WordPress este lent pe HostGator?

WordPress-slow-Hostgator


Nu, nu este! Bine, acesta este răspunsul scurt. Dar să vedem de ce spunem, că WordPress folosește rapid HostGator ca furnizor de hosting.

În acest articol vom vorbi despre HostGator folosit în mod specific cu WordPress. Vom vedea de ce WordPress funcționează bine utilizând HostGator și vom vorbi și despre 2 instrumente pe care le puteți folosi pentru a testa viteza site-ului dvs..

Gazduire site-uri WordPress cu HostGator

HostGator este printre primii 10 furnizori de găzduire web de pe glob. Au devenit rapid într-o gazdă web bine apreciată și eficientă. Ceea ce le face atât de speciale oricum?

Există 1 motiv principal care se remarcă atunci când comparăm HostGator cu alte servicii: prețul. Dacă arunci o privire în jur Site-ul oficial al HostGator, veți observa rapid că aproape fiecare serviciu de găzduire vine la un preț destul de mic. Să luăm un exemplu!

Dar, deoarece vorbim despre WordPress, vă voi oferi funcțiile de găzduire cloud WordPress gestionate:

 1. Planul de început: costă lunar 5,95 USD
 2. Planul standard: costă 7,95 USD / lună
 3. Plan de afaceri: costă doar 9,95 USD / lună

După cum puteți vedea de sus, nici măcar cel mai scump plan depășește 10 USD / lună. Aceasta este o veste grozavă, deoarece majoritatea celorlalte companii care oferă hosting dedicat WP, își vor plăti planurile mult mai mare. Dar a avea planuri ieftine nu înseamnă mult dacă nu aveți funcții incluse, nu?

Ei bine, cu HostGator nu trebuie să vă faceți griji pentru asta. Acestea vă oferă tot ceea ce este necesar pentru a gestiona site-ul dvs. în mod eficient, în conformitate cu fiecare plan separat.

De exemplu, acestea sunt caracteristicile și resursele pe care vi le oferă cu planul Standard (îl recomandă pe acesta):

 • 2 site-uri web pentru găzduire într-un singur cont
 • Acceptă 200.000 de vizitatori lunar (acest lucru este bun pentru site-uri chiar mai mari)
 • 2x mai multă putere de calcul decât are primul plan
 • Migrație gratuită a 2 site-uri web
 • 2 GB spațiu de stocare pentru copii de rezervă automate zilnice
 • Programele malware au fost eliminate automat
 • Spațiu de stocare nelimitat
 • 100 USD din creditele de publicitate Google
 • Certificat SSL gratuit (adiție excelentă, având în vedere că alții îl taxează separat)

Acum, am ajuns la întrebarea noastră principală: ce face ca WordPress să ruleze rapid pe HostGator? Și de ce ar trebui să alegeți unul dintre serviciile de hosting de cloud HostGator create special pentru WordPress? Vă voi oferi mai multe motive pentru acest lucru (5 de fapt).

Cum poate HostGator să ofere o viteză atât de mare?

Drivere SSD

Primul și probabil cel mai important aspect care asigură o încărcare rapidă a site-ului WordPress, este dispozitivul de stocare folosit de companie. Fiecare plan de găzduire de la HostGator vine gratuit SSD-uri pentru stocarea datelor site-ului dvs..

De ce este atât de important? Ei bine, o unitate SSD modernă, poate fi de până la 10 și chiar de 20 de ori mai rapid decât o unitate standard, tradițională de filare (HDD). Informațiile sunt găsite și transmise foarte rapid pe ecranul utilizatorilor, în comparație cu un HDD.

De fapt, un SSD va face ca orice fel de site-uri să funcționeze mai repede decât cu utilizarea de unități HDD mai vechi. Chiar și așa, faptul că HostGator folosește acest tip de spațiu de stocare cu fiecare plan de găzduire, va face ca WP să funcționeze perfect, indiferent de planul cu care ai merge.

Servere de densitate joasă

Următorul nostru motiv pentru care ar trebui să luați în considerare alegerea găzduirii WP gestionate de HostGator este acesta: serverele care lucrează cu site-ul dvs. web au un nivel de densitate scăzută.

Ce înseamnă asta mai exact? Iată explicația:

De obicei, un server gestionează mai mult de un site web. Excepția este numai dacă vă înscrieți la găzduire dedicată serverului. Dar nu este cazul la noi. Deci, din cauza faptului că un server găzduiește mai multe site-uri web, resursele serverului la îndemână vor fi împărțite între utilizatori.

De exemplu, dacă un server are 100 GB spațiu de stocare și 10 site-uri web îl folosesc, asta înseamnă că fiecare site web va avea 10 GB de stocare pentru utilizare (acest număr poate fluctua în funcție de dimensiunea fiecărui site web care îl utilizează). CPU și RAM (putere de procesare), sunt, de asemenea, împărțite între mulți utilizatori. Ai rostul.

Serverele utilizate de HostGator pentru găzduirea de cloud WP sunt reduse cu densitate. Aceasta înseamnă că există doar câteva site-uri web care utilizează resursele unui singur server. Din această cauză, site-ul dvs. web va avea mai multe resurse disponibile în scopuri de stocare și procesare, astfel va rula mult mai ușor decât cu alți furnizori de hosting.

Panou de control

Următorul motiv este panoul de control și ușurința de utilizare a platformei. Un panou de control este o caracteristică standard care vine cu aproape fiecare versiune de hosting. Pentru a gestiona eficient WordPress, aveți nevoie de un panou de control capabil să îndeplinească toate sarcinile legate de acest CMS.

Din fericire, HostGator pune la dispoziție un panou de control dezvoltat cu simplitate și complexitate. La început s-ar putea să pară o afirmație ciudată. Dar chiar nu este.

Platforma este creată pentru a fi ușor de manevrat chiar și de către persoane care nu sunt tehnice. Așadar, ideea este că nu trebuie să pierdeți foarte mult timp învățând toate elementele complexe ale serviciului de găzduire.

Pe de altă parte, am spus că platforma este și complexă. Este adevărat, deoarece orice lucru legat de găzduire web (de asemenea, anumite funcții WordPress) este încorporat în panoul de control. De exemplu, puteți configura copii de rezervă automate în funcție de nevoile dvs. Pentru a restabili site-ul web la o versiune anterioară, tot ce trebuie să faceți este să faceți un clic.

Platforma este de asemenea excelentă la gestionarea tuturor conturilor dvs. de e-mail profesionale într-un singur loc. Nu va trebui să deschideți o mulțime de file pentru a urmări totul. Toate sunt îngrijite într-o manieră simplă.

Asistență clienți Pro

Al patrulea motiv pentru alegerea serviciului de găzduire WP de HostGator este asistența oferită de clienți. Când cântați pentru un nou serviciu, indiferent de genul său, veți dori probabil să aveți acces la o echipă de asistență fiabilă.

HostGator are exact asta. Dacă aveți nevoie de ajutor de la ei, puteți contacta echipa prin telefon sau chat live. Veți avea șansa să vorbiți cu experți în domeniul găzduirii WordPress și a cerințelor tehnice.

Dar rețineți că o echipă de suport trebuie să îndeplinească cel puțin 2 obiective importante: trebuie să fie rapidă și eficientă. Asistența clienților la HostGator este exact așa. Vă vor răspunde la fața locului, deci nu este nevoie de timp de așteptare din partea voastră.

Eficiența este importantă și pentru echipa din spatele găzduirii WP. Vă vor răspunde rapid, cu cel mai bun și mai eficient mod de a rezolva o anumită problemă. Oricare ar fi problema ta, ei au acoperit-o.

Caracteristici speciale de securitate

Ultimul motiv pe care îl menționez aici, este strâns legat de WordPress în sine. Fiecare pachet de hosting de cloud de la HostGator, care a fost creat pentru a face față nevoilor WordPress, este susținut de funcții de securitate create special.

Cu alte cuvinte, găzduirea WordPress este construită pentru a rezista împotriva tot felului de atacuri și hackeri, toate atacurile specifice WP. Aceasta este o veste excelentă pentru orice utilizator WP. Site-ul dvs. va fi în siguranță de toate tipurile de amenințări care vizează site-urile WordPress.

Verificați viteza site-ului dvs.

Acum, dacă știi că WP funcționează foarte bine pe serviciul HostGator, ar trebui să știi cum să testezi viteza site-ului tău pentru tine. Vă voi oferi 2 dintre cele mai bune instrumente care vă vor ajuta în această problemă:

Pingdom

Acesta este un instrument online care acoperă toate tipurile de servicii legate de sănătatea site-ului web. Cel care se potrivește nevoilor noastre este instrumentul de monitorizare a vitezei de pagină. Acest lucru vă va spune exact cât durează pentru ca site-ul dvs. web să încarce conținutul său. Multe alte statistici vor fi afișate și atunci când a fost executat un test.

Acestea vă vor ajuta să identificați anumite probleme care vă pot încetini site-ul, astfel încât să puteți scăpa de ele. Instrumentul este excelent atunci când v-ați înscris deja la unul dintre planurile de găzduire WP de HostGator. În acest fel, vei putea testa singur cât de rapid este HostGator.

Acestea oferă o perioadă de încercare de 14 zile, astfel încât să puteți testa toate caracteristicile produsului. Odată terminată perioada, puteți opta pentru reînnoirea serviciului lunar sau anual, alegând între 4 planuri diferite.

Robot Uptime

Uptime Robot este o alternativă excelentă la Pingdom. Serviciul este foarte similar, diferențele fiind mai ales în ceea ce privește prețul. Ceea ce este într-adevăr atrăgător pentru Uptime Robot în comparație cu Pingdom, este faptul că oferă un plan complet gratuit.

Desigur, există unele limitări, dar pentru un site web de început, acesta vă va oferi tot ceea ce vă poate avea nevoie. De exemplu, acestea includ intervale de monitorizare de 5 minute, 50 de monitoare și 2 luni de jurnal.

Cu toate acestea, dacă doriți pachetul premium, puteți opta și pentru asta. Costă 5,5 USD / lună, dacă facturezi lunar sau 4,5 $ / lună, anual.

Față de Pingdom, prețurile de la Uptime Robot sunt mai ieftine, serviciul însă este la fel de bun.

Concluzie

Acum că suntem la sfârșitul articolului de astăzi, ar trebui să aveți o idee destul de bună de ce WordPress funcționează rapid pe serviciul de hosting de cloud WP gestionat de HostGator. V-am oferit 5 motive, de ce merită să verificați și chiar 2 platforme folosite pentru a monitoriza viteza site-ului.

Restul depinde de tine. Alegeți planul potrivit, care se potrivește site-ului dvs. web (și de buzunar). În acest fel, veți avea un site web WordPress modern care rulează rapid folosind un furnizor de hosting de top.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map