Planuri BlueHost – Ce să alegeți pentru site-ul dvs. web?

01.06.2020
Fără categorie 'Planuri BlueHost – Ce să alegeți pentru site-ul dvs. web?
0 22 мин.

Bluehost-planuri


BlueHost este o companie de gazduire web cu sediul în SUA, parte a Endurance International Group. Grupul are și alte companii conexe de hosting, inclusiv iPage și HostGator. BlueHost are sediul central în Utah și angajează peste 750 de angajați.

BlueHost servește mai mult de 2.000.000 de site-uri web și oferă soluții web complete de la înregistrarea domeniilor până la găzduire web. Gama sa de produse include hostingul partajat ieftin și soluții de server dedicate mai avansate.

Recomandăm compania, deoarece viața sa lungă în industria de găzduire web, servicii fiabile și un număr mare de clienți mulțumiți. BlueHost are o mare reputație și se crede că este un bun furnizor de hosting. De asemenea, este important ca, spre deosebire de alți furnizori de găzduire cu costuri reduse, BlueHost să nu folosească hard disk-uri clasice, ci folosește în schimb depozite SSD super-rapide. O unitate SSD modernă poate fi de 3 ori mai rapidă decât un HDD obișnuit când vine vorba de citirea datelor și de 2,5 ori mai rapidă în timpul scrierii datelor.

Deși acest articol este dedicat în mare parte pentru a prezenta diferitele planuri de găzduire oferite de BlueHost, s-ar putea să fiți interesat și de timpul de funcționare, de performanța personală și de opinia personală a BlueHost. Dacă doriți să aflați experiența noastră cu această companie, vă rugăm să citiți recenzia noastră BlueHost. Găzduim cu BlueHost de mai bine de 5 ani.

Gazduire web partajată

Serviciul de intrare al BlueHost este gazduirea web partajată, compania oferă 3 pachete:

Bluehost-hosting-planuri partajate detalii

 1. De bază: Acest pachet este ideal pentru un singur site web și este dotat cu spațiu de stocare de 50 GB și lățime de bandă neschimbată. Puteți adăuga 5 nume de domeniu parcate, 25 de subdomenii și 5 conturi de e-mail; fiecare dintre ele primește 100 MB de stocare. Este disponibil pentru un preț de pornire de 2,95 USD / lună.
 2. În plus: pachetul Plus poate fi o casă pentru un număr nelimitat de site-uri web, iar lățimea de bandă este încă nemodificată. Numărul de domenii, subdomenii și conturi de e-mail parcate nu este limitat și există o stocare nelimitată și pentru fiecare cont de e-mail. Plus include, de asemenea, oferte de marketing în valoare de 200 USD și un serviciu Spam Experts. Puteți cumpăra acest pachet pentru prețul de pornire de 5,95 USD / lună.
 3. Choice Plus: Acest pachet mai mare este disponibil și de la 5,95 USD / lună și conține aceleași servicii ca și Plus. Cu toate acestea, alte două funcții au fost adăugate la Plus, o singură confidențialitate în domeniu și o soluție de rezervă CodeGuard Basic, deci merită să alegeți acest pachet pe unul simplu Plus.
 4. Go PRO: Acest pachet este disponibil de la 13,95 USD / lună și vă oferă câteva servicii suplimentare prin Choice Plus. Vei primi o adresă IP dedicată, certificare SSL, confidențialitate domeniu și Code Guard Basic pentru banii tăi.

Toate pachetele de găzduire web partajate includ un serviciu SSL gratuit. Administratorul de domeniu încorporat este ușor de utilizat și puteți seta rapid suplimente, parcări și subdomenii cu acesta. Conturile de e-mail pot fi accesate prin IMAP sau POP3 și li se pot aplica multe filtre și filtre de spam.

BlueHost este un fan imens al copiilor de rezervă, oferind astfel soluții de rezervă automate. Compania vă oferă backupuri zilnice, săptămânale și lunare pentru întregul cont; aceasta înseamnă că fișierele serverului dvs. și baza de date sunt protejate împotriva pierderii de date. Puteți restaura datele din backup-uri cu un singur clic. Suportul este disponibil 7/24.

Gazduire în cloud

Cloud Gazduire este o modalitate mai fiabilă de a-ți servi vizitatorii cu un site web, deoarece utilizează o rețea de server în care datele tale sunt vii în 3 copii. Modificările sunt actualizate în rețea și în caz de defectare a hardware-ului, celelalte 2 instanțe gestionează vizitatorii. În timp, sistemul creează noua versiune a 3-a a copiilor tale.

Bluehost-nor-planuri de hosting-

BlueHost oferă un tablou de bord în care puteți monitoriza tendințele de utilizare, viteza de afișare și acoperirea globală a site-ului dvs. web. Rețeaua cloud se asigură întotdeauna că site-ul dvs. este disponibil, dacă un server primește prea mulți vizitatori, atunci celelalte două locații îl ajută să servească vizitele.

Există 3 pachete de găzduire cloud:

 1. Starter: Acest pachet este ideal pentru un singur site web și oferă spațiu de stocare de 100 GB și lățime de bandă neschimbată. De asemenea, sunt incluse 1 nume de domeniu gratuit, 2 GB memorie și 2 CPU. Compania a adăugat oferte de marketing în valoare de 50 USD și puteți adăuga până la 100 de conturi de poștă, cu 500 MB de stocare e-mail pentru fiecare. Această ofertă este disponibilă cu un preț de pornire de 6,95 USD / lună.
 2. Performanță: pachetul de mijloc poate conține un număr nelimitat de site-uri web, astfel încât nu există nicio limită la utilizarea stocării și a lățimii de bandă. De asemenea, conține numele de domeniu gratuit, 4 GB memorie și 4 procesoare. Valoarea ofertelor de marketing a crescut la 200 $, iar numărul de conturi de e-mail alocate nu este limitat, cu stocare nelimitată pentru fiecare. Pachetul este disponibil de la 8,95 USD / lună.
 3. Business Pro: Pachetul mai mare este, de asemenea, pentru un număr nelimitat de site-uri web, cu stocare nelimitată și utilizarea lățimii de bandă. Alături de domeniul gratuit, oferă deja 6 GB RAM și 6 CPU cu un pachet de 200 de oferte de marketing. Numărul conturilor de e-mail și stocarea lor nu au limite. Pachetul este disponibil de la un preț de pornire de 15,95 USD / lună.

În comparație cu pachetul Performance cu Business Pro, există multe diferențe. Pachetul mai ieftin vine cu un serviciu de Spam Experts, în timp ce cel mai mare este livrat cu 2. Ambele includ criptarea SSL gratuită, dar cea din urmă oferă soluția de rezervă a site-ului CodeGuard Basic cu restaurarea cu un singur clic.

Toate pachetele de găzduire BlueHost sunt suportate de echipa de experți a companiei, care este disponibilă 7/24 prin telefon sau chat live.

Gazduire VPS

Odată ce site-ul dvs. web va crește, va avea nevoie de mai multe resurse de server. Următorul nivel de stocare a serverului este găzduirea VPS, unde obțineți un server virtual. Soluțiile VPS ale BlueHost sunt avansate, deci nu trebuie să așteptați prea mult, VPS-ul achiziționat este disponibil în câteva minute.

Planurile Bluehost-hosting-vps-

Ipervizorul oferă resursele acordate site-ului dvs. web în mod continuu și cu o alocare dinamică de stocare puteți trece la o soluție mai mare din mers. Există 3 pachete VPS în linia de produse a companiei:

 1. Standard: pachetul VPS standard este livrat cu 2 nuclee de procesor, 30 GB stocare, 2 GB memorie și 1 lățime de bandă TB. Oferă 1 înregistrare de nume de domeniu și 1 adresă dedicată de utilizare a adresei IP. Este disponibil de la 19,99 USD / lună.
 2. Îmbunătățit: pachetul de mijloc are resurse îmbunătățite. În timp ce vă oferă încă 2 nuclee de procesor, ceilalți parametri sunt mai mari și 60 GB stocare, 4 GB memorie și 2 TB de lățime de bandă au fost ambalate în acesta. Puteți obține, de asemenea, un nume de domeniu gratuit, dar sunt acordate și 2 adrese IP. Oferta începe de la 29,99 USD / lună.
 3. Ultimate: Cel mai mare pachet VPS are 4 nuclee de procesor, 120 GB stocare, 8 GB RAM și 3 TB de lățime de bandă în oferta sa. I s-au adăugat și un nume de domeniu gratuit și 2 adrese IP. Este disponibil de la 59,99 USD / lună.

Toate pachetele VPS includ un serviciu SSL gratuit și vă oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Accesul root este disponibil pentru a gestiona propriile aplicații și scripturi, în timp ce managementul multi-server poate fi utilizat pentru a supraveghea mai mult de 1 pachete VPS. Acest serviciu vă poate conecta, de asemenea, pachetele de hosting și VPS partajate între ele, cel puțin le veți putea gestiona la un loc.

Instrumentele avansate de gestionare a serverului sunt disponibile pe scară largă, de exemplu, puteți personaliza fișierele .htaccess și php.ini, iar joburile cron pot fi setate și rulate ori de câte ori doriți. Protocoalele SSH și FTP sunt gata să vă servească munca, puteți crea câte conturi FTP doriți.

În spatele VPS-urilor există o echipă expertă și internă, la care se poate ajunge la 7/24 prin chat sau telefon.

Gazduire dedicată

Dacă aveți nevoie de mai multe resurse de server, atunci soluțiile dedicate de găzduire a serverului BlueHost sunt pentru dvs. Cu ei, aveți șansa de a deține un server întreg fără a vă ocupa de problemele hardware și de utilitate.

Bluehost-dedicat-server-hosting-planuri

Cu pachete neadministrate, vă puteți construi propriul mediu de rulare, începând cu selecția sistemului de operare și continuând cu adăugarea unei aplicații de server web. Dacă preferați o soluție mai avansată, atunci puteți adăuga interfața bazată pe cPanel unde vă puteți gestiona site-urile, domeniile, e-mailurile și alte active într-un mod mai ușor de utilizat.

Gestionarea multi-server este permisă și pentru clienții dedicați de hosting dacă achiziționați un pachet dedicat, îl puteți conecta cu mai multe pachete similare sau chiar cu unul dintre celelalte VPS sau pachete de hosting partajate. Astfel le poți gestiona pe toate la un loc, oferindu-ți o flexibilitate extraordinară.

Depozitele RAID sunt utilizate în spatele tuturor planurilor dedicate de găzduire, astfel încât datele dvs. vor fi stocate redundant și vor fi disponibile și în cazul unei defecțiuni hardware. Folosind instrumentele de monitorizare, puteți adăuga instantaneu mai multă capacitate de stocare pentru comanda dvs., fără alte contracte.

Există 3 pachete dedicate de găzduire disponibile:

Toate pachetele includ 4 nuclee de procesor cu 8 fire, dar există o diferență între viteza procesorului și alte active.

 1. Standard: Cel mai mic pachet folosește un procesor rapid de 2,3 GHz cu 500 GB stocare, 4 GB memorie și 5 TB lățime de bandă. De asemenea, conține un nume de domeniu și 3 adrese IP pentru prețul de pornire de 79,99 USD / lună.
 2. Îmbunătățit: CPU-ul pachetului de mijloc este de 2,5 GHz rapid și este livrat cu 1 TB de stocare și 8 GB RAM. Lățimea de bandă a fost îmbunătățită la 10 TB și printre numele de domeniu gratuit; veți primi și 4 adrese IP. Este disponibil de la 99,99 USD / lună.
 3. Premium: Cel mai mare pachet de server dedicat vă oferă un procesor de 3,3 GHz cu 1 TB de stocare, 16 GB RAM și 15 TB de lățime de bandă. De asemenea, au fost adăugate un nume de domeniu gratuit și 5 adrese IP pentru prețul de pornire de 119,99 USD / lună.

Toate pachetele includ o garanție de returnare de 30 de zile și un serviciu gratuit de criptare SSL. Nu este un miracol la acest nivel de preț, dar trebuie menționat faptul că a fost desemnată o echipă de asistență profesională pentru a rezolva problemele utilizatorilor serverului dedicat.

Există funcții opționale pe care le puteți cumpăra cu o taxă suplimentară mică, incluzând confidențialitatea domeniului și protecția SiteLock împotriva atacurilor și a detectării malware încorporate. Filtrele Postini alimentate de Google sunt un plus important în ceea ce privește filtrarea spamului, de aceea este recomandat să utilizați acest serviciu în căsuțele dvs. poștale..

Gazduire pentru distribuitori

Găzduirea revânzătorilor BlueHost este încredințată de peste 200.000 de revânzători, astfel încât compania a câștigat multă experiență în servirea acestui tip de clienți. Ofertele companiei sunt oferite sub un nume de marcă independent, ResellerClub, printr-un site web autonom.

Bluehost-reseller-hosting-planuri

ResellerClub oferă peste 800 de produse, astfel încât dacă sunteți revânzători, atunci puteți oferi aceste servicii cu valoare adăugată clienților. Produsele pot fi ambalate în orice versiuni și le puteți vinde sub numele dvs. de marcă, în timp ce BlueHost oferă soluțiile tehnice.

Există 4 pachete de distribuitori, furnizate de 3 locații de date din centrele de date ale companiei, din SUA, Marea Britanie și India. Prețurile variază puțin pentru diferite centre; vom analiza prețurile centrelor de date din SUA pentru a oferi informații cititorilor internaționali:

 1. R1: Cel mai mic pachet este ideal pentru a începe revânzarea și poate fi casa unui număr nelimitat de site-uri web. Are spațiu pe disc de 40 GB și transfer de date de 800 GB. Pot fi utilizate și conturi de e-mail nelimitate și instrumente cPanel. Este disponibil de la 18,99 USD / lună.
 2. R2: stocarea îmbunătățită de 50 GB și transferul de 1000 GB vă oferă mai multe active. Printre e-mailurile nelimitate și conturile cPanel, un serviciu WHMCS gratuit a fost, de asemenea, ambalat la această ofertă. Prețul său de pornire este de 21,99 USD / lună.
 3. R3: Acest pachet oferă aceleași unelte ca R2, dar spațiul pe disc a fost ridicat la 100 GB și transferul de date a fost crescut la 2000 GB. Începe de la 29,99 USD / lună.
 4. R4: Cel mai mare pachet de distribuitori asigură stocare de 200 GB și transfer de date de 4000 GB. De asemenea, oferă WHMCS gratuit și numărul nelimitat de conturi de e-mail și instanțe cPanel. Prețul de pornire este de 44,49 USD / lună.

Toate pachetele care găzduiesc distribuitorii pot utiliza adrese IP dedicate; este disponibil pentru 3,99 USD / fiecare. Achiziția dvs. va fi acoperită cu o garanție de restituire a banilor de 30 de zile și suport special pentru revânzători 24/7.

Clienții dvs. pot beneficia de Softaculous, celebrul instalator cu peste 400 de aplicații, iar datele lor vor fi protejate de CloudFlare. Dacă aveți deja un plan de revânzare la un alt furnizor, profesorii BlueHost îl vor muta gratuit în noul dvs. spațiu de stocare.

În spatele pachetelor există medii hardware și software actualizate. Sistemul de operare utilizat este CloudLinux, în timp ce toate scripturile și funcțiile cele mai comune sunt disponibile, inclusiv Python, PHP 5 și 7, MySQL, phpMyAdmin și ionCube loader.

Gazduire WordPress și WooCommerce

Cu toate acestea, WordPress și WooCommerce Hosting nu sunt diferite tipuri de pachete de găzduire; ar trebui să vorbim și despre ei. Acestea sunt practic soluții de găzduire partajate, dedicate software-ului selectat. Deoarece BlueHost le oferă ca parte a gamei sale de produse, urmează să le acoperim în mod independent.

Gazduire WordPress

BlueHost oferă pachete speciale pentru utilizatorii WordPress și le oferă câteva suplimente. Dacă sunteți de asemenea interesat să aveți un site web bazat pe WordPress, puteți beneficia de acesta.

Bluehost-WordPress-planuri de hosting-

Compania oferă nume de domeniu gratuit și certificare SSL gratuită împreună cu pachete WordPress, începând de la 2,95 USD / lună. De asemenea, a fost utilizată o funcție de actualizare automată, care actualizează continuu nucleul WordPress la cea mai recentă versiune stabilă. Cu acesta, site-ul dvs. nu va fi niciodată învechit.

Puteți crea, de asemenea, un număr nelimitat de conturi de e-mail cu numele de domeniu ales și să setați expeditori și respondenți auto la aceștia. Un suport de găzduire WordPress 7/24 a fost creat pentru a rezolva problemele utilizatorilor WP.

Cele 3 pachete de gazduire WordPress sunt aceleași pe care le puteți găsi la pachetele de găzduire partajată; pachetul de bază începe de la 2,95 USD / lună și este ideal pentru un singur site. Pachetul Plus poate servi un număr nelimitat de site-uri la un preț de pornire de 5,45 USD / lună, în timp ce Choice Plus conține câteva funcții cu valoare adăugată pentru același preț.

Gazduire WooCommerce

Planurile de găzduire WooCommerce au fost create pentru a servi în special magazinelor WooCommerce. Dacă vindeți online, puteți avea stocare dedicată comerțului electronic cu multe servicii conexe.

Bluehost-woocommerce-planuri de hosting-

Există 3 pachete WooCommerce la BlueHost:

 1. Starter: Acest pachet vă oferă 100 GB stocare și 100 USD în credite PPC. Puteți adăuga, de asemenea, un nume de domeniu parcat, 5 subdomenii și 5 conturi de e-mail. Este disponibil de la 6,95 USD / lună.
 2. În plus: pachetul intermediar oferă stocare web nelimitată și puteți, de asemenea, să alocați un număr nelimitat de domenii, subdomenii și conturi de e-mail parcate. De asemenea, a fost adăugată o protecție împotriva spamului pentru 1 domeniu și credite PPC în valoare de 200 USD.
 3. Pro: Cel mai mare pachet are toate caracteristicile pe care le face Plus și, de asemenea, conține backup-uri zilnice pentru site-uri web, confidențialitate domeniu, protecție împotriva spamului pentru 2 nume de domeniu și credit PPC în valoare de 300 USD. Pachetul este disponibil de la 12,95 USD / lună.

Toate planurile de găzduire WooCommerce includ un serviciu de instalare automată WooCommerce, astfel încât să vă puteți concentra asupra vânzării imediat. SSL-ul gratuit îți face magazinul mai fiabil, folosind avantajele HTTPS. Există, de asemenea, multe instrumente de monitorizare ambalate pentru a-ți server afacerea mai mult.

Înregistrarea domeniului

De asemenea, BlueHost oferă înregistrare de domenii, astfel încât nu trebuie să părăsiți site-ul pentru a avea un nume de domeniu bun. Există 17 terminații de domeniu diferite, inclusiv cele clasice, cum ar fi .com, .org și .info; cele legate de țări precum .co.uk, .org.uk sau .us; și o nouă generație de TLD-uri precum .website, .store sau .club. Aproape că nu există nicio limită la alegerea unui nume captivant și alocării sale de stocare nou achiziționate.

Bluehost-domeniu-înregistrare-detalii

Procesul de înregistrare a domeniului începe de la o secțiune desemnată a site-ului BlueHost, unde ar trebui să introduceți ideea de nume sau o frază într-o bară de căutare. Dacă nu este disponibil, site-ul va veni cu câteva sugestii. Acceptând oricare dintre ele sau găsind un nume de domeniu gratuit, puteți continua cu achiziția efectivă.

Compania a adăugat servicii suplimentare la înregistrările de domenii, precum o interfață simplă și ușor de utilizat pentru gestionarea numelor de domeniu. Acolo puteți seta serverele de nume sau înregistrările, puteți examina data de expirare, datele personale și multe altele. Funcția de reînnoire automată vă reînnoiește automat numele, astfel încât nu le veți pierde niciodată. Un blocaj de domeniu poate fi, de asemenea, aplicat la achiziții, evitând astfel transferurile de domeniu neautorizate.

BlueHost are, de asemenea, un suport de înregistrare a domeniului, care este disponibil 7/24.

Care Plan este potrivit pentru dvs.

Tocmai am acoperit 7 tipuri de planuri de găzduire web BlueHost, iar numărul de oferte poate fi confuz. Și chiar dacă nu, merită să facem un rezumat și câteva recomandări în general.

Gazduire pentru distribuitori

Să începem cu pachete speciale. Planurile de Gazduire pentru Reseller sunt ideale pentru dvs. dacă doriți să oferiți astfel de pachete și doriți să vă serviți clienții cu o valoare bună pentru banii lor. Dacă sunteți în căutarea de stocare web doar în scopuri proprii, atunci puteți merge mai departe, acestea nu sunt soluția dvs..

Pro:

 • nu trebuie să vă ocupați de întreținerea depozitelor clienților
 • mai ușor să gestionați un cont de revânzători decât să aveți un singur pachet de găzduire partajat pentru toți clienții
 • instrumente de personalizare pentru a face propriile pachete
 • monitorizare avansată

Contra:

 • nu este potrivit pentru site-uri individuale sau puține site-uri personale sau ale companiei

Gazduire WordPress și WooCommerce

Dacă doriți să porniți în special un site cu WordPress sau un magazin web WooCommerce, atunci puteți alege unul dintre pachetele de găzduire web desemnate. Acestea au fost optimizate pentru software-ul relevant și oferă asistență aferentă.

Pro:

 • aplicația aferentă rulează mai rapid pe un mediu dedicat
 • servicii speciale se apleacă către software
 • preț bun
 • ideal pentru a începe o afacere sau un site web

Contra:

 • nu este potrivit pentru aplicații care nu au legătură
 • nu pot ține trafic mare
 • posibil efect de cartier rău

Gazduire comună

Dacă doriți să utilizați site-ul dvs., în afară de faptul că aveți un site WordPress sau un magazin WooCommerce, soluția dvs. ideală de intrare este găzduirea partajată. Este ieftin și puteți lansa site-ul dvs. cu ușurință.

Pro:

 • nu este nevoie de cunoștințe despre server
 • soluție ultra-low-cost
 • poate fi lansat în câteva minute

Contra:

 • nu este potrivit pentru trafic mare
 • suport mai slab
 • nicio șansă de a-ți gestiona stocarea în profunzimea serverului
 • posibil efect de cartier rău

Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că gazduirea WordPress și găzduirea WooCommerce sunt în principiu tipuri avansate de găzduire partajată. Odată ce site-ul dvs. WordPress sau magazinul WooCommerce se dezvoltă și ar trebui să se ocupe de mai mult trafic, va trebui să achiziționați tipuri de hosting mai puternice, cum ar fi VPS Hosting sau Gazduire dedicată.

Gazduire în cloud

Pachetele de cloud hosting introduc un alt avantaj, deoarece site-ul dvs. este viu în 3 cazuri. În cazul eșecului hardware al exploziei de trafic, clienții dvs. pot fi ușor deserviți de alte 2 instanțe de site.

Pro:

 • nu este nevoie de cunoștințe despre server
 • tehnologie cloud cu mai multe instanțe de site
 • poate face față problemelor hardware sau vârfurilor în trafic

Contra:

 • nu este potrivit pentru trafic mare
 • posibil efect de cartier rău

Gazduire VPS

VPS Gazduire este o soluție avansată pentru a gestiona traficul mai mare pe site-ul dvs., cu instrumente avansate de gestionare a serverului. Oferă acces root la serverul dvs., deci sunteți administratorul propriului dvs. spațiu de stocare, puteți adăuga orice aplicație.

Pro:

 • resurse puternice pentru gestionarea traficului mare
 • efectul de cartier rău nu este posibil
 • acces root pentru a vă face propriul mediu de găzduire
 • sprijin puternic

Contra:

 • cunoașterea serverului poate fi necesară
 • preț mai mare

Gazduire dedicată

Acesta este regele soluțiilor de găzduire, atunci când sunteți administratorul propriului server. Nu trebuie să partajați resursele cu alți utilizatori și depinde în totalitate de aplicațiile și mediul de rulare pe care îl creați.

Pro:

 • literal, nu există nicio limită în personalizarea și gestionarea serverului
 • resurse super puternice pentru a gestiona traficul mare
 • efectul de cartier rău nu este posibil
 • sprijin puternic

Contra:

 • cunoașterea serverului poate fi necesară
 • preț mai mare

Concluzie

Ajungând la concluzie, ați avut șansa să citiți toată recenzia noastră. Am acoperit multe tipuri de găzduire web și versiuni speciale (cum ar fi WordPress, WooCommerce și gazduire pentru reseller). Știți deja că poate merită să începeți cu soluții ieftine și să înțelegeți care sunt opțiunile dvs. pe măsură ce site-ul dvs. și afacerea dvs. crește și are nevoie de mai multe resurse.

BlueHost este un furnizor de încredere, astfel încât un lucru este sigur, chiar dacă s-ar putea să alegeți Găzduirea partajată, Gazduirea VPS sau Serverul Dedicat, nu veți lua o decizie greșită, iar site-ul dvs. va fi întotdeauna un punct forte în spatele dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector