Is HostGator goed voor het hosten van WordPress-websites?

hostgator-wordpress-hosting


WordPress is het populairste Content Management Systeem dat wereldwijd door site-eigenaren wordt gebruikt. Meer dan 25% van alle websites die vandaag online zijn, gebruiken WordPress als hun basisplatform.

Vanwege de populariteit is de kans groot dat je het ook gebruikt. Sinds je op deze pagina bent aangekomen, heb je misschien al een WordPress-website of ben je van plan er in de nabije toekomst een te lanceren.

Het maakt niet uit welke in uw geval waar is, uw website heeft een hostingprovider nodig om online te kunnen werken. Maar aangezien u WordPress als platform voor de site gebruikt, moet u op zoek naar een hostingprovider die WordPress-hosting beschikbaar heeft.

In dit artikel zullen we het hebben over een van de meest populaire hostingproviders ter wereld: HostGator. We zullen zien of het bedrijf goed is in het hosten van WordPress-websites. Om precies te zijn, ik zal de hostingplannen behandelen die speciale WordPress-services bieden.

Maar voordat we dat doen, moet u weten wat managed WordPress-hosting eigenlijk is. Laten we daar dus eerst naar kijken.

Wat is Managed WordPress Hosting?

Zoals u waarschijnlijk aan de naam kunt zien, is managed WordPress-hosting een service die speciaal is gebouwd voor WordPress-websites. Kortom, een beheerd WP-hostingplan kan elke WP-website sneller en efficiënter laten werken. Hoe wordt dat bereikt?

managed-wordpress-hosting

Het plan bevat bijvoorbeeld bepaalde functies en bronnen die een WP-website nodig heeft. Veel plannen bieden geautomatiseerde WP-updates. Dit betekent dat wanneer een nieuwe WP-update uit is, de host automatisch voor uw systeem zorgt. Daar hoef je je helemaal geen zorgen over te maken.

Hetzelfde geldt voor veel andere aspecten. Het belangrijkste idee is dat een beheerd WP-hostingpakket zorgt voor alle technische aspecten van het uitvoeren van WordPress op uw website. Het ondersteuningsteam is er altijd om u te helpen en de meeste dingen worden vanaf het begin door hen afgehandeld.

Een van de belangrijkste dingen die u in een beheerd WordPress-hostingplan moet hebben opgenomen, is de mogelijkheid om WordPress eenvoudig te installeren. De meeste bedrijven doen dit door u een functie te geven met de naam “1-klik installaties”.

Hiermee kunt u WordPress met letterlijk 1 klik installeren. Er is niets anders te doen, zo simpel is het.

Anderen benaderen deze kwestie echter anders. Er zijn bepaalde hostingplannen die WordPress in het pakket opnemen, maar zonder het installatieproces met 1 klik. Hoe gaan ze er dan mee om?

In een dergelijk scenario, wanneer u zich aanmeldt voor uw hostingplan, wordt WordPress automatisch geïnstalleerd op de door u gekozen domeinnaam. De host zal je vragen om een ​​nieuw domein te registreren (of kies er gewoon een als je er al een aantal hebt geregistreerd) en dan zal hij er zelf WordPress op installeren.

In dit geval hoeft u niets te doen om WordPress functioneel te maken. Het hele installatieproces wordt afgehandeld door het ondersteuningsteam achter uw plan.

Nu u weet wat een beheerd WordPress-hostingplan is, gaan we verder en praten we over HostGator’s WordPress-hostingservices. Ik zal ze allemaal afzonderlijk behandelen, zodat u gemakkelijker weet welke het beste bij uw persoonlijke behoeften past.

Eén ding is echter zeker: HostGator kan een van uw beste beslissingen zijn om een ​​WordPress-website te hosten. Ze zijn een wereldwijd bekend bedrijf dat betrouwbare diensten aanbiedt.

HostGator WordPress Hosting

hostgator-wordpress-cloud-hosting-plannen

HostGator

Zoals u waarschijnlijk al weet, zijn veel hostingdiensten opgesplitst in meerdere verschillende plannen om aan allerlei verwachtingen te voldoen. Hetzelfde geldt voor HostGator’s WordPress-hostingservice.

1. Startersplan

Dit is het goedkoopste plan dat HostGator aanbiedt. Je kunt het krijgen voor een maandelijkse $ 5,95. Veel concurrenten prijzen hun WordPress-hostingservices veel hoger dan dit. Het is dus goed om te weten dat HostGator WP-hosting aanbiedt tegen redelijke prijzen.

Dit plan geeft u de mogelijkheid om 1 WordPress-website in uw account te hosten. Omdat u een startersplan bent, kunt u niet echt meerdere websites in één account verwachten. Toch zullen ze alles geven wat nodig is om een ​​WordPress-site efficiënt te beheren.

De site accepteert bijvoorbeeld gemakkelijk 100.000 maandelijkse bezoekers. Dit is een vrij groot aantal, wat betekent dat zelfs een meer gevestigde site prima zal werken met dit plan.

HostGator biedt ook 1 GB opslagruimte om regelmatig back-ups te maken. Er wordt ook een SSL-certificaat aan het plan toegevoegd. Dit is erg belangrijk om op te letten in elk hostingplan, en vooral bij WordPress-websites.

Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat uw website veilig blijft terwijl een bezoeker deze gebruikt. Alle gegevens die door de gebruiker worden verzonden of ontvangen, worden gecodeerd. Op deze manier heeft niemand tussen de bezoeker en de doelserver toegang tot die gegevens (bijvoorbeeld creditcardgegevens).

Om met het plan te beginnen, geeft HostGator u ook de kans om een ​​reeds bestaande website vrijelijk over te zetten naar dit hostingplan. Dus als u een website heeft die speciale WordPress-hosting nodig heeft, kunt u deze eenvoudig gratis naar HostGator overbrengen.

De opslagruimte en bandbreedte zijn onbeperkt, dus u kunt uw website zo complex bouwen als u maar wilt. Natuurlijk is de hardware die wordt gebruikt om de gegevens op te slaan gemaakt van moderne SSD-schijven, in plaats van traditionele harde schijven. Deze nieuwe schijven zullen uw website veel sneller maken bij het laden in de browser.

Ik moet vermelden dat HostGator ook $ 100 gratis Google Ad Credits bevat. Deze kunnen worden gebruikt om uw website op de markt te brengen met Google Adwords. U wordt sneller opgemerkt op internet en het is veel eenvoudiger om een ​​publiek op te bouwen.

2. Standaardplan

Dit plan kost iets meer dan het vorige, voor $ 7,95 / maand. Het is vergelijkbaar met het vorige, maar er zijn enkele verschillen vanwege de extra functies en bronnen.

U kunt nu bijvoorbeeld 2 websites hosten in één account. In principe wordt uw werkruimte verdubbeld met deze functie. Voor het hosten van 2 websites laat HostGator u er 2 overzetten als u dat wilt. Dit is natuurlijk gratis.

Het maandelijkse siteverkeer wordt ook verhoogd tot 200.000 bezoekers. Het is vermeldenswaard dat dit aantal gemiddeld is. U kunt dus nog hoger gaan als uw sites dat kunnen.

Alle malware die door het platform of het ondersteuningsteam wordt opgemerkt, wordt automatisch verwijderd. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw site vrij blijft van virussen of andere schadelijke software. Het back-end team staat altijd klaar voor dergelijke situaties.

3. Bedrijfsplan

Dit is het 3e WordPress-hostingplan. Het kost maandelijks $ 9,95. Ja, het is het duurst, maar het is de upgrade echt waard voor iemand die nog meer middelen nodig heeft.

Dat komt omdat het plan 3 websites kan hosten met één account. Het overzetten van 3-website naar HostGator met behulp van dit plan is gratis zoals u nu zou verwachten.

Maar hoeveel bezoekers zijn toegestaan ​​voor dit plan? Het gemiddelde aantal is 500.000 / maand. Ja, dat klopt: 500.000 maandelijkse bezoekers. Dus hoe groot uw WordPress-site ook is, dit plan kan het zeker aan.

Het plan geeft je 3 GB opslagruimte voor het maken van dagelijkse back-ups van al je bestanden. Op deze manier kunt u, zelfs in het ergste geval, uw site met slechts een paar klikken herstellen naar een vorige versie.

Het is vermeldenswaard dat de relatieve verwerkingskracht 5x is in vergelijking met de vorige 2 plannen. Dit betekent dat elk proces gerelateerd aan uw website en hostingdienst tot wel 5x sneller kan. Dit aantal heeft ook een positieve invloed op de laadsnelheid van elke website die het plan gebruikt.

Nu we het hebben gehad over alle 3 WordPress-hostingplannen, kunt u uzelf een redelijk goed idee maken als HostGator de behoeften van uw site zou kunnen beheren. Het waarschijnlijke antwoord is ja.

Zelfs als u een gevestigde website heeft, met duizenden dagelijkse bezoekers, kan het derde plan dat we zojuist hebben behandeld, het gemakkelijk aan.

Waarom kiezen voor WordPress Hosting van HostGator?

Een van de belangrijkste redenen waarom u HostGator zou moeten gebruiken voor het hosten van uw WordPress-sites is: online ondersteuning.

Het ondersteuningsteam bij HostGator is een van de beste in de branche. Ze zijn erg snel in het beantwoorden van elk verzoek van een klant. Gewoonlijk hoeft u niet langer dan een paar minuten te wachten om uw vraag beantwoord te krijgen. En ze zijn ook efficiënt en geven u in een mum van tijd de best mogelijke oplossing.

Hun ondersteuningsteam is opgeleid om zowel hosting- als WordPress-gerelateerde vragen af ​​te handelen.

Is e-mail inbegrepen bij HostGator WordPress Hosting?

Ja, e-mail is inbegrepen bij elk WordPress-hostingplan bij HostGator. U kunt zelfs zoveel e-mailaccounts maken als u wilt voor uw website, zoals [email protected] – er is geen limiet aan het aantal e-mailadressen dat u kunt maken op HostGator’s WordPress hostingplannen.

Voordelen van HostGator’s WordPress-hosting ten opzichte van gedeelde abonnementen

Gedeelde hosting is geweldig voor kleine WordPress-blogs en websites. Als uw website echter veel verkeer per dag ontvangt (meer dan 1000), is gedeelde hosting eenvoudigweg niet voldoende. Hoewel sommige gedeelde plannen bij HostGator u in staat stellen om meerdere websites te hosten en geen limiet hebben op de bandbreedte en het gebruik van schijfruimte, zijn de bronnen zeer beperkt.

WordPress-hostingplannen zijn ontworpen om meer verkeer te ondersteunen. HostGator gebruikt cloudhostingtechnologie voor hun WordPress-hostingplannen, die enorme verkeerspieken aankunnen door serverbronnen op een betere manier toe te wijzen. Dus hoewel u in korte tijd het meeste van uw websiteverkeer zult ontvangen, zal uw website de hele dag soepel verlopen. Bij shared hosting is dit niet mogelijk.

HostGator WordPress Website Transfer

Als uw huidige webhost niet meer genoeg is voor uw websites, maar u niet veel knowhow heeft om websites over te zetten, kunt u bij HostGator om hulp vragen. Het team van HostGator zet gratis maximaal 3 WordPress-sites over van uw oude host naar hun servers.

Zij zullen de website transfers zo professioneel uitvoeren dat uw bezoekers geen downtime zullen ervaren.

Is WordPress Hosting de extra kosten waard??

Als u geld verdient met uw website, kunt u waarschijnlijk de extra kosten betalen voor beheerde WordPress-hosting. Als de inkomsten van uw website gemakkelijk de kosten van hosting kunnen dekken, dan is het zeker de moeite waard om te upgraden van gedeelde naar beheerde WordPress-host.

Op de lange termijn zal het zijn vruchten afwerpen, omdat uw website sneller zal zijn, een betere beveiliging en uptime zal hebben. Hosting speelt een belangrijke rol in het succes van een website. Hoewel u moet beginnen bij de low-tier-abonnementen en moet upgraden zodra u meer prestaties en functies nodig heeft.

Conclusie

Al met al is HostGator zeker in staat om een ​​op WordPress gebaseerde website te hosten. Zoals u kunt zien aan de bovenstaande plannen, kunnen zelfs meerdere websites eenvoudig worden gehost met het 2e en 3e plan.

Het maakt niet uit of je net begint met een nieuwe website, of dat je al een grote en populaire site bezit. HostGator kan beide redelijk goed aan. Natuurlijk wordt om te beginnen het eerste plan aanbevolen.

Maar als je van plan bent om later uit te breiden, of als je al een grote site hebt, ga dan voor het tweede of derde plan. Denk goed na over uw behoeften en kies dienovereenkomstig. U zult niet teleurgesteld zijn in deze WordPress-hostingservice.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map