mai ales atunci când căutați ajutor din partea personalului tehnic.

Din păcate, BlueHost a scăpat de sistemul de asistență pentru clienți bazat pe bilete, pentru a se concentra în principal pe abordarea personală prin telefon și asistența live chat. Deși acest lucru a fost realizat pentru a economisi timp, pentru unii utilizatori, sistemul de asistență pentru clienți bazat pe bilete a fost destul de fiabil, în special pentru problemele care nu pot fi rezolvate prin intermediul sesiunilor de telefon sau chat live.

Planuri BlueHost și prețuri

Bluehost-joomla-planuri de hosting-

BlueHost – Planuri de găzduire Joomla & Prețuri

Când vine vorba de planuri de găzduire și prețuri, BlueHost oferă o serie de planuri pentru toate dimensiunile și bugetele. Planurile includ VPS, găzduire partajată, server dedicat, găzduire WooCommerce, cloud hosting, hosting WordPress și așa mai departe. Aruncăm o privire la planurile individuale de găzduire web BlueHost și la funcțiile lor:

Gazduire partajată: Acesta este un mod perfect de a începe un site nou cu un volum redus de trafic pe internet. În mod normal, un mediu de găzduire partajat înseamnă că site-urile web distribuie resursele serverului între ele.

Găzduire în cloud: aceasta este cea mai fiabilă actualizare la un plan de găzduire web partajat, deoarece vă permite să folosiți mai multe servere cloud disponibile, permițând site-urilor dvs. să treacă automat la alt server în caz de trafic mare sau de defectare hardware..

Gazduire WordPress: Este conceput în principal pentru site-urile dvs. web cu WordPress. Cu alte cuvinte, acest plan de găzduire este optimizat pentru a rula WordPress, protejând site-ul împotriva oricăror amenințări.

Gazduire WooCommerce: Acesta este cel mai popular și utilizat frecvent plugin de comerț electronic pentru WordPress care vă permite să porniți atât de ușor un magazin online cu WordPress. Acesta oferă funcții esențiale pentru a vă ajuta să începeți cu magazinul dvs. de comerț electronic fără probleme

Gazduire VPS sau server privat virtual: este o actualizare la hostingul WordPress partajat și vă permite să accesați resursele dedicate virtuale într-un mediu comun.

Gazduire dedicata serverului: acest plan vă permite să aveți toate resursele necesare ale serverului pentru dvs. Singurul dezavantaj al acestui plan de găzduire este că va trebui să vă descurcați singuri pe servere.

În general, toate planurile de găzduire în cadrul BlueHost au un panou de control de găzduire web ușor de utilizat, care vă permite să aveți un control complet asupra găzduirii dvs., să dezvoltați baze de date și multe altele.

Fiecare plan de găzduire are următoarele caracteristici atunci când vine vorba de prețuri:

 • De bază: Vă permite să găzduiți doar un singur site web. În plus, găzduiește 1 domeniu și 25 de subdomenii, 5 conturi de e-mail (fiecare având 100 MB de stocare) și 50 GB spațiu de stocare. Pentru primele cronometre, plata este de 3,95 USD pe lună, iar la reînnoirea acesteia, plata este de 7,99 USD pe lună.
 • În plus: Acest plan este livrat cu site-uri web nelimitate și spațiu web nelimitat, inclusiv lățimea de bandă. În plus, veți avea și conturi de e-mail nelimitate. Pentru început, prețul este de 5,95 USD pe lună, dar când se reînnoiește, ajunge la 10,99 dolari pe lună.
 • Prime: Acesta include toate caracteristicile din Planul Plus și, în plus, veți avea confidențialitate în domeniu cu Site Backup Pro în valoare de peste 80 USD pe an. Când plătiți pentru primul termen, prețul este de 5,95 USD pe lună și 14,99 USD la reînnoirea acestuia.

Rulează Joomla pe BlueHost

BlueHost se mândrește cu oferirea unui hosting optimizat pentru WordPress, dar, din păcate, acest furnizor de găzduire web nu are niciun plan de găzduire dedicat în special Joomla. Totuși, această afirmație nu ar trebui să vă descurajeze, având în vedere că există cel puțin o lumină la capătul tunelului pentru cei care doresc să folosească Joomla acum și în viitorul apropiat..

Prin urmare, dacă intenționați să găzduiți site-urile dvs. Joomla folosind BlueHost, vestea bună este că mai aveți mai multe opțiuni pentru a vă atinge obiectivele. Acest lucru se datorează faptului că instrumentul de instalare a scriptului gazdei vă va permite să faceți instalarea Joomla 2.5 sau mai degrabă o versiune 3.x mai rapid și mai ușor decât credeți. În acest fel, vă veți bucura de utilizarea Joomla pe planurile de găzduire BlueHost.

Ceea ce este important în această etapă este să știți că Joomla folosește mult mai multe resurse în comparație cu alte programe software, cum ar fi WordPress. Aceasta înseamnă că dacă sunteți sigur că site-ul dvs. va genera trafic de internet care depășește 500 de vizitatori zilnic, este înțelept să luați în considerare soluționarea pentru un plan de găzduire VPS în loc de cele comune.

Pro și contra BlueHost

În măsura în care s-au spus multe despre BlueHost, trebuie să vă dați seama că există atribute pozitive și negative care vin atunci când utilizați această platformă de găzduire web. La fel de important este să cunoașteți partea negativă a acestei gazde, astfel încât să vă puteți pregăti întotdeauna adecvat pentru a face față eventualelor eventuale cazuri. Iată argumentele pro și contra folosirii BlueHost pe care ar trebui să le ai mereu la îndemână:

Pro – De ce ar trebui să alegeți BlueHost?

 • BlueHost are planuri de găzduire web care sunt create atât pentru viteză cât și pentru performanțe deosebite
 • Fiecare plan de găzduire în cadrul BlueHost vine cu un domeniu gratuit
 • Există un credit de marketing gratuit, SSL cu mai multe planuri și IP-uri dedicate
 • BlueHost vă permite să găzduiți mai multe domenii
 • Are un cPanel îmbunătățit, cu toate caracteristicile standard necesare pentru industrie
 • Un furnizor de gazduire web cloud accesibil, cu performanțe și fiabilitate solide
 • Există stocare și lățime de bandă nelimitate
 • Vă veți bucura de suplimente gratuite atunci când utilizați BlueHost
 • Suport excelent pentru clienți
 • Banii inapoi garantat
 • Opțiuni diferite pentru servicii de găzduire
 • Garanție uptime
 • Reputatie buna

Contra – Care este partea negativă a utilizării BlueHost?

 • Nu există o găzduire Windows sau o opțiune pentru a alege sistemul de operare preferat
 • Chiar dacă există prețuri de pornire accesibile, există perioade de angajament ridicate, precum și rate mari de reînnoire
 • Planul de bază de găzduire web vă permite să găzduiți doar un singur site web
 • Utilizare limitată a procesorului
 • Conturile vânzătorului experimentează site-uri lente
 • Există un singur set pentru DNS implicit
 • Există taxe pentru migrarea site-ului web

Concluzie

Vei alege BlueHost pentru site-urile tale Joomla? Răspunsul dvs. ar trebui să fie „da” acum, când aveți informații de primă mână despre utilizarea BlueHost pentru a găzdui site-urile dvs. Joomla. Cel puțin știți cum face acest furnizor de hosting, planurile și prețurile sale de găzduire, cum îl puteți folosi pentru a rula Joomla, precum și atributele sale pozitive pe termen lung. În acest caz, este un fapt extrem de incontestabil faptul că veți recomanda BlueHost pentru site-urile Joomla prietenilor și clienților dvs. deopotrivă. Și dacă sunteți acolo construind blogul dvs. Joomla sau configurați site-ul, puteți fi sigur că BlueHost nu vă va lăsa să renunțați la orice!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector