Cum să pornești un blog WordPress pe HostGator?


Crearea blogului dvs. personal este o modalitate excelentă de a vă împărtăși pasiunea și, de asemenea, o modalitate excelentă de a începe să câștigați bani online. În acest articol, vă vom arăta cum să începeți propriul blog. Pentru a porni un blog, trebuie să vă înscrieți și la un furnizor de găzduire web de încredere.

Motivul pentru care este mult mai ușor să configurați un blog WordPress printr-un furnizor de hosting, deoarece necesită doar câteva minute din timpul dvs. pentru a configura un plan de hosting, un nume de domeniu și un blog WordPress în același proces..

De această dată, vom alege HostGator pentru a vă parcurge întregul proces de înscriere. HostGator este unul dintre cele mai mari nume din industria de gazduire web în acest moment, deservind milioane de utilizatori cu diverse tipuri de planuri de găzduire.

Întrucât un blog personal nu necesită atâtea resurse ca alte tipuri de site-uri web, vă va solicita investiții reduse pentru a obține un plan de găzduire optim. În timpul rulării unui blog, puteți învăța multe în acest proces.

Veți câștiga multă experiență în lucruri precum atragerea traficului, formarea de relații valoroase cu alți bloggeri, administrarea unei afaceri și gestionarea site-urilor web. Astăzi, toată lumea poate începe un blog fără să știe un lucru despre construirea site-urilor web. Dacă doriți să vă creați propriul blog WordPress cu HostGator, parcurgeți acești 7 pași simpli:

Pasul 1 – Alegeți un furnizor de găzduire

În primul rând, accesați site-ul oficial al HostGator. După cum am menționat, unul dintre cele mai ieftine planuri va fi mai mult decât suficient pentru blogul dvs. WordPress. Din opțiunile disponibile din meniu, alegeți Web Gazduire și vă va redirecționa către planurile lor de găzduire partajate.

Sau doar faceți clic pe butonul „Începeți!” Care vă conduce către aceeași pagină. Există trei planuri de găzduire partajate diferite disponibile după cum puteți vedea în imaginea de mai jos:

Cel mai de bază este planul Hatchling, urmat de planurile Baby and Business. Dacă începerea unei afaceri online nu este obiectivul principal, atunci ar trebui să alegeți între planurile Hatchling și Baby.

Alegerea dvs. va depinde de câte nume de domeniu doriți să utilizați. În timp ce planul Hatchling vă permite să utilizați un singur domeniu, planul Baby vă permite să utilizați domenii nelimitate pe același cont.

Dacă mintea ta zboară cu idei, atunci ar putea să vrei să dai mai multe site-uri simultan. Acest ghid vă poate ajuta și cu asta; doar asigurați-vă că alegeți planul Baby în loc de Hatchling.

Dar dacă un blog WordPress este singurul site pe care doriți să începeți chiar acum, veți fi bine cu planul Hatchling. Dacă sunteți un începător complet, atunci vă recomandăm cu siguranță cel mai ieftin plan pentru dvs. Va trebui să înveți un lucru sau două înainte de a alege un plan mai puternic. După ce ați decis care să alegeți, faceți clic pe butonul „Înscrieți-vă acum!” Chiar sub pachet.

Pasul 2 – Adăugați numele dvs. de domeniu

După ce faceți clic pe butonul „Înscrieți-vă acum!”, Va trebui să completați câteva formulare de înscriere. Prima pagină a Expertului de comandă HostGator va fi un formular pentru înregistrarea numelor de domeniu.

Dacă nu aveți încă un domeniu, faceți clic pe opțiunea „Înregistrați un domeniu nou” și introduceți un domeniu captivant. Va fi adresa URL pe care oamenii trebuie să o introducă în browserele lor pentru a găsi site-ul dvs. web.

Încercați să veniți cu ceva scurt și ușor de reținut.

Oamenii își denumesc de obicei site-urile web după numele lor, marca lor sau tipul de conținut pe care doresc să îl partajeze. Apoi alegeți o extensie populară și formularul va verifica disponibilitatea domeniului. Cea mai populară este .com și, de asemenea, face ca domeniul dvs. să fie mai ușor de reținut. Evident, doi proprietari de site-uri diferite nu pot folosi același nume de domeniu.

Uneori este dificil să găsești un nume care nu este deja luat, așa că este posibil să îți ducă ceva timp până vei găsi cel potrivit. Numele de domenii sunt facturate anual și cele mai multe costă 12,95 USD pe an. HostGator va adăuga acest preț la suma la sfârșitul procesului.

ACTUALIZARE: Acum puteți obține GRATUIT un nume de domeniu înregistrat de HostGator cu fiecare nou pachet de găzduire!

Pasul 3 – Alegeți un pachet de găzduire

Trecând la următorul formular, veți vedea câteva meniuri derulante unde puteți alege un plan HostGator și perioada de timp a abonamentului. Puteți obține întotdeauna reduceri alegând o perioadă mai lungă. Depinde doar de cât sunteți dispus să plătiți în avans.

Ciclul de facturare de 36 de luni este cel mai mare și vine și cu cea mai mare reducere. Cu toate acestea, planurile sunt destul de accesibile chiar dacă vă înscrieți la 1 sau 2 ani.

Deși în meniul „Tip pachet”, acesta arată planul de găzduire pe care l-ați ales inițial în mod implicit, puteți trece întotdeauna la un alt pachet dacă vă răzgândiți. Alegeți planul Hatchling dacă doriți să rulați un singur blog.

Te va costa doar 48 de dolari pe an dacă te abonezi timp de 3 ani, ceea ce reprezintă un total de 150 $. Dacă alegeți opțiunea de un an, în schimb, vă va costa 66 USD. Extrasele nu sunt incluse în preț, așa că dacă doriți confidențialitatea domeniului sau un nou nume de domeniu, trebuie să plătiți pentru cele separat.

Vă recomand să consultați pagina cuponului meu HostGator, deoarece acolo puteți găsi câteva coduri de cupon cu adevărat bune, pe care le puteți utiliza pentru a obține prețuri și mai mici.

După cum puteți vedea, există două câmpuri goale suplimentare pentru numele dvs. de utilizator și un cod PIN de securitate. Cu acest nume de utilizator, veți putea intra în panoul de control al contului dvs. HostGator. Asigurați-vă că scrieți codul PIN undeva sau îl salvați într-un document. Dacă uiți datele de autentificare, cu siguranță va veni la îndemână.

Pasul 4 – Informații personale pentru facturare

Acesta este formularul în care trebuie să introduceți informațiile de facturare. La fel ca în cazul celor mai multe formulare similare online, există o mulțime de câmpuri goale pe care va trebui să le completați. În primul rând, veți furniza informații personale, cum ar fi e-mail, nume, companie, telefon, locație și așa mai departe.

În al doilea rând, puteți alege o metodă de plată și apoi completați în consecință cardul dvs. de credit sau informațiile PayPal.

Pasul 5 – Extra oferite de HostGator

Puteți alege dintre o mulțime de suplimente în funcție de nevoile dvs. Acestea pot îmbunătăți anumite aspecte ale site-ului dvs. web. Chiar în partea de sus a listei, aveți opțiunea de a obține Protecția confidențialității domeniului pentru doar 9,95 USD pe an.

Aceasta este cu siguranță una dintre cele mai utile caracteristici, deoarece vă ajută să vă protejați identitatea pe Web. Informațiile dvs. de contact personale vor fi ascunse, astfel că nimeni nu va putea să le verifice prin domeniul dvs..

Fără protecție de domeniu, practic, oricine va putea efectua o căutare WHOIS pe numele dvs. de domeniu care vă va dezvălui informațiile personale. Există multe site-uri web care furnizează căutarea WHOIS ca serviciu.

Deoarece domeniile sunt întotdeauna vizibile, le pot copia în oricare dintre aceste site-uri web pentru a verifica cine a înregistrat domeniul respectiv. Protecția confidențialității domeniului asigură că aceste căutări WHOIS nu returnează nicio informație despre identitatea dvs..

Fără protecție, oamenii vor putea afla și numele, locația, e-mailul și numărul de telefon. Aceasta este o mulțime de informații personale pe care cu siguranță nu doriți să le transmiteți întregii lumi. Protecția confidențialității domeniului modifică complet aceste detalii, astfel încât niciuna dintre ele nu este legată de proprietar. Să vă arătăm un exemplu:

Fără protecția confidențialității domeniului

Cu protecția confidențialității domeniului

 • Administrator de domeniu
 • ID # 35595, PO Box24
 • Plaja Nobby
 • AU
 • Email-ul companiei pentru protecția vieții private
 • Numărul de telefon al companiei

A doua opțiune din listă este Backup site, care costă 19,95 USD pe an. Acest lucru vă asigură că datele dvs. sunt salvate în fiecare zi prin stocarea lor în cloud. Motivul pentru care îl recomandăm cu mare încredere pe acesta este deoarece puteți să vă confruntați cu o problemă neașteptată în orice moment care ar putea cauza pierderea de date.

Poate fi rezultatul unui accident, dar site-ul dvs. web poate fi infectat și de malware. După cum se spune, este mai bine în siguranță decât să-mi pare rău. Cu copii de rezervă obișnuite, vă puteți asigura că datele site-ului dvs. web pot fi restabilite complet. Serviciul de rezervă este furnizat de CodeGuard, una dintre cele mai puternice companii de servicii de backup în acest moment.

Al treilea din listă este SiteLock, care oferă securitate suplimentară site-ului dvs. web și asigură performanțe ridicate. Deoarece costă doar 1,67 USD pe lună, vă recomandăm doar pe baza prețului scăzut.

Cu toate acestea, protejează site-ul dvs. de toate tipurile de malware, în timp ce vizitatorii site-ului dvs. vor fi mult mai mulțumiți de viteza de încărcare a paginii. SiteLock scanează întregul site pentru amenințări dăunătoare în fiecare zi și, de asemenea, previne traficul rău intenționat. Potrivit HostGator, dacă rezumați toate funcțiile pe care le obțineți cu SiteLock, se dovedește că primiți un software de securitate în valoare de 99 USD pentru o taxă lunară mică.

Iar ultima este vizibilitatea motorului de căutare, care vă poate ajuta să ajungeți rapid în topul listărilor motoarelor de căutare pentru 14,99 USD pe an. Cu acest instrument, va fi mult mai ușor să ajungeți la prima pagină a unui Google, Yahoo! sau căutare Bing. Nu numai că vă oferă o abundență de instrumente SEO pe care le puteți folosi pe site-ul dvs., dar veți primi și o carte electronică frumoasă care vă ajută să aflați mai multe despre subiect.

Acum nu neagăm faptul că puteți obține toate aceste funcții separat descărcând pluginuri WordPress. Există nenumărate alternative disponibile pentru fiecare. Așadar, puteți lăsa toate marcajele necherificate, instala WordPress și începeți să adăugați pluginuri.

Este doar o chestiune de preferințe. Încă considerăm că obținerea tuturor acestor servicii de la furnizorul dvs. de găzduire este cea mai bună opțiune. Deoarece sunt conectate cu un singur furnizor, va fi mult mai ușor să obțineți ajutor dacă vă blocați cu oricare dintre aceste programe software.

Pasul 6 – Examinați detaliile comenzii

În acest moment, sunteți aproape de procesul de creare a contului. Singurul lucru care a mai rămas este să revizuiți detaliile comenzii și să adăugați câteva atingeri finale, dacă încă lipsește ceva. Dacă încă nu sunteți sigur dacă blogurile sunt pentru dvs., nu este nevoie să vă faceți griji.

Puteți considera că este un proces îndelungat, deoarece HostGator oferă o garanție de returnare de 45 de zile pentru cei care nu mai doresc serviciile lor. Majoritatea celorlalți furnizori vă restituie banii doar în 30 de zile.

Înscriindu-vă la unul dintre planurile lor, veți plăti planul în sine, înregistrarea domeniului (dacă nu îl aveți deja) și suplimentele pe care le alegeți din lista Servicii suplimentare.

Dacă sunteți mulțumit de rezultatul procesului dvs. de înregistrare, aruncați o privire asupra Termenilor și serviciilor HostGator. Ca de obicei, există caseta de selectare „Am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile”.

Faceți clic pe acesta, apoi faceți clic pe butonul „Finalizare acum!”. Aceasta este tot ce trebuie să faci pe site-ul oficial al HostGator, acum poți să deschizi casuta de e-mail. Mesajele de e-mail ar trebui să ajungă instantaneu cu câteva link-uri și informații importante.

Cel mai important link este cel către pagina de conectare care duce la panoul de control al administratorului și parola pe care ar trebui să o utilizați acolo. Vă recomandăm să păstrați e-mailul chiar dacă credeți că veți putea să vă amintiți parola în viitor.

Asistență clienți HostGator

Dacă aveți întrebări, puteți solicita asistența clienților HostGator prin e-mail, chat în direct și telefon. Acestea sunt disponibile non-stop, cu timp de răspuns rapid și nici nu trebuie să plătiți un plus pentru ajutor.

Chat-ul lor live răspunde de obicei în câteva minute. Conform recenziilor, echipa lor de asistență tehnologică este considerată una dintre cele mai bune din industrie. Dacă aveți o problemă care trebuie rezolvată, trebuie doar să vă autentificați în tabloul de bord de găzduire și să căutați în baza lor de cunoștințe.

Deoarece majoritatea problemelor pe care le poți confrunta cu un furnizor de hosting sunt destul de frecvente, ai șanse mari să găsești un articol sau un tutorial video care îți rezolvă problema. Puteți utiliza căutarea pentru a găsi răspunsul mai rapid.

Există aproape 700 de articole și aproximativ 500 de tutoriale video disponibile în baza de cunoștințe HostGator. Cel mai interesant lucru despre asistența lor pentru clienți este că, dacă aveți probleme cu serviciul lor, CEO-ul HostGator, Adam Farrar își asumă întreaga responsabilitate pentru aceasta.

Când îți scrii biletul, ai de ales să-l trimiți direct la el și el va răspunde personal. Dacă nu doriți să vă bazați pe baza lor de cunoștințe, puteți oricând să contactați echipa lor prin unul dintre canale și să vă adresați întrebările acolo. Sunt pregătiți să vă ofere instrucțiuni detaliate chiar și despre ceva la fel de simplu precum migrarea WordPress de la o gazdă la alta.

Pasul 7 – Timpul de instalare a WordPress

Ca pas final, vă vom arăta cum să instalați WordPress cu HostGator. WordPress nu este doar cel mai puternic CMS în acest moment, ci și cea mai populară alegere pentru bloggeri. A început ca o platformă de blogging și apoi pe măsură ce a câștigat popularitate, oamenii au început să dezvolte noi teme și pluginuri care permit utilizatorilor să ruleze diverse tipuri de site-uri web.

Acum există companii uriașe și companii online care își administrează site-urile web pe CMS. Accesați pagina principală a HostGator, apoi faceți clic pe opțiunea Accesare clienți din partea de sus a paginii.

Va apărea o casetă mică în care puteți alege modul în care doriți să vă conectați. Acesta va oferi două alternative: conectarea portalului și opțiunea Conectare Gator. Primul vă permite să accesați Portalul de clienți HostGator, în timp ce acesta din urmă este locul unde puteți utiliza constructorul de site-uri web.

Ceea ce aveți nevoie în acest moment este portalul pentru clienți unde vă puteți accesa contul. Butonul vă va redirecționa către o pagină de conectare care vă va solicita adresa de e-mail și parola.

Este aceeași adresă de e-mail unde ați primit e-mailurile de bun venit HostGator. Unul dintre aceste e-mailuri conținea, de asemenea, parola contului, așa cum am menționat la pasul anterior. Pe măsură ce vă conectați, veți putea comuta între filele precum „Contul meu”, „Gazduire”, „Facturare” ș.a..

Pentru moment, accesați fila Gazduire. Veți vedea că există o mulțime de opțiuni disponibile în zona de administrare, cu pictograme afișate pentru fiecare dintre ele.

Opțiuni de backup, instrumente SEO, teme WordPress, SiteLock și câteva alte funcții utile pot fi accesate aici. Deoarece vrem să instalăm WordPress acum, atingeți pictograma „Începeți cu WordPress”.

IMG

Acesta va deschide un formular „Instalați WordPress” în QuickInstall unde puteți completa câteva informații esențiale pentru noul dvs. site web. În stânga, există un meniu cu tone de software disponibile împărțite în mai multe categorii diferite pe care le puteți instala și dacă doriți. De asemenea, va apărea o scurtă descriere despre WordPress și un buton „Instalați acum!” Sub formular.

IMG

Secțiunea „URL-ul aplicației” este locul unde puteți seta numele de domeniu pentru blogul dvs. Există, de asemenea, un câmp gol după semnul slash, dar nu trebuie să scrie nimic acolo. Faceți clic pe caseta de selectare „Activați upgrade-uri automate” dacă nu doriți să actualizați manual WordPress. Dacă apare o nouă versiune WordPress, este de obicei deoarece versiunea anterioară a avut probleme de securitate.

Activând actualizări automate, puteți garanta că site-ul dvs. nu va fi expus la malware. Restul formularului este destul de simplu, solicitând informații de bază precum e-mailul dvs., titlul blogului, utilizatorul admin și numele și prenumele. Pentru titlul blogului, oamenii introduc de obicei numele de domeniu al site-ului lor, în timp ce numele de utilizator poate fi identic cu numele de utilizator al contului dvs. de găzduire.

Cu toate acestea, există un nume de utilizator admin pe care ar trebui să îl evitați cu siguranță: „admin”. Este ceea ce oamenii aleg de obicei ca nume de utilizator și este, de asemenea, cea mai ușoară țintă pentru hackeri. Măcar faceți-vă mai ușor numele de utilizator. Cu cât un nume de utilizator unic este mai bun. Dacă fiecare câmp din formular este completat corespunzător, apăsați linkul „Instalați acum!” De mai jos.

IMG

Va apărea o bară de progres care arată cât rămâne până când configurarea WordPress este terminată. După ce va atinge 100%, va apărea un mesaj „Felicitări!”. Acesta vă va arăta un link care vă conduce direct la ecranul de conectare WordPress.

La fel ca după înregistrarea dvs. HostGator, veți primi un e-mail cu datele de autentificare. Aceste detalii sunt incluse și în mesajul de bun venit. În mod implicit, veți primi o parolă generată aleatoriu, dar este nevoie de doar câteva minute pentru a o modifica.

Programul de instalare nu numai că instalează WordPress pentru tine, ci adaugă și WP Super Cache, un plugin puternic care asigură performanțe de top pentru blogul tău. Nici nu aveți nevoie să configurați pluginul, deoarece acesta va rula setările recomandate în mod implicit.

Puteți modifica setările sau dezactiva întregul plugin oricând doriți. Poate fi accesat la fel ca oricare alt plugin prin tabloul de bord WordPress.

Mai multe informații despre WP Super Cache pot fi găsite pe WordPress.org. Adresa URL a ecranului de conectare WordPress va arăta astfel: http://yourdomain.com/wp-admin. Trebuie doar să adăugați / wp-admin după extinderea numelui de domeniu și ar trebui să funcționeze.

rezumat

Este nevoie doar pentru a vă înscrie la un plan de găzduire HostGator, a înregistra un domeniu și a crea site-ul dvs. web! Dacă sunteți unul dintre acei oameni care navighează regulat pe internet, atunci aceasta nu va fi deloc o problemă pentru dvs..

Nu necesită literalmente experiență în proiectare web sau alte tehnicități. După ce v-ați conectat la WordPress și contul dvs. de găzduire, veți putea descoperi mii de instrumente utile care vă pot ajuta să creați un blog cu caracteristici complete pe care oamenii le va place să le viziteze..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map