Is WordPress traag op HostGator?

01.06.2020
Geen categorie 'Is WordPress traag op HostGator?
0 8 мин.

wordpress-slow-hostgator


Nee dat is het niet! Oké, dit is het korte antwoord. Maar laten we eens kijken waarom we zeggen dat WordPress HostGator snel gebruikt als uw hostingprovider.

In dit artikel bespreken we HostGator die specifiek wordt gebruikt met WordPress. We zullen zien waarom WordPress goed werkt met HostGator, en we zullen het ook hebben over 2 tools die u kunt gebruiken om de snelheid van uw website te testen.

Hosting van WordPress-sites met HostGator

HostGator behoort tot de top 10 van webhostingproviders ter wereld. Ze zijn snel uitgegroeid tot een goed aangeschreven en efficiënte webhost. Wat ze toch zo bijzonder maakt?

Er is 1 belangrijke reden die opvalt wanneer we HostGator vergelijken met andere services: de prijzen. Als je even rondkijkt HostGator’s officiële website, u zult snel merken dat bijna elke hostingservice een redelijk lage prijs heeft. Laten we een voorbeeld nemen!

Maar aangezien we het hebben over WordPress, geef ik je de Managed WordPress cloud hosting-mogelijkheden:

 1. Startersplan: kost maandelijks $ 5,95
 2. Standaardabonnement: kost $ 7,95 / maand
 3. Businessplan: kost slechts $ 9,95 / maand

Zoals je hierboven kunt zien, overtreft zelfs het duurste plan niet meer dan $ 10 / maand. Dit is geweldig nieuws, omdat de meeste andere bedrijven die dedicated WP-hosting aanbieden, hun plannen veel hoger zullen waarderen. Maar goedkope plannen hebben betekent niet veel als je geen functies hebt, toch?

Nou, met HostGator hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Ze geven u alles wat nodig is om uw website efficiënt te beheren, volgens elk plan afzonderlijk.

Dit zijn bijvoorbeeld de functies en bronnen die ze u geven met het standaardplan (ze bevelen deze aan):

 • 2 websites voor hosting in één account
 • Ondersteunt 200.000 maandelijkse bezoekers (dit is goed voor nog grotere sites)
 • 2x meer rekenkracht dan het eerste plan te bieden heeft
 • Gratis migratie van 2 websites
 • 2 GB opslagruimte voor automatische dagelijkse back-ups
 • Malware wordt automatisch verwijderd
 • Onbeperkte opslagruimte
 • $ 100 aan Google-advertentietegoed
 • Gratis SSL-certificaat (geweldige toevoeging, aangezien anderen het apart in rekening brengen)

Nu bereikten we onze hoofdvraag: wat zorgt ervoor dat WordPress snel werkt op HostGator? En waarom zou u een van HostGator’s cloudhostingservices kiezen die speciaal voor WordPress zijn gemaakt? Ik geef je hier meer dan één reden voor (5 eigenlijk).

Hoe kan HostGator zo’n grote snelheid bieden?

SSD-schijven

Het eerste en waarschijnlijk belangrijkste aspect dat zorgt voor een snel ladende WordPress-website, is het opslagapparaat dat door het bedrijf wordt gebruikt. Elk hostingplan van HostGator wordt gratis geleverd SSD’s voor het opslaan van de gegevens van uw site.

Waarom is dit zo belangrijk? Welnu, een moderne SSD-schijf kan tot 10 en zelfs 20 keer sneller zijn dan een standaard, traditionele draaiende schijf (HDD). De informatie wordt snel gevonden en weergegeven op het gebruikersscherm, vergeleken met een harde schijf.

Eigenlijk zal een SSD elk soort website sneller laten werken dan bij het gebruik van oudere harde schijven. Toch zal het feit dat HostGator dit type opslag gebruikt bij elk hostingplan, ervoor zorgen dat WP naadloos werkt, ongeacht het plan dat je zou gebruiken.

Servers met lage dichtheid

Onze volgende reden die u zou moeten overwegen om voor HostGator’s managed WP-hosting te kiezen, is deze: de servers die met uw website werken hebben een laag dichtheidsniveau.

Wat betekent dit precies? Hier is de uitleg:

Gewoonlijk verwerkt één server meer dan één website. De uitzondering is alleen als u zich aanmeldt voor dedicated serverhosting. Maar dat is bij ons niet het geval. Omdat 1 server meerdere websites host, zullen de bronnen van de server dus over de gebruikers worden verdeeld.

Als een server bijvoorbeeld 100 GB opslagruimte heeft en 10 websites deze gebruiken, betekent dit dat elke website 10 GB opslagruimte heeft voor gebruik (dit aantal kan variëren afhankelijk van de grootte van elke website die de server gebruikt). De CPU en RAM (rekenkracht) worden ook verdeeld over de vele gebruikers. Jij krijgt het punt.

De servers die HostGator gebruikt voor WP-cloudhosting, hebben een lage dichtheid. Dit betekent dat er maar een paar websites zijn die de bronnen van één server gebruiken. Hierdoor heeft uw website meer bronnen beschikbaar voor opslag- en verwerkingsdoeleinden, waardoor deze een stuk soepeler zal verlopen dan bij andere hostingproviders.

Controlepaneel

De volgende reden is het bedieningspaneel en het gebruiksgemak van het platform. Een configuratiescherm is een standaardfunctie die bij vrijwel elke versie van hosting wordt geleverd. Om WordPress efficiënt af te handelen, hebt u een configuratiescherm nodig dat alle taken met betrekking tot dit CMS kan uitvoeren.

Gelukkig stelt HostGator een bedieningspaneel beschikbaar dat is ontwikkeld met het oog op eenvoud en complexiteit. Dit klinkt in eerste instantie misschien als een rare verklaring. Maar dat is het echt niet.

Het platform is gemaakt om zelfs door niet-technische mensen gemakkelijk te worden bediend. Het punt is dus dat u niet veel tijd hoeft te verspillen met het leren van alle ins en outs van de hostingservice.

Aan de andere kant zei ik dat het platform ook complex is. Het is waar, omdat alles met betrekking tot webhosting (ook specifieke WordPress-functies) is ingebouwd in het configuratiescherm. U kunt bijvoorbeeld automatische back-ups instellen volgens uw behoeften. Om de website naar een vorige versie te herstellen, volstaat het om met 1 klik te klikken.

Het platform is ook geweldig om al uw professionele e-mailaccounts op één plek af te handelen. Je hoeft niet veel tabbladen te openen om alles in de gaten te houden. Alles wordt op een eenvoudige manier afgehandeld.

Pro klantenondersteuning

Onze vierde reden om voor HostGator’s WP-hosting te kiezen, is de klantenondersteuning die ze bieden. Wanneer u zich aanmeldt voor een nieuwe service, ongeacht de soort, wilt u waarschijnlijk toegang hebben tot een betrouwbaar ondersteuningsteam.

HostGator heeft precies dat. Als je hulp van ze nodig hebt, kun je contact opnemen met het team via telefoon of livechat. U krijgt de kans om te spreken met experts over WordPress-hosting en technische vereisten.

Maar houd er rekening mee dat een ondersteuningsteam minstens 2 belangrijke doelen moet bereiken: het moet snel en ook efficiënt zijn. Klantenservice bij HostGator is gewoon zo. Ze zullen u ter plaatse antwoorden, dus u hoeft geen wachttijd te hebben.

Efficiëntie is ook belangrijk voor het team achter WP-hosting. Ze zullen je snel antwoorden, met de beste en meest efficiënte manier om een ​​bepaald probleem op te lossen. Wat uw probleem ook is, ze hebben het zeker gedekt.

Speciale beveiligingsfuncties

De laatste reden die ik hier ga noemen, is nauw verbonden met WordPress zelf. Elk cloudhostingpakket bij HostGator dat is gebouwd om aan de WordPress-behoeften te voldoen, wordt ondersteund door specifiek gecreëerde beveiligingsfuncties.

Met andere woorden, de WordPress-hosting is gebouwd om weerstand te bieden tegen alle soorten aanvallen en hackers, alle WP-specifieke aanvallen. Dit is geweldig nieuws voor elke WP-gebruiker. Uw website is beschermd tegen alle soorten bedreigingen die op WordPress-websites zijn gericht.

Controleer de snelheid van uw website

Nu u weet dat WP heel goed werkt op de service van HostGator, moet u weten hoe u de snelheid van uw website zelf kunt testen. Ik geef je twee van de beste tools die je hierbij kunnen helpen:

Pingdom

Dit is een online tool die alle soorten services omvat die verband houden met de gezondheid van de website. Degene die aan onze behoeften voldoet, is de Page Speed ​​Monitorization-tool. Zo weet u precies hoelang het duurt voordat uw website de inhoud heeft geladen. Veel andere statistieken worden ook weergegeven wanneer een test werd uitgevoerd.

Deze helpen u bij het identificeren van bepaalde problemen die uw website kunnen vertragen, zodat u ze kunt verwijderen. De tool is geweldig als je je al hebt aangemeld voor een van HostGator’s WP-hostingplannen. Op deze manier kunt u zelf testen hoe snel HostGator echt is.

Ze bieden een proefperiode van 14 dagen, zodat u alle functies van het product kunt testen. Als de periode voorbij is, kunt u ervoor kiezen om de service maandelijks of jaarlijks te verlengen, waarbij u kunt kiezen uit 4 verschillende abonnementen.

Uptime Robot

Uptime Robot is een geweldig alternatief voor Pingdom. De service lijkt erg op elkaar, verschillen zijn meestal in de prijsstelling. Wat echt aantrekkelijk is aan Uptime Robot in vergelijking met Pingdom, is het feit dat ze een volledig gratis abonnement bieden.

Natuurlijk zijn er enkele beperkingen, maar voor een starterswebsite krijgt u alles wat u nodig heeft. Ze bevatten bijvoorbeeld bewakingsintervallen van 5 minuten, 50 monitoren en 2 maanden logs.

Wilt u echter het premiumpakket, dan kunt u daar ook voor kiezen. Het kost $ 5,5 / maand als u maandelijks factureert, of $ 4,5 / maand op jaarbasis.

In vergelijking met Pingdom zijn de prijzen hier bij Uptime Robot goedkoper, maar de service is net zo goed.

Conclusie

Nu we aan het einde van het artikel van vandaag zijn, zou u een redelijk goed idee moeten hebben waarom WordPress snel werkt op de beheerde WP-cloudhostingservice van HostGator. Ik heb je 5 redenen gegeven, waarom het de moeite waard is om uit te checken, en zelfs 2 platforms die de sitesnelheden controleren.

De rest is aan jou. Kies het juiste plan dat bij uw website (en zak) past. Op deze manier heb je een moderne WordPress-website die snel werkt met een tophostingprovider.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector