Contabo pregled

01.06.2020
Gostovalne ocene 'Contabo pregled
0 8 мин.

Contabo je v industriji zelo cenjen ponudnik spletnega gostovanja. V Nemčiji so jo ustanovili leta 2003. Z enim samim strežnikom in z njihovo vztrajno ekipo so z leti postali zelo uspešno podjetje. Trenutno so eden izmed izkušenih ponudnikov, na katere se lahko popolnoma zanesete, saj ponujajo široko paleto storitev za blogerje, lastnike spletnih trgovin, partnerska spletna mesta in še več.


Če želite zmogljiv strežnik za igre, Contabo ponuja tudi te vrste storitev. Na primer, lahko na njej brez težav zaženete Minecraft z nizko zamudo, tudi med velikim prometom. Seveda obstajajo številne druge igre, tudi bolj zahtevne, ki lahko brez težav tečejo na Contabojevih strežnikih. Če želite vsem igralcem zagotoviti prijetno igralsko izkušnjo, je vedno dobro, da igro gostite na svojem strežniku..

Na Contabu lahko vsakdo najde načrt spletnega gostovanja, ki ustreza njihovim potrebam. Skupno gostovanje, VPS in namenski strežniki so na voljo in na voljo imate številne načrte za vsako vrsto storitev. Ko vzpostavite svojo spletno prisotnost s spletnim mestom, lahko začne hitro rasti in zahteva več virov za upravljanje prometa. Tudi če vaše spletno mesto privablja ogromno prometa, vam ni treba skrbeti za uspešnost, dokler v Contabo izberete načrt gostovanja.

Ko se končate s prijavo v enega od njihovih načrtov, bo ta takoj aktiven in lahko začnete delati na svojem spletnem mestu. Njihovi paketi so zasnovani tako, da so zelo prilagodljivi, kar vam omogoča, da po potrebi nastavite funkcije in povečate sredstva. V preostalem delu tega pregleda smo malo govorili o vsakem načrtu, cenah, zanesljivosti kontakatov in njihovih podpornikov.

Contabo načrti in cene

Načrti gostovanja v skupni rabi

Contabo si prizadeva zagotoviti zanesljivo skupno gostovanje in ponuja načrte, ki ustrezajo standardom za dostopne cene. Vsak skupni načrt omogoča uporabo skripta za namestitev z enim klikom za vso dodatno programsko opremo, ki jo potrebujete za vaše spletno mesto. Z aplikacijami so precej radodarni, saj jih lahko najdete na stotine v paketu, ki ga je mogoče hitro namestiti in vam tudi olajšati življenje.

Prav tako ne omejujejo vašega prometa, zato se samo od vas odločite, ali lahko vaše spletno mesto brezhibno deluje po trenutnem načrtu ali potrebujete boljšega. Vendar omejujejo prostor na disku in količino baz podatkov MySQL in e-poštnih računov, ki jih lahko imate. To ni nujno slaba stran, saj večina ljudi tako ali tako ne presega teh omejitev.

Tudi pri najcenejšem načrtu dobite brezplačno SSL potrdilo, zato vam ga ni treba kupiti posebej. Ključnega pomena je pridobitev SSL certifikata, če želite ustvariti zaupanje v svoje obiskovalce spletnega mesta. Druga stvar, ki vam je ni treba plačati, je njihov ustvarjalec spletnih strani, ki je na voljo vsem. Načrt gostovanja v skupni rabi lahko dobite za 2,99 EUR na mesec s 50 GB pomnilnika, 20 bazami podatkov MySQL, 1000 e-poštnih naslovov in 1000 uporabnikov FTP.

Če potrebujete močnejšega, lahko izbirate med tremi dodatnimi načrti. Najdražja cena stane 9,99 EUR na mesec in nadgradi specifikacije na 500 GB prostora za shranjevanje in neomejeno število baz podatkov MySQL, e-poštnih in FTP računov.

Gostovalni načrti VPS

Če si ogledate njihov razdelek VPS, boste ugotovili, da ponujajo tradicionalne trde in trde diske tudi v svojih načrtih. Tudi če izberete najcenejši paket, lahko izbirate med tema dvema pogonoma pomnilniških pogonov. Če natančno veste, koliko virov potrebuje vaše spletno mesto, lahko temu ustrezno nastavite načrt.

Contabo vam omogoča, da sestavite načrt VPS po meri z zahtevanim RAM-om, CPU-jedri in SSD ali HDD-om. Možnosti ne manjka, s čimer bi zagotovili, da ne boste plačali več sredstev od zneska, ki ga dejansko porabite. Zaradi tega je njihova storitev popolnoma stroškovno učinkovita, kar daje popolno vrednost za vaš denar. Ker vam ponudnik omogoča dostop do strežnika z vsemi načrti VPS, lahko brezplačno namestite katero koli programsko opremo, ki jo potrebujete.

Če si oglejte razdelek VPS na Contabo, lahko vidite, da so načrti razdeljeni na HDD plus SSD Boost in 100% SSD. Vsaka kategorija ponuja 3 različne načrte. Prvi načrt s HDD-jem stane 6,99 EUR na mesec in vam nudi 2 jedra CPU-ja, 6 GB RAM-a, 500 GB SSD-ja za shranjevanje in 100Mbit / second pasovno širino na vrata.

Prvi načrt 100-odstotnega SSD VPS pri Contabu stane le 8,99 EUR in dobite 4 jedra CPU-ja, 12 GB RAM-a, 300 GB SSD-shrambe in isto pasovno širino 100Mbit / s na vrata. Izbirate lahko med Linuxom in Windowsom. Če izberete Windows Server, lahko izberete različico 2012 za načrte trdega diska in različico 2016 za trde diske.

Namenski načrti gostovanja

Contabo ponuja namenske strežniške načrte že od samega začetka. Pravzaprav je bila to edina vrsta storitev, ki jo je podjetje ponudilo že čez dan, in z leti so vključevale tudi druge značilne storitve, kot so gostovanje v skupni rabi in VPS. Zato so namenski strežniki področje, na katerem so večinoma specializirani. Sprva so imeli na voljo samo en podatkovni center, zdaj pa lahko izberete namenski strežnik relativno blizu vaše lokacije, ne glede na to, kje živite.

Njihovi načrti niso samo zelo prilagodljivi, ampak lahko izberete tudi svoj želeni operacijski sistem. Vsi namenski načrti podpirajo tudi Windows in Linux in če želite ročno namestiti programsko opremo na njihove strežnike, lahko to storite zahvaljujoč korenskemu dostopu, ki je priložen storitvi. Imajo svoj tako imenovani zaganjalni model za tiste, ki želijo cenejši namenski strežnik s ceno 39,99 EUR. Na voljo je s 4-jedrnim procesorjem, 8 GB RAM-a in 800 GB prostora na disku.

Cene njihovih dražjih namenskih načrtov segajo od 49,99 EUR vse do 109,99 EUR. Prva prihaja s 4-jedrnim i7 procesorjem, 12 GB RAM-a, 200 GB pomnilnika in 100Mbit / s vrata za pasovno širino. To lahko povečate na 10-jedrni procesor Intel Xeon, 256 GB RAM-a, 1 Gbit / s vrata za pasovno širino in prostor za shranjevanje po vaši izbiri. S klikom na Prilagodi & Možnost naročila, lahko pred plačilom prosto prilagodite načrte.

Lokacije strežnika in strojna oprema podjetja Contabo

Da bi zagotovili hiter čas nalaganja strani za svoje spletno mesto, močna strojna oprema ni edini pomemben dejavnik. Izberite tudi podatkovni center, ki je najbližje vaši lokaciji, tako da bo odzivni čas čim manjši. Če najdete podjetje za spletno gostovanje, ki ponuja vrhunske storitve, vendar je njihov najbližji podatkovni center na drugi strani sveta, potem ni mogoče vzpostaviti dobre povezave.

Na srečo so podatkovni centri družbe Contabo razporejeni po vsem svetu, kar zagotavlja precej blizu lokacije za vsakega odjemalca. Prav tako je na vsaki lokaciji na tisoče strežnikov, tako da jih je težko oddati v zunanje izvajanje. V Nemčiji imajo dva precej velika podatkovna središča, na katerih deluje zajetih 4000 strežnikov. Leta 2009 je Contabo v Münchnu ustanovil podatkovni center, ki je bil kasneje nagrajen za uporabo zelene energije za napajanje strežnikov.

Največji podatkovni center je bil ustanovljen leta 2014 v Nürnbergu. Podjetju je omogočil, da po potrebi doda do 10.000 namenskih strežnikov, da bi lahko služil vse večjemu številu strank v regiji. V ta projekt so vložili veliko denarja, a se je na koncu to nedvomno izplačalo. Omeniti velja tudi, da je Contabo za svoje predano delo v dveh ločenih priložnostih prejel nagrado nemškega podatkovnega centra.

Contabo Server Uptime

Contabo si prizadeva izboljšati svoje storitve na več načinov, to pa vključuje vzdrževanje strežnikov čim višje. Tako so predani doseganju svojega cilja, da za vaše spletno mesto zagotavljajo 99,99% uptime. Eden od razlogov, zakaj je ta ponudnik tako zanesljiv, je ta, da je zagotovil 100-odstotno odvečnost svoje strojne opreme.

To pomeni, da nenehno spremljajo vsak element v strežniku z vso programsko opremo, ki deluje na njih, in če se kaj zruši, so tam, da to takoj popravijo. Izpadov ni, saj bo rezervni element takoj aktiven. Contabo uporablja najnovejše strežnike in so popolnoma zavarovani ne le z zaščitno programsko opremo, ampak tudi z veliko varnostnimi kamerami.

Podpora strankam pri Contabu

Ko se prijavite v enega od gostovalnih načrtov, bo ekipa Contabo naredila vse, da vam zagotovi brezhibno doživetje. Imajo več kot desetletje podporni sistem, ki ni bil nikoli zunanji izvajalec. Podjetje vedno poskrbi, da najame in usposobi dovolj strokovnjakov, da lahko njihove stranke dobijo hiter odziv.

Čeprav ima skupina za podporo strankam ozek razpored telefonskih klicev, jih lahko vseeno kadarkoli dosežete po e-pošti. Podpora za e-pošto in telefon (če jih pokličete v delovnem času) je hitra in zelo učinkovita. Ko gre za bazo znanja, ima Contabo veliko zbirko vadnic in obširna pogosta vprašanja, ki jih lahko preverite, ko se zataknete ali imate v mislih preprosto vprašanje..

Čeprav nimajo klepeta v živo ali sistema za izdajo vozovnic, jim to ne pomeni slabe podpore, saj se trudijo, da bi bili dosegljivi in ​​koristni prek svojih dveh razpoložljivih kanalov. Skupno lahko prejmete podporo od ekipe Contabo, kadar koli se srečate s težavo na svojem spletnem mestu ali s svojim načrtom gostovanja. Njihovo osebje je dobro usposobljeno, pripravljeno rešiti tudi najbolj nenavadne težave.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector