Este găzduirea web HostGator rapidă?

01.06.2020
Fără categorie 'Este găzduirea web HostGator rapidă?
0 10 мин.

Hostgator-fast-web-hosting


Care este unul dintre cele mai importante aspecte despre un furnizor de hosting pe care îl veți folosi în viitor? Viteză, desigur!

La urma urmei, oricine deține un site web (sau mai multe) dorește ca acesta să se încarce rapid și să funcționeze perfect pentru orice vizitator. Există un motiv întemeiat în spatele acestei gândiri: un procent mare de oameni vor părăsi un site web, dacă nu va încărca în mai puțin de 2-3 secunde.

Așadar, dacă sunteți proprietarul unui site web sau intenționați să lansați un site web, este extrem de important să aveți grijă la viteze de încărcare în noua dvs. gazdă. În acest fel, site-ul va crește în popularitate mai rapid și mai ușor.

Dar este posibil să vă întrebați: Ce companie de găzduire web este cunoscută pentru că este rapidă? E o întrebare bună! În acest articol vom discuta răspunsul.

Mai exact, vom vorbi despre un furnizor de hosting care este un serviciu folosit la nivel mondial. Se numește HostGator.

Un subiect principal al acestui articol este să vă anunțăm de ce HostGator este un serviciu rapid și care plan de găzduire ar fi cel mai potrivit pentru a obține cel mai rapid site web.

Despre HostGator

HostGator este o companie americană. A fost fondată de Brent Oxley în 2002, cu primul său birou în Florida. A trecut destul de mult timp de la prima lansare a companiei. Cum se stivește astăzi față de concurență?

Putem spune cu siguranță că HostGator este printre primele 10 gazde web de pe glob. De ce? Pentru că din 2002, sute de mii de clienți s-au dezvoltat pentru a iubi serviciile pe care le oferă.

Asta înseamnă, sute de mii de site-uri web sunt găzduite folosind unul dintre serviciile HostGator.

Un motiv principal pentru care atât de mulți oameni au ales acest furnizor față de alții este prețul. De exemplu, fiecare pachet de găzduire pe care îl puteți găsi pe site-ul lor oficial, costă mult mai puțin decât ceea ce au alte companii.

Dar a fi ieftin nu este totul. Până la urmă, cine dorește un serviciu ieftin, care nu va termina treaba? Din fericire, HostGator nu este o astfel de gazdă. Fiecare plan pe care îl oferă este de top. Acestea includ toate caracteristicile necesare în mod corespunzător pachetului ales (vom vedea despre acest lucru mai detaliat mai târziu).

Dar acum când știți de ce HostGator este atât de popular, este timpul să vedeți dacă sunt atât de rapide pe cât doriți să le fie:

Este HostGator rapid?

Răspunsul scurt este: Da, HostGator este cu siguranță un serviciu rapid de găzduire web. Ok, știu că vrei mai multe detalii, deci să mutăm unul și să vorbim despre unele dovezi:

Depozite SSD

Hostgator-fast-serverePrimul lucru pe care trebuie să-l menționăm vorbind despre viteza site-ului web, este hardware-ul HostGator oferă clienților săi. Veți fi fericit să știți că fiecare plan de găzduire oferă stocare SSD gratuită.

De ce este atât de important faptul că trebuie menționat? Ei bine, unitățile SSD sunt mult mai rapide decât unitățile standard, tradiționale de filare (HDD). Dar cât de repede?

În cele mai multe cazuri, un SSD va transmite informațiile solicitate pe ecranul vizitatorului cu până la 10 ori mai rapid decât o unitate HDD normală. Dacă unitatea utilizată de companie este un produs de calitate (care este), acest număr poate merge chiar și cu 20 de ori mai repede.

Imaginează-ți asta! De exemplu, în loc să aștepte 10 secunde pentru încărcarea unei pagini, utilizatorul dvs. va vedea conținutul în mai puțin de 1 secundă pe ecranul său.

Un SSD este atât de important. Acesta este motivul pentru care HostGator îl utilizează ca bază pentru fiecare plan de găzduire pe care îl pun la dispoziție.

Densitate scăzută pe servere

Un alt aspect de menționat, care face HostGator atât de rapid, este densitatea mică pe serverele lor. Îți voi spune ce înseamnă asta acum. În primul rând, trebuie să știți că acest aspect se aplică mai ales celor care lucrează cu planuri de găzduire partajate. Dar, deoarece majoritatea oamenilor utilizează aceste tipuri de servicii, există șanse mari să fiți și în rândul lor.

Când vă înscrieți la un plan de găzduire partajat, înseamnă că veți fi acțiune resursele unui singur server cu alte site-uri web. Din această cauză, resursele vor fi împărțite între toți utilizatorii unui singur server.

Să presupunem că serverul are 100 GB spațiu de stocare (doar un exemplu). Dacă există 10 utilizatori pe acest server, fiecare utilizator va avea aproximativ 10 GB spațiu pentru site-ul său web. Numărul poate însă fluctua foarte mult, deoarece unele site-uri web necesită mai multe resurse decât altele. Ideea este că veți partaja resurse cu alți utilizatori.

Dar, deoarece HostGator are servere cu densitate mică, veți partaja aceste resurse cu mai puțini utilizatori decât ați face-o la alte companii. În acest fel, site-ul dvs. web va primi mai multă putere de procesare, stocare și alte bonusuri necesare pentru întreținerea acestuia.

Și pentru că veți obține mai mult din toate (în special RAM și puterea serverului), site-ul dvs. se va încărca foarte repede, oricât de complex este.

Servere rapide

Ca a treia dovadă, vă voi oferi câteva statistici de testare a vitezei despre HostGator. Veți vedea că un site web pe care îl rulăm pe serverul comun HostGator se va încărca într-o clipă. Acesta este un site WordPress încărcat cu o mulțime de imagini, scripturi și primește și trafic decent zilnic.

Hostgator-speed-test

Un test efectuat cu Pingdom din Londra (Marea Britanie), la ora 13:30 ora locală a dat următoarele rezultate:

 • Grad de performanță: 81 de puncte
 • Timp de încărcare: 2,87 secunde
 • Dimensiunea paginii: 390 KB
 • Numărul de solicitări: 29

Centrele de date HostGator sunt situate în SUA. Așadar, realizarea acestui test dintr-o țară europeană face și mai greu să obții un scor bun.

Reținând toate acestea, observați că HostGator a reușit să încarce site-ul în mai puțin de 2 secunde. Acesta este un fapt impresionant.

Această realizare vorbește cu ușurință despre un furnizor excelent de găzduire care depune mult efort pentru a aduce viteze de încărcare rapide.

Am efectuat testul câteva minute mai târziu Google PageSpeed ​​Insights instrument de asemenea. Am obținut două rezultate cu acest instrument, unul pentru cel mobil pentru desktop. Iată capturile de ecran:

Hostgator-google-viteza-test-mobil

HostGator – Google Speed ​​Test Mobile

Hostgator-google-viteza-test-desktop-

HostGator – Desktop de testare a vitezei Google

După cum vedeți, rezultatele testelor sunt destul de promițătoare și cu testul de viteză Google.

Acum, este timpul să vedem care plan de găzduire ar fi cel mai potrivit pentru a avea cel mai rapid site web:

Cele mai rapide Planuri HostGator

Alegerea planului de găzduire potrivit pentru site-ul dvs. web depinde în mare parte de nevoile dvs. specifice. De ce spun asta? Gandeste-te la asta!

Un site web recent construit nu va avea nevoie de prea multe resurse pentru a funcționa corect. De ce este adevărat? Deoarece, de obicei, un site pentru începători nu va avea prea mulți vizitatori zilnic de la început. Este nevoie de timp pentru a crește. Deci, să ai un plan mai simplu de găzduire este tot ce ai nevoie.

Dar dacă dețineți un site web mai complex, care primește deja mulți vizitatori zilnic, este posibil să doriți să căutați ceva mai competitiv. La urma urmei, mai mulți vizitatori necesită mai multe resurse, nu?

Deci, cum ar trebui să procedați pentru a avea un site web rapid? Există 2 metode dintre care ai putea alege:

Hostgator-cel mai rapid-shared-hosting-plan de

HostGator – Plan de afaceri

 1. Dacă doriți doar să vă eliberați nou site web, aveți nevoie de un bun plan de găzduire partajat. Din fericire, HostGator oferă 3 planuri separate pentru astfel de nevoi. Deși, dacă doriți cea mai bună performanță, ar trebui să mergeți cu al treilea pachet numit Business hosting. Acest plan include, de asemenea, certificat SSL gratuit, IP dedicat și instrumente SEO.

Costă lunar 5,95 USD, deci este destul de ieftin. De asemenea, veți obține un spațiu de stocare SSD nelimitat și o lățime de bandă neschimbată, astfel încât veți putea lucra cu un număr corect de vizitatori pe măsură ce crești.

HostGator-vps-hosting-plan de rapid

HostGator – Planuri de gazduire VPS

 1. A doua situație apare atunci când site-ul dvs. web este deja bine stabilit. Aceasta înseamnă că obțineți sute (eventual mii) de vizitatori zilnici. În acest caz, un plan de găzduire partajat nu va fi suficient pentru a menține un site web de încărcare rapidă.

HostGator oferă 2 alternative: Gazduire VPS și Gazduire Dedicată. Există o diferență notabilă între 2: găzduirea VPS vă permite să utilizați o anumită cantitate de resurse, clar conturate, dar veți lucra pe același server cu alții. Această găzduire este mai ieftină decât găzduirea dedicată.

Gazduirea dedicată vă va oferi un server întreg pentru tine. Aceasta este diferența principală. Totuși, găzduirea dedicată este mult mai scumpă decât gazduirea VPS.

Pentru a putea alege planul potrivit pentru nevoile dvs., aruncați o privire pe site-ul oficial al HostGator. Acolo, veți găsi atât planurile de găzduire VPS, cât și planurile de găzduire dedicate descrise în mod clar. Toate funcțiile și resursele sunt enumerate, așa că veți ști exact ce aveți nevoie în mod special.

Rețineți, totuși, că găzduirea dedicată este doar pentru cei care dețin site-uri web foarte mari. Mă refer la un site imens, cu mii de vizitatori zilnici și zeci sau chiar sute de pagini. Pentru majoritatea utilizatorilor, găzduirea VPS este suficientă pentru a avea un site rapid.

Concluzie

Acum știți acum că HostGator este un furnizor de hosting bine cunoscut, cu o popularitate în creștere. Este rapid? Desigur! Din cele trei motive scrise mai sus, s-a văzut clar că HostGator îi pasă foarte mult de viteza site-ului.

De fapt, evoluează în această zonă de zi cu zi.

În total, alegerea planului potrivit pentru site-ul dvs. web este în totalitate la latitudinea dvs. Gândiți-vă bine la ceea ce aveți nevoie în mod specific și veți ști cum să procedați!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector