Este HostGator bun pentru găzduirea site-urilor WordPress?

01.06.2020
Fără categorie 'Este HostGator bun pentru găzduirea site-urilor WordPress?
0 13 мин.

Hostgator-wordpress-hosting


WordPress este cel mai popular sistem de gestionare a conținutului folosit de proprietarii de site-uri din întreaga lume. Peste 25% din totalul site-urilor online de astăzi, folosesc WordPress ca platformă de bază.

Datorită popularității sale, există șanse mari să îl folosești și tu. De când ați ajuns pe această pagină, poate aveți deja un site web WordPress sau intenționați să lansați unul în viitorul apropiat.

Indiferent care dintre ele este adevărat în cazul dvs., site-ul dvs. web va avea nevoie de un furnizor de hosting pentru ca acesta să funcționeze online. Dar, deoarece utilizați WordPress ca platformă a site-ului, trebuie să căutați un furnizor de hosting care a gestionat găzduirea WordPress disponibilă.

În acest articol, vom vorbi despre unul dintre cei mai populari furnizori de hosting de pe glob: HostGator. Vom vedea dacă compania este bună să găzduiască site-uri web WordPress. Mai exact, voi acoperi planurile de găzduire care oferă servicii dedicate WordPress.

Dar înainte de a face acest lucru, ar trebui să știți care este cu adevărat găzduirea WordPress gestionată. Deci, să vedem despre asta mai întâi.

Ce este gestionat WordPress Gazduire?

După cum probabil vă puteți da seama de numele său, găzduirea WordPress administrată este un serviciu special creat pentru site-urile WordPress. Practic, un plan de gazduire WP gestionat poate face ca orice site web WP să funcționeze mai rapid și să fie mai eficient. Cum se realizează asta?

gestionat-wordpress-hosting

De exemplu, planul include anumite caracteristici și resurse de care are nevoie un site web WP. Multe planuri oferă actualizări automate ale WP. Aceasta înseamnă că atunci când o nouă actualizare WP este terminată, gazda se va ocupa automat de actualizarea sistemului. Nu trebuie să vă îngrijorați deloc.

Același lucru este valabil și în multe alte aspecte. Ideea principală este că un pachet de hosting WP gestionat va avea grijă de toate aspectele tehnice ale funcționării WordPress pe site-ul dvs. web. Echipa de asistență este întotdeauna acolo pentru a vă ajuta, iar majoritatea lucrurilor sunt gestionate de la început.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ai inclus într-un plan de găzduire WordPress gestionat este capacitatea de a instala WordPress cu ușurință. Majoritatea companiilor fac acest lucru oferindu-vă o caracteristică numită „instalări cu 1 clic”.

Folosind acest lucru, puteți instala WordPress cu un clic literal. Nu mai este nimic de făcut, este atât de simplu.

Cu toate acestea, alții adoptă o abordare diferită a acestei chestiuni. Există anumite planuri de găzduire care includ WordPress în pachet, dar fără procesul de instalare cu 1 clic. Atunci cum se descurcă?

Într-un astfel de scenariu, când vă înscrieți la planul dvs. de găzduire, WordPress va fi instalat automat pe numele de domeniu ales. Gazda vă va cere să înregistrați un nou domeniu (sau alegeți unul singur dacă aveți deja unele înregistrate la acestea) și apoi, va instala WordPress singur.

În acest caz, nu trebuie să faceți nimic pentru a face funcțional WordPress. Întregul proces de instalare este gestionat de echipa de suport din spatele planului tău.

După ce știți care este un plan de găzduire WordPress gestionat, vom continua și vom vorbi despre serviciile de găzduire WordPress HostGator. Îi voi acoperi pe fiecare separat, așa că veți ști mai ușor care este cel mai potrivit pentru nevoile dvs. personale.

Un lucru este sigur însă: HostGator poate fi una dintre cele mai bune decizii ale tale de a găzdui un site web WordPress. Sunt o companie de renume la nivel mondial, care oferă servicii de încredere.

Gazduire WordPress HostGator

Planurile Hostgator-WordPress-nor-hosting-

HostGator

După cum probabil știți deja, multe servicii de găzduire sunt împărțite în mai multe planuri diferite pentru a acoperi tot felul de așteptări. Același lucru este valabil și pentru serviciul de găzduire WordPress al HostGator.

1. Planul de pornire

Acesta este cel mai ieftin plan pe care HostGator îl oferă. Puteți obține o sumă lunară de 5,95 USD. Mulți concurenți prețul serviciilor de găzduire WordPress mult mai mare decât acesta. Deci, este bine să știm că HostGator oferă hosting WP la prețuri rezonabile.

Acest plan vă va oferi posibilitatea de a găzdui 1 site WordPress în contul dvs. Fiind un plan inițial, nu vă puteți aștepta cu adevărat la mai multe site-uri web într-un singur cont. Chiar și așa, vor oferi tot ceea ce este necesar pentru a gestiona eficient un site WordPress.

De exemplu, site-ul va accepta cu ușurință 100.000 de vizitatori lunari. Acesta este un număr destul de mare, ceea ce înseamnă că chiar și un site mai consacrat va funcționa bine folosind acest plan.

HostGator oferă, de asemenea, 1 GB spațiu de stocare pentru a face backup-uri regulate. De asemenea, în plan este adăugat un certificat SSL. Acest lucru este foarte important să aveți în vedere în orice plan de găzduire, și în special în site-urile WordPress.

Certificatul SSL vă va asigura că site-ul dvs. web rămâne în siguranță în timp ce un vizitator îl folosește. Orice date care sunt trimise sau primite de utilizator, vor fi criptate. În acest fel, nimeni nu este între vizitator și serverul de destinație să aibă acces la aceste date (de exemplu, informații despre cardul de credit).

Pentru a începe cu planul, HostGator vă oferă, de asemenea, șansa de a transfera liber un site web deja existent pe acest plan de găzduire. Așadar, dacă aveți un site web care are nevoie de găzduire WordPress dedicată, îl puteți transfera cu ușurință în HostGator fără nicio taxă.

Spațiul de stocare și lățimea de bandă sunt nelimitate, astfel încât să puteți construi site-ul dvs. atât de complex pe cât doriți. Desigur, hardware-ul folosit pentru stocarea datelor este format din unități SSD moderne, în loc de HDD-uri tradiționale. Aceste unități noi vor face site-ul dvs. web mult mai rapid atunci când încărcați în browser.

Ar trebui să menționez că HostGator include și 100 USD din credite publicitare gratuite Google. Acestea pot fi utilizate pentru a comercializa site-ul dvs. web cu Google Adwords. Veți fi observat mai repede pe web și începerea construirii unui public va fi mult mai simplă.

2. Planul standard

Acest plan costă puțin mai mult decât precedentul, la 7,95 USD / lună. Este similar cu cel de dinainte, dar există unele diferențe datorită caracteristicilor și resurselor suplimentare.

De exemplu, acum puteți găzdui 2 site-uri web într-un singur cont. Practic, spațiul dvs. de lucru este dublat cu această caracteristică. Pentru găzduirea a 2 site-uri web, HostGator vă permite să transferați 2 dintre dvs., dacă doriți. Acest lucru este gratuit, desigur.

Traficul lunar al site-ului este, de asemenea, crescut la 200.000 de vizitatori. Merită menționat că acest număr este o medie. Deci, puteți merge chiar mai sus, dacă site-urile dvs. pot face acest lucru.

Orice malware observat de platformă sau de echipa de asistență este eliminat automat. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la păstrarea site-ului dvs. curat de viruși sau alte programe software dăunătoare. Echipa din spate este întotdeauna acolo pentru astfel de situații.

3. Plan de afaceri

Acesta este cel de-al treilea plan de găzduire WordPress. Costă lunar 9,95 USD. Da, este cel mai scump, dar merită cu adevărat actualizarea pentru cineva care are nevoie de și mai multe resurse.

Acest lucru se datorează faptului că planul poate găzdui 3 site-uri web folosind un singur cont. Transferul de 3 site-uri web la HostGator folosind acest plan este gratuit așa cum vă așteptați până acum.

Dar câți vizitatori au permis acest plan? Numărul mediu este de 500.000 / lună. Da, este corect: 500.000 de vizitatori lunari. Deci, oricât de mare este site-ul dvs. WordPress, acest plan îl poate trata cu siguranță.

Planul vă oferă 3 GB de stocare pentru a face copii de zi cu zi pentru toate fișierele dvs. În acest fel, chiar și în cel mai rău caz, puteți restabili site-ul dvs. într-o versiune anterioară cu doar câteva clicuri.

De remarcat că puterea relativă de procesare este de 5 ori în comparație cu cele 2 planuri anterioare. Aceasta înseamnă că fiecare proces legat de site-ul dvs. web și serviciul de găzduire poate fi realizat cu până la 5 ori mai rapid. Acest număr va avea, de asemenea, un impact pozitiv asupra vitezei de încărcare a oricărui site web folosind planul.

Acum că am vorbit despre toate cele 3 planuri de găzduire WordPress, vă puteți crea o idee destul de bună, dacă HostGator ar putea gestiona nevoile site-ului dvs. Răspunsul probabil este da.

Chiar dacă aveți un site web bine pus la punct, cu mii de vizitatori zilnici, al treilea plan pe care tocmai l-am acoperit, îl poate gestiona cu ușurință.

De ce să alegi Gazduirea WordPress HostGator?

Unul dintre principalele motive pentru care ar trebui să HostGator pentru găzduirea site-urilor dvs. WordPress este: asistență online.

Echipa de suport de la HostGator este una dintre cele mai bune din afaceri. Ei răspund foarte repede la orice solicitare făcută de un client. De obicei, nu trebuie să așteptați mai mult de câteva minute pentru a răspunde la întrebarea dvs. De asemenea, sunt eficiente, oferindu-vă cea mai bună soluție posibilă în cel mai scurt timp.

Echipa lor de asistență este instruită să se ocupe atât de găzduire cât și de întrebările legate de WordPress.

Este inclus e-mailul cu HostGator Gazduire WordPress?

Da, e-mailul este inclus cu fiecare plan de găzduire WordPress la HostGator. De fapt, puteți crea câte conturi de e-mail doriți pentru site-ul dvs. web, cum ar fi [email protected] – nu există nicio limită la numărul de adrese de e-mail pe care le puteți crea pe planurile de găzduire WordPress ale HostGator.

Avantajele Gazduirii WordPress a HostGator față de Planurile partajate

Gazduirea în comun este excelentă pentru blogurile și site-urile WordPress mici. Cu toate acestea, dacă site-ul dvs. web primește mult trafic pe zi (mai mult de 1.000), găzduirea partajată pur și simplu nu va fi suficientă. Deși unele planuri partajate la HostGator vă permit să găzduiți mai multe site-uri web și nu au o capacitate pentru lățimea de bandă și utilizarea spațiului pe disc, resursele sunt foarte limitate.

Planurile de găzduire WordPress sunt concepute pentru a susține mai mult trafic. HostGator folosește tehnologia de găzduire cloud în planurile lor de găzduire WordPress, care poate gestiona vârfuri imense de trafic, alocând resursele serverului într-un mod mai bun. Așadar, chiar dacă veți primi cea mai mare parte a traficului site-ului dvs. web într-o perioadă scurtă de timp, site-ul dvs. web va funcționa fără probleme pe întreaga zi. În cazul găzduirii partajate, acest lucru nu este posibil.

Transfer de site-uri WordPress HostGator

Dacă actuala dvs. gazdă web nu mai este suficientă pentru site-urile dvs. web, dar nu aveți prea multe cunoștințe de transfer pentru site-uri web, la HostGator puteți cere ajutor. Echipa HostGator va transfera gratuit până la 3 site-uri WordPress gratuit de la vechea gazdă pe serverele lor.

Vor efectua transferuri de site-uri într-o manieră atât de profesională, încât vizitatorii dvs. nu vor experimenta nicio perioadă de oprire.

Gazduirea WordPress merită costul suplimentar?

Dacă câștigați bani de pe site-ul dvs. web, probabil vă puteți permite să plătiți costurile suplimentare pentru găzduirea WordPress administrată. Dacă veniturile site-ului dvs. web pot acoperi cu ușurință costurile de găzduire, atunci merită cu siguranță actualizarea de la gazdă WordPress distribuită la administrată.

Pe termen lung, va plăti, deoarece site-ul dvs. web va fi mai rapid, va avea o mai bună securitate și timp de funcționare. Gazduirea plateste un rol important in succesul unui site web. Deși ar trebui să începi de la planurile de nivel scăzut și să faci upgrade odată ce ai nevoie de mai multe performanțe și funcții.

Concluzie

În total, HostGator este cu siguranță capabil să găzduiască un site web bazat pe WordPress. După cum puteți vedea din planurile menționate mai sus, chiar și mai multe site-uri web sunt ușor găzduite cu al doilea și al treilea plan.

Nu contează dacă tocmai începeți cu un nou site web sau aveți deja un site mare și popular. HostGator se poate descurca destul de bine ambele. Desigur, pentru început, este recomandat primul plan.

Dar dacă intenționați să vă extindeți mai târziu sau aveți deja un site mare, mergeți la al doilea sau al treilea plan. Gândiți-vă bine la nevoile dvs. și alegeți în consecință. Nu veți fi dezamăgiți de acest serviciu de găzduire WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector