Is BlueHost een goede keuze voor WooCommerce?

01.06.2020
Geen categorie 'Is BlueHost een goede keuze voor WooCommerce?
0 10 мин.

bluehost-woocommerce


WooCommerce is het meest gebruikte eCommerce-platform dat veel wordt gebruikt op internet. Het grootste voordeel is dat u uw e-store slechts met een paar klikken kunt maken, gebaseerd op geweldige internetsoftware genaamd WordPress.

De eerste WooCommerce-versie werd gelanceerd in 2011 en het product werd gekocht door Automattic, de eigenaar van WordPress.com in 2015. Sindsdien krijgt WooCommerce meer ontwikkeling en andere bronnen om nog nuttiger te worden.

Als je je afvraagt ​​of WooCommerce goed is of niet voor jouw doeleinden, zijn hier drie cijfers om je te helpen beslissen:

 • Volgens Bultwith.com worden meer dan 3,3 miljoen websites mogelijk gemaakt door WooCommerce
 • 4,9% van de top 1 miljoen websites gebruikt deze software
 • WooCommerce is tot nu toe meer dan 51 miljoen keer gedownload

Het kan zeker uw software zijn als u uw nieuwe winkel wilt lanceren. Lees ook onze gelinkte tutorial als je meer WooCommerce-feiten nodig hebt.

Belangrijkste kenmerken van WooCommerce

woocommerce-logo-bluehostWooCommerce heeft veel geweldige functies, of om eerlijk te zijn, alle functies zijn geweldig. De software bevat geen zwakke items, maar u zult ze waarschijnlijk niet allemaal gebruiken. Er zijn belangrijke functies die we bij WooCommerce moeten vermelden, ze zijn de grootste kracht en bijna alle gebruikers kunnen hiervan profiteren.

Snelle installatie en configuratie

Omdat WooCommerce een WordPress-plug-in is, kan deze slechts met een paar klikken worden geïnstalleerd. Door het met een andere klik te activeren, heb je de plug-in levend.

Het installatieproces is een wizard die u begeleidt bij het maken van de basisinstellingen en het opzetten van uw online winkel. Omdat er veel aanpassingsmogelijkheden zijn in de software zelf, is Setup Wizard een prima hulpmiddel om u te helpen bij de eerste stappen.

Geavanceerd gebruik van valuta, belastingen en betalingsgateways

Als je ooit de betalingsmethoden van een online winkel hebt afgehandeld, weet je, het is een van de moeilijkste taken in het leven van een e-store. We hebben het over betalingen en het geld van mensen, dus er is geen plaats om iets verkeerds te maken. Aan de andere kant hebben de betalingsproviders gestandaardiseerde methoden nodig om met uw site te werken en moet u de criteria volgen.

WooCommerce helpt u om uw betalingsgateways en oplossingen veel gemakkelijker toe te voegen en u kunt er zeker van zijn dat ze zullen werken. De betalingen van uw klanten zijn veilig en het hele proces wordt geautomatiseerd.

Als we het over geld hebben, moeten we ook de belastingen en valuta vermelden. In WooCommerce heb je de kans om een ​​onbeperkt aantal belastingen, gebruikssituaties en valuta’s in te stellen. U kunt binnenlands of internationaal verkopen, uw prijzen zijn nauwkeurig en u hoeft zich geen zorgen te maken over nauwkeurige prijzen voor verschillende klanten.

Gegevensbescherming

Het beschermen van uw eigen gegevens, de gegevens van uw winkels en die van uw klanten is tegenwoordig nog belangrijker. De nieuwe regels van de AVG in de EU, de nationale wetgeving inzake gegevensbescherming in elk land dwingt u om zorgvuldig met uw gegevens om te gaan en ze veilig op te slaan.

WooCommerce maakt gebruik van industriestandaard bescherming en metingen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over datalekken. U kunt ook beslissen of uw klanten een gebruikersaccount moeten registreren of u laat de gast uitchecken. In het laatste geval krijgt u mogelijk meer bestellingen; door gebruikersregistratie te gebruiken, kunt u echter coupons of andere kortingen maken voor uw terugkerende klanten. WooCommerce ondersteunt ook dergelijke klantvoordelen.

Productbehandeling

De sleutel van uw online winkel is productbehandeling, aangezien u uw artikelen moet uploaden en aan uw klanten moet laten zien. WooCommerce heeft veelzijdige middelen om deze taken te ondersteunen, waaronder de zeer gedetailleerde productprofielpagina’s, de geavanceerde aanpassingsmethoden, het gebruik van verschillende soorten verzend-, marketing- en andere beheertools, enz..

Ondersteuning van professionals en industrie

Als iets zo groot is als WooCommerce, is een complete industrie daarop gebaseerd. U kunt dus gemakkelijk gratis of premium WooCommerce-sjablonen vinden voor WordPress, ontwikkelaars, marketinggoeroes of zelfs werknemers voor gegevensinvoer die deze software kennen.

WooCommerce heeft een eigen Theme Store en Extensions Store waar je gratis of voor wat geld officiële extra’s kunt krijgen. Natuurlijk kun je ook tientallen bekende maar onafhankelijke winkels over de hele wereld vinden.

Bijdrage van de gebruiker

U kunt uw gebruikers de producten laten beoordelen en beoordelen en u kunt ze ook beantwoorden. Op deze manier ziet uw winkel er professioneler uit en betekent de door gebruikers gegenereerde inhoud gratis inhoud en meer verkoop!

zoek machine optimalisatie

Alle inhoud of productpagina’s kunnen worden verbeterd door SEO en WooCommerce ondersteunt dit absoluut. Als u moeite doet om de SEO-onderdelen te schrijven, zal uw winkel succesvoller zijn en anders zijn dan een dozijn andere winkels op internet.

Teamwork

Met WooCommerce kun je je teamleden toevoegen aan je winkel. U hoeft ze geen beheerders te maken, maar ze kunnen wel de rapportage of aankopen afhandelen. Er zijn ook veel statistische en analysehulpmiddelen opgenomen, zodat u uw doelen in de gaten kunt houden.

Serververeisten van WooCommerce

Als u van plan bent WooCommerce te gebruiken, moet u weten wat de serververeisten zijn om de beste host te vinden. Omdat het een plug-in van WordPress is, moet u eerst de serververeisten van dit CMS kennen.

Wat heb je nodig voor WordPress:

 • PHP minimaal versie 7.2 of hoger
 • MySQL minimaal versie 5.6 of hoger; OF MariaDB versie 10.0 of hoger
 • ondersteuning van HTTPS
 • een Apache of een Nginx wordt aanbevolen, maar u kunt elke webserver gebruiken die de bovengenoemde versies ondersteunt

Wat je nodig hebt voor WooCommerce:

 • de bovengenoemde middelen
 • minimaal 128 MB geheugenlimietinstelling in WordPress (wp-config.php)

Er zijn maar weinig extra services, zoals CURL- of fsockop-ondersteuning, nodig voor speciale taken; u kunt er meer over lezen op officiële WooCommerce-website.

Maar eigenlijk zijn de bovengenoemde serverbronnen nodig om WordPress en WooCommerce soepel te laten werken. Houd er rekening mee dat de meeste webhostingproviders nog steeds PHP 5 uitvoeren op hun servers, die sinds 31 december 2016 niet actief worden ondersteund, wat dus meer kwetsbaarheid en hackmogelijkheden betekent dan PHP 7.

Voor het hebben van een betrouwbare en goed presterende webhostingprovider raden we u BlueHost aan. Lees verder om meer te weten waarom we dit bedrijf aanbevelen en van welke speciale WooCommerce-services u kunt profiteren.

Waarom BlueHost kiezen voor WooCommerce

BlueHost is een webhostingbedrijf dat is opgericht in 2003 en het staat algemeen bekend als een van de meest betrouwbare bedrijven in de branche. De cijfers laten ook hetzelfde zien: ongeveer 2 miljoen domeinnamen worden beheerd door BlueHost en haar zusterbedrijven, waardoor BlueHost een van de grootste webhosts ter wereld is. Lees onze gedetailleerde BlueHost-recensie voor meer informatie over dit bedrijf.

Het bedrijf heeft verschillende soorten hostingpakketten, waaronder de shared hosting op instapniveau en ook de meer geavanceerde VPS-hosting of Dedicated Server-hosting. Het maakte ook een speciale productlijn van WooCommerce-hostingpakketten, die zijn bedoeld om deze eCommerce-software uit te voeren.

bluehost-woocommerce-plan-functies

De belangrijkste voordelen van BlueHost WooCommerce-pakketten:

 • Gratis domeinnaam: U kunt gratis een domeinnaam voor uw website krijgen.
 • Automatische installatie van WooCommerce: De software wordt automatisch van dergelijke plannen geïnstalleerd, zodat u onmiddellijk uw eigen exemplaar kunt gebruiken.
 • Gratis SSL-codering: Uw site krijgt automatisch de gratis SSL-beveiliging, zodat uw klant- en websitegegevens op internet worden versleuteld. Een groot pluspunt is dat moderne browsers zoals Chrome, Firefox en meer uw klanten zullen laten zien dat uw site veilig is.
 • Gratis specifiek IP-adres: In tegenstelling tot een gedeeld IP-adres waar uw buren op de server en u hetzelfde IP-adres heeft, heeft u een uniek IP-adres dat alleen voor u bestemd is. Dus als een van je buren illegale dingen op internet maakt, zal het je geen kwaad doen.
 • PPC-tegoeden: U krijgt PPC-tegoed als geschenk waarmee u gratis op uw site kunt adverteren.
 • 24/7 klantenondersteuning: Als u al een kapotte website had en op hulp moest wachten omdat uw voormalige hostingprovider ‘s avonds of in het weekend geen ondersteuning bood, weet u waarom 7/24 ondersteuning van vitaal belang is. De ondersteuning van BlueHost is bereikbaar via e-mail, telefoon, livechat en het ticketsysteem. Er is ook een uitgebreide kennisbasis op de site, die alle mogelijke onderwerpen behandelt.
 • Onbeperkte Bandbreedte: Alle websitebezoeken geven het bandbreedtegebruik aan, aangezien uw gegevens worden overgedragen van de server van uw hostingprovider naar het huis van de bezoeker. Zodra de bandbreedtelimiet is bereikt, is uw website niet meer beschikbaar, tenzij u meer betaalt. De WooCommerce-abonnementen bevatten een onbeperkt gebruik van bandbreedte, dus uw website zal nooit worden uitgeschakeld.
 • Vriendelijk terugbetalingsbeleid: BlueHost biedt een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie voor WooCommerce-hostingplannen. U kunt binnen 30 dagen vrijblijvend de terugbetaling van uw hostingpakket vragen, extra aankopen, zoals domeinnamen worden niet gerestitueerd. Als je een gratis domeinnaam hebt en je vraagt ​​de terugbetaling voor de prijs van je hostingplan, wordt er $ 15,99 in rekening gebracht voor de domeinnaam, maar je kunt het domein behouden. Je kunt het zelfs zonder vragen verplaatsen naar een andere registrar, na de registratieperiode van 60 dagen.

BlueHost WooCommerce-abonnementen

BlueHost heeft 3 soorten WooCommerce-abonnementen, dus u kunt de meest geschikte voor uw doeleinden gebruiken. Ze zijn allemaal ontwikkeld voor WooCommerce en bieden u een ander bronnenniveau. U kunt beginnen met het eerste plan, maar geavanceerdere plannen hebben krachtigere activa.

bluehost-woocommerce-hosting-abonnementen-prijzen

Startersplan

In dit plan krijgt u 100 GB opslagruimte om uw gegevens op te slaan. U kunt 1 parkeerdomein, 5 subdomeinen toevoegen en 5 e-mailaccounts aanmaken. PPC-credits zijn ook inbegrepen in de waarde van $ 50.

Normale prijs: $ 13,99 / maand, speciale kortingsprijs begint bij $ 6,95 / maand.

Wanneer kies je ervoor: om je winkel te starten voor de beste prijs.

Plus-abonnement

In dit hostingplan krijg je een onbeperkte opslag en er is ook geen limiet aan het aantal parkeerdomeinen, subdomeinen of e-mailaccounts die je toevoegt. Een spambescherming voor 1 domeinnaam en $ 100 PPC-credits zijn ook inbegrepen.

Normale prijs: $ 17,99 / maand, speciale kortingsprijs begint bij $ 8,95 / maand.

Wanneer kies je ervoor: Wanneer je de grotere hoeveelheid PPC Credits wilt gebruiken, begint je winkel te groeien.

Pro Plan

Het meest geavanceerde hostingplan biedt u alle functies die het Plus-abonnement biedt, plus u krijgt ook een paar extra’s. Ze omvatten dagelijkse website-back-ups, domeinprivacy-tool, spambescherming voor 2 domeinnamen en $ 200 aan PPC-credits.

Normale prijs: $ 31,99 / maand, speciale kortingsprijs begint bij $ 12,95 / maand.

Wanneer kies je ervoor: Als je winkel veel bezoekers heeft en / of je wilt het meeste doen om spam, hacks en andere vervelende dingen tegen je bedrijf te vermijden.

Naast de hierboven opgesomde WooCommerce-abonnementen, biedt BlueHost tal van andere plannen voor verschillende behoeften. Lees ons gedetailleerde artikel waarin we elk hostingplan bekijken dat door BlueHost wordt aangeboden.

Hoe een WooCommerce-winkel te starten bij BlueHost

Nadat u het gewenste hostingplan van de bovengenoemde hebt gekozen, kunt u snel uw eigen bedrijf starten. Volg deze stappen:

 1. Klik op de groene SELECT-knop bij het Hosting-abonnement dat je het leukst vindt.
 2. Voeg uw nieuw geregistreerde of reeds bestaande domeinnaam toe als volgende stap.
 3. Maak uw gebruikersaccount aan en geef uw betalingsgegevens op.
 4. Wacht terwijl WooCommerce automatisch wordt geïnstalleerd.
 5. Selecteer uw thema van uw winkel.
 6. Voeg uw producten, belastingen en betalingsgegevens toe.

Dat is alles. Uw nieuwe site kan eenvoudiger dan ooit worden gedaan. U kunt ook aanvullende services aanschaffen, zoals aanvullende domeinnamen, premium SSL-certificering, SpamExperts-filtering voor e-mails, extra domeinprivacy, SEO-tools en meer.

Bekijk voordat we besluiten de voor- en nadelen van BlueHost.

Conclusie

In de titel van dit artikel werd een vraag gesteld – Is BlueHost een goede keuze voor WooCommerce? We kunnen zeggen: zeker JA. De speciale WooCommerce-hostingpakketten zijn bedoeld om WooCommerce uit te voeren, dus kies gewoon de meest geschikte voor u en volg de bovengenoemde stappen. Binnen een paar minuten heeft u uw werkende eCommerce-site live!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector