InMotion Joomla Gazduire Recenzie – Este o bună Joomla Web Host?

01.06.2020
Fără categorie 'InMotion Joomla Gazduire Recenzie – Este o bună Joomla Web Host?
0 11 мин.

Inmotion-joomla-hosting-recenzie


Dacă sunteți în căutarea unei companii gazdă consacrate și de încredere, InMotion ar trebui să figureze pe primul loc pe lista de căutare. Inutil să spun, InMotion apare ca unul dintre cei mai mari și fiabili furnizori independenți de găzduire web din lume.

Compania a servit milioane de la înființare în 2001, iar serviciile sale sunt din ce în ce mai bune în fiecare moment care trece. Puteți atesta acest lucru parcurgând recenzii online generate de utilizatori pentru a avea o imagine clară despre ce este cu adevărat acest furnizor de găzduire web.

În acest articol, vă vom oferi o revizuire cuprinzătoare a găzduirii InMotion, examinând performanța și timpul de funcționare, asistența clienților, planurile și prețurile și rulând Joomla pe InMotion, inclusiv avantajele și avantajele sale atunci când este utilizat ca gazdă web Joomla..

InMotion Joomla Hosting Review

În cele ce urmează, vă voi parcurge principalele motive pentru care ar trebui să alegeți InMotion Hosting pentru site-ul dvs. Joomla. Există multe aspecte care trebuie luate în considerare atunci când alegeți o companie de găzduire pentru Joomla, dar consider că performanța, timpul de funcționare, suportul, caracteristicile și prețul sunt cele mai importante.

InMotion Performance și Uptime

Funcția principală a unei companii de găzduire web este de a vă asigura că fișierele dvs. sunt stocate în siguranță pe server și sunt ușor preluate la nevoie. Poate că acești factori sunt determinanți ai performanței atunci când vine vorba de găzduire web.

În acest sens, performanța InMotion și timpul de funcționare au fost întotdeauna în tendință peste medie, iar acest lucru îl face o alegere preferată printre nenumărații furnizori de găzduire web. Acest lucru înseamnă că InMotion Hosting a fost performant în mod optim cu viteze peste Time To First Byte (sau TTFB) peste medie, care funcționează destul de bine cu restul tuturor celorlalți factori de viteză ai site-ului web. În adevăratul sens, TTFB este cea mai rapidă metrică folosită pentru a determina cât timp durează serverul să răspundă prompt după primirea unei solicitări de la utilizator.

În ceea ce privește timpul de funcționare InMotion Hosting, ceea ce contează cel mai mult este cât de rapid și de încredere este posibilă rețeaua. Cu 99.9% de funcționare, acest furnizor de găzduire web vă asigură fiabilitatea de care aveți nevoie. Acesta este motivul pentru care veți găsi exclusiv Zonele Max Speed ​​ale gazdei care includ o selecție de centre de date atât pentru soluții de găzduire pentru afaceri cât și pentru VPS.

În afară de timpul de funcționare, InMotion vă permite să aveți un factor de clasificare a vitezei pe Google, permițându-vă site-ului dvs. să se încarce mai rapid. Acest lucru este realizat doar prin serverele InMotion care au un timp de răspuns TFFB scăzut, care este întotdeauna consecvent. Cu toate acestea, timpul TTFB este de aproximativ 0,6 pe secundă datorită utilizării serverelor complet echipate cu unități SSD.

Asistență pentru clienți InMotion

Inmotion-hosting-client suport

Asistență pentru clienți InMotion

Aparent, InMotion nu este egal cu nimeni atunci când vine vorba de asistență pentru clienți. Chiar dacă aceasta nu este o afirmație îndrăzneață de a face public și de a face, acesta este unul dintre furnizorii de găzduire web pe care vă puteți aștepta să aveți asistență pentru clienți experți oricând aveți nevoie. De fapt, există diferențe reale în modul în care este primit și gestionat asistența clienților prin InMotion.

După cum știți, derularea afacerii dvs. online este o acțiune esențială, iar nevoia de asistență eficientă și eficientă a clienților nu se pune în discuție. Deși este posibil să nu ai nevoie de ea tot timpul, atunci când o faci, trebuie să obții ceea ce meritați pentru banii tăi. Nu uitați, timpul este esențial și orice problemă tehnică din partea dvs. poate fi o afacere costisitoare pe termen lung. Prin urmare, este prudent să luați în considerare un furnizor de găzduire web cu asistență excelentă pentru clienți, care are multe de dorit.

InMotion Gazduire a depășit de fapt așteptările clienților prin crearea unei echipe de servicii pentru clienți fiabile și eficiente, care să aibă cunoștințe în domeniile lor de expertiză. Cei mai mulți dintre acești profesioniști sunt recrutați și au suficient timp pentru a se instrui în domenii care contează cel mai mult în legătură cu gazduirea web. Acesta este motivul pentru care, de fiecare dată când vă confruntați cu probleme de găzduire, puteți oricând aștepta cu nerăbdare un răspuns în timp util cu o soluție viabilă la problema dvs. Mai presus de toate, nivelul de reacție din partea echipei de asistență este uimitor, indiferent dacă le contactați prin telefon, e-mail sau forumuri de chat live. Și acest suport este disponibil pe tot parcursul, adică 24 de ore, 7 zile pe săptămână și 365 de zile pe an.

Planuri InMotion și prețuri

-Hosting InMotion-joomla-planuri

InMotion – Planuri de găzduire Joomla

InMotion se mândrește cu o gamă largă de planuri de găzduire care includ planuri Business, VPS, Reseller, Dedicate și WordPress. Fiecare plan de găzduire are propriile sale caracteristici și prețuri unice, după cum urmează:

Planuri de găzduire InMotion Joomla

Acest plan are trei opțiuni din care să alegeți; Lansare, Putere și Pro

1. Lansare: prețul pornește de la 3,99 USD pe lună
2. Putere: prețul de pornire este de 5,99 USD pe lună
3. Pro: începe de la 13,99 USD pe lună

Toate prețurile pentru aceste planuri comune de găzduire web variază de la un timp la altul, în funcție de numărul de baze de date, site-uri web și domenii acceptate.

Planuri de gazduire web InMotion VPS

În conformitate cu acest plan, puteți alege dintre următoarele trei opțiuni, în funcție de nevoile site-ului dvs. web:

1. VPS-1000HA0S: începe de la 29,99 USD pe lună
2. VPS-2000HA-S: Prețul de pornire este de 49,99 USD pe lună
3. VPS-3000HA-S: prețul de pornire este de 74,99 USD pe lună

Prețurile conform planului de găzduire VPS variază în funcție de cantitatea de RAM disponibilă, lățimea de bandă, stocare, adrese IP etc..

InMotion Planuri de găzduire web dedicate

Puteți alege dintre următoarele trei opțiuni în cadrul planului de găzduire web InMotion Dedicat: Esențial, Advanced și Elite.

1. Esențial: Începe de la 99,99 USD pe lună
2. Avansat: prețul pornește de la 159,99 USD pe lună
3. Elite: începe de la 229,99 USD pe lună

Prețurile pentru planurile dedicate de găzduire web se modifică din când în când în funcție de cantitatea de transfer de date pe lună, RAM, adrese IP și multe altele.

InMotion Reseller Planuri de găzduire web

Puteți alege dintre următoarele trei opțiuni: R-1000S, R-2,000S sau R-3,000S

1. R-1000S: prețul de găzduire începe de la 22,39 USD pe lună
2. R-2.000S: Prețul de găzduire începe de la 31,99 USD pe lună
3. R-3.000S: Prețul de găzduire începe de la 43,99 USD pe lună

Prețurile din planurile de găzduire web pentru Reseller variază în funcție de spațiul disponibil pe disc, lățimea de bandă, printre altele.

Rulează Joomla pe InMotion Hosting

Rularea Joomla pe InMotion Hosting este o idee nobilă din mai multe motive. Această platformă are performanțe incredibil de bune pe serverele sale în ceea ce privește timpul de funcționare și viteza. De fapt, InMotion a luat măsuri drastice pentru a crea o serie de articole, precum și tutoriale video, astfel încât să puteți primi ajutor de primă mână atunci când începeți cu Joomla.

Planurile de găzduire web InMotion Joomla includ modulul suPHP. Acest modul este conceput pentru a vă asigura că dvs. (utilizatorul) și permisiunile de fișiere sunt alocați în consecință. Făcând acest lucru, vă ajută să oferiți securitatea atât de necesară pentru site-ul dvs. Joomla, sub InMotion Hosting. În plus, dacă aveți deja găzduirea dvs., atunci transferul de site-ul InMotion fără oprire va va ajuta să vă mutați site-ul mai repede decât vă puteți imagina.

Pro și contra Hosting-ului InMotion

Oricât de perfect ar părea un furnizor de hosting, există atât părțile mai luminoase, cât și cele mai întunecate ale acestuia. Acest lucru este natural și ajută la crearea de echilibru în fiecare aspect al vieții. În ciuda tuturor atributelor pozitive care vin cu InMotion Hosting, există și altele negative, iar mai jos am evidențiat atât avantajele cât și contra contra folosirii InMotion ca gazdă.

Pro-uri

 • Utilizarea serverelor SSD ca standard
 • Un număr limitat de utilizatori pe găzduirea partajată pentru a îmbunătăți performanța
 • Conexiuni de internet de mare viteză folosind cele mai fiabile și populare ISP-uri
 • Trafic nelimitat pentru fiecare plan de găzduire
 • O gamă largă de teme de înaltă calitate
 • Caracteristici excelente de securitate pentru găzduire web
 • Suport excepțional pentru clienți din partea unei echipe de tehnicieni cunoscuți și talentați
 • Disponibilitatea tehnologiei zonei de viteză maximă
 • Feronerie de clasă de afaceri
 • Transfer gratuit de site, copii de rezervă, unități SSD și restaurări
 • Spațiu nelimitat pe disc și transfer de date
 • interfață cPanel
 • Obține Joomla preinstalat în cel mai scurt timp
 • Constructor de site-uri premium
 • E-mail sigur IMAP

Contra

 • Cele mai bune servicii de găzduire sunt alocate numai planurilor de găzduire la nivel „pro”
 • Planurile de bază de găzduire web sunt cumva scumpe, dar pentru a obține cele mai bune planuri, veți fi obligat să plătiți și mai mult
 • Este necesară efectuarea unei plăți în tot un an în avans
 • Există limitări ale numărului de site-uri, în special atunci când se utilizează planuri de găzduire de nivel inferior.
 • Un număr limitat de baze de date dacă utilizați planuri de găzduire cu niveluri inferioare

Concluzie

De ce ar trebui să alegeți InMotion Hosting pentru site-urile dvs. Joomla? Din recenzie, nu există nicio îndoială că InMotion are ceea ce este nevoie pentru a găzdui site-urile Joomla. Acest furnizor de găzduire este capabil să ofere site-urilor dvs. Joomla o găzduire fiabilă și un timp de funcționare excelent, viteze rapide de conectare și, desigur, o performanță excepțională.

Echipa de asistență tehnică este incredibil de eficientă și răspunde în timp record atunci când apare o situație. În plus, veți beneficia mai mult de instrumentele oferite de echipa de asistență a clienților pentru a face site-ul dvs. de găzduire fără durere. Prin urmare, vă recomandăm furnizorul InMotion Hosting să vă fie gazda perfectă pentru site-urile dvs. Joomla de acum înainte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector