Domain.com Pregled

01.06.2020
Gostovalne ocene 'Domain.com Pregled
0 6 мин.

Kot pove že ime, je Domain.com v prvi vrsti registrator domene, njihove storitve pa vključujejo tudi SSL potrdila, zasebnost domene, trženje e-pošte, gostovanje e-pošte, spletno oblikovanje in spletno gostovanje. Od vseh teh bo spletno gostovanje predmet tega pregleda domene.


Pregled domene.com

S sedežem v Vancouvru, Kanada, Domain.com ponuja storitve registracije domen od leta 2000. Podjetje je v lasti enega največjih igralcev spletnega gostovanja, skupine Endurance International, ki je tudi matična družba drugih velikih imen ponudniki spletnih gostovanj, kot sta BlueHost ali HostGator.

Domen.com trdi, da zagotavljajo storitve velike vrednosti, dostopne cene in zanesljivost, zato si v našem pregledu Domain.com poglejmo, ali je mogoče te trditve podpreti.

Načrti domene.com & Cenitev

Domain.com ponuja izbiro gostovanja na Windows ali Linuxu prek različnih skupnih načrtov gostovanja. Tisti, ki iščejo mesečne mesečne načrte, se bodo morali dogovoriti za enoletni načrt, kar je najdaljše obdobje zaveza na domeni Domain.com, najdaljše pa 3 leta.

Žal Domain.com kupcev ne nagrajuje s popusti, če se zavežejo daljše obdobje, zato cene ostanejo konstantne v vseh pogodbenih obdobjih. Za vse načrte gostovanja je na voljo brezplačno ime domene.

Linux skupno gostovanje

Linux načrti za gostovanje se začnejo pri 3,75 USD / mesec ali 45 USD / leto (Osnovni načrt), ki ponujajo neomejen prostor na disku, razširljivo pasovno širino, gostovanje za 1 domeno, 5 računov FTP, 10 baz podatkov MySQL, 100 e-poštnih računov in 100 AdWords v vrednosti Google AdWords in Bing tržni kredit, pa tudi brezplačno brezplačno številko.

Deluxe načrt je neomejen glede na prostor na disku, pasovno širino in število domen, vendar ne glede na FTP račune (25), baze podatkov MySQL (25) in e-poštne naslove (250). Deluxe načrt stane 6,75 USD / mesec ali 81 $ / leto.

Če iščete načrt z neomejenim vsem, priporočamo Ultra načrt, ki stane 13,75 USD / mesec ali 165 $ / leto.

Windows v skupni rabi gostovanja

Načrti za gostovanje v sistemu Windows se začnejo pri 4,75 USD / mesec ali 57 USD / leto. Osnovni in Ultra načrt (stane 7,75 USD / mesec ali 93 USD / leto) imata enako konfiguracijo kot osnovni in Ultra načrti v kategoriji gostovanja, ki temelji na Linuxu. Deluxejev načrt (stane 14,75 USD / mesec ali 177 $ / leto) vsebuje samo 50 prijav FTP in 50 baz podatkov MySQL v primerjavi z neomejenim načrtom Deluxe, ki temelji na Linuxu.

VPS gostovanje

Načrti VPS Domain.com imajo CentOS in cPanel / WHM s programoma Pro in Premium. V nasprotju z načrti gostovanja v skupni rabi, VPS načrti gostovanja vsebujejo mesečne račune. Načrt VPS načrta stane 29,70 USD na mesec in vključuje 512 MB RAM-a, 20 GB prostora na disku, pasovno širino 1000 GB, gostovanje za neomejene domene, neomejene baze podatkov in neomejeno e-pošto. cPanel / WHM ni na voljo s standardnim načrtom.

Pro načrt podvoji RAM in razporeditev spletnega prostora v standardnem načrtu in ima 1500 GB pasovne širine, neomejeno domeno in neomejeno gostovanje baz podatkov. Ta načrt stane 41,60 USD na mesec.

Načrt, ki vsebuje največji udarec v tej kategoriji, je Premium načrt, ki vsebuje 2048 MB RAM-a, 60 GB diskovnega prostora, pasovno širino 2000 GB, neomejeno gostovanje e-pošte, domen in baz podatkov. Ta načrt stane 67,95 USD na mesec.

Domain.com vsebuje tudi osnovni gostiteljski načrt za WordPress, ki stane 3,75 USD / mesec in vam omogoča, da v nekaj minutah zaženete WordPress blog.

Poleg izbire OS in virov, o katerih smo razpravljali tukaj, si oglejmo še, katere druge funkcije so na voljo pri teh načrtih gostovanja.

Lastnosti gostovanja domene.com

Na domeni Domain.com so na voljo samo deljena gostovanja in VPS gostovanje. Načrti imajo naslednje funkcije:

 • Brezplačno ime domene za 1 leto;
 • Prosti povlecite & drop builder;
 • Brezplačno shranjevanje v oblaku 1 GB (skupni načrti);
 • Filter za preprečevanje neželene pošte in e-poštni antivirus;
 • Marketinška orodja (100 USD Google AdWords, 100 USD Bing Ad Credit, kotacija YellowPages, brezplačna telefonska številka – ZDA);
 • PHP5, Perl, Python podpira;
 • Podpora za SSL, imenik, zaščiten z geslom;
 • Orodja za spletno analitiko;
 • Brezplačne aplikacije: WordPress, Drupal, Joomla, CubeCart itd .;
 • Okolju prijazno gostovanje (na veter);
 • cPanel / WHM;
 • Varnostne kopije podatkov, popolna redundanca omrežja, spremljanje varnosti 24 × 7.

Domain.com ne ponuja namenskih gostovalnih načrtov niti načrtov preprodajalcev. Njihove storitve so namenjene posameznim uporabnikom in malim podjetjem. Če mora vaše spletno mesto preseči vire, ki jih ponujajo načrti VPS za Domain.com, Domain.com morda ni primerna izbira za vaše spletno mesto.

Podpora strankam na Domain.com

Storitev za stranke Domain.com je omejena na sistem za klepet in vstopnice v živo. Za obravnavo prošenj je na voljo podporno osebje 24/7. Telefonska podpora ni na voljo; vendar je za tiste, ki imajo prodajna vprašanja, na voljo brezplačna prodajna številka. Nekateri načrti (npr. Ultra plan) imajo vrhunsko podporo.

Kot pri vsakem uglednem spletnem gostitelju, Domain.com na svoji strani centra za pomoč vzdržuje zbirko znanja. Za neznane so na voljo tudi priročniki za uporabo.

Mnenja o domeni.com segajo od visokih pohval za njihove enostavne storitve do redkih pritožb glede podpore strankam.

Prednosti & Proti Domain.com

Domain.com je prvi registrator domene, drugi ponudnik spletnega gostovanja. Njihovi načrti za gostovanje so resnično enostavni za uporabo in niso natisnjeni s funkcijami, za katere bodo začetniki morda prepričljivi. Vendar pa se lahko napredni uporabniki in strokovnjaki zaradi teh razlogov premaknejo.

Tu so prednosti in slabosti domene.com:

Prednosti

 • Preproste možnosti gostovanja z izbiro operacijskega sistema Linux in Windows
 • Ugodne cene
 • Brezplačno ime domene z vsemi načrti
 • Neomejene možnosti gostovanja
 • Izdelovalec spletnih mest, ki ga je preprosto uporabljati, povleci in spusti
 • Brezplačni trženjski krediti

Slabosti

 • Ni mesečnega zaračunavanja s skupnim gostovanjem
 • Brez garancije za uptime
 • Vsi načrti ne vključujejo cPanela
 • Brez namenskih možnosti gostovanja

Funkcije gostovanja Domain.com vam lahko pomagajo vzpostaviti spletno prisotnost na poceni, vendar lahko zaostajajo pri nekaterih vidikih gostovanja, ki so lahko ključni za nekatera podjetja in posameznike.

Zaključek pregleda domene Domain.com

Domain.com ima dobre možnosti gostovanja v skupni rabi z izbiro gostovanja v sistemu Windows ali Linux. Čeprav vaše spletno mesto daje več prostora za rast kot povprečni ponudnik gostovanja v skupni rabi, manjka celotnega spektra možnosti gostovanja. Kljub temu je Domain.com lahko dober kandidat za gostovanje za povprečnega uporabnika, ki ne potrebuje programov gostovanja, ki so polne funkcij, ki jih na koncu ne bi uporabljali..

Zaradi pomanjkanja garancije za nadgradnjo in naprednih funkcij je domena.com brezpogojno postala gostiteljica za spletno mesto z velikim prometom in strokovnjake, ki potrebujejo bolj napredne možnosti gostovanja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector