HostGator Joomla Hosting Review – Este o gazdă bună Joomla Web?

01.06.2020
Fără categorie 'HostGator Joomla Hosting Review – Este o gazdă bună Joomla Web?
0 11 мин.

Hostgator-joomla-hosting-recenzie


HostGator este într-adevăr un bun furnizor de găzduire pentru site-urile Joomla și astfel: Pentru început, HostGator a fost în afaceri încă din 2002 găzduind un uimitor 8 milioane de domenii și încă mai contează. Este una dintre acele gazde populare de site-uri pe care nu le poți ajuta, dar dorești să le ai. Acest furnizor de găzduire web a luat lumea prin furtună începând cu abilitatea sa de a oferi mai multe planuri de găzduire, având un timp de funcționare excelent și o viteză medie de încărcare a paginilor și fără a uita o mână de planuri de găzduire precum WordPress, Joomla și multe altele la care puteți gândi. de.

HostGator a fost testul de timp câștigând respect pentru numărul său uriaș de servere și fiabilitate inegalabilă printre alți factori. Toți cei care folosesc această platformă de găzduire vor da dovadă de opțiunile sale decente, precum și de opțiunile VPS care au contribuit la scalarea site-urilor la starea lor actuală.

Nu este mai mult decât să vă interesează când este vorba despre utilizarea HostGator ca furnizor de hosting și în această recenzie, vă vom duce pe drum pentru a vă arăta de ce această platformă este ideală pentru gazda web Joomla. De la performanță și timp de funcționare până la asistență pentru clienți și planuri de găzduire, cu prețuri până la rularea Joomla, nu vom lăsa nici o piatră neîntreruptă pentru a vă oferi o revizuire cuprinzătoare a acestei gazde web cele mai populare din industrie astăzi. Citiți mai multe și aflați de ce ar trebui să luați în considerare trecerea la HostGator pentru site-urile dvs. Joomla.

HostGator Joomla Hosting Review

În cele ce urmează, vă voi oferi câteva informații detaliate despre performanța, timpul de funcționare, operațiunea tehnică, caracteristicile și prețul HostGator. Deci, dacă doriți să găzduiți site-ul dvs. Joomla cu HostGator, continuați să citiți și decideți dacă această companie este o alegere bună pentru dvs..

Performanță HostGator și Uptime

Atunci când alegeți furnizorul dvs. de găzduire web, primul factor care trebuie luat în considerare este performanța acestuia. Performanța unei gazde web este foarte determinată de viteza, deoarece un site web mai rapid este un stimulent suplimentar pentru utilizatorii dvs. și vă îmbunătățește clasamentul SEO. Conform studiilor, o secundă de întârziere în încărcarea paginii vă poate costa cu aproape 7% mai puține conversații, cu 11% mai puține vizualizări ale paginii și cu o reducere cu 16% a satisfacției utilizatorului. Având în vedere că doriți să aveți cele mai bune rezultate pentru site-ul dvs. web, dorința dvs. este să nu experimentați problemele menționate mai sus, și de aceea performanța pentru compania de găzduire web la alegere.

Cu 99,9 la sută uptime, HostGator vă oferă un motiv pentru a zâmbi. Acest lucru arată că performanțele sale sunt admirabil, mai ales în ceea ce privește fiabilitatea. De fapt, acest nivel de servicii de găzduire web este de fapt standardul industriei. Dar viteza sa este de doar 984 ms, ceea ce o face medie în comparație cu alte gazde, deși acest lucru nu ar trebui să vă mai îngrijoreze, având în vedere că există mai multe atribute pozitive. Chiar dacă există numeroși furnizori de găzduire web cu rate de funcționare mai mari, linia de bază este că acestea sunt puțin mai costisitoare decât HostGator. Întrucât această gazdă a funcționat o perioadă îndelungată de timp, puteți cel puțin să suspini ușurarea știind că nu este o înșelătorie și că are un viitor promițător cu servicii îmbunătățite de găzduire web.

Asistență clienți HostGator

Hostgator-on-client suport

HostGator – Suport tehnic online

HostGator oferă un serviciu de îngrijire a clienților care nu este egal cu niciunul din întreaga industrie. Serviciul include 24/7/365 asistență de chat live, telefon și e-mail bazat pe bilete. În tabloul de bord de găzduire, există portalul de asistență al companiei care vă va ajuta să găsiți răspunsuri rapide care provin din baza de cunoștințe a unui uimitor 680 plus articole și mai mult de 500 de tutoriale video. În plus, fiecare cont de furnizor de găzduire web HostGator are o garanție completă a CEO-ului companiei, care în mod normal răspunde personal la fiecare problemă prezentată înaintea sa. În cazul în care mai aveți probleme pe care echipa de asistență obișnuită nu le poate face față, atunci puteți solicita liber alocarea biletului dvs. direct către CEO pentru soluții mai bune.

Planuri și prețuri HostGator

Planurile Hostgator-joomla-hosting-

Planuri de găzduire HostGator Joomla

HostGator vine cu o varietate de planuri de găzduire web, dintre care să alegeți în funcție de nevoile dvs. Aceste planuri de găzduire includ găzduire partajată, găzduire VPS, cloud hosting, hosting WordPress și planuri dedicate de găzduire. Toate aceste planuri de găzduire HostGator au caracteristici bogate, potrivite pentru bugete diferite, precum și cerințe de găzduire diferite. Aruncați o privire la următoarele planuri de găzduire furnizate de furnizorul de găzduire web HostGator:

Găzduire partajată: Acesta este cel mai bun mod de a începe startul pe un site nou, cu trafic redus de internet. Planul oferă site-ului dvs. web un mediu pentru a partaja resurse cu orice alt site găzduit pe același server.

Gazduire în cloud: Spre deosebire de o găzduire partajată, care este limitată doar la un singur server, planul de găzduire în cloud folosește mai multe servere. Acesta este motivul pentru care acest plan este o alegere perfectă pentru dvs. dacă site-ul dvs. web primește frecvent trafic de internet.

Găzduire WordPress: Este un plan de găzduire partajat care este complet optimizat pentru site-urile WordPress. De fapt, optimizează performanța în timp ce vă protejează site-ul împotriva atacurilor comune ale WordPress.

Virtual Private Server (VPS): Acest plan de găzduire vă permite să vă gestionați toate resursele virtuale pe platforma de găzduire bazată pe cloud și este potrivit pentru creșterea site-urilor web care se confruntă cu vârfuri frecvente de trafic..

Server dedicat: Planul dedicat de găzduire oferă șansa de a obține un server care găzduiește doar site-urile dvs. web. Singurul dezavantaj în această privință este faptul că acest plan are o responsabilitate mare, care vă impune să îl mențineți pe cont propriu.

Pentru planurile de găzduire partajate, există trei niveluri diferite. Fiecare plan are o lățime de bandă și o stocare nelimitate, dar principalele diferențe apar în numărul de site-uri web pe care le poate găzdui fiecare plan de găzduire. Așa se face:

Hatchling: Acest plan comun vă oferă șansa de a găzdui doar un site web. Planul include un program de instalare Joomla cu un singur clic și vine la îndemână cu un set standard de funcții. Întregul plan costă 2,75 USD pe lună și suportă un nume de domeniu, subdomenii nelimitate și spațiu de stocare și disc nelimitat.

Plan pentru copii: Planul pentru bebeluși vă oferă o opțiune de a găzdui site-uri web nelimitate și include toate funcțiile din planul Hatchling. De asemenea, puteți utiliza suplimente, cum ar fi SSL-ul privat în acest plan. Planul costă 3,95 USD pe lună și acceptă lățime de bandă nelimitată, stocare și nume de domeniu.

Plan de afaceri: este potrivit pentru toate site-urile web pentru afaceri mici și include un certificat SSL gratuit și un IP dedicat, necesar pentru crearea unui site de comerț electronic. Acest plan costă 5,95 USD pe lună și este capabil să suporte lățimea de bandă nelimitată, stocare nelimitată și nume de domeniu. În plus, planul are un IP dedicat gratuit și un număr gratuit.

Rulează Joomla pe HostGator

Joomla este un sistem de management de conținut (CMS) de primă clasă pentru premiile web și pentru construirea de aplicații. Vă ajută să urmăriți toate informațiile și conținutul de pe site-ul dvs. Aceasta include imagini, texte, documente, muzică, videoclipuri și orice element de relevanță pe site-ul dvs..

Cu toate acestea, furnizorul de hosting web HostGator și Joomla se împerechează perfect pentru a vă oferi cea mai bună experiență de internet. Cu alte cuvinte, HostGator vine cu servicii compatibile de găzduire Joomla pentru un număr mare de site-uri web și aceasta este o potrivire perfectă pentru site-ul dvs. Joomla. Într-un sens real, HostGator este printre cei mai buni furnizori Joomla de găzduire web din industrie astăzi.

Instalarea acestuia pe platforma HostGator este foarte ușoară. Cu instalatorul său automat Joomla, puteți instala pur și simplu Joomla cu un singur clic. În această instalare sunt incluse versiunile actuale de MySQL, Apache și PHP. PHP rulează sub forma suPHP, o altă versiune a PHP cu straturi suplimentare de funcții de securitate pe servere. Când rulează Joomla pe HostGator, suPHP face ca Joomla CMS să fie mult mai ușor de utilizat. Pe scurt, dacă doriți să aveți un mod ușor de a vă gestiona conținutul online cu ajutorul unui prestator fantastic de servicii de hosting, atunci HostGator Joomla este soluția finală pentru dvs..

Pro și contra HostGator Joomla Hosting

În ciuda tuturor hype-urilor și atributelor care vin cu HostGator, există încă două părți ale monedei și vom analiza argumentele pro și contra pentru a vă oferi o imagine clară a ceea ce ar trebui să vă așteptați. Iată care sunt meritele și demersurile utilizării HostGator ca furnizor de servicii de găzduire web:

Pro de HostGator

  • Este livrat cu panou de control ușor de utilizat
  • Există spațiu de disc nelimitat, lățime de bandă pe fiecare plan și e-mailuri nelimitate
  • Vă veți bucura de 62% din primii 3 ani
  • Generator gratuit de site-uri drag-and-drop
  • Nu este nevoie de contract înainte de a începe
  • Sunteți asigurat de o garanție de returnare a banilor de 45 de zile
  • Un timp de funcționare excelent de 99,98 la sută
  • Suport bun pentru clienți
  • Securitate sporită împotriva atacurilor DDoS
  • Migrarea gratuită a site-ului dvs. web existent
  • O selecție largă de opțiuni de găzduire
  • Găzduire web de încredere
  • Perioade de facturare flexibile

Contra HostGator

  • Nu este suficient de rapid
  • Există taxe suplimentare pentru copii de rezervă „adevărate”
  • Trucuri de preț standard
  • Nicio migrare de domeniu gratuită
  • Agresiv agresiv

Concluzie

Vă gândiți să alegeți HostGator pentru site-urile Joomla? Desigur, răspunsul dvs. ar trebui să fie un „da”, dat fiind faptul că HostGator este unul dintre cele mai bune industrii de găzduire și cel mai mare nume de găzduire a site-urilor casnice din mai multe motive. Performanța gazdei este ceva de admirat, cu atât mai puțin fiabilitatea, asistența excelentă a clienților, numeroase planuri de găzduire partajate și multe altele. Inutil să spun, această companie a demonstrat o îmbunătățire excelentă în ultimii ani, făcând-o o alegere perfectă pentru cei care doresc să aibă o gazdă incredibil de bună în industrie până acum. În acest moment și timp, puteți recomanda cu încredere HostGator pentru găzduirea site-urilor Joomla și pentru dvs. și prietenii dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Оцените статью
    Понравилась статья?
    Комментарии (0)
    Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

    Комментарии закрыты.

    Adblock
    detector