Prezentare generală a certificatului SSL HostGator și cum se instalează

01.06.2020
Fără categorie 'Prezentare generală a certificatului SSL HostGator și cum se instalează
0 16 мин.

Hostgator-free-ssl-certificat


Încă o dată, vedem un pas uriaș pentru HostGator. Compania a anunțat recent că toate pachetele lor de găzduire partajate vor include un supliment suplimentar Let’s Encrypt SSL, ceea ce îl face o afacere și mai bună pentru clienții lor. A devenit atât de important pentru proprietarii de site-uri să aibă un SSL încât oricum vor cumpăra pachetul, așa că de ce să nu-l îmbine cu pachetele de găzduire web? HostGator a făcut-o și a fost o idee grozavă.

Acum cumpărând un plan de găzduire partajat, puteți rezolva două probleme simultan. Dacă vizitați secțiunea Gazduire Web partajată pe site-ul lor, puteți vedea că au adăugat certificatul SSL gratuit la lista de caracteristici din fiecare pachet. Aceasta a fost o mișcare înțeleaptă, dar totodată riscantă, deoarece, în timp ce făceau mai convenabil ca oamenii să ajungă online, au renunțat la una dintre principalele lor surse de venit.

La urma urmei, fiecare companie de găzduire web este un pic diferită. În timp ce HostGator oferă în mod gratuit certificate SSL, puteți găsi diferite suplimente incluse în pachetele altor furnizori de hosting. Ideea este de a oferi ceea ce oamenii au cu adevărat nevoie de gratuit, iar HostGator a ales alegerea corectă. Prin acordarea de certificate SSL gratuite, compania a schimbat jocul atât de mult încât mulți dintre concurenții lor trebuie să se adapteze la acesta dacă nu doresc să piardă o cantitate semnificativă de clienți.

Aflați mai multe despre această companie, citiți recenzia noastră detaliată HostGator aici.

Planurile Hostgator-free-ssl-shared-hosting-

Cât de bun este să criptăm SSL exact?

permite-Encrypt-HostgatorHostGator este destul de generos să ofere gratuit clienților lor un SSL Encrypt SSL. Este întotdeauna bine să obții ceva gratis, nu? Dar care sunt avantajele unui astfel de SSL? Acesta aplică următoarele modificări site-ului dvs. web:

 1. Datele pe care le trimit și le primesc vizitatorii dvs. în timp ce atârnă pe site-ul dvs. web vor fi criptate. Acest lucru le permite să partajeze informații sensibile, fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru nicio scurgere
 2. Certificatul SSL va fi aplicat tuturor subdomeniilor dvs.

Nu cu mult timp în urmă, Let’s Encrypt a decis să-și extindă SSL-ul la toate subdomeniile din același certificat. A existat o cerere ridicată pentru SSL-uri cu wildcard, care este pachetul care vă acoperă toate subdomeniile. Un alt popular este Auto SSL, un exemplu pentru acele tipuri de certificate SSL care nu se extind la subdomenii.

Companiile care ofereau SSL Auto, de obicei, au creat certificate SSL suplimentare pentru fiecare subdomeniu sub client ca compensare. Furnizarea unui SSL cu wildcard sau a unui SSL Auto cu certificate adiționale este aproape același lucru, dar este totuși mai simplu să furnizați un SSL cu wildcard imediat.

Acesta este modul în care instalați un certificat de criptare a unui

După parcurgerea întregului proces de înscriere, vă puteți autentifica în contul dvs. cPanel de la HostGator, iar SSL-ul Encrypt SSL va fi disponibil chiar acolo. Tot ce trebuie să faceți este să porniți instalatorul și acesta va fi gata în câteva minute. Să vă arătăm cum să o configurați pas cu pas!

Pasul 1: Găsiți să criptăm în cPanel-ul dvs.

Hostgator-enable-permite-Encrypt-ssl

Acesta este cel mai ușor pas. După ce vă conectați la interfața cPanel, veți vedea o mulțime de icoane în diferite secțiuni. În acest moment, trebuie să găsiți secțiunea „Securitate” în care sunt disponibile o mână de instrumente. Printre ele, există pictograma „Let’s Encrypt” afișată ca un lacăt strălucitor. Faceți clic pe el și continuați cu pasul următor.

Pasul 2: Activați certificatul Wildcard cu codul dvs. Let

Pictograma vă va conduce la o pagină „Gestionează certificarea criptelor”. Acesta enumeră toate domeniile disponibile în prezent pe contul de găzduire. Dacă nu aveți niciun certificat SSL activat în cont, atunci butonul „Obțineți wildcard” / „Emisiune” va fi afișat lângă toate domeniile dvs. Această opțiune este disponibilă din ianuarie 2018, când Let’s Encrypt a decis să predea certificate Wildcard SSL în locul celor de bază.

Hostgator-permite-Encrypt-cauză-certificat

Făcând clic pe buton, nu veți activa doar SSL pe domeniul principal, ci și pe toate subdomeniile dvs. Plătești pentru un certificat, dar primești o mulțime de ele, ceea ce îl face o negociere absolută. Chiar dacă aveți zeci de subdomenii, un certificat Wildcard le acoperă pe toate cu un SSL. Pentru moment, faceți clic pe butonul verde de lângă domeniile pe care doriți să le protejați.

După ce faceți clic pe acesta, veți primi un mesaj care vă informează că domeniul și subdomeniile dvs. vor fi afectate de Wildcard. Cu toate acestea, nu va acoperi domeniile dvs. suplimentare. Asigurați-vă că citiți mesajul, apoi dați clic pe „Confirmare” dacă sunteți de acord. Procesul de configurare este destul de simplu; trebuie doar să faceți clic pe el până când vă permite să generați wildcardul la sfârșit.

Mesajul „SSL instalat cu succes” este acela unde puteți finaliza configurarea. De atunci, SSL-ul este activat pe site-ul dvs. și oricine poate vedea lacatul și fila „Conectare securizată” atunci când faceți clic pe acesta în browser. Site-ul dvs. web rulează acum prin HTTPS, iar vizitatorii își pot partaja parolele și numerele cărților de credit fără niciun risc.

Pasul 3: Timpul pentru a comuta complet la HTTPS

Din păcate, nu este suficient să parcurgeți cei doi pași precedenți. Deși oamenii vă pot vizita site-ul prin HTTPS, activarea SSC-ului dvs. Wildcard nu transformă toate solicitările în HTTPS. Încă mai trebuie să se facă un oarecare tinkering, deoarece backlink-urile sunt încă o problemă importantă. Backlink-urile pe care le aveți pe site-ul dvs. vor continua să indice versiunea anterioară a HTTP a acestuia.

O altă problemă este că, probabil, vizitatorii dvs. obișnuiți nici nu vor observa că ați trecut la HTTPS. Când decid să îți viziteze site-ul, vor introduce același URL vechi ca înainte, și va deschide versiunea HTTP nesigură a site-ului tău. Din fericire, această mică problemă poate fi rezolvată cu ușurință. Tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că toate solicitările HTTP sunt redirecționate automat la noul protocol HTTPS. În acest fel, chiar dacă oamenii găsesc sau tastează într-o versiune HTTP a paginii tale web, acestea vor fi redirecționate instantaneu către HTTPS.

În etapele anterioare, v-am arătat deja unde puteți găsi plugin-ul Encriptare Let în cPanel. Puteți utiliza același plugin pentru a configura redirecția automată. Înainte de a vă arăta cum să o faceți, trebuie să vă asigurați că nu există o regulă .htaccess activă. O astfel de regulă poate complica și mai mult lucrurile, obligând toate solicitările de pe site-ul dvs. să fie HTTP. Dacă această regulă este activă și setați noul HTTP > Între timp, regulă de redirecționare HTTPS, apoi veți ajunge într-o buclă infinită de HTTP > HTTPS > HTTP.

Drept urmare, traficul dvs. nu va ajunge niciodată pe site-ul dvs. și nu va ajunge în această buclă de redirecționare. Deci, dacă nu există o astfel de regulă aplicată site-ului dvs., atunci puteți începe să redirecționați traficul HTTP către HTTPS. Faceți clic din nou pe pictograma Criptați în secțiunea Securitate și alegeți Setările HTTPS din meniul derulant de lângă domeniul dvs. Acest meniu derulant este activ numai dacă ați activat deja Wildcard SSL. Apoi, va apărea o filă Gestionare setări HTTPS unde ar trebui să porniți opțiunea HTTPS Enforce.

Site-ul dvs. web face în mod constant și solicitări externe, iar acestea trebuie să fie și linkuri HTTPS. De exemplu, este posibil să aveți o foaie de stil care indică o resursă CSS externă, dar este codată în HTTP. Puteți transforma asta cu ușurință într-o solicitare HTTPS în aceeași filă Gestionare setări HTTPS. Sub HTTPS Enforce, se află comutatorul pentru rescrierea legăturilor externe. Activați această comutare și vă va garanta că nu va exista conținut mixt pe site-ul dvs. web în viitor.

De atunci, fiecare legătură de ieșire va fi convertită în HTTPS. Rețineți că, dacă există un conținut mixt pe site-ul dvs., acesta va primi un statut SSL invalid și veți pierde încrederea vizitatorilor dvs. imediat. În cazul în care doriți să vă conectați la o resursă, dar pluginul detectează că nu există nicio modalitate de a o face prin HTTPS, pur și simplu va evita resursa. Acesta este aproape singura modalitate de a vă feri site-ul web departe de HTTP. Dacă doriți un site securizat SSL, cererea dvs. trebuie să fie solicitări HTTPS sigure.

Pasul 4: Găsiți tot conținutul cu legături HTTP

Dacă doriți să vă conectați la resurse care nu au o adresă URL HTTPS activată, avem vești bune pentru dvs. Puteți descărca întotdeauna aceste resurse și le puteți adăuga la conținutul site-ului dvs. web. Dacă este conținutul dvs., cu siguranță îl puteți servi drept HTTPS, nu? În cazul în care aveți legături care indică acea anumită resursă, atunci va trebui să găsiți aceste legături și să vă asigurați că acestea indică noua locație (propriul server) a resursei prin HTTPS.

Este posibil să găsiți unele teme sau pluginuri care nu acceptă HTTPS. Acestea pot fi găzduite și pe site-ul dvs. web, însă descărcarea unui astfel de conținut va solicita în cele din urmă să vă actualizați în viitor când va apărea următoarea versiune. De fiecare dată când există o nouă versiune, trebuie să o descărcați și să o începeți să o găzduiți pe site-ul dvs. web, înlocuind-o pe cea anterioară, care este un proces destul de enervant. Dacă o actualizați pur și simplu, atunci URL-ul se va schimba în HTTP nesigur, astfel încât aceasta nu este o opțiune bună.

O idee mai bună este să evitați teme și pluginuri bazate pe HTTP. Oricum, aveți multe disponibile pe piață.

Dacă executați site-ul dvs. pe WordPress, nu trebuie să parcurgeți pasul 3 și pasul 4. Trebuie doar să instalați Plugin SSL foarte simplu și activă-l. Acest plugin va face toate redirecționarea și rescrierea URL-ului pentru dvs..

Aveți nevoie chiar de suportul criptat?

Faptul că primiți o cifrare cu ajutorul pachetelor de găzduire partajate HostGator gratuit, nu înseamnă că nu o puteți aplica la niciun alt pachet de găzduire. De fapt, furnizorul nu are nici măcar nevoie de suportarea Let’s Encrypt și veți putea să îl instalați în continuare.

Cu toate acestea, nu spunem că este ușor să îl instalați fără suport. Este destul de complicat și trebuie să faceți un pic de cercetare pentru a vă familiariza cu partea tehnică a acesteia înainte de a o face. De asemenea, deși este complicat, dar este practicabil, cu siguranță nu este ceva ce am sugera. Atunci când obțineți un certificat de criptare Let gratuit, acesta va fi valabil doar 90 de zile. Dacă îl instalați manual, va trebui să-l reînnoiți manual prin același proces complicat.

Motivul pentru care ar trebui să alegeți un pachet care acceptă de fapt Let’s Encrypt este pentru că acesta va fi reînnoit automat de fiecare dată când expiră. După ce îl activezi prin cPanel, nu mai trebuie să-ți faci griji. Nimeni nu vă garantează că vă veți aminti certificatul SSL când cele 90 de zile vor fi pe punctul de a se termina și de a-l reînnoi la timp. Este mai mult decât suficient să-l uiți o singură dată, deoarece, în consecință, poți ajunge în unele situații destul de neplăcute.

Dacă nu doriți să se elimine date sensibile de pe site-ul dvs., mergeți mai departe și găsiți un furnizor de găzduire web care acceptă certificatele SSL.

Vezi cele mai bune cupoane HostGator aici!

Nu aveți vreodată nevoie să cumpărați un certificat SSL?

Deci, de ce ați cumpăra vreodată un certificat SSL dacă îl puteți obține gratuit? Se dovedește că, în majoritatea cazurilor, te descurci mai bine cu un SSL gratuit. Fie că obțineți SSL Auto, fie să Encriptăm, la sfârșit, nu este puțin important. Multe companii de găzduire web câștigau bani mari doar prin vânzarea de certificate SSL.

Însă acum, pe măsură ce tot mai mulți oameni află că există pachete cu SSL gratuit, aceste companii trebuie să își schimbe planurile. Un SSL în sine poate costa cu ușurință mai mult decât un plan de găzduire partajat. Acest lucru vă poate surprinde un pic, dar există câteva cazuri în care vă recomandăm de fapt să plătiți pentru un SSL. Acestea sunt următoarele:

 1. Un certificat SSL este deja o modalitate bună de a câștiga încrederea clienților dvs., dar dacă văd că l-ați cumpărat separat, vor fi și mai convinși. O modalitate excelentă de a face clienții potențiali să rămână
 2. Vă puteți proteja împotriva fraudei asigurându-vă o asigurare de garanție

Este întotdeauna puțin mai liniștitor dacă există acea bară SSL verde din stânga adresei URL. Există o mulțime de companii cunoscute care iau în serios bara verde. De exemplu, consultați site-ul web PayPal. Pe lângă lacatul verde, bara verde afișează și numele companiei scrise cu text verde. Puteți obține același tip de SSL pentru site-ul dvs. web dacă obțineți un certificat de validare extinsă (EV).

Odată ce vizitatorii dvs. vă vor vedea numele companiei scrise în verde, nu vor avea niciun dubiu în ceea ce privește credibilitatea dvs. Există, de asemenea, multe site-uri web cu nume de domeniu similare pe Internet. Dacă aveți un certificat EV, cel puțin oamenii pot fi siguri că nu au greșit din greșeală domeniul. Cu toate acestea, ar trebui să fiți încă atenți, deoarece un certificat EV este ceva ce chiar și escrocii pot cumpăra dacă doresc.

Nu orice filială HostGator oferă SSL gratuit

HostGator este un brand uriaș care este împărțit în multe companii mai mici. Datorită acestor filiale, serviciile HostGator sunt disponibile în toată lumea. Problema este că compania încă nu furnizează SSL gratuit în unele dintre țările în care serviciile lor sunt disponibile. De exemplu, puteți obține aceleași pachete vechi de la HostGator dacă aveți reședința în India. Le-ar putea totuși să dureze ceva timp pentru ca filialele lor să treacă la noile pachete și să ofere Let’s Encrypt SSL gratuit.

De fiecare dată când HostGator schimbă ceva în pachetele lor, durează ceva timp până când fiecare filială ia măsurile necesare și aplică aceleași modificări. Dar, în ciuda acestui fapt, putem concluziona că certificatele SSL gratuite au fost puse la dispoziția tuturor. Dacă doriți un SSL de bază, nu trebuie decât să vă înscrieți la un plan de găzduire web și vă vor oferi imediat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector