BlueHost pro și contra – BlueHost este încă o alegere bună?

bluehost pro contra


Dacă sunteți în căutarea de găzduire web anul acesta, BlueHost va veni cu siguranță ca gazdă web recomandată de mulți profesioniști, bloggeri și recenzori de gazduire web. Într-adevăr, BlueHost este o gazdă web populară care, în parte, își datorează popularitatea planurilor sale de găzduire partajate prietenoase cu buzunarul și pachetelor de hosting optimizate WordPress.

Recomandat de WordPress însuși ca accesoriu de găzduire pentru site-uri WordPress, BlueHost și-a făcut un nume pentru sine în industrie. Cu toate acestea, găzduirea WordPress nu este singura lor pretenție faimoasă, deoarece BlueHost oferă pachete de găzduire pe întregul spectru de gazduire pentru a apela la o bază mai mare de clienți.

În recenzia noastră BlueHost de mai jos, analizăm dacă BlueHost poate fi încă o alegere bună pentru 2018 sau dacă ar trebui să optezi pentru alte gazde web.

BlueHost Review

bluehost review pros contra 2018

Recunoscut în întreaga industrie pentru pachetele lor de hosting bine construite, echipa de profesioniști interni și soluțiile de găzduire diversificate, BlueHost este ales de peste 2 milioane de clienți din întreaga lume. Planurile lor de găzduire complet gestionate apelează la un public mai larg, acoperind nevoile utilizatorilor și profesioniștilor de prima dată.

Serviciile de găzduire ale BlueHost includ găzduire partajată prietenoasă pentru începători, planuri flexibile de găzduire în cloud, planuri de găzduire specifice aplicației, cum ar fi planurile WordPress sau WooCommerce și VPS mai solide și pachete dedicate de găzduire.

În continuare, să vedem ce vă puteți aștepta de la aceste planuri, cum au prețurile și dacă este o opțiune bună de luat în considerare în 2018.

Planuri de gazduire BlueHost

BlueHost are trei pachete de găzduire partajate în intervalul de prețuri de 3,45 $ – 5,95 USD / lună, cu toate acestea, aceste prețuri sunt aplicabile numai dacă luați un angajament de 36 de luni. Cea mai scurtă perioadă de angajament este de 12 luni, ceea ce crește prețul de pornire de la 3,45 USD / lună la 5,45 USD / lună pentru pachetul de bază.

bluehost a condus contra de hosting pro

Fiecare plan partajat are un nume de domeniu gratuit și o lățime de bandă neschimbată, în timp ce planurile de găzduire partajată cu nivel superior includ găzduire web nelimitată și spațiu pe disc nemodificat, împreună cu credite de marketing gratuite, e-mailurile nelimitate sunt disponibile cu unele planuri, SpamExperts, Confidențialitatea domeniului, și SiteBackup Pro.

Un cPanel îmbunătățit, CDN încorporat și copii de rezervă automate sunt oferite standard cu fiecare dintre aceste planuri.

Dacă doriți să profitați de puterea și scalabilitatea hostingului cloud, BlueHost oferă și trei planuri la prețuri accesibile în această categorie. Prețurile încep de la 6,99 USD / lună dacă vă angajați pentru o perioadă mai lungă. Toate planurile de cloud includ lățimea de bandă nemodificată, un domeniu gratuit, oglindire a datelor, scalarea resurselor cu un clic, în timp ce unele planuri vor include funcții suplimentare Certificat SSL, SpamExperts, IP dedicat, confidențialitate domeniu, SiteBackup + Restore, etc.

Găzduirea optimizată de BlueHost pentru WordPress este construită pe tehnologia VPS și se străduiește să îndeplinească cerințele de performanță, viteză și securitate ale site-urilor web WordPress. În această categorie, veți găsi patru planuri de găzduire WordPress în intervalul de preț de 19,99 USD / lună – 49,99 USD / lună.

Bluehost wordpress optimizat pro hostinguri contra

Pentru toate planurile este inclus un domeniu gratuit, un cPanel îmbunătățit, suport 24/7, garanție de returnare de 30 de zile, SiteLock CDN / WAF Pro, SiteLock Pro și un SSL gratuit..

Dacă doriți să adăugați o componentă de comerț electronic pe site-ul dvs. WordPress, BlueHost v-a acoperit în ceea ce privește găzduirea eCommerce cu planurile lor de găzduire WooCommerce care încep de la 6,95 USD / lună. Un IP dedicat, un nume de domeniu gratuit și pozitiv /Comodo SSL vin standard cu aceste planuri.

bluehost woocommerce hosting hosting contra

La BlueHost, găzduirea VPS este construită folosind toate stocările SSD. Aceste planuri se concentrează pe oferirea de mai multă putere, mai mult control și flexibilitate pentru site-ul dvs. web. Prețurile încep cu 19,99 USD / lună dacă vă angajați timp de 36 de luni, dar aveți, de asemenea, opțiunea de a reînnoi planul lunar, cu toate acestea, va trebui să extrageți 10 USD suplimentar / lună.

Planurile BlueHost VPS au o lățime de bandă nelimitată, nume de domeniu gratuit, adrese IP gratuite, gestionare server 24/7 și garanție de returnare a sumelor de 30 de zile.

Planurile de găzduire dedicate BlueHost oferă resurse abundente și cele mai bune din punct de vedere al controlului, performanței și securității pentru site-ul dvs. web. Prețurile încep de la 79,99 USD / lună cu un angajament de 36 de luni sau 149,99 USD / lună cu facturare lunară. De asemenea, aceste planuri sunt disponibile un domeniu gratuit, adrese IP gratuite, asistență 24/7 și o garanție de returnare de 30 de zile.

Indiferent de site-ul dvs. web (blog, magazin de comerț electronic etc.) și cerințele de resurse, BlueHost depune un efort pentru a acoperi cele mai comune nevoi de găzduire și pentru a vă oferi servicii de găzduire care permit site-ului dvs. web să funcționeze și să se extindă.

Asistență pentru clienți BlueHost

Deoarece managementul serverului 24/7 vine în mod standard cu planurile de găzduire ale BlueHost, echipa de experți de găzduire internă este disponibilă pentru a ajuta la rezolvarea problemelor de găzduire pe care le puteți întâmpina..

Bluehost suport online pro contra

Echipa de asistență pentru clienți BlueHost poate fi contactată prin chat live, telefon sau sistem de ticketing, sau probleme mai puțin apăsătoare pot fi căutate în secțiunea Întrebări frecvente și baza de cunoștințe de pe site-ul companiei..

Înainte de a ne expune verdictul cu privire la capacitatea BlueHost de a deveni gazdă web la alegere în 2018, iată o imagine de ansamblu asupra celor mai bune argumente pentru a vă alătura BlueHost și a unor lucruri de luat sub sfaturi înainte de a vă înscrie cu acestea:

Pro-uri & Contra de BlueHost

Pro – De ce să alegi BlueHost?

Iată principalele motive pentru care BlueHost rămâne o alegere relevantă în 2018:

 • Planuri de găzduire construite pentru viteză și performanță;
 • Domeniu gratuit inclus în toate planurile;
 • Gazduire centrata pe WordPress;
 • Credit gratuit de marketing, IP dedicate și SSL cu câteva planuri;
 • Gazduire multipla domeniu;
 • CPanel îmbunătățit.

Contra – Ce este rău despre BlueHost?

Iată de ce este posibil ca BlueHost să nu ajungă în topul listei dvs. în 2018:

 • Fără gazduire Windows sau opțiunea de a alege sistemul de operare preferat;
 • Prețuri de pornire accesibile, dar perioade mari de angajament (12 până la 36 de luni) și rate mari de reînnoire;
 • Lipsa serviciului gratuit de migrare.

Gânduri finale pe BlueHost

Practica BlueHost de a cuprinde cele mai noi tehnologii pentru a oferi cele mai bune performanțe site-urilor dvs. web este un motiv puternic pentru care BlueHost va rămâne pe radarul multor proprietari de site-uri web, mai ales că experiența utilizatorului și performanța site-ului web continuă să fie factori puternici de clasificare SEO în 2018. Astfel, mulți vor căuta furnizori de găzduire precum BlueHost care oferă diverse instrumente și tehnologii de optimizare a vitezei site-urilor încorporate în planurile lor de găzduire (de exemplu CDN, instrumente de memorie cache, stocare SSD etc..

Fără îndoială, BlueHost rămâne o alegere relevantă de găzduire web în 2018. Suportul său continuu pentru software open source precum WordPress și poziția sa de lungă durată ca platformă WordPress finală fac din BlueHost o alegere de top pentru multe site-uri web WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map