A2Hosting Review Avstralija

01.06.2020
Gostovalne ocene 'A2Hosting Review Avstralija
0 8 мин.

Avstralija se nahaja na posebnem območju Zemlje, kar pomeni relativno veliko oddaljenost od drugih celin. To je težava pri povezovanju razdalj in najverjetneje je to glavni razlog, da je med državo in drugimi območji sveta na voljo le malo podatkovnih podvodnih kablov..


V starosti satelitov in mobilnega interneta se morate vprašati, zakaj so podmorniški kabli tako pomembni:

 • vendar imamo že satelite, podatki med celinami se posredujejo po podmorskih kablih
 • podatki se na kablih premikajo veliko hitreje kot sateliti (TBs / sekunda v primerjavi z GBs / sekundo)
 • kabli so varni v globokem oceanu in nimajo vpliva na okolje
 • Manjša zakasnitev podatkov kablov pomeni tudi hitrejše posredovanje podatkov

podmornica-kabli-Avstralija

Vir: submarinecablemap.com

Očitno bi bilo logično položiti čim več podatkovnih podvodnih kablov med Avstralijo in drugimi celinami, vendar obstaja razlog, da velika podjetja doslej tega niso storila. Gradnja novih podatkovnih kablov lahko stane več sto milijonov dolarjev, zato je denar glavni razlog, zakaj ni več podatkovnih kablov.

Če živite v Avstraliji ali imate tam podjetje in želite ciljati samo na domače trge, so avstralski ponudniki spletnih gostovanj lahko dobra izbira. Če pa želite doseči mednarodne stranke, lahko šibka podatkovna povezava med vašimi obiskovalci in avstralskim strežnikom povzroči počasno prikazovanje spletnega mesta ali celo napake v delovanju. Vredno je opazovati trg in izbrati alternativno spletno gostovanje izven Avstralije.

Priporočamo A2Hosting. Podjetje ima podatkovne centre na 4 lokacijah, in sicer v Michiganu (ZDA), Arizoni (ZDA), Amsterdamu (Evropa) in Singapurju. Ker je azijski podatkovni center nedaleč od Avstralije, ga je mogoče uporabiti tako za vaše mednarodne kot domače stranke.

Zakaj avstralski kupci izberejo A2Hosting?

A2Hosting ima veliko odličnih funkcij in storitev, zato jih lahko priporočamo predvsem za vas.

 • Neomejen prostor na disku: Tudi če izberete najcenejši paket gostovanja, vam bo na voljo neomejeno prostora za shranjevanje. Neomejena uporaba pomeni vedenje, ki je podobno vedenju drugih uporabnikov.
 • Neomejena pasovna širina: Uporaba pasovne širine ni omejitev, dokler ne uporabite bistveno veliko pasovne širine od povprečnih uporabnikov. To pomeni, da ne morete zagotavljati storitve pretakanja, upravljanja velikih slikovnih galerij, premikanja avdio ali video datotek brez stiskanja itd. Takšne naloge lahko izvajajo paketi VPS ali paketi namenskega strežnika.
 • SSD pogoni: A2Hosting namesto staromodnih trdih diskov uporablja sodobne pogone SSD (SSD). To pomeni precej hitrejše brezplačno prikazovanje podatkov.
 • 99,9% podaljška: To pomeni največ 1 minuto 26 sekund izpusta na dan. Glede na podatke, ki so na voljo na internetu, je čas delovanja strežnikov še boljši in znaša približno 99,98% (pomeni največ 17,3 sekunde izpadov na dan).
 • Linux in Windows gostovanje: Večina ponudnikov spletnih gostovanj prodaja hosting pakete za Linux; prihajajo s cPanel in so idealni za zagon aplikacij, ki temeljijo na PHP, kot so WordPress in skoraj vsi sodobni sistemi za upravljanje vsebin. Kadar pa gre za uporabo Microsoftovih tehnologij, kot so baze podatkov ASP, .NET ali Microsoft SQL, so strežniki Windows boljši. A2Hosting ponuja tudi pakete strežnikov Windows.
 • 24/7 podpora: Podpora je na voljo 7/24 po telefonu, e-pošti ali na spletnem mestu za vozovnice. Podjetje ima različne telefonske številke za različne države, stranke lahko pokličejo 17 številk, mnoge od njih so brezplačne.
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja: Če s svojim načrtom gostovanja niste zadovoljni, lahko v 30 dneh zahtevate vračilo. Podobno kot pri večini gostiteljskih podjetij tudi dodatnih storitev, kot so nastavitvena pristojbina, registracija domene, potrdilo SSL, ni mogoče povrniti.
 • Brezplačni CD Cloudflare: Izkoristite lahko brezplačno uporabo omrežja za pošiljanje vsebine Clodflare. To pomeni, da bodo vaši podatki lažje vročeni, vaše spletno mesto pa bo prikazano hitreje.
 • Brezplačna zaščita pred virusi: Podatki in spletna mesta vašega spletnega mesta so zaščiteni z brezplačno zaščito pred virusi podjetja.
 • Zeleno spletno gostovanje: A2Hosting je dobila ime po Ann Arbor, zelenem mestu z več kot 50.000 drevesi. Družba ima sedež tam in je namenjena uporabi zelene energije za svoje poslovanje. A2Hosting je v letu 2007 sodeloval s podjetjem Carbonfund.org, da bi nadomestil ogljični odtis podjetja. Da bi dosegli ta cilj, A2Hosting rastline 3 drevesa za vsak prodani gostiteljski paket.
 • Z enim klikom namestite rešitve: Vsestranski seznam najpogostejših sistemov za pošiljanje vsebine, forumskih motorjev ali drugih kosov programske opreme je mogoče namestiti s samo klikom. Tako prihranite vaš čas in vam ni treba skrbeti, da bi naredili želene uporabnike baze podatkov, baze podatkov ali druge administrativne korake!
 • Do 20-krat hitrejši strežniki: Večje gostovanje in drugi gostovalni paketi so dobili A2 Optimized Site Accelerator, kar lahko naredi vaše spletno mesto do 20-krat hitrejše. Paket za pospeševalnik vsebuje meritve pomnilnika, baze podatkov in predpomnilnika spletnega mesta, kaj lahko hitreje zažene vaše PHP skripte, učinkovitejše poizvedbe po zbirki podatkov in hitrejše prikazovanje spletnega mesta.
 • Razvijalcu prijazno okolje: A2Hosting ponuja posodobljeno strežniško okolje za razvijalce, kjer so na voljo vsi glavni skripti in storitve. Najdete PHP 5.x in 7.x, MySQL 5.6, PostgreSQL 9.6, Python in Perl, spletni strežnik Apache, Node.JS, FTP in SFTP, SSH in SSL.
 • Večja varnost: Za gostiteljske pakete stoji brezplačna storitev zaščite pred HackScan, tako da so napadalci ujeti, preden pridejo na vaše spletno mesto. Na voljo so tudi druge vrste varnostnih meritev, vključno s požarnimi zidovi, zaščita DDoS.

A2Hosting smo uvrstili na drugo mesto na seznamu najboljših gostiteljev WordPressa v Avstraliji.

Gostovalni paketi A2Hosting

Storitev spletnega gostovanja A2Hosting za začetno raven se imenuje Shared Hosting, ki je na voljo tako v operacijskih sistemih Linux kot Windows. Za oba obstajata 3 paketa, njihov seznam funkcij pa je skoraj enak.

Medtem ko ni nobenih razlik med viri strežnika, Windows in Linux ponujata različna gostovalna okolja. Paketi za Linux so opremljeni s cPanel in so idealni za izvajanje kod PHP, Python ali Perl z uporabo MySQL ali PostgreSQL baz podatkov, spletnih strežnikov, kot je Apache in skupnih storitev, kot je Node.JS.

Nasprotno od tega so paketi, ki temeljijo na sistemu Windows, idealni za storitve, povezane z operacijskim sistemom Windows, vključno z ASP ali .NET, bazami podatkov Microsoft SQL ter okviri MVC ali Silverlight. cPanel za ta operacijski sistem ni na voljo, zato boste namesto njega dobili Plesk.

Poleg teh posebnosti, povezanih z operacijskim sistemom, imata obe različici enaka paketa:

 • Lite: Primerno je za posamezno spletno mesto in vanj lahko dodate do 5 baz podatkov. Začne se pri 3,92 USD / mesec za Linux in 4,90 USD / mesec za Windows. Redne cene so 7,99 USD / mesec in 9,99 USD / mesec.
 • Hitro: Ta paket vam daje 2-krat več virov strežnika in vanj lahko dodate neomejeno število baz podatkov. Začne se pri 4,90 USD / mesec za Linux in 5,88 USD / mesec za Windows. Redne cene so 9,99 USD / mesec in 11,99 USD / mesec.
 • Turbo: Ta paket nudi enake funkcije kot Swift, vendar vsebuje tudi storitev za pospeševanje spletnega mesta A2, s čimer je vaše spletno mesto do 20-krat hitrejše. Začne se pri 9,31 dolarja na mesec in 10,78 dolarja na mesec. Redne cene znašajo 18,99 USD / mesec in 21,99 USD / mesec.

The Gostovanje preprodajalcev storitev A2Hosting je na voljo tudi v obeh operacijskih sistemih, glavne podrobnosti ponudbe pa so enake. Najmanjši paket se imenuje Bronze in nudi 30 GB prostora za shranjevanje, porabo podatkov 400 GB, 40 uporabniških računov in brezplačen račun eNom Reseller.

Različica Linuxa je na voljo z nadzorno ploščo WHM in se začne pri 13,19 USD na mesec, medtem ko je njegova redna cena 19,99 USD / mesec. Različica sistema Windows uporablja nadzorno ploščo Plesk in se začne pri 14,51 USD na mesec, njegova redna cena je 21,99 USD na mesec.

Obstajajo vsestranske ponudbe VPS paketi na A2Hosting in lahko kupite Neupravljano VPS gostovanje, Upravljavec VPS Hosting z Linuxom in Upravljavec VPS Hosting z Windows. Dostop do korenin lahko naročite tudi za oba paketa operacijskega sistema.

Paketi Unmanaged VPS Hosting prihajajo brez operacijskega sistema, tako da lahko prosto uporabljate svoje ideje. Najmanjši paket vam omogoča 20 GB prostora za shranjevanje, 1 jedro CPU-ja, porabo pasovne širine 2 TB in 0,5 GB pomnilnika. Začne se pri 5 USD / mesec.

Močnejši paketi VPS z upravljanjem zagotavljajo več virov strežnika. Najmanjši paket ponuja 4 GB pomnilnika, 75 GB pomnilnika, 2 TB pasovne širine in 4 virtualne procesorje. Začne se pri 32,99 USD / mesec za Linux in 36,29 USD / mesec za Windows. Redne cene so 49,99 USD / mesec in 54,99 USD / mesec.

Gostovanje namenskega strežnika Paketi so na voljo tudi na A2Hosting, tako v upravljanih kot tudi neupravljanih različicah. Neurejeni paketi so cenejši; najmanjši paket je na voljo že od 99,59 dolarja na mesec. Vsebuje 8 GB RAM-a, 2-krat 500 GB pomnilnika, 10 TB prenosa in 2 jedra Intel 3,1 GHz CPU.

Manjši upravljani paket Dedicated Server Hosting se začne pri 141,09 USD na mesec. Ponuja vam enake vire strežnika kot nenadzorovana različica, vsebuje pa tudi brezplačen SSL in brezplačno licenco cPanel..

Zaključek

gostovanje v Avstraliji

Ali je A2Hosting dober za Avstralce? Odgovor je DA. Njegov najbližji podatkovni center v Singapurju lahko služi tako vašim avstralskim kot mednarodnim strankam. Vsestranska paleta izdelkov lahko vašim spletnim mestom služi že od njihovega začetka in lahko prenese veliko prometa.

Cene so jasne in skritih stroškov ni. Z izbiro A2Hosting boste imeli zanesljivo in dobro uspešno gostovanje za vaše podjetje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector