Este bun A2Hosting pentru găzduirea site-urilor WordPress?

01.06.2020
Fără categorie 'Este bun A2Hosting pentru găzduirea site-urilor WordPress?
0 10 мин.

a2hosting-wordpress-hosting


Dețineți un site WordPress, dar nu știți ce serviciu de găzduire ar fi cel mai bine să îl utilizați cu acesta? Dacă este cazul, ați ajuns pe pagina web potrivită.

După cum puteți spune din titlu, vom discuta despre o companie de hosting numită A2Hosting. Subiectul principal va fi dacă A2Hosting este bun pentru găzduirea site-urilor WordPress. Mai târziu în articol, voi vorbi despre serviciul specific de găzduire WordPress pe care această companie trebuie să îl ofere.

Dar înainte de asta, ar trebui să vedem ce tip de serviciu de găzduire merge cel mai bine cu un site web care utilizează WordPress ca sistem de bază.

Diferite tipuri de planuri de găzduire WordPress

Un site web WordPress poate rula pe orice tip de serviciu de găzduire, dar există un serviciu care funcționează mai bine decât oricare altul: găzduirea WordPress gestionată.

a2hosting-ieftine-WordPress-hosting

A2Hosting – Gazduire WordPress

Gazduirea în comun, găzduirea VPS sau alte servicii pot gestiona WordPress, dar serviciul de găzduire WordPress gestionat a fost creat special pentru rularea WordPress pe un site web. Ce face acest serviciu cea mai bună alegere pentru cei care doresc o găzduire WP fiabilă? Sa vedem!

Gazduirea administrată a fost creată astfel încât tu (proprietarul site-ului) să nu fii nevoit să îți faci griji cu privire la rularea CMS pe site-ul tău. Tot ce are legătură cu funcționarea site-ului este gestionat de echipa din spatele serviciului de gazduire ales.

De exemplu, dacă apare o nouă actualizare la WordPress, nu trebuie să actualizați singur sistemul. Acesta va fi realizat automat de către echipa dvs. de asistență. Tot ce trebuie să faceți este să aveți grijă de site-ul în sine. Ce vreau să spun prin asta?

Personalizarea și gestionarea conținutului sunt în funcție de dvs. Evident, aceasta nu este gestionată de echipă.

Care este un alt aspect al unui serviciu de găzduire gestionat? Din moment ce planul este gestionat de echipa de back-end, ar trebui să poți instala cu ușurință WordPress pe site-ul tău, nu? Exact asta vă permite să faceți un plan gestionat.

Prima metodă folosită de majoritatea companiilor este de a oferi clientului funcția de instalare cu 1 clic. Despre ce este vorba? Așa cum probabil îți poți da seama de numele său, instalarea se face cu doar 1 clic.

Această caracteristică include de obicei și alte aplicații web gratuite, care pot fi ușor instalate. Deci, procesul de realizare a instalării este acesta: găsiți WordPress în lista de aplicații disponibile. O puteți găsi de obicei în partea de sus, deoarece este principalul software la care vă oferă acces gazda.

După ce l-ai găsit, singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să dai clic pe butonul de instalare. Acest lucru este literalmente. Toate celelalte vor fi gestionate de gazdă.

Există un al doilea mod în care mulți furnizori folosesc pentru a instala cu ușurință WordPress pentru utilizatorii lor. Dacă credeți că metoda anterioară a fost total de bază, așteptați să aflați despre aceasta.

Ideea este că nici măcar nu trebuie să faceți un clic pentru a instala CMS pe sistemul dvs. După ce vă înscrieți la planul de găzduire ales, WordPress va fi instalat automat pe numele dvs. de domeniu (veți face alegerea dacă aveți mai multe).

Ambele metode sunt utilizate pe scară largă de companii. Primul este totuși mai popular. Se întâmplă chiar că ambele sunt disponibile. Cum? Mai întâi vă înscrieți și WordPress se instalează. Apoi caracteristica cu 1 clic este de asemenea prezentă, pentru a vă permite să instalați alte programe dacă doriți.

Acum că știți despre ce este vorba despre un plan WordPress gestionat, vom continua și vom vorbi despre A2Hosting.

De ce să alegi A2Hosting pentru WordPress?

a2hosting-gestionat-WordPress-hosting

A2Hosting – Gazduit WordPress Gazduit

A2Hosting este o companie americană care oferă servicii tehnologice precum web hosting și nume de domeniu. În cazul găzduirii web, acestea au tot ceea ce un furnizor de hosting modern ar putea oferi:

 1. Gazduire partajată standard
 2. Gazduire WordPress
 3. Gazduire VPS (server privat virtual)
 4. Gazduire revânzători
 5. Gazduire dedicată (servere dedicate)

După cum vedeți, A2Hosting vine și cu funcții specifice de găzduire WordPress. Sunt suficient de bune? Răspunsul scurt este da, cu siguranță. Dar ar trebui să analizăm acest lucru, discutând ce are de oferit compania în pachetele sale de găzduire WordPress.

Pentru început, ar trebui să menționez că A2Hosting oferă 2 tipuri diferite de găzduire WordPress: primul este hosting WP partajat, iar al doilea este gestionat WordPress hosting. De acum, vom vorbi despre planurile de găzduire gestionate la A2Hosting.

Acestea sunt puțin mai scumpe decât planurile normale de găzduire partajate. Chiar și așa, merită aruncate o privire. Probabil știți deja că majoritatea furnizorilor de găzduire își împart serviciile în mai multe planuri diferite. Exact asta face și A2Hosting. Voi acoperi separat toate cele 3 planuri din această secțiune.

1-SITE

Așa cum sugerează titlul planului, puteți avea un singur site web găzduit folosind acest pachet. Pentru ca toate datele dvs. să fie stocate pe server, acestea vă oferă 10 GB spațiu de stocare. Acest lucru este mai mult decât suficient pentru un singur site web.

Ce folosesc pentru stocarea informațiilor site-ului dvs.? Unități SSD de ultimă generație. Aceasta este o veste excelentă, deoarece un SSD îți va încărca site-ul mult mai repede decât o unitate HDD tradițională. Vizitatorii dvs. vor avea conținutul afișat în browser chiar cu 20 de ori mai rapid decât ceea ce le-ar oferi un HDD.

Planul este dotat și cu un certificat SSL gratuit pentru site-ul dvs. Această caracteristică este destul de importantă, deoarece oferă site-ului dvs. web securitatea de care are nevoie. De asemenea, veți obține un nivel mai ridicat în rezultatele căutării, deoarece Google (și alte motoare de căutare) acordă prioritate acelor site-uri web care au certificate SSL instalate.

Pentru gestionarea site-ului, aveți nevoie și de un panou de control. A2Hosting vine cu unul dintre cele mai bune instrumente pentru acest job. Se numește Plesk. Folosind acesta, puteți gestiona site-ul și toate funcțiile disponibile pur și simplu într-un singur loc. Nu este necesar să aveți prea multe cunoștințe tehnice pentru acest lucru.

Următoarele bonusuri sunt prezente și în plan: transfer de date nelimitat, CDN gratuit pentru viteze de încărcare mai rapide, înscenare pe site, licență Jetpack gratuită, transfer gratuit de site, garanție de returnare a banilor oricând și copii de rezervă gratuite făcute în mod regulat (altele se încarcă separat pentru această opțiune).

Toate acestea vin pentru un preț lunar de 11,99 USD. Rețineți că acest plan este un serviciu WordPress gestionat. Pentru astfel de caracteristici multe companii vor percepe prețuri mai mari.

3-SITES

Ca al doilea plan, este vorba de 18,99 USD / lună. Merită actualizarea? Dacă dețineți mai mult de un site web sau intenționați să vă extindeți munca, cu siguranță este.

Acest lucru se datorează faptului că planul acceptă 3 site-uri web găzduite într-un singur cont. Spațiul de depozitare crește desigur. Obțineți 25 GB spațiu pe unitățile SSD. Aveți nevoie de mai multe, pentru că vă permit să găzduiți mai multe site-uri web folosind acest plan.

Toate celelalte caracteristici din planul anterior sunt incluse și în acesta. Să vedem ce vă va oferi ultimul plan:

Nelimitat

Acesta este planul este într-adevăr nelimitat, așa cum spune numele. De ce? Cel mai mare motiv pentru acest lucru este că vă permite să găzduiți un număr nelimitat de site-uri web într-un singur plan. Acest lucru poate fi util pentru mulți proprietari de site-uri.

De exemplu, dacă doriți să dezvoltați o afacere sau intenționați să lansați mai multe site-uri web noi pentru a câștiga bani, acest plan este perfect pentru dvs. Puteți configura tot felul de site-uri web, toate rulând WordPress.

Și știi care este cel mai bun lucru despre asta? Nu există literalmente nimic de care să vă faceți griji. Toate site-urile, oricâte ar fi, vor fi gestionate de echipa de suport. Deci, dacă se întâmplă ceva cu unul dintre ei, îl vor repara în cel mai scurt timp.

Imaginează-ți dacă acest avantaj nu ar fi prezent în plan. Va trebui să vă descurcați singuri de hosting și de site-urile web. Nu este cel mai bun mod de a găzdui un site web.

Pentru stocarea datelor dvs., planul este livrat cu 40 GB spațiu de stocare SSD. Prețul pentru a avea un număr nelimitat de site-uri WordPress disponibile într-un singur pachet este de 36,98 USD lunar.

Concluzie

În acest articol am vorbit despre serviciile de găzduire WordPress. La început, v-am spus care este cel mai bun serviciu de găzduire, pentru manipularea unui site web WordPress și care sunt unele dintre bonusurile cu utilizarea unui astfel de serviciu.

Ideea este că, dacă alegeți să vă înscrieți la un serviciu de găzduire WP gestionat, viața dvs. va fi mult mai simplă. La urma urmei, toate lucrurile legate de serviciul dvs. de găzduire și funcționarea eficientă a WordPress vor fi gestionate de echipa back-end.

Am vorbit și despre cele 3 planuri de găzduire WordPress administrate de A2Hosting. Acestea includ tot ceea ce este necesar pentru a găzdui un site web WordPress ușor și eficient.

Următorul pas este al tău. Pentru a putea lua o decizie corectă, gândiți-vă doar la ceea ce vă așteptați de la un serviciu de găzduire fiabil. De asemenea, nu uitați de ce are nevoie site-ul dvs. WordPress, pentru a funcționa la performanțele maxime.

Toate cele 3 planuri vă vor oferi cele mai bune numere, dar primul este mai bun pentru începători, iar planurile 2 și 3 pentru cei care dețin deja 2 sau 3 site-uri web sau intenționează să se extindă și mai mult.

Reținând toate acestea, veți ști care plan este cel mai potrivit pentru dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector