123-Reg.co.uk Pregled

01.06.2020
Gostovalne ocene '123-Reg.co.uk Pregled
0 6 мин.

123-Reg.co.uk je priljubljen registrator domene v Veliki Britaniji, ki ponuja tudi širok nabor spletnih orodij za vsa podjetja ali posameznike, ki želijo vzpostaviti spletno prisotnost. Tako 123 Reg ponuja orodja za izdelavo spletnih strani, orodja za e-trgovino, storitve spletnega gostovanja, SSL certifikate, optimizacijo iskanja in orodja za spletno trženje ter orodja za varnost spletnih strani.


V tem pregledu 123-reg.co.uk se osredotočamo na spletni strežnik 123 Reg, navajamo možnosti gostovanja, njihove cene in prednosti in slabosti gostovanja vašega spletnega mesta na 123 Reg.

123-Reg.co.uk Pregled

Kot eden največjih registratorjev domen v Veliki Britaniji 123 Reg gosti več kot 3 milijone domenskih imen in 1,7 milijona spletnih mest. Trdijo, da gostijo 1 od 5 aktivnih spletnih mest v Veliki Britaniji. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2000 kot registrator domene, a ker je svoje storitve razširilo tudi na spletno gostovanje in več drugih uporabnih spletnih orodij.

Skupno gostovanje, gostovanje za posamezne aplikacije, VPS in namenske možnosti gostovanja so na voljo na 123 Reg. Oglejmo si cene in funkcije, ki jih ponujajo ti načrti.

123-reg načrti & Cenitev

123 reg načrtuje cene

Načrti za skupno gostovanje se začnejo pri 2,49 £ na mesec za osnovni načrt, ki omogoča gostovanje enega samega spletnega mesta, ponuja 10 GB spletnega prostora, 1 brezplačno domeno, neomejeno pasovno širino, 100 nabiralnikov s 5 GB prostora za shranjevanje in eno bazo MySQL. Ta načrt je precej osnoven, vendar so v tej kategoriji na voljo tri druge iteracije načrta. Načrt z največ viri je načrt Premium +, ki stane 14,99 funtov na mesec in vključuje: 1 brezplačno domeno, gostovanje za neomejeno število spletnih mest, 100 GB spletnega prostora, neomejeno pasovno širino, neomejeno bazo podatkov MySQL, neomejeno poštne nabiralnike, brezplačen SSL, WordPress pre- nameščen.

Načrti za gostovanje, specifični za aplikacijo, so še ena priljubljena možnost gostovanja pri 123 Reg. Tako se WordPress hosting, Joomla hosting in Drupal hosting načrti začnejo z 2,99 £ na mesec za poslovni načrt, ki omogoča gostovanje 5 spletnih mest, 5 baz podatkov MySQL in vključuje 100 GB spletnega prostora in neomejeno pasovno širino. Če iščete neomejeno gostovanje, optimizirano za CMS, poslovni načrt omogoča gostovanje neomejenih domen in neomejenih baz podatkov MySQL za 14,99 £ na mesec. Spletni prostor ostaja omejen na 100 GB, vendar poslovni načrt vključuje tudi 2 GB namenskega RAM-a in SSL potrdilo.

Virtualni zasebni strežniki se začnejo pri 9,99 £ na mesec (načrt zaganjalnika) in imajo operacijske sisteme Linux ali Windows, nadzorno ploščo Plesk ali cPanel. Gostovalno okolje na teh strežnikih je prilagodljivo, strežniki pa so varnostno kopirani enkrat na 24 ur. Načrt VPS z največ viri stane 44,99 £ / mesec (+ 20% DDV) in vključuje: 3 jedra CPU, 3 GB RAM pomnilnika, 150 GB pomnilnika, neomejen prenos podatkov.

123 Reg’s premium hosting paketi odlikujejo upravljano gostovanje, ki združuje zmogljivost in zmogljivost namenskih strežnikov s preprostostjo in prijaznostjo do uporabnikov v skupnem gostovanju. Načrti v tej kategoriji se začnejo pri 29,99 funtov na mesec (+ 20% DDV) za načrt M, ki je zasnovan tako, da prenese in oceni 375.000 mesečnih obiskov in ponuja gostovanje za neomejene spletne strani. Načrt je s 100 GB spletnega prostora, neomejenim prometom, neomejenimi bazami podatkov MySQL, 4 GB RAM-a. Načrt XL stane 119,99 GBP na mesec (+ 20% DDV) in ima 16 GB RAM-a, neomejeno shranjevanje, neomejen promet in zmogljivost za več kot 1.500.000 mesečnih obiskov.

Načrti za vrhunsko gostovanje vključujejo tudi 99,99-odstotno garancijo za produkcijo, tehnologijo izravnave obremenitve, brezplačne SSL certifikate, namenske IP naslove, podporo za strojno opremo 24/7 in aplikacije za namestitev z enim klikom..

123-Reg.co.uk Gostovalne funkcije

123-Reg ponuja tudi bogate gostovalne načrte, ki so visoko uporabni tudi. Tu je nekaj, zaradi česar je 123-reg.co.uk gostitelj izbire za 1 od vsakih 5 aktivnih spletnih mest v Veliki Britaniji:

 • Odlične možnosti gostovanja, vključno z optimiziranim WordPressom, Joomla optimiziranim in Drupal optimiziranim gostovanjem;
 • Izbira gostovanja VPS z operacijskim sistemom Linux in Windows;
 • Enostavna uporaba nadzorne plošče cPanel ali Plesk;
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja;
 • 99-odstotno jamstvo za produkcijo;
 • Brezplačno ime domene .co.uk z večino načrtov (poslovni načrti, optimizirani s CMS, vključujejo dve brezplačni imeni domen);
 • Neomejen promet z vsemi načrti;
 • Podpora s sedežem v Veliki Britaniji;
 • Namestitev aplikacije z enim klikom;
 • Brezplačni SSL certifikati z večino načrtov;
 • Linux načrti za gostovanje podpirajo PHP, Perl, Python, Ruby itd .;
 • Windows načrti za gostovanje podpirajo priljubljeno programsko opremo, kot so IIS, ASP, .NET, MS SQL itd .;
 • Podpora 24/7;
 • Strokovna podpora, samodejne posodobitve, varnostne kopije in obnovitve, zaščita pred neželeno pošto s paketi gostovanja, optimiziran s CMS.

123-Reg Podpora strankam

123 reg spletni center za podporo

123-Reg ima zelo dobre podporne možnosti. Stranke, ki potrebujejo tehnično pomoč, lahko dobijo podporo za stranke 123-Reg prek telefona, klepeta v živo ali pa dvignejo vozovnico za podporo. Podpora je na voljo ves čas. Stran za podporo vsebuje tudi razdelek s pogostimi vprašanji in obsežno zbirko znanja z obilnimi informacijami o vseh storitvah 123-reg.co.uk.

Skupina strank ima sedež v Veliki Britaniji, zato se izognemo težavam, ki bi se pojavile pri podpornih skupinah, ki so bile zunanje izvajane v tujini.

Prednosti & Slabosti 123-Reg.co.uk

123-reg.co.uk ponuja dobro zaokrožene načrte z odličnimi funkcijami, vendar gre za spletni gostitelj, zasnovan predvsem s strankami v Veliki Britaniji. Kot povzetek zgornjega si poglejmo, katere so prednosti in slabosti spletnega gostitelja 123-Reg:

Prednosti

 • Brez časa za zavezo, prilagodljivi načrti za vsak mesec;
 • Možnosti gostovanja na osnovi Linuxa in Windows;
 • Neomejen promet z vsemi načrti;
 • WordPress, Drupal in Joomla so optimizirali gostovalne načrte;
 • 24/7 podpora za stranke s sedežem v Veliki Britaniji;
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja;
 • Dobre meritve splošne uspešnosti.

Slabosti

 • Majhna spletna stran za shranjevanje z začetnimi načrti;
 • Nekaj ​​osnovnih načrtov kot tisti, ki jih imajo tekmovalci;
 • Brezplačne domene vključujejo samo domene .co.uk;
 • Brez brezplačne telefonske podpore.

123-Reg.co.uk Pregled Zaključek

123 Reg je spletni strežnik, ki je preprost za uporabo in je usmerjen v bazo strank v Veliki Britaniji, kar kažejo nekatere njegove lastnosti, ki so koristne predvsem tistim, ki želijo odpreti spletno mesto v Veliki Britaniji (domena .co.uk, podpora strankam v Veliki Britaniji). . Načrti spletnega gostovanja, ki jih ponuja 123-reg.co.uk, pokrivajo širok spekter potreb po gostovanju, od majhnih, statičnih spletnih strani do velikega prometa, velikih spletnih mest.

Ker je bilo podjetje prvotno registrator domene, je registracija domen še naprej ena izmed njihovih najpomembnejših storitev z domenami v Veliki Britaniji, ki se začne že pri 99p + DDV. Če želite svoje spletno mesto gostiti pri registratorju domen in potrebujete nabor spletnega gradiva spletnih mest, orodij za spletno trženje in e-trgovino, je 123-reg.co.uk lahko rešitev vse v enem za vse vaše potrebe v spletu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector