HostGator pro și contra – HostGator este încă o alegere bună?

01.06.2020
Fără categorie 'HostGator pro și contra – HostGator este încă o alegere bună?
0 8 мин.

pro și contra hostgator


HostGator este printre cei mai recunoscuți furnizori mondiali de găzduire web și servicii conexe din industrie. Evaluată pentru oferta lor extinsă de produse și pentru planurile accesibile, HostGator este platforma aleasă pentru peste 2 milioane de clienți. Serviciile lor de găzduire premiate au obținut aprecierea experților din industrie, a întreprinderilor și a persoanelor.

Planurile de găzduire ale HostGator includ găzduire partajată bazată pe Linux și Windows, servere dedicate cu alegerea Windows sau Linux OS, găzduire optimizată WordPress, hosting cloud, hosting VPS și găzduire revânzători cu etichetare albă ușoară.

Dacă sunteți în gardă cu privire la această companie de găzduire web, citiți recenzia noastră HostGator, unde vă ajutăm să obțineți o imagine de ansamblu asupra caracteristicilor de găzduire, avantajele și contra de la această gazdă bugetară populară, astfel încât să puteți decide dacă ar trebui să vă găzduiți cu HostGator în 2018.

Revizuire HostGator Hosting

hostgator revizuiește argumente pro și contra

Obțineți cea mai mare reducere cu codurile noastre promoționale HostGator!

HostGator iese în evidență prin planurile lor de caracteristici care oferă un instrument gratuit pentru constructor de site-uri, șabloane gratuite, instalator de aplicații cu un singur clic, selecție largă de teme și șabloane, transfer gratuit de site-uri, oferte de marketing gratuite, 99,9% garanție uptime, bani de 45 de zile -garanție de întoarcere, cel mai recent panou de control cPanel, suport 24/7 și copii de siguranță automate.

Fiecare nivel de găzduire include cel puțin trei planuri de găzduire, permițând site-ului dvs. să se extindă pe măsură ce site-ul dvs. se extinde sau să reducă dimensiunea în cazul în care nu mai aveți nevoie de mai multe resurse. Opțiunile de server gestionate și semi-gestionate sunt disponibile, iar unele pachete avansate vă permit chiar să alegeți sistemul de operare sau să alegeți între stocarea SSD și HDD.

În ceea ce privește configurarea și stabilirea prețurilor planurilor de găzduire HostGator, iată ce trebuie să știți:

Începeți cu HostGator acum!

Configurați primul site web sau utilizați serviciul gratuit HostGator pentru a transfera site-ul dvs. web existent pe serverul lor. Serviciul lor este sprijinit cu o asistență excelentă pentru clienți, 99,9% uptime și 45 de zile garanție de returnare a banilor.

Inscrie-te acum “

Planuri de gazduire HostGator

hostgator a distribuit argumente pro și contra

Dacă căutați o opțiune de găzduire la prețuri accesibile pentru micul dvs. site web, vă recomandăm HostGator pachete de găzduire partajate. Dacă vă înscrieți timp de 36 de luni, puteți beneficia de prețuri reduse la toate pachetele de găzduire partajate. Cel mai accesibil plan este Hatchling, care costă 3,95 USD / lună.

Celelalte două planuri din această categorie (Baby plan și Business plan) au ambele prețuri de 5,95 USD / lună. Ambele planuri oferă găzduire nelimitată de domeniu și lățime de bandă neschimbată, cu toate acestea, planul de afaceri include și un SSL gratuit pozitiv, un IP dedicat gratuit și un serviciu gratuit de telefonie VOIP. Opțiunile de găzduire partajate Windows sunt, de asemenea, disponibile începând cu 4,76 USD / lună.

cloud hostgator care găzduiește pro și contra

Dacă aveți nevoie de găzduire mai rapidă și mai multe resurse, puteți opta pentru una dintre cele trei planuri de găzduire în cloud oferit de la prețul de până la 4,95 USD / lună. Avantajele acestor planuri includ timpuri de încărcare mai rapide, scalabilitate, oglindire a datelor, memorie în cache integrată și protecție la reîncărcare. Planul cu cele mai multe resurse din această categorie ambalează 6 GB RAM, 6 nuclee CPU, SSL pozitiv gratuit și IP dedicat gratuit și costă până la 9,95 USD / lună.

hostgator worpdress optimizat, pro și contra hosting

lui HostGator Planuri optimizate WordPress sunt de asemenea construite pe arhitectura cloud, ceea ce conferă acestor planuri un impuls suplimentar în ceea ce privește viteza. Vitezele mai rapide sunt asigurate de serverele HostGator cu densitate redusă, mai multe straturi de memorie în cache și CDN integrat. Planurile încep de la doar 5,95 USD / lună.

hostgator vps care găzduiește pro și contra

Pentru un control dedicat și scalabilitate, vă recomandăm cele ale HostGator Planuri VPS, care încep de la 19,99 USD / lună. Cu acces complet la rădăcină, resurse dedicate, suită completă de instrumente pentru dezvoltatori, funcționalități avansate și backup-uri de curtoazie, aceste planuri VPS sunt o alegere fiabilă pentru profesioniști sau utilizatori de afaceri..

hostgator dedicat argumente pro și contra serverului

Începând de la 119 USD / lună, servere dedicate sunt opțiunea de găzduire cea mai robustă și plină de resurse disponibile la HostGator. Puteți alege între stocarea HDD sau SSD sau sistemul de operare Windows și Linux. În funcție de nivelul de experiență, puteți opta pentru servere gestionate sau semi-administrate.

Planul cu cele mai multe resurse din această categorie este serverul Enterprise, care conține 8 CPU Core / 16 Thread Intel Xeon-D, 30 GB RAM, 1 TB de stocare SSD și lățime de bandă neschimbată.

revânzător hostgator care găzduiește pro și contra

Dacă doriți să începeți propria mică afacere de găzduire sau doriți să oferiți servicii de găzduire web ca un serviciu complementar pe site-ul dvs. web, HostGator oferă planurile revânzătorului începând de la 19,95 USD / lună cu etichetare albă ușoară, cPanel, garanție uptime de 99,9% și o garanție de înapoiere de 45 de zile.

Asistență clienți HostGator

hostgator sprijin pro și contra

Asistența client premiată de HostGator este gata să rezolve orice problemă 24/7 la telefon, chat și e-mail.

Pe lângă aceste opțiuni, începătorii sau cei mai puțin familiarizați cu anumite aspecte ale găzduirii web pot naviga în baza de cunoștințe HostGator, care include mai multe tutoriale video, ghiduri și articole. De asemenea, este disponibil un forum HostGator, unde vă puteți conecta cu alți utilizatori HostGator și puteți discuta întrebări pre-vânzare sau alte probleme pe care le puteți avea.

Pro-uri & Contra HostGator

Pro – De ce să alegi HostGator?

Iată principalele motive pentru care HostGator este încă o alegere excelentă în 2018:

 • Planuri bazate pe Linux și Windows disponibile atât cu servere partajate cât și dedicate;
 • 99,9% garanție uptime;
 • 45 zile garanție de returnare a banilor;
 • Plesk & Panouri de control cPanel;
 • Serviciu gratuit de migrare;
 • Copii de rezervă în afara site-ului;
 • Oferte de publicitate gratuite;
 • Suport 24/7.

Varietatea planului de găzduire de HostGator, alături de instrumente și funcții puternice, le face o alegere puternică pentru anul 2018. Tarifele lor introductive scăzute și caracteristicile ușor de utilizat apelează la începători și companii cu un buget redus.

Contra – Ce este rău despre HostGator?

HostGator este o gazdă web versatilă, cu planuri de găzduire pe întregul spectru de găzduire, dar există câteva mici neajunsuri de luat în considerare:

 • Perioade lungi de angajament – prețurile actualizate sunt disponibile numai dacă vă angajați pentru HostGator pentru câțiva ani;
 • Fără gazduire VPS bazată pe Windows;
 • Nicio înregistrare gratuită a domeniului.

Deși majoritatea gazdelor bugetare oferă înregistrare gratuită a unui domeniu timp de un an, HostGator a decis să renunțe la înregistrarea gratuită a domeniului în favoarea oferirii altor freebies-uri importante, cum ar fi transferul gratuit de site-uri sau backup-urile săptămânale gratuite..

Concluzie pe HostGator

HostGator este o opțiune bună pentru găzduirea web dacă vă gândiți să începeți un site web în 2018 sau dacă nu sunteți nemulțumit de gazda dvs. actuală și vă gândiți să migrați la o altă gazdă web. La HostGator, toate tipurile de găzduire sunt reprezentate prin diferite pachete concepute pentru diverse cerințe de găzduire.

HostGator oferă oferte de găzduire generoase la pachet cu o mulțime de freebies și instrumente puternice pentru construirea site-urilor și dezvoltatorilor. Faptul că HostGator oferă și câteva planuri de găzduire bazate pe Windows este un mare avantaj.

HostGator este deosebit de potrivit pentru începătorii și întreprinderile mici, care încă învață aspectele și avantajele de găzduire web. Planurile comune ale HostGator sunt concepute pentru a vă ajuta să începeți puternic și să vă dezvoltați cu ușurință antreprenorul online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector