Este FastComet bun pentru găzduirea site-urilor WordPress?

fastcomet-wordpress-hosting


WordPress este acum cel mai popular sistem de gestionare a conținutului de pe glob. Milioane de site-uri web îl folosesc ca bază pentru sistemul lor, iar numărul crește pe zi. Deoarece WordPress este atât de utilizat pe scară largă, nu este de mirare că un serviciu special de găzduire a fost creat pentru a fi folosit de aceste site-uri web.

În acest articol vom vorbi despre acest serviciu de găzduire și cum funcționează. De asemenea, mai târziu voi acoperi planurile de găzduire care FastComet oferte pentru gazduirea site-urilor WordPress. Astfel veți ști dacă FastComet este bun pentru găzduirea site-urilor WordPress.

Ce este gestionat WordPress Hosting Service?

despre-gestionat-WordPress-hosting

Despre găzduire WordPress administrată

Primul lucru despre care trebuie să vorbim este modul în care un site web WordPress trebuie să fie găzduit de o companie. Cel mai bun și mai eficient serviciu este numit gestionat WordPress hosting. Să vedem despre ce este vorba.

Numele sugerează că serviciul este diferit de un simplu plan de găzduire web. Evident, acest serviciu a fost creat special pentru site-urile WordPress. Există însă vreo altă diferență?

Un astfel de plan de găzduire va face mai mult decât să găzduiești site-ul tău. Deoarece utilizați WordPress, echipa de suport din spatele planului de găzduire ales va avea grijă de tot ceea ce este necesar pentru a rula WordPress.

Practic, întreaga lucrare de bază este gestionată de ei, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji dacă apare o problemă sau există o nouă actualizare pentru WordPress. Toate aceste tipuri de probleme sunt gestionate de echipa de suport.

Permiteți-mi să vă dau un exemplu, din care vă puteți spune că aveți de-a face cu un plan de găzduire WordPress gestionat. Majoritatea companiilor care oferă găzduire WP gestionată, se vor asigura că CMS se instalează cu ușurință pe serverul site-ului dvs. web. Acest lucru este de așteptat, deoarece utilizați un serviciu special conceput pentru WordPress.

Cum gestionează acestea? Există cel puțin 2 metode de gestionare a instalării. Dacă vreunul dintre acestea este prezent în pachet, veți ști că planul este cel puțin parțial un serviciu de găzduire gestionat.

Prima metodă este procesul de instalare cu 1 clic. Ce inseamna asta? Gazda vă va permite să instalați multe aplicații și programe web gratuit, cu nevoie de doar un clic. În acest caz, trebuie să găsiți WordPress în lista de programe și trebuie doar să faceți clic pe Instalare. Restul este făcut de gazdă.

Al doilea mod de a instala pur și simplu WordPress este și mai de bază. Nu ai nimic de făcut deloc. Trebuie doar să vă înscrieți la un pachet de găzduire așa cum faceți în mod normal, iar gazda va instala automat WordPress pe numele ales de domeniu.

Deci mai rămâne ceva de făcut? Personalizarea și crearea de conținut sunt încă treaba ta. Rețineți că tot ce are legătură cu rularea WordPress este gestionat de gazdă, însă site-ul în sine este sarcina dvs. de gestionat.

Acum, să mergem mai departe și să vedem ce oferă FatComet ca serviciu de găzduire WordPress.

FastComet WordPress Gazduire

fastcomet-optimizat-WordPress-hosting

FastComet – Gazduire optimizată WordPress

FastComet este o companie americană de găzduire web, fondată la sfârșitul anului 2013. De atunci, au devenit un furnizor de hosting de renume mondial. Peste 45.000 de clienți din 83 de țări și-au găsit serviciul la această companie.

FastComet oferă toate tipurile de servicii de găzduire. De exemplu, pe site-ul oficial puteți găsi toate următoarele: găzduire partajată, cloud hosting VPS, servere dedicate, Gazduire WordPress, Joomla hosting și chiar e-commerce hosting (pentru OpenCart).

Așa cum vă așteptați, vom arunca o privire asupra serviciului de găzduire WordPress pe care îl pun la dispoziție.

Acest serviciu este împărțit în 3 planuri diferite, pentru a oferi funcții mai personalizate pentru fiecare client. Planurile sunt următoarele mai jos:

 1. StartSmart: 2,95 USD / lună
 2. ScaleRight: 5,95 USD / lună
 3. SpeedUp: 9,95 USD / lună

Voi vorbi despre fiecare plan separat, dar înainte de asta, să vedem ce obțineți standard, indiferent de pachetul ales:

 • Transfer gratuit de site-uri (în funcție de pachetul ales, numărul de site-uri poate varia)
 • Unități SSD pentru performanțe mai bune (chiar și cu 20 de ori mai rapid decât un HDD tradițional)
 • CDN gratuit CloudFlare: menit să accelereze site-ul pentru fiecare vizitator
 • cPanel pentru gestionarea site-ului: acesta este panoul de control standard al industriei
 • Copii de rezervă gratuite zilnic și săptămânal pentru site-urile dvs. web. Pro enorm, pentru că majoritatea companiilor taxează separat pentru acest serviciu.
 • 45 de zile garanție înapoi.

Acum este timpul să vorbim despre cele 3 planuri separate pe care le-am enumerat mai sus:

StartSmart

Acest plan a fost conceput pentru cei care abia încep cu un nou site web WordPress. Are un preț rezonabil, deci nu veți plăti în exces serviciul de găzduire. Dar ce vă oferă, pe lângă caracteristicile standard?

De exemplu, planul include un certificat SSL gratuit din Let’s Encrypt. Acest lucru este mare, pentru că majoritatea companiilor taxează destul de mult pentru un certificat SSL. Este important să aveți una instalată. SSL va proteja site-ul dvs. web, făcând astfel în siguranță accesul acestora.

Fiind un pachet de găzduire WordPress gestionat, acestea includ o modalitate ușoară de instalare a WordPress. Instalatorul cu 1 clic este prezent în pachet. Și, desigur, multe alte aplicații sunt adăugate pe lângă WordPress.

Dacă dețineți un site web, ar trebui să aveți și un cont de e-mail profesional creat, nu? Din fericire, FastComet vă permite să creați un număr nelimitat de conturi de e-mail. Da, în cel mai ieftin plan. În acest fel, atunci când un vizitator vă contactează, va vedea că sunteți serios în ceea ce faceți.

Pentru ca site-ul dvs. să funcționeze la performanțele sale maxime, planul este livrat cu 15 GB spațiu de stocare și trafic nesimțit. Acest lucru este excelent, deoarece nu aveți o limită la cât de mulți oameni pot vizita site-ul dvs. în același timp.

ScaleRight

Ca al doilea plan, acesta vine cu toate caracteristicile din planul anterior, plus câteva completări. De exemplu, spațiul de stocare este de până la 25 GB spațiu SSD și vă permit să găzduiți mai multe site-uri web într-un singur plan. Primul acceptă doar un singur site web.

De asemenea, există un pachet numit funcții avansate. Aceasta constă în următoarele bonusuri:

 • 2x mai multă putere de procesare (nuclee CPU și RAM)
 • Nume de domenii suplimentare nelimitate
 • 3 transferuri de site gratuit
 • Sigiliu SSL dinamic gratuit și SSL GlobalSign
 • Faceți clic pe 1 Restore Manager
 • Google PageSpeed

Acest plan este cel mai bun pentru cei care dețin (sau intenționează) un site web în creștere, care este probabil să obțină mai mulți vizitatori în fiecare zi. Toate aceste funcții vă vor ajuta să gestionați site-ul, atunci când acesta devine mai mare și mai popular.

Accelerare

Ca cel de-al treilea și ultimul plan de găzduire WordPress, acesta este în mod natural cel mai scump. Chiar și așa, este semnificativ mai ieftin decât ceea ce concurenții au de oferit. Ar trebui să știți că acest plan este cel mai bun pentru persoanele care dețin un site care în prezent câștigă multă atenție.

Dacă aveți mii de vizitatori zilnici, veți avea nevoie de resursele acestui plan. Cel precedent ar putea funcționa și el, dar nu va oferi performanțele pe care site-ul dvs. le are nevoie.

Așa cum vă așteptați, avantajele din planurile anterioare sunt toate prezente în acest pachet. Da, există și unele completări. Aceste bonusuri sunt aici pentru a face site-ul dvs. să fie cât mai rapid posibil, chiar dacă mii de persoane îl accesează în același timp:

 • 3x mai mult procesor și RAM pentru puterea de procesare.
 • 30 de copii de rezervă realizate zilnic.
 • 3x mai puțini clienți pe server (îmbunătățiri mari comparativ cu celelalte planuri)
 • Memcached (pentru a încărca mai rapid conținutul)
 • LiteSpeed ​​LSAPI

Acum că am introdus toate cele 3 pachete de găzduire WordPress, trebuie să știți despre un alt avantaj care vine cu orice plan de mai sus: 24 × 7 suport.

Când vine vorba de asistență pentru clienți, trebuie să luați în considerare 2 aspecte: viteză și fiabilitate (eficiență).

Este destul de evident de ce este nevoie de viteză. Când există un serviciu de găzduire, doriți să fie rezolvat cât mai curând posibil. Nici o surpriză acolo. Deci, echipa de asistență trebuie să fie cât mai rapidă la răspunsul dvs. la cerere.

Din fericire, asistența pentru clienți de la FastComet este de prim rang. Veți primi un răspuns în câteva minute. Și știi ce e mai bine despre asta? Că sunt și eficiente. Nu veți sta cu vorbele despre problema dvs. fără să primiți o soluție.

Indiferent ce tip de problemă s-ar putea confrunta, va fi rezolvată de această mare echipă de asistență la FastComet.

Concluzie

Rezumăm despre ce am vorbit în acest articol.

În primul rând, am menționat că un site web WordPress are nevoie de un anumit tip de serviciu de găzduire, în afară de găzduirea web tradițională: găzduirea WordPress administrată.

În continuare, am văzut care este cu adevărat gestionarea WordPress hosting și cum diferitele companii vă ajută să începeți cu WordPress. Compania despre care am vorbit, FastComet utilizează procesul de instalare cu 1 clic.

În sfârșit, am acoperit fiecare pachet de găzduire WordPress gestionat pe care îl puteți găsi la FastComet și suportul deosebit oferit de clienți.

În total, alegerea este a ta. Despre ce? Dacă descoperiți că FastComet este ceea ce căutați, trebuie să decideți ce plan de găzduire vă înscrieți.

Pentru a face asta, gândiți-vă doar la nevoile site-ului dvs. Cât de mare este? Despre ce e vorba? Câți vizitatori obțineți?

Pentru a face acest lucru, veți putea lua o decizie corectă și vă puteți înscrie pentru un pachet de găzduire fiabil, care vă va ajuta să profitați la maxim de site-ul dvs. WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map