Is A2Hosting goed voor het hosten van WordPress-websites?

a2hosting-wordpress-hosting


Heeft u een WordPress-website, maar weet u niet welke hostingservice het beste is om ermee te werken? Als dat het geval is, bent u op de juiste webpagina terechtgekomen.

Zoals je aan de titel kunt zien, bespreken we een hostingbedrijf genaamd A2Hosting. Het belangrijkste onderwerp is of A2Hosting goed is voor het hosten van WordPress-websites. Later in het artikel zal ik het hebben over de specifieke WordPress-hostingservice die dit bedrijf te bieden heeft.

Maar daarvoor moeten we zien welk type hostingservice het beste past bij een website die WordPress als basissysteem gebruikt.

Verschillende soorten WordPress-hostingplannen

Een WordPress-website kan op elk type hostingservice draaien, maar er is een service die beter werkt dan elke andere: managed WordPress-hosting.

a2hosting-goedkope-WordPress-hosting

A2Hosting – WordPress-hosting

Gedeelde hosting, VPS-hosting of andere services kunnen WordPress aan, maar de managed WordPress-hostingservice is speciaal gebouwd voor het uitvoeren van WordPress op een website. Wat maakt deze service de beste keuze voor diegenen die een betrouwbare WP-hosting willen? Laten we kijken!

Managed hosting is gemaakt zodat u (de site-eigenaar) zich geen zorgen hoeft te maken over het uitvoeren van het CMS op uw website. Alles met betrekking tot het functioneren van de site wordt afgehandeld door het team achter de gekozen hostingservice.

Als er bijvoorbeeld een nieuwe update voor WordPress uitkomt, hoef je het systeem niet zelf bij te werken. Het wordt automatisch gedaan door uw ondersteuningsteam. Het enige dat u hoeft te doen, is de site zelf verzorgen. Wat bedoel ik daarmee?

Het maatwerk en content management zijn aan jou. Dit wordt natuurlijk niet afgehandeld door het team.

Wat is een ander aspect van een managed hosting-service? Aangezien het plan wordt beheerd door het back-end team, zou u WordPress gemakkelijk op uw site moeten kunnen installeren, toch? Dat is precies wat u met een beheerd plan kunt doen.

De eerste methode die door de meeste bedrijven wordt gebruikt, is om de klant de 1-klik-installatiefunctie te geven. Waar gaat dit allemaal over? Zoals u waarschijnlijk aan de naam kunt zien, is de installatie voltooid met slechts 1 klik.

Deze functie bevat meestal ook andere gratis web-apps die eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd. Het proces voor het uitvoeren van de installatie is dus dit: u vindt WordPress in de lijst met beschikbare apps. Je kunt het meestal bovenaan vinden, omdat het de belangrijkste software is waar de host je toegang toe geeft.

Zodra je het hebt gevonden, hoef je alleen maar op de installatieknop te klikken. Dat is letterlijk alles. Al het andere wordt door de gastheer afgehandeld.

Er is een tweede manier die veel providers gebruiken om WordPress eenvoudig voor hun gebruikers te installeren. Als je denkt dat de vorige methode helemaal eenvoudig was, wacht dan tot je hierover hoort.

Het idee is dat u niet eens 1 klik hoeft te doen om het CMS op uw systeem te installeren. Zodra u zich aanmeldt voor het gekozen hostingplan, wordt WordPress automatisch op uw domeinnaam geïnstalleerd (u maakt de keuze als u er meer dan één heeft).

Beide methoden worden veel gebruikt door bedrijven. De eerste is echter populairder. Het komt zelfs voor dat beide beschikbaar zijn. Hoe? Eerst meldt u zich aan en WordPress wordt geïnstalleerd. Dan is de 1-klik functie ook aanwezig, zodat je andere programma’s kunt installeren als je dat wilt.

Nu u weet waar een beheerd WordPress-plan over gaat, gaan we verder en praten we over A2Hosting.

Waarom kiezen voor A2Hosting voor WordPress?

a2hosting-managed-wordpress-hosting

A2Hosting – Managed WordPress Hosting

A2Hosting is een Amerikaans bedrijf dat technische diensten aanbiedt zoals webhosting en domeinnamen. In het geval van webhosting hebben ze alles wat een moderne hostingprovider te bieden heeft:

 1. Standaard gedeelde hosting
 2. WordPress-hosting
 3. VPS-hosting (Virtual Private Server)
 4. Reseller hosting
 5. Dedicated Hosting (dedicated servers)

Zoals u kunt zien, wordt A2Hosting ook geleverd met specifieke WordPress-hostingmogelijkheden. Zijn ze goed genoeg? Het korte antwoord is zeker ja. Maar we moeten dit verder uitwerken door te bespreken wat het bedrijf te bieden heeft in zijn WordPress hostingpakketten.

Om te beginnen moet ik vermelden dat A2Hosting 2 verschillende soorten WordPress-hosting biedt: de eerste is gedeelde WP-hosting en de tweede is beheerde WordPress-hosting. Vanaf nu zullen we het hebben over de managed hostingplannen bij A2Hosting.

Deze zijn iets duurder dan de normale gedeelde hostingplannen. Toch zijn ze het bekijken waard. U weet waarschijnlijk al dat de meeste hostingproviders hun services opsplitsen in meerdere verschillende abonnementen. Dat is precies wat A2Hosting ook doet. Ik zal alle 3 plannen in deze sectie afzonderlijk behandelen.

1-SITE

Zoals de titel van het plan suggereert, kunt u met dit pakket 1 enkele website laten hosten. Om al uw gegevens op de server op te slaan, bieden ze u 10 GB opslagruimte. Dit is meer dan genoeg voor één website.

Wat gebruiken ze om de informatie van uw site op te slaan? SSD-schijven van de nieuwste generatie. Dit is geweldig nieuws, want een SSD laadt uw site veel sneller dan een traditionele harde schijf. Uw bezoekers zullen de inhoud zelfs 20x sneller in de browser weergeven dan wat een harde schijf hen zou bieden.

Het plan wordt ook geleverd met een gratis SSL-certificaat voor uw site. Deze functie is vrij belangrijk, omdat het uw website de beveiliging geeft die het nodig heeft. U staat ook hoger in de zoekresultaten, omdat Google (en ook andere zoekmachines) voorrang geven aan die websites waarop SSL-certificaten zijn geïnstalleerd.

Voor het beheer van de site heb je ook een controlepaneel nodig. A2Hosting wordt geleverd met een van de beste tools voor deze klus. Het heet Plesk. Hiermee kunt u de site en alle beschikbare functies eenvoudig op één plek beheren. Hiervoor hoeft u niet veel technische kennis te hebben.

De volgende bonussen zijn ook allemaal aanwezig in het plan: onbeperkte gegevensoverdracht, gratis CDN voor snellere laadsnelheden, site-staging, gratis Jetpack-licentie, gratis site-overdracht, altijd geld-terug-garantie en gratis back-ups die regelmatig automatisch worden gemaakt (andere kosten apart in rekening gebracht voor deze optie).

Dit alles komt voor een maandelijkse prijs van $ 11,99. Houd er rekening mee dat dit plan een beheerde WordPress-service is. Voor dergelijke functies zullen veel bedrijven hogere prijzen in rekening brengen.

3-SITES

Als tweede plan kost het $ 18,99 / maand. Is het de upgrade waard? Als u meer dan 1 website bezit of van plan bent uw werk uit te breiden, dan is dat zeker zo.

Dat komt omdat het plan 3 gehoste websites ondersteunt in één account. De opslagruimte gaat natuurlijk omhoog. Je krijgt 25 GB aan ruimte op SSD-schijven. Je hebt meer nodig, omdat je met dit plan meerdere websites kunt hosten.

Alle andere functies van het vorige plan zijn ook in deze opgenomen. Laten we eens kijken wat het laatste plan u oplevert:

Onbeperkt

Dit plan is echt onbeperkt, zoals de naam al zegt. Waarom? De grootste reden hiervoor is dat u hiermee een onbeperkt aantal websites in één abonnement kunt hosten. Dit kan voor veel site-eigenaren van pas komen.

Als u bijvoorbeeld een bedrijf wilt laten groeien of als u van plan bent meerdere nieuwe websites te lanceren om geld te verdienen, is dit plan perfect voor u. U kunt allerlei soorten websites opzetten, allemaal met WordPress.

En weet je wat het beste is? U hoeft zich letterlijk geen zorgen te maken. Alle sites, ongeacht hoeveel, worden afgehandeld door het ondersteuningsteam. Dus als er iets met een van hen gebeurt, zullen ze het in een mum van tijd oplossen.

Stel je voor dat dit voordeel niet in het plan zou voorkomen. U moet de hosting en de websites helemaal zelf afhandelen. Niet de beste manier om een ​​website te hosten.

Voor het opslaan van uw gegevens wordt het plan geleverd met 40 GB SSD-opslagruimte. De prijs voor het hebben van een onbeperkt aantal WordPress-sites in één pakket is maandelijks $ 36,98.

Conclusie

In dit artikel hebben we het gehad over WordPress-hostingservices. In eerste instantie vertelde ik je wat de beste hostingservice is, voor het afhandelen van een WordPress-website en wat sommige van de bonussen zijn bij het gebruik van een dergelijke service.

Het punt is dat als u ervoor kiest om u aan te melden voor een beheerde WP-hostingservice, uw leven veel eenvoudiger zal zijn. Alle zaken met betrekking tot uw hostingservice en het efficiënt runnen van WordPress worden immers afgehandeld door het back-end team.

Ik sprak ook over de 3 WordPress managed hostingplannen van A2Hosting. Ze bevatten alles wat nodig is om een ​​WordPress-website eenvoudig en efficiënt te hosten.

De volgende stap is aan jou. Om de juiste beslissing te kunnen nemen, hoeft u alleen maar na te denken over wat u van een betrouwbare hostingservice verwacht. Vergeet ook niet wat uw WordPress-website nodig heeft om optimaal te presteren.

Alle 3 abonnementen geven je de beste cijfers, maar de 1e is beter voor starters, en de 2e en 3e plannen voor degenen die al 2 of 3 websites hebben of van plan zijn om uit te breiden naar nog meer.

Als u dit allemaal in gedachten houdt, weet u welk plan het beste bij u past.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map