Is FastComet goed voor het hosten van WordPress-websites?

fastcomet-wordpress-hosting


WordPress is nu het populairste Content Management Systeem ter wereld. Miljoenen websites gebruiken het als basis voor hun systeem en het aantal groeit met de dag. Omdat WordPress zo veel wordt gebruikt, is het geen verrassing dat er een speciale hostingservice is gemaakt voor gebruik door deze websites.

In dit artikel zullen we het hebben over deze hostingservice en hoe het werkt. Later zal ik ook de hostingplannen behandelen FastComet aanbiedingen voor het hosten van WordPress-websites. Zo weet u of FastComet goed is voor het hosten van WordPress-websites.

Wat is Managed WordPress Hosting Service?

over-managed-wordpress-hosting

Over Managed WordPress Hosting

Het eerste waar we over moeten praten, is hoe een WordPress-website moet worden gehost door een bedrijf. De beste en meest efficiënte service wordt genoemd beheerde WordPress-hosting. Laten we eens kijken waar dit allemaal over gaat.

De naam suggereert dat de service anders is dan een eenvoudig webhostingplan. Het is duidelijk dat deze service speciaal is gemaakt voor WordPress-websites. Maar is er nog een ander verschil?

Zo’n hostingplan doet meer dan alleen uw website hosten. Omdat u WordPress gebruikt, zorgt het ondersteuningsteam achter het door u gekozen hostingplan voor alles wat nodig is om WordPress uit te voeren.

Kortom, het hele back-endwerk wordt door hen afgehandeld, dus u hoeft zich geen zorgen te maken als er een probleem optreedt of er is een nieuwe update voor WordPress. Al dit soort problemen wordt afgehandeld door het ondersteuningsteam.

Laat me je een voorbeeld geven, waaruit je kunt zien dat je te maken hebt met een beheerd WordPress-hostingplan. De meeste bedrijven die managed WP-hosting aanbieden, zorgen ervoor dat het CMS eenvoudig op de server van uw website kan worden geïnstalleerd. Dit is te verwachten, omdat je een service gebruikt die speciaal voor WordPress is gemaakt.

Hoe beheren ze dit? Er zijn minimaal 2 methoden om de installatie af te handelen. Als een van deze in het pakket aanwezig is, weet u dat het plan ten minste gedeeltelijk een beheerde hostingservice is.

De eerste methode is het installatieproces met één klik. Wat betekent dit? Met de host kunt u veel apps en webprogramma’s gratis installeren met slechts 1 klik. In dit geval moet je WordPress vinden in de lijst met programma’s en klik je gewoon op installeren. De rest wordt gedaan door de gastheer.

De tweede manier om WordPress eenvoudig te installeren is nog eenvoudiger. Je hebt helemaal niets te doen. U meldt zich gewoon aan voor een hostingpakket zoals u dat normaal zou doen, en dan zal de host automatisch WordPress installeren op de door u gekozen domeinnaam.

Dus, is er nog iets voor u te doen? Het maatwerk en het maken van inhoud zijn nog steeds jouw taak. Houd er rekening mee dat alles met betrekking tot het uitvoeren van WordPress wordt afgehandeld door de host, maar de website zelf is jouw taak om te beheren.

Laten we nu verder gaan en kijken wat FatComet aanbiedt als een WordPress-hostingservice.

FastComet WordPress-hosting

fastcomet-geoptimaliseerde-WordPress-hosting

FastComet – Geoptimaliseerde WordPress-hosting

FastComet is een Amerikaans webhostingbedrijf dat eind 2013 is opgericht. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een wereldwijd bekende hostingprovider. Meer dan 45.000 klanten in 83 landen hebben hun dienst gevonden bij dit bedrijf.

FastComet biedt allerlei hostingdiensten aan. Op de officiële website vind je bijvoorbeeld alle volgende: shared hosting, VPS cloud hosting, dedicated servers, WordPress hosting, Joomla hosting en zelfs e-commerce hosting (voor OpenCart).

Zoals je verwacht, zullen we kijken naar de WordPress-hostingservice die ze beschikbaar stellen.

Deze service is opgesplitst in 3 verschillende abonnementen, om voor elke klant meer gepersonaliseerde functies te bieden. De plannen zijn deze hieronder:

 1. StartSmart: $ 2,95 / maand
 2. ScaleRight: $ 5,95 / maand
 3. SpeedUp: $ 9,95 / maand

Ik zal elk plan afzonderlijk bespreken, maar laten we eerst eens kijken wat u standaard krijgt, ongeacht het door u gekozen pakket:

 • Gratis websiteoverdracht (afhankelijk van het door u gekozen pakket kan het aantal sites variëren)
 • SSD-schijven voor betere prestaties (zelfs 20x sneller dan een traditionele harde schijf)
 • Gratis CloudFlare CDN: bedoeld om uw site voor elke bezoeker te versnellen
 • cPanel voor sitebeheer: dit is het industriestandaard bedieningspaneel
 • Gratis dagelijkse en wekelijkse back-ups voor uw websites. Enorme professional, omdat de meeste bedrijven deze service apart in rekening brengen.
 • 45 dagen geld-terug-garantie.

Nu is het tijd om te praten over de 3 afzonderlijke plannen die ik hierboven heb genoemd:

StartSmart

Dit plan is gemaakt voor degenen die net beginnen met een nieuwe WordPress-website. Het is redelijk geprijsd, dus u betaalt de hostingservice niet te veel. Maar wat biedt het u naast de standaardfuncties?

Zo bevat het plan een gratis SSL-certificaat van Let’s Encrypt. Dit is een groot probleem, omdat de meeste bedrijven nogal wat geld vragen voor een SSL-certificaat. Het is belangrijk dat je er een hebt geïnstalleerd. De SSL beschermt uw website, waardoor het voor mensen veilig is om er toegang toe te hebben.

Omdat het een beheerd WordPress-hostingpakket is, bevatten ze een eenvoudige manier om WordPress te installeren. Het 1-klik-installatieprogramma is aanwezig in het pakket. En natuurlijk worden er naast WordPress ook veel andere apps toegevoegd.

Als u een website bezit, moet u ook een professionele e-mailaccount hebben, toch? Gelukkig kunt u met FastComet een onbeperkt aantal e-mailaccounts maken. Ja, in het goedkoopste plan. Op deze manier zal, wanneer een bezoeker contact met u opneemt, zien dat u serieus bent over wat u doet.

Om ervoor te zorgen dat uw site optimaal presteert, wordt het plan geleverd met 15 GB opslagruimte en onbeperkt verkeer. Dit is geweldig, want u heeft geen limiet aan het aantal mensen dat uw website tegelijkertijd kan bezoeken.

ScaleRight

Als het tweede plan wordt het geleverd met alle functies van het vorige plan, plus enkele toevoegingen. De opslag is bijvoorbeeld maximaal 25 GB aan SSD-ruimte en ze laten je meerdere websites hosten in één abonnement. De eerste ondersteunt slechts één website.

Er is ook een pakket met de naam Geavanceerde functies. Dit bestaat uit de volgende bonussen:

 • 2x meer rekenkracht (CPU-cores en RAM)
 • Onbeperkte add-on domeinnamen
 • 3 website transfers gratis
 • Gratis dynamische SSL-zegel en GlobalSign SSL
 • 1-klik op Restore Manager
 • Google PageSpeed

Dit plan is het beste voor degenen die eigenaar zijn (of van plan zijn) een groeiende website die waarschijnlijk elke dag meer bezoekers zal krijgen. Al deze functies helpen u de site te beheren wanneer deze groter en populairder wordt.

Versnellen

Als derde en laatste WordPress-hostingplan is het natuurlijk het duurste. Toch is het aanzienlijk goedkoper dan wat de concurrenten te bieden hebben. U moet weten dat dit plan het beste is voor mensen die een site bezitten die momenteel veel aandacht krijgt.

Als u duizenden dagelijkse bezoekers heeft, heeft u de middelen van dit plan nodig. De vorige kan ook werken, maar levert niet de prestaties die uw site nodig heeft.

Zoals je zou verwachten, zijn de voordelen van de vorige plannen allemaal aanwezig in dit pakket. Ja, er zijn ook enkele toevoegingen. Deze bonussen zijn er om uw site zo snel mogelijk te laten zijn, zelfs als duizenden mensen er tegelijkertijd toegang toe hebben:

 • 3x meer CPU en RAM voor rekenkracht.
 • 30 dagelijkse back-ups worden regelmatig gemaakt.
 • 3x minder clients per server (grote verbetering vergeleken met de andere plannen)
 • Memcached (om inhoud veel sneller te laden)
 • LiteSpeed ​​LSAPI

Nu ik alle 3 WordPress-hostingpakketten heb geïntroduceerd, moet je nog een ander voordeel weten dat bij elk plan van hierboven wordt geleverd: 24 × 7-ondersteuning.

Als het gaat om klantenondersteuning, moet u rekening houden met 2 aspecten: snelheid en betrouwbaarheid (efficiëntie).

Het is vrij duidelijk waarom snelheid nodig is. Als er een storing is met uw hostingservice, wilt u dat deze zo snel mogelijk wordt verholpen. Geen verrassing. Het ondersteuningsteam moet dus zo snel mogelijk reageren op uw verzoek.

Gelukkig is de klantenondersteuning bij FastComet van topklasse. U krijgt binnen enkele minuten antwoord. En weet je wat het beste is? Dat ze ook efficiënt zijn. U zult niet zitten praten over uw probleem zonder er een oplossing voor te krijgen.

Het maakt niet uit wat voor soort probleem je tegenkomt, het zal worden opgelost door dit geweldige ondersteuningsteam van FastComet.

Conclusie

Laten we samenvatten waar we het in dit artikel over hadden.

Ten eerste zei ik dat een WordPress-website een bepaald type hostingservice nodig heeft, anders dan traditionele webhosting: managed WordPress-hosting.

Vervolgens hebben we gezien wat managed WordPress-hosting eigenlijk is en hoe verschillende bedrijven u helpen aan de slag te gaan met WordPress. Het bedrijf waar we het over hadden, FastComet gebruikt het installatieproces met 1 klik.

Ten slotte heb ik elk beheerd WordPress-hostingpakket behandeld dat u bij FastComet kunt vinden en de geweldige klantenondersteuning die ze u bieden.

Al met al is de keuze aan jou. Over wat? Als u merkt dat FastComet is wat u zoekt, moet u beslissen voor welk hostingplan u zich aanmeldt.

Denk daarbij aan de behoeften van uw site. Hoe groot is het? Waar het over gaat? Hoeveel bezoekers je krijgt?

Als u dit doet, kunt u de juiste beslissing nemen en u aanmelden voor een betrouwbaar hostingpakket waarmee u het meeste uit uw WordPress-website kunt halen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map