Este HostGator bun pentru start-up-uri? – 10 motive pentru a alege HostGator pentru site-urile de pornire

01.06.2020
Fără categorie 'Este HostGator bun pentru start-up-uri? – 10 motive pentru a alege HostGator pentru site-urile de pornire
0 11 мин.

HostGator-start-up


Aveți de gând să lansați o nouă companie de start-up? Dacă da, atunci trebuie să fii necesar să îți poți atinge obiectivul: un site web. Da, aproape fiecare companie are un site web în aceste zile.

Este crucial, deoarece puteți utiliza un site web pentru a vă pune pe piață startup-ul și pentru a profita la maximum. De fapt, nu există nicio altă metodă eficientă ca un site web pentru a ajunge la atât de mulți oameni din întreaga lume.

Dar, dacă vă creați un site web, trebuie să căutați un serviciu de găzduire web care vă va permite să profitați la maxim de la pornire. Din fericire, ai ajuns la articolul potrivit.

Aici, vom vorbi despre o companie de găzduire web numită HostGator și de ce este unul dintre cei mai buni candidați pentru utilizarea cu startup-urile. Îți voi oferi 10 motive pentru asta. La sfârșitul acestui articol, ar trebui să ai o idee destul de bună despre ce poate face HostGator și de ce este cel mai bun pariu pentru succes.

HostGator pentru Startups

HostGator este o companie din SUA, fondată pentru prima dată în 2002 de Brent Oxley. Acum, mai bine de 16 ani mai târziu, HostGator este unul dintre cei mai importanți furnizori de găzduire web de pe glob.

Au sute de mii de clienți din întreaga lume, cu sute de mii de site-uri web și nume de domeniu găzduite la ei. Dacă au atât de mult succes, trebuie să existe o mulțime de motive pentru care oamenii să aleagă HostGator.

Exact despre asta vom vorbi de acum încolo. Ar trebui să știți că probabil nu toate motivele vor fi convingătoare în mod special pentru dvs. Dar, deoarece voi enumera 10 dintre ele, veți găsi cu siguranță cel puțin unele care vă vor face să vă gândiți mai serios la serviciile HostGator pentru noua dvs. pornire.

De ce să alegi HostGator pentru site-urile de pornire?

1. Este accesibil

Planurile Hostgator-ieftine-web-hosting-

Iată primul motiv pentru care ați ales HostGator pentru site-ul dvs. de pornire: este ieftin. Nu trebuie să vă spun cât de important poate fi prețul pentru majoritatea oamenilor.

Deoarece aveți nevoie de un site web pentru o pornire, ar fi bine să aveți un serviciu de găzduire ieftin, așa că nu trebuie să cheltuiți mulți bani pentru servicii. La urma urmei, o pornire are nevoie de ceva timp pentru a se stabili și pentru a câștiga o sumă considerabilă de bani.

Dacă aveți un serviciu de găzduire ieftin pentru a vă sprijini, vă poate economisi bani, pe care îi puteți folosi ulterior pentru a vă dezvolta afacerea. Iată un exemplu despre cât de ieftin este cu adevărat HostGator:

Cel mai scump plan în rândul găzduirii partajate costă doar 5,95 USD / lună. Luați în considerare că există 3 planuri separate în categoria de găzduire partajată, iar cel pe care tocmai l-am menționat este cel mai scump pe care îl oferă (da, într-adevăr).

Desigur, a fi ieftin înseamnă că toate serviciile lor trebuie să aibă un preț rezonabil. Și asta este exact: chiar și gazduirea VPS și găzduirea serverului dedicat costă mult mai puțin decât cele pe care le percep alte companii.

2. Multitudine de servicii

Al doilea motiv pentru alegerea HostGator este multitudinea de servicii pe care le oferă. De ce este atât de important acest aspect încât îl menționez separat? Pentru că, o pornire va crește în cele din urmă într-o afacere binecunoscută, nu? Cel puțin, asta intenționezi să faci.

După ce afacerea dvs. va crește, va trebui să vă extindeți și site-ul. Și un site web mai complex va avea nevoie de mai multe resurse pentru a funcționa corect. Acesta este motivul pentru care HostGator este bun pentru orice pornire: atunci când depășiți planul pentru care v-ați înscris, trebuie doar să faceți upgrade la unul mai bun.

De exemplu, dacă vă înscrieți la început pentru planul de găzduire partajat premium (menționat mai sus) și site-ul dvs. crește foarte mult în popularitate, puteți face upgrade la un plan de găzduire VPS. Un astfel de pachet vă va oferi mai multe resurse pentru a funcționa eficient.

3. Asistență excelentă pentru clienți

Hostgator-stră client-suport

Relații Clienți. Da, acesta este cel de-al treilea motiv pentru care ar trebui să alegeți HostGator față de alte companii. Când creați site-ul dvs. web sau îl gestionați ulterior, pot apărea probleme, chiar și cu cel mai bun serviciu de găzduire.

Aici vine în evidență asistența pentru clienți. Sprijinul HostGator este câștigător. Acest lucru este scris pe site-ul lor oficial. Aceasta nu este o idee machiată.

Echipa din spatele HostGator este într-adevăr atât de fiabilă. De exemplu, ei îți răspund în câteva minute sau chiar secunde. Există chiar și momente în care nu trebuie să aștepți deloc pentru a vorbi cu cineva.

Fiecare membru al echipei știe bine și amănunțit despre ce este vorba de găzduire web. Din această cauză, acestea vor da o rezoluție la problema dvs. potențială în cel mai scurt timp. Soluția este întotdeauna acolo cu o astfel de echipă care să vă ajute să ieșiți.

4. Foarte sigur

Întrucât veți crea un site web pentru afacerea dvs., este important să îl faceți cât mai sigur. Chiar și site-urile personale trebuie să fie în siguranță. Deci, un site de afaceri are nevoie de măsuri de siguranță și mai bune instalate.

Din fericire, HostGator oferă certificate SSL gratuite cu fiecare plan de găzduire din oferta lor. Un certificat SSL este un standard pentru orice site web în aceste zile. De fapt, când vă aflați pe un site web care nu are instalat un astfel de certificat, browserul vă va spune să fiți prudent, deoarece pagina pe care o vizitați nu este sigură.

De menționat, de asemenea, că multe alte companii se taxează separat pentru deținerea unui certificat SSL. Este bine să știi că HostGator oferă această caracteristică gratuit.

5. Creatorul site-ului gratuit

Hostgator-site-constructor

Dacă nu ați creat încă site-ul dvs., veți fi bucuros să știți că HostGator vine și cu o platformă gratuită de construire a site-urilor web, inclusă în fiecare plan de găzduire.

Crearea site-ului de pornire va fi o bucată de tort utilizând acest instrument. Puteți alege dintre zeci de șabloane gratuite care răspund în mod implicit (vor arăta bine pe toate tipurile de dispozitive / ecrane).

Folosirea acestui instrument este de asemenea foarte simplă. În esență, această platformă este un constructor de site drag-and-drop. Ideea este că puteți alege dintre multe elemente și secțiuni preconstruite și trageți-le și aruncați-le pe aspectul site-ului dvs. Personalizarea site-ului dvs. va fi rapidă și simplă.

6. Transfer gratuit de la un alt furnizor

Dar dacă aveți deja un site web găzduit la altcineva și doriți să-l transferați în HostGator? Al șaselea motiv al nostru din această listă te va face fericit în acest caz.

Orice plan de găzduire de la HostGator vă permite să transferați un site web deja construit de la vechiul dvs. furnizor, la noul plan pe care tocmai l-ați cumpărat de la HostGator. Și știți care este partea cea mai bună?

Procesul este complet gratuit. HostGator vă permite să transferați vechiul dvs. site gratuit. Alții încasează destul de mulți bani pentru această opțiune.

7. Program de afiliere

Un alt motiv pentru care tu ca proprietar de start ar trebui să alegi HostGator ca nou furnizor de hosting este Programul de afiliere pe care îl oferă compania. Este adevărat, există și alte corporații care oferă clienților lor oportunități de marketing afiliat.

Dar HostGator iese în evidență în acest domeniu. În ce aspect? Suma de bani pe care o vor plăti pentru un client nou pe care îl aduceți este destul de vizibilă.

De exemplu, dacă le primiți de la 1 la 5 noi înregistrări pe lună, veți primi 50 USD pentru fiecare client nou. Când numărul de clienți pe care îi primiți crește, la fel și veniturile pe care le obțineți. Dacă depășiți 21 de clienți noi / lună, veți primi o plată de 125 USD / înregistrare. Pentru 21 de clienți, adică în total 2,625 USD.

8. Tutoriale foarte bune

Utilizarea HostGator ca noul dvs. furnizor de hosting pentru un site web de pornire înseamnă că veți primi multe tutoriale create de compania însăși. Aceste tutoriale vă vor ajuta să mergeți mai repede și mai eficient.

Nu veți face aceleași greșeli pe care le fac alții, care nu au trecut prin aceste tutoriale.

Merită să menționăm că nu trebuie doar să citiți postări de tutorial, ci și să urmăriți tutoriale video. Este bine să știi că HostGator te ajută chiar și în această situație.

9. Gazduire pentru distribuitori

Hostgator make-bani-reseller-hosting

Dacă intenționați doar să vă creați propria afacere, dar nu știți exact ce ar trebui să faceți demararea dvs., HostGator vă poate oferi o idee bună pentru acest lucru.

Ei oferă ceva numit Reseller Gazduire. Dacă vă înscrieți la unul dintre aceste planuri, veți putea să vă creați de la zero propria dvs. afacere de găzduire web, folosind resursele pe care vi le oferă.

Cât de minunat este? Noua dvs. pornire ar putea fi o nouă companie de găzduire, care utilizează resursele HostGator. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți planul cu care vă simțiți confortabil și să încercați.

10. Garanție de înapoiere de 45 de zile

Ultimul motiv pentru alegerea HostGator este o caracteristică pe care o oferă cu toate serviciile lor: o garanție de înapoiere de 45 de zile. Această perioadă vă va oferi mult timp pentru a testa toate caracteristicile pe care le-ați obținut cu un anumit plan.

Indiferent de pachetul de găzduire la care vă înscrieți, dacă simțiți că ceva nu funcționează așa cum vă așteptați sau pur și simplu ați decis să faceți altceva în întregime, HostGator vă va da banii înapoi, dacă sunteți încă în primele 45 de zile de când ai achiziționat planul.

Concluzie

Așadar, merită să alegeți HostGator pentru noul dvs. proiect de pornire?

Răspunsul este: Da, cu siguranță este. Din toate motivele enumerate mai sus, cu siguranță ați găsit cel puțin 1 sau 2 (sper că mai multe) care sunt suficient de convingătoare pentru a încerca această gazdă. Nu veți fi dezamăgiți.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector