Care Plan HostGator este cel mai bun pentru tine?

Planurile Hostgator-web-hosting-


HostGator este o gazdă web puternică, ale cărei servicii includ planuri de găzduire pentru fiecare tip de site web, de la afaceri mici la întreprinderi. Planurile HostGator sunt accesibile și ușor de utilizat, ceea ce le face o alegere excelentă pentru începători și utilizatori pro. În această revizuire a planurilor HostGator, facem o analiză cuprinzătoare a caracteristicilor de găzduire, configurarea, prețul și cazurile de utilizare a serviciilor de găzduire web HostGator.

Prezentare generală a companiei

HostGator este înconjurător încă din 2002, când a fost fondată de Brent Oxley într-o cameră din dormitorul din Florida. Până în 2009, HostGator avea 200.000 de clienți și devenise o companie de găzduire cu birouri internaționale care deservesc clienții din întreaga lume. În 2012, HostGator a fost achiziționat de Endurance International Group, compania-mamă a altor gazde bugetare precum BlueHost sau iPage.

Deși HostGator s-a comercializat în principal ca gazdă bugetară pentru persoane și întreprinderi mici, planurile lor de găzduire sunt potrivite și pentru site-uri web cu trafic mare.

Revizuirea Planurilor de gazduire HostGator

Serviciile de găzduire web HostGator constau din următoarele tipuri de găzduire:

 • Gazduire partajata;
 • Gazduire cloud;
 • Gazduire WordPress;
 • Gazduire VPS;
 • Gazduire dedicata;
 • Gazduire revânzători.

Windows și Linux găzduiesc ambele caracteristici printre planurile HostGator, cu cPanel / WHM & Licențele WHMCS și Plesk sunt incluse gratuit. Spre deosebire de mulți dintre concurenții lor, HostGator nu oferă nume de domeniu gratuite cu niciunul dintre pachetele lor.

Planuri de găzduire partajate HostGator

Planurile de găzduire partajate de Linux la HostGator au trei configurații:

 • Planul Hatchling incepand de la 2,78 USD / luna;
 • Planul bebelușului începând cu 3,98 USD / lună;
 • Plan de afaceri începând de la 5,98 USD / lună.

Planul Hatchling este potrivit pentru găzduirea unui singur site web și este livrat cu lățime de bandă neschimbată, spațiu pe disc nemeritat, baze de date MySQL nelimitate, găzduire nelimitată de e-mail și cPanel. Dacă doriți găzduire nelimitată de site-uri web, ar trebui să accesați fie planul Baby, care este dotat cu spațiu pe disc nemodificat, lățime de bandă și găzduire nelimitată de domeniu, fie Planul de afaceri, care vine cu toate aceste funcții, plus un IP dedicat gratuit și un SSL gratuit.

Toate planurile de găzduire partajate sunt susținute de o garanție de returnare de 45 de zile și o garanție de uptime de 99,9%. În afară de aceasta, aceste planuri includ și credite de marketing gratuite pentru Google AdWords și Bing, backup-uri instantanee, asistență 24/7, conturi FTP nelimitate, acceptă multe limbaje de programare (Ruby on Rails, Python, Perl, etc.), acces SSH, streaming audio / video, Asasin Spam, protecție hot-link, manager de refuz IP și multe alte funcții.

Planurile de găzduire partajate Windows HostGator sunt disponibile în două configurații:

 • Plan personal începând de la 4,76 USD / lună;
 • Planul de întreprindere începând cu 14,36 USD / lună;

Planul personal va găzdui un singur domeniu, oferă spațiu de disc și lățime de bandă neschimbată și un certificat SSL partajat, în timp ce planul Enterprise oferă găzduire pentru 5 domenii, include lățime de bandă și spațiu pe disc nelimitate și un SSL și IP private gratuite.

Ambele planuri prezintă Plesk ca panou de control și includ, de asemenea, instrumente gratuite de construire a site-urilor web, 4.000 de modele de site-uri gratuite, instalări cu 1 clic de scripturi populare și alte alte instrumente de programare, instrumente de bază de date etc..

Pe lângă lățimea de bandă și spațiul pe disc, alte funcții nelimitate incluse în ambele planuri sunt conturi de e-mail nelimitate, subdomenii și conturi FTP..

Ca și planurile de găzduire partajate Linux, planurile de găzduire partajate Windows sunt, de asemenea, susținute de o garanție de returnare de 45 de zile și o garanție uptime de 99,9%..

HostGator Cloud Gazduire

Dacă aveți nevoie de găzduire flexibilă și scalabilă pentru proiectele dvs. online, găzduirea în cloud a HostGator oferă timp de încărcare de 2 ori mai rapid datorită serverelor lor de densitate scăzută, a mai multor straturi de memorie cache și a hardware-ului de top. Planurile de găzduire în cloud sunt disponibile în trei configurații:

 • Hatchling Cloud începând de la 3,58 USD / lună;
 • Baby Cloud începând de la 4,78 USD / lună;
 • Business Cloud începând de la 7,18 USD / lună.

Găzduirea în cloud a HostGator distribuie automat trei copii reflectate ale datelor dvs. pentru a asigura redundanța și siguranța. Mai mult decât atât, datorită protecției failover și a cache-ului integrat, site-ul dvs. se poate bucura de performanțe sporite și fără dezactivări.

Planul Hatchling Cloud este proiectat pentru găzduirea unui singur domeniu, include 2 nuclee CPU, 2 GB memorie, lățime de bandă nesimetrată și spațiu pe disc nemodificat. Planul Baby Cloud poate fi folosit pentru a găzdui domenii nelimitate, este dotat cu procesor cu 4 nuclee, 4 GB memorie, spațiu pe disc nemodificat și lățime de bandă neschimbată.

Planul de afaceri este potrivit și pentru găzduirea domeniilor nelimitate, este dotat cu 6 nuclee CPU, 6 GB memorie și un IP dedicat și SSL privat gratuit. Deși un IP dedicat nu este disponibil pentru planul Hatchling, acesta poate fi achiziționat cu 2 USD / lună pentru planul Baby.

Cu fiecare plan de hosting de cloud, puteți monitoriza și aloca resurse cu ușurință. De asemenea, mai multe suplimente sunt disponibile pentru cumpărare cu aceste planuri, cum ar fi CodeGuard, care oferă backupuri automate zilnice, stocare de 1 GB, baze de date nelimitate; SiteLock, care scanează site-ul dvs. pentru a descoperi malware, atacuri bot și vulnerabilități; G Suite, care integrează aplicații populare Google; și Domeniul de confidențialitate, care protejează împotriva furtului de identitate și a spamului prin e-mail.

Gazduire WordPress HostGator

Planurile WordPress ale HostGator sunt construite pe arhitectura cloud oferind aceleași avantaje în ceea ce privește viteza, performanța și securitatea ca și planurile de găzduire în cloud a HostGator. De asemenea, în această categorie, există trei planuri după cum urmează:

 • Planul de pornire începând de la 3,98 USD / lună;
 • Planul standard începând de la 6,38 USD / lună;
 • Plan de afaceri începând de la 9,18 USD / lună.

Planul Starter va găzdui 1 site, va gestiona traficul mediu anual de 100.000 de site-uri, va include backup-uri automate zilnice de 1 GB de baze de date, eliminarea automată a programelor malware, conturi de e-mail nelimitate, spațiu de stocare nemodificat și 100 USD de credit Google AdWords.

Cu planul standard, puteți găzdui 2 site-uri, acesta poate gestiona traficul mediu anual de 200.000 de site-uri, include backup-uri automate de 2 GB zilnic ale bazelor de date, eliminarea de malware, conturi de e-mail nelimitate, stocare nemodificată și 100 USD în credit Google AdWords..

Planul de afaceri poate găzdui 3 site-uri, până la 500.000 de trafic mediu lunar, oferă ajutor pentru dezvoltatori WPPro (30 de minute sesiune de consultanță WordPress unu-la-unu în valoare de 100 USD), backup-uri automate de 5 GB zilnic ale bazelor de date, eliminare automată a malware-ului, spațiu de stocare nemodificat, și 100 USD în credit Google AdWords.

Cu fiecare plan WordPress de cumpărare CodeGuard, SiteLock, certificat SSL și Domeniul de confidențialitate este inclus gratuit.

Planurile WordPress de la HostGator sunt optimizate pentru viteză și securitate. Puteți să monitorizați și să alocați resurse suplimentare, să vă bucurați de viteze rapid înflăcărate, fără a fi necesar să vă configurați memoria cache sau CDN.

Transferurile gratuite de site sunt incluse cu fiecare plan, iar asistența WordPress expert este disponibilă non-stop.

HostGator VPS Gazduire

Planurile HostGator VPS oferă acces complet la rădăcină, astfel încât să vă puteți bucura de un control total asupra mediului de găzduire. Planurile VPS vin cu un server virtual autonom dedicat în întregime site-ului dvs., permițându-vă astfel să vă bucurați de avantajele unui server dedicat, dar fără costurile mai mari asociate acestuia.

HostGator oferă trei planuri VPS:

 • Snappy 2000 începând de la 19,95 USD / lună;
 • Snappy 4000 începând de la 29,95 USD / lună;
 • Snappy 8000 începând de la 39,95 USD / lună.

Snappy 2000 este configurat pentru a include procesor cu 2 nuclee, 2 GB RAM, 120 GB spațiu pe disc, 1,5 TB lățime de bandă și 2 adrese IP. Snappy 4000 vine cu procesor cu 2 nuclee, 4 GB RAM, 165 GB spațiu pe disc, 2 TB lățime de bandă și 2 adrese IP. Snappy 8000 include procesor cu 4 nuclee, 8 GB RAM, 240 GB spațiu pe disc, lățime de bandă de 3 TB și 2 adrese IP..

cPanel este oferit opțional cu toate planurile Snappy VPS, precum și backup-uri săptămânale în afara locului sunt oferite pentru a vă asigura că datele dvs. rămân în siguranță. O serie completă de instrumente de dezvoltare a site-urilor, mii de șabloane gratuite de site-uri, un program de instalare de scripturi sunt de asemenea incluse cu fiecare pachet. Asistența este disponibilă prin chat live, telefon și e-mail 24/7 pentru a vă ajuta cu probleme.

Servere dedicate HostGator

Dacă doriți performanța finală, controlul și securitatea, serverele dedicate HostGator sunt create pentru o gestionare avansată, performanțe maxime și scalabilitate instantanee. Puteți alege Windows cu Plesk sau Linux cu servere cPanel, precum și opțiuni gestionate și semi-administrate. Clienții HostGator pot alege dintre trei servere dedicate:

 • Serverul de valori începând de la 119 USD / lună;
 • Power Server începând de la 139 USD / lună;
 • Enterprise Server începând de la 149 USD / lună.

Toate serverele dedicate includ 4 IP-uri IPv4, configurație RAID-1, acces root complet, protecție DDoS, baze de date nelimitate, rețea complet redundantă și suport în direct 24/7.

Serverele de valoare are 4 CPU Intel Xeon-D cu core / 8 fire, 8 GB RAM, 1 TB HDD, lățime de bandă neschimbată, Linux sau Windows OS. Power Server are 8 CPU Core / 16 Intel Intel Xeon-D, 16 GB RAM, 2 TB HDD sau 512 GB SSD, lățime de bandă nemodificată și alegerea Linux sau a sistemului de operare Windows. Enterprise Server dispune de 8 CPU Core / 16 Intel Intel Xeon-D, 32 GB RAM, 1 TB SSD, lățime de bandă neschimbată, Linux sau Windows OS.

Planuri de distribuitori HostGator

Dacă doriți să începeți propria mică companie de găzduire web sau să adăugați servicii de găzduire ca servicii auxiliare serviciilor dvs. de web design, HostGator are trei niveluri de revânzători:

 • Aluminiu începând de la 19,95 USD / lună;
 • Cupru începând de la 24,95 USD / lună;
 • Argint începând de la 24,95 USD / lună.

Toate planurile includ găzduire nelimitată de domenii, subdomenii nelimitate, Conturi de e-mail, baze de date MySQL, conturi FTP. Planul din aluminiu dispune de 60 GB spațiu pe disc, lățime de bandă de 600 GB. Planul Copper oferă 90 GB spațiu pe disc și 900 GB lățime de bandă. Planul Silver dispune de 140 GB spațiu pe disc și 1400 GB lățime de bandă.

Alte funcții de găzduire a distribuitorilor includ:

 • CPanel flexibil, ușor de utilizat;
 • Administratori de nume privați pe baza domeniului dvs.;
 • 99,9% garanție uptime;
 • 45 zile garanție de returnare a banilor;
 • Transferuri gratuite de site-uri pentru până la 30 de site-uri web;
 • Cont club gratuit pentru revânzători;
 • Copii de rezervă automate săptămânale în afara site-ului;
 • WHM & WHMCS;
 • Acces SSH;
 • Prevenirea spamului și multe altele.

Planurile de revânzări ale HostGator vă oferă flexibilitatea de a gestiona afacerea dvs. de găzduire în orice mod doriți de la alocări de resurse la personalizarea cPanel și oferirea de servicii suplimentare (nume de domeniu, certificate SSL etc.).

Ce Plan HostGator alege?

Dacă lansați primul dvs. site web sau proiect personal, este puțin probabil să obțineți atât de mult trafic încât să aveți nevoie de resursele unui server întreg dedicat proiectului dvs. De obicei, la început, este suficient un plan de găzduire partajat. Puteți actualiza întotdeauna când și dacă se schimbă cerințele dvs. de găzduire.

Începând cu planul Baby HostGator vă va permite să găzduiți mai mult de un domeniu și să vă faceți confortabil cu cPanel, instrumentul de construire a site-ului HostGator și instrumentul QuickInstaller. Puteți crea practic orice tip de site web (blog, forum, galerie foto etc.) și puteți accesa o selecție largă de teme și șabloane.

Planurile HostGator sunt scalabile, puteți adăuga cu ușurință mai multe resurse sau puteți trece la planuri de găzduire cu un nivel mai înalt, dacă ar trebui să fie necesar.

Dacă sunteți un profesionist care lansează un proiect web și aveți nevoie de un control complet asupra mediului de găzduire, împreună cu posibilitatea de a instala software personalizat sau de a rula aplicații personalizate, planurile VPS de HostGator vă oferă libertatea de a face acest lucru.

Numai dacă performanța site-ului dvs. se degradează pe un VPS, trebuie să luați în considerare trecerea la un server dedicat. De obicei, nevoia unui server dedicat este mai frecventă pentru site-urile de comerț electronic de trafic ridicat, întreprinderile care procesează plățile și stochează informații sensibile etc..

Dacă dețineți un site WordPress, poate doriți să luați în considerare un cont de găzduire WordPress gestionat înainte de actualizarea la un VPS. Aceste planuri optimizate pentru WordPress vin cu mai multe resurse decât planurile de găzduire partajate și iau în considerare particularitățile site-urilor WordPress precum performanță, securitate și actualizări.

HostGator oferă facturare lunară pentru majoritatea planurilor lor de găzduire, însă pentru a beneficia de prețurile lor promoționale, este posibil să fiți necesar să vă înscrieți cel puțin 12 luni. De exemplu, planul Baby costă 11,95 USD / lună dacă vă înscrieți doar o lună, dar dacă decideți să vă angajați pentru un an, prețul lunar scade cu 60% până la doar 4,78 USD / lună..

Restituirea banilor de 45 de zile oferită de HostGator garantează că puteți retrage din orice plan pe termen lung dacă nu sunteți nemulțumit de serviciile lor. Aceasta este o garanție generoasă de returnare a banilor care este peste nivelul industriei.

Concluzie

HostGator este o alegere populară într-o industrie competitivă de găzduire. Acestea sunt un partener de găzduire de încredere, fie că aveți nevoie de gazduire Linux sau Windows, cloud sau VPS, fie că doriți să deveniți distribuitori de hosting. Această gazdă web poate satisface nevoile persoanelor fizice, ale profesioniștilor în IT, a întreprinderilor mici și mijlocii, iar selecția lor de sever dedicate poate îndeplini chiar cerințele de găzduire întreprindere.

Sperăm că revizuirea planurilor HostGator te-a ajutat să decizi dacă HostGator poate fi o potrivire potrivită pentru tine și care planuri de găzduire HostGator ar trebui să alegeți pentru site-ul dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map