InMotion Joomla Hosting Review – Is het een goede Joomla Web Host?

01.06.2020
Geen categorie 'InMotion Joomla Hosting Review – Is het een goede Joomla Web Host?
0 8 мин.

inmotion-joomla-hosting-review


Als u op zoek bent naar een gevestigd en betrouwbaar hostbedrijf, moet InMotion als eerste op uw zoeklijst staan. Onnodig te zeggen dat InMotion uitkomt als een van de grootste en betrouwbare onafhankelijke webhostingproviders ter wereld.

Het bedrijf bedient miljoenen sinds zijn oprichting in 2001 en zijn diensten worden met het verstrijken van elk moment steeds beter. U kunt dit bevestigen door online door gebruikers gegenereerde beoordelingen te doorlopen om een ​​duidelijk beeld te krijgen van wat deze webhostingprovider werkelijk is.

In dit artikel geven we u een uitgebreid overzicht van InMotion-hosting door te kijken naar de prestaties en uptime, klantenondersteuning, plannen en prijzen, en door Joomla op InMotion uit te voeren, inclusief de voor- en nadelen bij gebruik als Joomla-webhost.

InMotion Joomla Hosting Review

Hieronder zal ik u de belangrijkste redenen laten zien waarom u InMotion Hosting zou moeten kiezen voor uw Joomla-website. Er zijn veel aspecten waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een hostingbedrijf voor Joomla, maar ik ben van mening dat prestaties, uptime, ondersteuning, functies en prijs het belangrijkst zijn.

InMotion-prestaties en uptime

De belangrijkste functie van een webhostingbedrijf is ervoor te zorgen dat uw bestanden veilig worden opgeslagen op de server en gemakkelijk kunnen worden opgehaald wanneer dat nodig is. Misschien zijn deze factoren prestatiebepalende factoren als het gaat om webhosting.

In dit opzicht zijn de prestaties en de uptime van InMotion altijd bovengemiddeld populair geweest en dat maakt het een favoriete keuze onder de talloze webhostingproviders. Dit betekent dat InMotion Hosting optimaal presteert met bovengemiddelde Time to First Byte (of TTFB) -snelheden die redelijk goed werken met de rest van alle andere snelheidsfactoren van de website. In de echte zin is TTFB de snelste metriek die wordt gebruikt om te bepalen hoe lang het duurt voordat de server snel reageert na ontvangst van een verzoek van de gebruiker.

Als het gaat om de uptime van InMotion Hosting, telt het meest hoe snel en betrouwbaar het netwerk mogelijk is. Met een uptime van 99,9% verzekert deze webhostingprovider u de betrouwbaarheid die u echt nodig heeft. Daarom kom je de exclusieve Max Speed ​​Zones van de host tegen met een selectie van datacenters voor zowel zakelijke als VPS-hostingoplossingen.

Afgezien van de uptime, kunt u met InMotion ook een snelheidsrangschikkingsfactor op Google hebben door uw site sneller te laten laden. Deze prestatie wordt alleen bereikt door de InMotion-servers met een lage TFFB-responstijd die altijd consistent is. De TTFB-tijd is echter ongeveer 0,6 seconde dankzij het gebruik van volledig uitgeruste servers met SSD-schijven.

Klantenservice van InMotion

inmotion-hosting-klantenondersteuning

Klantenservice van InMotion

Blijkbaar is InMotion ongeëvenaard als het gaat om klantenondersteuning. Hoewel dit geen gewaagde bewering is om openbaar te maken en te maken, is dit een van de webhostingproviders waarvan u kunt verwachten dat ze op elk moment deskundige klantenondersteuning krijgen. In feite zijn er echte verschillen in de manier waarop klantenondersteuning wordt ontvangen en afgehandeld via InMotion.

Zoals u weet, is het runnen van uw online bedrijf een cruciale onderneming en is de vraag naar effectieve en efficiënte klantenondersteuning uitgesloten. Hoewel u het misschien niet altijd nodig heeft, moet u wanneer u dat doet wel krijgen wat u verdient voor uw geld. Vergeet niet dat tijd van essentieel belang is en dat technische problemen aan uw kant op de lange termijn een kostbare aangelegenheid kunnen zijn. Daarom is het verstandig dat u een webhostingprovider overweegt met uitstekende klantenondersteuning die veel te wensen overlaat.

InMotion Hosting heeft de verwachtingen van klanten zelfs overtroffen door een betrouwbaar en efficiënt klantenserviceteam op te zetten met kennis van hun respectieve vakgebieden. De meeste van deze professionals worden aangeworven en krijgen voldoende tijd om te trainen op de gebieden die het belangrijkst zijn op het gebied van webhosting. Dat is de reden waarom wanneer u hostingproblemen tegenkomt, u altijd kunt uitkijken naar een tijdige reactie met een werkbare oplossing voor uw probleem. Bovenal is het reactievermogen van het ondersteuningsteam geweldig, ongeacht of u contact met hen opneemt via telefoon, e-mail of livechatforums. En deze ondersteuning is overal beschikbaar, dat wil zeggen 24 uur, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar.

InMotion-plannen en prijzen

inmotion-hosting-joomla-plannen

InMotion – Joomla Hosting Plannen

InMotion heeft een breed scala aan hostingplannen, waaronder Business-, VPS-, Reseller-, Dedicated- en WordPress-abonnementen. Elk hostingplan heeft zijn eigen unieke kenmerken en prijzen als volgt:

InMotion Joomla Hosting-abonnementen

Dit plan heeft drie opties om uit te kiezen; Lancering, Power en Pro

1. Lancering: de prijs begint vanaf $ 3,99 per maand
2. Vermogen: de startprijs is $ 5,99 per maand
3. Pro: het begint vanaf $ 13,99 per maand

Alle prijzen voor deze gedeelde webhostingplannen variëren van tijd tot tijd, afhankelijk van het aantal ondersteunde databases, websites en domeinen.

InMotion VPS Web Hosting-abonnementen

Onder dit plan kunt u kiezen uit de volgende drie opties, afhankelijk van uw website-behoeften:

1. VPS-1000HA0S: het begint vanaf $ 29,99 per maand
2. VPS-2000HA-S: de vanafprijs is $ 49,99 per maand
3. VPS-3000HA-S: de vanafprijs is $ 74,99 per maand

De prijzen onder het VPS-hostingplan variëren afhankelijk van de beschikbare hoeveelheid RAM, bandbreedte, opslag, IP-adressen enzovoort.

InMotion Dedicated Web Hosting-abonnementen

U kunt kiezen uit de volgende drie opties onder InMotion Dedicated webhostingplan: Essential, Advanced en Elite.

1. Essentieel: het begint vanaf $ 99,99 per maand
2. Geavanceerd: de prijs begint vanaf $ 159,99 per maand
3. Elite: begint vanaf $ 229,99 per maand

De prijzen voor de speciale webhostingplannen veranderen van tijd tot tijd, afhankelijk van de hoeveelheid gegevensoverdracht per maand, RAM, IP-adressen en nog veel meer.

InMotion Reseller Web Hosting-abonnementen

U kunt kiezen uit de volgende drie opties: R-1000S, R-2.000S of R-3.000S

1. R-1000S: De hostingprijs begint vanaf $ 22,39 per maand
2. R-2.000S: de hostingprijs begint vanaf $ 31,99 per maand
3. R-3.000S: de hostingprijs begint vanaf $ 43,99 per maand

De prijzen onder Reseller-webhostingplannen zijn afhankelijk van onder andere de beschikbare schijfruimte en bandbreedte.

Joomla uitvoeren op InMotion Hosting

Joomla draaien op InMotion Hosting is om een ​​aantal redenen een nobel idee. Dit platform presteert ongelooflijk goed op zijn servers in termen van uptime en snelheid. In feite heeft InMotion drastische maatregelen genomen om een ​​reeks artikelen en videozelfstudies te maken, zodat u uit de eerste hand hulp kunt krijgen wanneer u begint met Joomla.

InMotion Joomla webhostingplannen bevatten de suPHP-module. Deze module is ontworpen om ervoor te zorgen dat u (de gebruiker) en bestandsrechten dienovereenkomstig worden toegewezen. Dit helpt om de broodnodige beveiliging te bieden voor uw Joomla-website onder InMotion Hosting. Trouwens, als u al uw hosting heeft, dan helpt InMotion No-Downtime Website transfer u om uw site sneller te verplaatsen dan u zich kunt voorstellen.

Voors en tegens van InMotion Hosting

Hoe perfect een hostingprovider ook mag lijken, er zijn zowel de heldere als de donkere kanten ervan. Dit is natuurlijk en het helpt bij het creëren van balans in elk aspect van het leven. Ondanks alle positieve eigenschappen die bij InMotion Hosting horen, zijn er ook negatieve en hieronder hebben we zowel de voor- als nadelen van het gebruik van InMotion als uw gastheer benadrukt..

Voordelen

 • Standaard gebruik van SSD-servers
 • Een beperkt aantal gebruikers op zijn gedeelde hosting om de prestaties te verbeteren
 • Snelle internetverbindingen met de meest betrouwbare en populaire ISP’s
 • Onbeperkt verkeer voor elk hostingplan
 • Een breed scala aan hoogwaardige thema’s
 • Uitstekende beveiligingsfuncties voor webhosting
 • Uitstekende klantenondersteuning door een deskundig en getalenteerd team van technici
 • Beschikbaarheid van de Max speed zone-technologie
 • Business class hardware
 • Gratis site-overdracht, gegevensback-ups, SSD-schijven en herstelt
 • Onbeperkte schijfruimte en gegevensoverdracht
 • cPanel-interface
 • Hiermee wordt uw Joomla in een mum van tijd voorgeïnstalleerd
 • Premium website builder
 • Beveiligde IMAP-e-mail

Nadelen

 • De beste hostingservices worden alleen toegewezen aan de hostingplannen op pro-niveau
 • De basis webhostingplannen zijn op de een of andere manier duur, maar om de beste plannen te krijgen zul je nog meer moeten betalen
 • Het is nodig om vooraf een jaarbetaling te doen
 • Er zijn beperkingen aan het aantal sites, vooral wanneer u hostingpakketten op een lager niveau gebruikt.
 • Een beperkt aantal databases als u hostingpakketten op lagere niveaus gebruikt

Conclusie

Waarom zou u InMotion Hosting voor Joomla uw websites kiezen? Uit de recensie lijdt het geen twijfel dat InMotion heeft wat nodig is om Joomla-websites te hosten. Deze hostingprovider is in staat om uw Joomla-websites te voorzien van betrouwbare hosting en uitstekende uptime, hoge verbindingssnelheden en natuurlijk uitstekende prestaties.

Het technische ondersteuningsteam is ongelooflijk efficiënt en reageert in recordtijd wanneer zich een situatie voordoet. Bovendien profiteert u meer van de tools die door het klantondersteunende team worden aangeboden om uw website hosting pijnloos te maken. Daarom raden we InMotion Hosting-provider aan om vanaf nu uw perfecte host te zijn voor uw Joomla-websites.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector