Este BlueHost o alegere bună pentru WooCommerce?

01.06.2020
Fără categorie 'Este BlueHost o alegere bună pentru WooCommerce?
0 13 мин.

Bluehost-woocommerce


WooCommerce este cea mai utilizată platformă de eCommerce care este utilizată pe scară largă pe Internet. Cel mai mare avantaj al său este că poți face magazinul tău electronic doar în câteva clicuri, bazat pe un software excelent de internet numit WordPress.

Prima versiune WooCommerce a fost lansată în 2011, iar produsul a fost cumpărat de Automattic, proprietarul WordPress.com în 2015. De atunci, WooCommerce primește mai multă dezvoltare și alte resurse pentru a fi și mai utile.

Dacă vă întrebați dacă WooCommerce este bun sau nu în scopurile dvs., iată trei numere care vă vor ajuta să decideți:

 • Peste 3,3 milioane de site-uri web sunt alimentate de WooCommerce, potrivit Bultwith.com
 • 4,9% din 1 milion de site-uri web utilizează acest software
 • WooCommerce a fost descărcat până acum de peste 51 de milioane de ori

Poate fi cu siguranță software-ul dvs. dacă doriți să lansați noul dvs. magazin. De asemenea, dacă aveți nevoie de mai multe fapte WooCommerce, vă rugăm să citiți tutorialul nostru legat.

Caracteristici cheie ale WooCommerce

woocommerce-logo-bluehostWooCommerce are multe caracteristici grozave sau, ca să fiu sincer, toate caracteristicile sale sunt excelente. Cu toate acestea, nu există active slabe ambalate în software, cel mai probabil nu le veți folosi pe toate. Există caracteristici cheie pe care ar trebui să le menționăm la WooCommerce, acestea sunt puterea cea mai mare și aproape toți utilizatorii pot beneficia de ele.

Instalare și configurare rapidă

Deoarece WooCommerce este un plugin WordPress, acesta poate fi instalat doar cu câteva clicuri. Activând-o cu un alt clic, aveți pluginul viu.

Procesul de instalare este un vrăjitor, care vă îndrumă să faceți setările de bază și să vă configurați magazinul online. Deoarece există multe opțiuni de personalizare în software-ul în sine, Configurarea expertului este un instrument fin pentru a vă ajuta în primii pași.

Utilizare avansată de valute, impozite și gateway-uri de plată

Dacă ați gestionat vreodată metodele de plată ale unui magazin online, știți, aceasta este una dintre cele mai dificile sarcini din viața unui magazin online. Vorbim despre plăți și banii oamenilor, deci nu există unde să greșești ceva. Pe de altă parte, furnizorii de plăți necesită metode standardizate pentru a lucra cu site-ul dvs. și trebuie să urmați criteriile.

WooCommerce vă ajută să adăugați mai ușor gatewayurile și soluțiile de plată și puteți fi sigur că acestea vor funcționa. Plățile clienților dvs. vor fi în siguranță și întregul proces va fi automatizat.

Dacă vorbim despre bani, ar trebui să menționăm și impozitele și monedele. În WooCommerce aveți șansa de a configura un număr nelimitat de taxe, cazuri de utilizare și valute. Puteți vinde intern sau internațional, prețurile dvs. vor fi precise și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la prețurile exacte pentru diferiți clienți.

Protejarea datelor

Protejarea propriilor date, a magazinelor și a datelor clienților dvs. este chiar mai importantă în zilele noastre. Noile reguli ale GDPR în UE, legile naționale privind protecția datelor din fiecare țară vă obligă să vă gestionați datele cu grijă și să le păstrați în siguranță.

WooCommerce utilizează protecția standard și măsurători, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la scurgerile de date. De asemenea, puteți decide dacă clienții dvs. ar trebui să înregistreze un cont de utilizator sau dacă permiteți check-out-ul oaspeților. În ultimul caz, este posibil să primiți mai multe comenzi; cu toate acestea, utilizând înregistrarea utilizatorului puteți face cupoane sau alte reduceri pentru clienții care se întorc. WooCommerce acceptă și astfel de avantaje pentru clienți.

Manipularea produsului

Cheia magazinului dvs. online este manipularea produselor, deoarece ar trebui să încărcați articolele și să le arătați clienților. WooCommerce are resurse versatile pentru a sprijini aceste sarcini, inclusiv paginile cu profil de produs foarte detaliat, metodele avansate de personalizare, folosind diferite tipuri de transport, marketing și alte instrumente de gestionare etc..

Sprijinirea profesioniștilor și a industriei

Când ceva este atât de mare ca WooCommerce, se bazează pe o industrie completă. Astfel, puteți găsi cu ușurință șabloane gratuite sau premium WooCommerce pentru WordPress, dezvoltatori, gurus de marketing sau chiar angajați care introduc date care cunosc acest software.

WooCommerce are propriul magazin tematic și magazin de extensii de unde puteți primi suplimente oficiale gratuit sau ceva bani. Desigur, puteți găsi zeci de magazine foarte cunoscute, dar independente în întreaga lume.

Contribuția utilizatorului

Puteți permite utilizatorilor dvs. să evalueze și să examineze produsele și puteți răspunde la acestea. Astfel magazinul dvs. va arăta mai profesionist, iar conținutul generat de utilizator înseamnă conținut gratuit și mai multe vânzări!

Optimizare motor de căutare

Toate conținuturile sau paginile de produse pot fi stimulate de SEO și WooCommerce susține absolut acest lucru. Dacă cheltuiți eforturi pentru a scrie piesele SEO, magazinul dvs. va avea mai mult succes și va fi diferit de alte zeci de magazine de pe Internet.

lucru in echipa

WooCommerce vă permite să adăugați membrii echipei în magazinul dvs. Nu trebuie să le faceți administrator, dar vor putea gestiona raportarea sau achizițiile. Au fost de asemenea incluse o mulțime de instrumente statistice și analitice, astfel încât să vă puteți ține cu ochii pe obiectivele dvs..

Cerințe de server pentru WooCommerce

Dacă intenționați să utilizați WooCommerce, ar trebui să știți despre cerințele serverului său pentru a găsi cea mai bună gazdă a acestuia. Deoarece este un plugin al WordPress, mai întâi ar trebui să cunoașteți cerințele serverului acestui CMS.

Ce veți avea nevoie pentru WordPress:

 • PHP cel puțin versiunea 7.2 sau mai mare
 • MySQL cel puțin versiunea 5.6 sau mai mare; SAU versiunea 10.0 sau mai mare a MariaDB
 • suport pentru HTTPS
 • este recomandat un Apache sau un Nginx, dar puteți utiliza oricare dintre serverele web care acceptă versiunile menționate mai sus

De ce ai nevoie pentru WooCommerce:

 • resursele menționate mai sus
 • setarea limitei de memorie de cel puțin 128 MB în WordPress (wp-config.php)

Puține servicii suplimentare, cum ar fi CURL sau suport fsockop pot fi, de asemenea, necesare pentru sarcini speciale; puteți citi mai multe despre ele pe site-ul oficial WooCommerce.

Însă, practic, resursele serverului menționate mai sus sunt necesare pentru a rula WordPress și WooCommerce fără probleme. Vă rugăm să vă anunțați că majoritatea furnizorilor de găzduire web rulează încă PHP 5 pe serverele lor, care nu este acceptat în mod activ din 31 decembrie 2016, deci înseamnă mai multă vulnerabilitate și posibilități de hacking decât PHP 7.

Pentru a avea un furnizor de găzduire web fiabil și performant, vă recomandăm BlueHost. Citiți mai departe pentru a afla mai multe de ce vă recomandăm această companie și de ce servicii speciale WooCommerce puteți beneficia.

De ce să alegi BlueHost pentru WooCommerce

BlueHost este o companie de găzduire web care a fost fondată în 2003 și este cunoscută drept una dintre cele mai fiabile companii din industrie. Numerele arată la fel, aproximativ 2 milioane de nume de domeniu sunt întreținute de BlueHost și companiile sale surori, ceea ce face ca BlueHost să fie una dintre cele mai mari gazde web din lume. Citiți recenzia noastră detaliată BlueHost pentru a afla mai multe despre această companie.

Compania are diferite tipuri de pachete de găzduire, inclusiv hostingul partajat la nivel de intrare și hostingul VPS mai avansat sau hostingul Server Dedicat. De asemenea, a creat o linie specială de produse din pachetele de găzduire WooCommerce, ce sunt desemnate pentru a rula acest software de comerț electronic.

Bluehost-woocommerce-plan-caracteristici

Avantajele cheie ale pachetelor BlueHost WooCommerce:

 • Nume de domeniu gratuit: Puteți obține gratuit un nume de domeniu pentru site-ul dvs. web.
 • Instalarea automată a WooCommerce: Software-ul este automat instalat pentru astfel de planuri, astfel încât să puteți utiliza propria instanță imediat.
 • Criptare SSL gratuită: Site-ul dvs. va primi automat protecția SSL gratuită, astfel încât datele clientului și site-ului dvs. web vor fi criptate pe Internet. Un mare avantaj este că browserele moderne precum Chrome, Firefox și altele vor arăta clienților dvs. că site-ul dvs. este în siguranță.
 • Adresa IP gratuită: Spre deosebire de IP-ul partajat unde vecinii de pe server și aveți același IP, veți avea o adresă IP unică, dedicată doar pentru dvs. Așadar, dacă unul dintre vecini face lucruri ilegale pe Internet, nu vă va face rău.
 • Credite PPC: Veți obține credite PPC drept cadou, care pot fi utilizate pentru a face publicitate site-ului dvs. gratuit.
 • Asistență 24/7 clienți: Dacă aveți deja un site web rupt și ați trebuit să așteptați ajutor pentru că fostul dvs. furnizor de hosting nu a oferit asistență în serile sau în weekenduri, știți de ce este vitală asistența 7/24. Asistența BlueHost poate fi accesată prin e-mail, telefon, chat live și sistemul de ticketing. Există, de asemenea, o bază de cunoștințe exhaustivă pe site, care acoperă toate subiectele posibile.
 • Lățime de bandă nelimitată: Toate vizitele site-ului indică utilizarea lățimii de bandă, deoarece datele dvs. sunt transportate de pe serverul furnizorului dvs. de găzduire până la domiciliul vizitatorului. Odată ce limita de lățime de bandă este atinsă, site-ul dvs. web nu va fi disponibil, cu excepția cazului în care veți plăti mai mult. Planurile WooCommerce includ o utilizare nelimitată a lățimii de bandă, astfel încât site-ul dvs. web nu va fi niciodată oprit.
 • Politica de restituire prietenoasă: BlueHost oferă o garanție de returnare de 30 de zile pentru planurile de găzduire WooCommerce. Puteți solicita în mod liber rambursarea pachetului dvs. de găzduire în 30 de zile, achizițiile suplimentare, cum ar fi numele de domeniu nu sunt rambursabile. Dacă primiți un nume de domeniu gratuit și solicitați restituirea prețului planului dvs. de găzduire, veți primi 15,99 USD pentru numele de domeniu, dar puteți păstra domeniul. Puteți chiar să-l mutați la un alt registrator fără întrebări, după perioada de înregistrare de 60 de zile.

Planuri BlueHost WooCommerce

BlueHost are 3 tipuri de planuri WooCommerce, astfel încât să îl puteți utiliza pe cel mai potrivit pentru scopurile dvs. Toate acestea au fost dezvoltate pentru WooCommerce și vă oferă un nivel diferit de resurse. Puteți începe cu primul plan, dar planurile mai avansate au active mai puternice.

Bluehost-woocommerce-hosting-planuri de tarifare

Planul de pornire

În acest plan veți obține stocare de 100 GB pentru a vă stoca datele. Puteți adăuga 1 domeniu de parcare, 5 subdomenii și puteți crea 5 conturi de e-mail. Creditele PPC sunt, de asemenea, incluse în valoarea de 50 USD.

Preț obișnuit: 13,99 USD / lună, prețul special cu reducere începe de la 6,95 USD / lună.

Când o alegeți: pentru pornirea magazinului dvs. la cel mai bun preț.

Plus plan

În acest plan de găzduire veți obține un spațiu de stocare nelimitat și, de asemenea, nu există nicio limită la cât de multe domenii de parcare, subdomenii sau conturi de e-mail adăugați. O protecție anti-spam pentru 1 nume de domeniu și credite PPC de 100 USD sunt de asemenea incluse.

Preț obișnuit: 17,99 USD / lună, prețul actualizat cu reducere de la 8,95 USD / lună.

Când o alegeți: Când doriți să utilizați o cantitate mai mare de credite PPC și magazinul dvs. începe să crească.

Planul Pro

Cel mai avansat plan de găzduire vă oferă toate caracteristicile pe care le face planul Plus, plus că veți primi și câteva suplimente. Acestea includ copii de rezervă zilnice ale site-urilor web, instrument de confidențialitate a domeniului, Protecția împotriva spamului pentru 2 nume de domeniu și 200 USD în credite PPC.

Preț obișnuit: 31,99 USD / lună, prețul special cu reducere începe de la 12,95 USD / lună.

Când o alegeți: dacă magazinul dvs. are un trafic mare și / sau doriți să faceți cel mai mult pentru a evita spam-ul, hack-urile și alte lucruri enervante împotriva afacerii dvs..

Pe lângă planurile WooCommerce enumerate mai sus, BlueHost oferă multe alte planuri pentru diverse nevoi. Vă rugăm să citiți articolul nostru detaliat în care examinăm fiecare plan de găzduire oferit de BlueHost.

Cum să porniți un magazin WooCommerce la BlueHost

După ce alegeți planul dorit de găzduire al celor menționate mai sus, puteți începe rapid propria afacere. Urmați acești pași:

 1. Faceți clic pe butonul verde SELECT din planul de găzduire care vă place cel mai mult.
 2. Adăugați numele de domeniu nou înregistrat sau deja existent ca pas următor.
 3. Creează-ți contul de utilizator și furnizează informațiile de plată.
 4. Așteptați când WooCommerce este instalat automat.
 5. Selectați tema magazinului dvs..
 6. Adăugați produsele, impozitele și informațiile de plată.

Asta e tot. Noul tău site poate fi făcut mai ușor ca niciodată. De asemenea, puteți achiziționa servicii suplimentare, cum ar fi nume de domeniu suplimentare, certificare SSL premium, filtrare SpamExperts pentru e-mailuri, confidențialitate suplimentară pentru domeniu, instrumente SEO și multe altele.

Înainte de a încheia, te rog să arunci o privire spre pro și contra BlueHost.

Concluzie

În titlul acestui articol a fost pusă o întrebare – BlueHost este o alegere bună pentru WooCommerce? Putem spune: cu siguranță DA. Pachetele speciale de găzduire WooCommerce au fost desemnate pentru a rula WooCommerce, deci trebuie să alegeți cel mai potrivit pentru dvs. și urmați pașii menționați mai sus. Doar în câteva minute, veți avea site-ul dvs. online de comerț electronic live!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector