Is InMotion goed voor het hosten van WordPress-websites?

01.06.2020
Geen categorie 'Is InMotion goed voor het hosten van WordPress-websites?
0 8 мин.

inmotion-wordpress-hosting


WordPress wordt met de dag populairder. Op dit moment gebruikt meer dan een kwart van alle websites het als basissysteem. Het aantal loopt op tot enkele miljoenen websites.

Omdat WordPress zo populair is, is het mogelijk dat u deze ook gaat gebruiken, als u dat nog niet bent. Voor het hosten van een WordPress-website heb je in ieder geval een goed en betrouwbaar bedrijf nodig.

In dit artikel praten we over een van de beste hostingproviders ter wereld. Het bedrijf wordt gebeld InMotion Hosting.

Aangezien u WordPress gebruikt als basis voor uw website, moet de hostingservice ook nauw verbonden zijn met het WordPress-platform. Gelukkig biedt InMotion wel een bepaald type hosting aan, genaamd Managed WordPress Hosting.

Voordat we ingaan op de bepaalde plannen die InMotion biedt, moeten we verduidelijken wat managed WordPress-hosting eigenlijk betekent.

Wat is Managed WordPress Hosting Service?

wat-beheerde-wordpress-hosting is

Wat is Managed WordPress Hosting?

Een website die met dit CMS is gebouwd, heeft een specifieke hostingservice nodig om optimaal te kunnen presteren. Een reguliere hostingservice, zoals shared hosting, kan ook werken, maar er is een nadeel aan het gebruik van een dergelijk hostingplan. Het kan bepaalde functies en bronnen missen die een WordPress-website nodig heeft om goed te werken.

Het belangrijkste kenmerk dat elk beheerd WordPress-plan moet hebben, is dit: het hele back-endwerk moet worden afgehandeld door het ondersteuningsteam achter het door u gekozen pakket. In het bijzonder wordt alles met betrekking tot het uitvoeren van WordPress op uw website gedaan door de mensen achter de service.

Maar betekent dit dat u niets te doen heeft nadat u zich heeft aangemeld voor een plan? Nee, niet precies. Het uitvoeren van WordPress wordt afgehandeld door het bedrijf, maar jij bent nog steeds degene die de inhoud maakt en de website aanpast.

Er is één belangrijk aspect dat aanwezig moet zijn in alle beheerde WordPress-hostingplannen. De installatie van WordPress moet eenvoudig worden gedaan door zelfs niet-technische mensen. Bedrijven bereiken dit op 2 verschillende manieren.

Aan de ene kant zijn er hostingservices die 1-klikinstallaties aanbieden als een functie. Deze installaties bevatten allerlei apps en gratis webprogramma’s, die u met slechts 1 klik kunt installeren. Meestal voegen ze WordPress toe aan het softwarepakket dat beschikbaar is voor installatie.

Met deze methode hoeft u zich alleen maar aan te melden voor een hostingplan en vervolgens de software te kiezen die u op uw website wilt uitvoeren. Wanneer je WordPress hebt gevonden, klik je gewoon op de installatieknop en het hele proces wordt automatisch afgehandeld. U hoeft er letterlijk niets anders aan te doen.

De tweede methode die door veel bedrijven wordt gebruikt, is de volgende: wanneer u klaar bent met het aanmelden voor uw hostingplan, zal de service automatisch WordPress installeren. In deze situatie hoeft u de installatiefunctie met één klik niet te gebruiken.

Het CMS wordt zelf geïnstalleerd. Het enige dat u hoeft te doen, is de juiste domeinnaam kiezen waarop u WordPress wilt installeren. Als u nog geen domeinnaam heeft, wijst de service u meestal aan om er een te kopen. Wanneer u dat deed, gaat de installatie verder zoals gepland.

Dit zijn de 2 manieren waarop hostingbedrijven omgaan met WordPress-installatie. In het geval van InMotion Hosting, u kunt ervoor kiezen om WordPress automatisch te installeren bij het afrekenen. Om met een nieuwe site te beginnen, is dit de eenvoudigste manier om mee te gaan.

Nu is het tijd om te praten over de managed WordPress-hostingservice die InMotion aanbiedt.

InMotion WordPress Hosting

inmotion-managed-wordpress-hosting

InMotion WordPress Hosting

Zoals de meeste providers splitst InMotion deze service ook op in meerdere verschillende plannen. De meeste bedrijven hebben 3 plannen waaruit u kunt kiezen, maar In beweging geeft u toegang tot 6 afzonderlijke pakketten. Op deze manier kunt u de service kiezen die het beste bij uw persoonlijke behoeften past.

Ik moet vermelden dat ik in dit artikel niet over alle zes plannen zal praten. Ik zal beginnen met het tweede plan, dan praten over het 4e en dan het 6e. Maar laten we eerst eens kijken wat de functies zijn die InMotion bevat in elk afzonderlijk WordPress-hostingplan. Het maakt niet uit welk abonnement u uiteindelijk kiest, deze opties zijn allemaal aanwezig:

 • Vooraf geïnstalleerde WordPress en klaar voor gebruik.
 • Veel plug-ins en e-commerce-apps gratis voor gebruik.
 • Aan elk abonnement wordt een gratis domeinnaam toegevoegd.
 • 90 dagen geld-terug-garantie (het geeft u voldoende tijd om elk aspect van uw hostingplannen te testen)
 • WordPress (en elke andere app) kan automatisch worden bijgewerkt.
 • Hoge prestaties dankzij de moderne SSD-schijven die worden gebruikt voor opslag.
 • NGINX en geavanceerde servercaching, voor hogere laadsnelheden.
 • Gratis website-bouwplatform (BoldGrid).
 • Premium klantenondersteuning.

Laten we het nu hebben over het 2e WordPress-plan van InMotion. U moet weten dat dit het populairste plan is en waar voor uw geld.

WP-2000S

Dit pakket kost $ 7,26 per maand. De prijs is beschikbaar als u zich vooraf 2 jaar aanmeldt. Zoals je op de officiële website kunt zien, is dit de eerste keuze voor degenen die een klein bedrijf hebben of een blogwebsite willen maken. Het plan geeft u toegang tot 2 websites in één account.

Maar hoeveel bezoekers kunt u accepteren? Maandelijks werd dit plan opgesteld om gemiddeld 50.000 unieke maandelijkse bezoekers te ondersteunen. Merk op dat het aantal een gemiddelde is. Uw website kan dus mogelijk meer of minder verkeer verwerken. Hoe dan ook, het plan geeft je alle ruimte om te groeien.

U krijgt ook 80 GB SSD-opslag voor het opslaan van al uw sitegegevens. Dit is ruim voldoende voor 2 websites. En dankzij de SSD-schijven moet uw website snel in de browser van de bezoeker worden geladen.

Er wordt ook een onbeperkt aantal professionele e-mailaccounts aan de mix toegevoegd, met een persoonlijk abonnement op de Jetpack WordPress-plug-in. Dit wordt gebruikt om uw site te verbeteren en de statistieken bij te houden.

WP-4000S

Dit is het 4e plan op de officiële website van InMotion. Het kost $ 31,10 / maand. Is het de upgrade van het vorige plan waard? Als u meer dan 2 websites heeft die betrouwbare hosting nodig hebben of als u een website bezit met veel verkeer, kunt u dit plan overwegen.

Hiermee kunt u 6 websites hosten. Dit feit op zichzelf maakt het voor veel mensen de upgrade waard. Voor het opslaan van al uw gegevens is hier ook 160 GB SSD-opslag. Het plan bevat ook een gratis speciaal IP-adres. Hoeveel bezoekers kunt u echter hebben?

Het aantal stijgt behoorlijk: 300.000 maandelijkse bezoekers worden ondersteund door het plan. Maar voor zo’n groot aantal bezoekers moet je ervoor zorgen dat de site altijd goed werkt. Immers, hoe meer bezoekers je hebt, hoe meer middelen je nodig hebt.

Om je hierbij te helpen, geeft InMotion met dit plan iets genaamd Dedicated Opcode Cache Pool. Waar wordt het voor gebruikt? Met deze functie hebben uw bezoekers toegang tot uw website met hoge snelheden, zelfs wanneer duizenden andere bezoekers deze tegelijkertijd gebruiken.

WP-6000S

Als het 6e en laatste WordPress-hostingplan kost het het meest voor $ 119,28 / maand. Dit plan is gemaakt om diegenen te helpen die de ultieme WordPress-prestaties op grote websites nodig hebben. Dat komt doordat u met dit pakket gemiddeld 1.200.000 maandelijkse bezoekers op uw website heeft.

Maar als u meerdere websites wilt maken, kunt u dat ook doen. Het plan ondersteunt maximaal 20 websites in één account. Met dit pakket kunt u een volledig duurzaam bedrijf opbouwen.

Wat betreft de functies die het plan u biedt, zijn alle bonussen van de vorige plannen ook in deze aanwezig. Het enige verschil is dat je 240 GB SSD-opslag ontvangt voor al je websites.

Ik moet ook vermelden dat InMotion u gratis websiteoverdrachten geeft met elk plan dat u kiest. De WP-6000S heeft dus ook deze functie in het pakket. Niet te veel webhosts zullen uw websites gratis naar hen overzetten.

Zoals ik hierboven al zei, zijn er 3 andere plannen voor beheerde WordPress-hosting op de website van InMotion. Ik heb het alleen gehad over deze 3, dat zijn de meest waarschijnlijke kandidaten voor een nieuwe InMotion-gebruiker.

Het maakt niet uit of je nieuw bent met het hosten van een WordPress-website of dat je al meerdere hebt, InMotion heeft zeker een plan dat is gebouwd voor jouw behoeften.

Conclusie

We zijn aan het einde van het artikel van vandaag gekomen. U zou een redelijk goed idee moeten hebben over het hosten van een WordPress-website met een van InMotion’s beheerde WP-hostingplannen. Ik heb ook uitgelegd wat een managed hostingplan is en waarom het ook goed is voor nieuwkomers.

De rest is aan jou. Als u vindt dat InMotion goed bij uw behoeften past, kunt u doorgaan en een van de hostingplannen kiezen die ik hier heb behandeld of naar de andere 3 kijken. Houd gewoon in gedachten wat u verwacht van een plan dat goed werkt met uw website en kies dienovereenkomstig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector