DreamHost Mnenja

01.06.2020
Gostovalne ocene 'DreamHost Mnenja
0 11 мин.

DreamHost je eden izmed starejših tam, ustvarili pa so ga štirje študenti na visoki šoli leta 1997. Želeli so razviti nekaj vrhunskega, ki posameznikom in podjetjem pomaga pri vzpostavljanju spletne prisotnosti, pri tem pa se držijo samo odprtokodne programske opreme. Ker se je ekipa preselila v San Diego, da bi ustanovila resno podjetje, so nabrali več kot 400.000 strank, ob tem pa ohranili skoraj 1,5 milijona spletnih strani pri življenju. V podjetju trdijo, da na svojih strežnikih gosti več kot 750.000 spletnih mest WordPress, zato načrt gostovanja, optimiziran za WordPress, ne sme manjkati na zgoraj omenjenem že dolgem seznamu gostiteljskih načrtov.


DreamHost je želel doseči vsakogar s svojimi načrti, vključno z najmanjšimi podjetji, samostojni podjetniki, timovi spletnih oblikovalcev, ustvarjalci vsebin in podobno. Razlog, zakaj jim je to uspelo, je, ker so imeli v mislih, da nimajo vsi enakih tehničnih sposobnosti, zato so si prizadevali narediti spletno gostovanje, ki je preprosto in deluje brezhibno.

Podali se bomo skozi različne načrte in funkcije spletnega gostovanja, ki jih ponuja DreamHost. Če boste predstavili nekaj razumnih prednosti in slabosti ter pojasnili, kako deluje ta ponudnik, vam bo veliko bolj jasno, ali je vredno vlagati v enega od njihovih načrtov. Ponudniki spletnega gostovanja se lahko zelo razlikujejo in tudi DreamHost morda ne bo ustrezal vsem potrebam.

Pregled DreamHost-a

Najprej DreamHost priporoča WordPress, ki je CMS, ki vodi največ spletnih mest na svetu. To očitno pove veliko o tem, kako uspešno je to neodvisno podjetje, zlasti ko gre za specializirano gostovanje v WordPressu. DreamHost je bil vedno dober v skupnem gostovanju, zdaj pa njihovi WordPress načrti prinašajo veliko dodatnih ugodnosti.

Za dodatno plast varnosti so dodali požarni zid strogo za WordPress, ki je odlična rešitev za vse slabosti, ki prihajajo s platformo in nudi tudi zaščito pred napadi grobe sile. Zagotavljajo solidnih 100% časa delovanja, zato spletnim podjetjem ni treba skrbeti za izgubo denarja zaradi občasnih izpadov.

DreamHost je še posebej velikodušen, saj lahko svoj denar vrnete v 97 dneh, če njihova storitev ne ustreza vašim potrebam. Vtičniki ali teme za spletna mesta WordPress prav tako sploh niso omejeni, lahko uporabite karkoli želite. Ročnih posodobitev ni treba, ponudnik jih samodejno namesti, tako da vam ni treba skrbeti še eno stvar.

Na DreamHostu lahko najdete široko paleto načrtov, ki bi bili primerni tako za manjše bloge kot za poslovna spletna mesta z ogromnim prometom. Čeprav je skupno gostovanje in WordPress njihova posebnost, obstajajo tudi drugi trdni načrti za VPS gostovanje, namenske strežnike in gostovanje v oblaku.

Prodajalci bodo DreamHost lahko tudi uporabni, vendar bomo pozneje razložili, zakaj ne bo običajnega prodajalčevega računa. Najprej pojdimo skozi načrte in cene tega spletnega gostovalnega podjetja.

Načrti in cene DreamHost

Če ste uporabnik WordPress-a, vam DreamHost ponuja dve možnosti: njihovo skupno gostovanje in DreamPress. Slednji je trden upravljan načrt gostovanja, ki zagotavlja samodejne posodobitve, visoko raven varnosti in ekipo WordPress strokovnjakov za njim za dostopno ceno.

Seveda, če iščete namenski strežnik, VPS načrte ali storitve v oblaku, vam DreamHost lahko ponudi nekaj odličnih ponudb. Preučimo njihove načrte in cene, da boste videli, ali je dobro, da gostite s DreamHost!

Skupno gostovanje

S DreamHostom se lahko igrate mesečno, letno in vsaka tri leta. Obstaja samo en sam načrt z naborom funkcij, cena pa je odvisna samo od časa, ko se prijavite, tako preprosta kot taka. Prostor na disku, baze podatkov, spletna mesta in e-poštni račun nimajo omejitve.

Obstaja samo politika, ki preprečuje nepošteno uporabo tega načrta. Mesečna pristojbina znaša 11,95 USD, medtem ko se prijavite za eno leto 9,95 USD mesečno, njihov 3-letni načrt pa vam daje najboljšo vrednost 7,95 na mesec. Če želite postaviti preprosto spletno mesto z zmernim prometom, bodo ti načrti zagotovo zadovoljili vaše potrebe.

Upravljavec WordPress gostovanja

Ta načrt gostovanja je popolnoma optimiziran za WordPress. Na voljo so samodejne posodobitve, močna tehnična podpora in uporabljate lahko neomejene vtičnike in predloge. Tu lahko izbirate med tremi različnimi načrti, ki ponujajo različne specifikacije in funkcije strojne opreme.

Imajo osnovni načrt za 16,95 USD na mesec, plus za 24,95 USD in napredni načrt za 35,95 USD na mesec. Dobili boste vtičnik Professional Jetpack za načrte Plus in Advanced ter brezplačno različico za začetni načrt. Vsi trije temeljijo na oblačni platformi, imajo vnaprej nameščen WordPress in omogočajo tudi samodejne posodobitve.

Osnovni načrt je res precej osnoven z 10 GB prostora na disku in enim spletnim mestom, druga dva pa ponujata dodatne funkcije, kot so varnostne kopije zunaj mesta in dnevno skeniranje zlonamerne programske opreme & Popravilo. Telefonska podpora tudi ni na voljo s prvim paketom.

Z naprednim načrtom imate na voljo 3 vrhove spletnih mest in 30 GB prostora na disku, ki ga lahko razširite na 80 GB na spletno mesto, če želite.

Gostovalni načrti VPS

Cene načrtov DreamHost VPS so odvisne le od tega, koliko RAM-a in SSD-ja potrebujete. Izbirate lahko med štirimi možnostmi, od 1GB RAM do 8GB in SSD pomnilnika, začenši s 30 GB in obsegom do 240 GB. Prva stane 15 dolarjev na mesec, največji načrt pa 120 dolarjev na mesec.

S temi načrti VPS boste z zanesljivo tehnično podporo dobili tudi dostop do neomejene pasovne širine, namenskega IP naslova, neomejenih domen in obljubljenega časa delovanja. Te so absolutno priporočljive za spletna mesta in aplikacije z veliko prometa.

Namenski strežniki

Namenski načrti gostovanja v DreamHostu zagotavljajo vrhunsko strojno opremo, varnost in odlične funkcije. Na voljo imate do 1TB prostora na disku, vrhunskega CPU-ja, samodejnih upravljanih varnostnih kopij, najvišje zmogljivosti z večjedrnimi procesorji in korenskim dostopom. To je odlična možnost, če vaše spletno mesto presega načrt gostovanja v skupni rabi in potrebuje nekaj močnejšega in zanesljivejšega.

Namenski načrti se začnejo s 169 dolarji na mesec in za ceno dobite 4 GB RAM-a. Drugi je 209 dolarjev za 8 GB in obstaja najmočnejši načrt za 249 dolarjev s kar 16 GB RAM-a. DreamHost ne zahteva, da ste zavezani njihovemu načrtu, zato se plačila vedno zaračunavajo mesečno.

Gostovanje v oblaku

Strežnike v oblaku lahko s DreamHostom zaženete v manj kot 30 sekundah. Njihovi strežniki v oblaku SSD zagotavljajo, da lahko hitro nastavite in zaženete aplikacije. Trdi diski SSD, pospešena omrežja in vrhunski procesorji zagotavljajo hitrost, ki jo težko najdete kjerkoli drugje.

Imajo celo posebno ponudbo: njihov strežnik v oblaku lahko uporabljate toliko, kot želite, medtem ko plačujete le do 600 ur mesečno. Ima 100 GB prostega prostora in neomejeno pasovno širino in lahko celo prihranite nekaj denarja, če je strežnik v oblaku nenehno potreben za vaše podjetje.

Izbirate lahko med 512 MB pomnilnika, 2 GB RAM-a in 8 GB RAM strežnika. Cena za njihove strežnike v oblaku se obračuna v urah, vendar je za vsakega največ. Prva stane največ 4,50 USD na mesec, druga 12 $, najmočnejši načrt pa največ 48 USD na mesec.

Funkcije gostovanja DreamHost

DreamHost je v industriji od leta 1997 in zagotovo zna zadovoljiti svoje stranke. Brez dvoma so eden najuspešnejših ponudnikov spletnega gostovanja z veliko izkušnjami. Če si boste ogledali seznam funkcij, ki jih ponujajo, boste najverjetneje prepričani, da bodo izbrali enega od njihovih načrtov. Zdaj pa poglejmo, kaj lahko ponudi DreamHost, kar bi lahko bilo koristno za vaše podjetje:

 • Napredne funkcije, kot so popoln dostop do CGI, subverzijskega skladišča in delovnih mest cron
 • Trdi diski SSD za boljše delovanje vseh njihovih načrtov gostovanja
 • Brezhibno lahko nadgradite na VPS in namenske strežnike
 • Razvijalci aplikacij lahko izkoristijo načrt gostovanja v oblaku
 • Trdna baza znanja in vodniki
 • DreamHost vedno skrbi za posodobitve
 • Neomejeno virov, ko gre za prostor na disku, domene, pasovno širino in e-poštne račune
 • Dosegljivo osebje, ki dela v svojih centrih podatkov
 • Izboljšane hitrosti nalaganja strani za WordPress uporabnike
 • Neomejeno vtičnikov, tem in prilagoditev
 • MySQL VPS dodatek za njihov načrt VPS, ki baze podatkov postavi na lasten strežnik, kar izboljša čas nalaganja

Podpora za stranke DreamHost

Podporna skupina DreamHost je del podjetja in je stalno na voljo, če stranke potrebujejo kakršno koli pomoč. Na njih se lahko obrnete prek vstopnic ali na njihovi spletni strani, kjer lahko izpolnite in pošljete obrazec.

Kot stranka boste vedno imeli dostop do klepeta v živo prek računa, kot tudi s hitrim odzivom. Pomočniki, ki so strokovnjaki za WordPress in spletno gostovanje na splošno, lahko rešijo kakršno koli težavo s programsko opremo na tem področju. So spretni, vljudni in pripravljeni razložiti vaša vprašanja na način, ki ga lahko razume celo začetnik.

Na žalost ekipe DreamHost ni mogoče vzpostaviti stika po telefonu, samo če ponudi povratni klic in če ga sprejmete. Prav tako ni brezplačno, zato pokličejo samo tiste člane, ki so plačali nadgrajeno storitev. V tem primeru lahko pokličejo nazaj, dokler ne dosežejo omejitve, ki je trikrat na mesec.

Če se soočate s kakršno koli težavo ali kaj ni jasno, lahko za navodila in rešitve preverite tudi njihovo zbirko znanja. Njihov forum za stranke je poln informacij z vsemi razpoložljivimi nitmi, ki so se nabrale v preteklih letih.

Prednosti in slabosti DreamHost-a

Ponudniki spletnega gostovanja se lahko osredotočijo na veliko različnih stvari, kot so uporabniki WordPressa, in ponujajo številne posebne načrte, delajo na podpori strankam, nudijo močnejšo strojno opremo in tako naprej. Ni popolnega ponudnika, zagotovo pa lahko najdete takšnega, ki bi ustrezal vašim potrebam. Na naslednjih dveh seznamih bomo preučili najpomembnejše prednosti in slabosti, s katerimi se lahko soočite, če se pridružite podjetju DreamHost:

Prednosti

 • Njihovi načrti za WordPress vključujejo trde diske SSD
 • Podpora je na voljo 24/7 in je na voljo prek številnih kanalov
 • Prostoročni dostop, njihovo osebje je fizično blizu strežnikov
 • DreamHost ima svojo nadzorno ploščo in je brezplačen
 • Načrti z dostopnimi cenami
 • VPS in namenski strežniški načrti delujejo tudi na diskih SSD
 • Veliko gostovanje storitev za specializirane potrebe

Slabosti

 • Podpora za prodajalce, vendar lahko z računom delite le z drugimi uporabniki
 • Baze podatkov in datoteke z drugih plošč je treba ročno preseliti (na primer cPanel)
 • Uvoz e-pošte iz varnostne kopije cPanel potrebuje še nekaj korakov
 • S DreamHostom ni mogoče vzpostaviti stika preko telefona
 • Nekaj ​​časa bo trajalo, da se navadijo na njihovo nadzorno ploščo

Največ strank privabi k DreamHost-u, da vam denar povrnejo v 97 dneh, če njihova storitev ni primerna za vas. Omogoča vam veliko časa in izgleda tudi super, ker ni toliko ponudnikov gostovanja s tako dolgimi garancijskimi roki.

DreamHost vam zagotavlja 100-odstotno upodabljanje in lepo kompenzacijo, če strežniki ne delujejo, vendar morate upoštevati nekaj strogih pravil. Za vsako uro izpadov bodo plačali 1 celoten dan, vendar le do 10% gostovanja. Prav tako se izpadi ne začnejo, ko se strežnik ustavi, temveč se začnejo, ko predložite potrdilo o podpori, zato morate biti hitri.

Sklep o pregledu DreamHost

Vsako spletno gostovanje ima svoje pomanjkljivosti, toda če dodate vse, je DreamHost odlična izbira, če potrebujete takšne načrte. Pregledi, kot je ta, vam lahko pomagajo pri odločitvi, ali so njihovi načrti in funkcije primerni za vaše podjetje. Če so vam všeč in zagotavljajo tudi vaš denar, boste s DreamHostom zelo zadovoljni.

Na splošno so preproste, neodvisne in zelo koristne, tako da zagotovo ne boste imeli težav s tem. Glede teh cen so značilnosti in specifikacije, ki jih ponujajo, v primerjavi z večino ponudnikov tam precej dostopne.

Uporabniki WordPressa bodo najverjetneje zadovoljni s DreamHostom, če upoštevamo, da so eden največjih podvigov WP in podporniki v panogi. Glede na to, da 28% spletnih strani v internetu deluje na WordPressu in je to najbolj priljubljen CMS, se DreamHost očitno splača vložiti toliko dela v to.

Upajmo, da vam je ta pregled ponudil nekaj dragocenih informacij o tem, ali morate svoje spletno mesto gostiti na DreamHost strežniku ali ne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector