Dynadot.com Pregled

01.06.2020
Gostovalne ocene 'Dynadot.com Pregled
0 6 мин.

Dynadot je zasebno podjetje, ki ponuja različne spletne storitve, vključno z registracijo domen, gostovanjem po e-pošti, izgradnjo spletnih strani, SSL certifikati, e-pošto in spletnim gostovanjem. Kratko za “dinamična pika”, ime podjetja aludira na dinamične spletne storitve, ki jih ponujajo. Dynadot poleg registracije domen ponuja tudi storitve zasebnosti domen in celoten trg domen, kjer lahko prodajate, kupujete in sodelujete na dražbah domen..


Obseg tega pregleda Dynadota je, da hitro napredujete pri gradnji spletnega mesta, spletnem gostovanju in e-poštnih gostovanjih, ki jih ponuja Dynadot, in funkcijah njihovih storitev gostovanja spletnih strani.

Dynadot.com Pregled

Dynadot je leta 2002 ustanovil Todd Hann ICANN pooblaščeni registrator domene in ponudnik gostovanja. Sedež podjetja je v San Mateu v Kanadi, mednarodne pisarne pa v Torontu, Kanadi, Pekingu in Zhengzhouu na Kitajskem.

Dynadot.com je znan predvsem kot registrator domene, pri čemer sta gradnja spletnih strani in gostovanje dopolnilni storitvi. Medtem ko večina ljudi ve o Dynadotu, registratorju domen, o njihovem gostovanju in storitvah spletnega mesta ni veliko vpogleda. Ta pregled Dynadot.com se bo osredotočil zlasti na te dopolnilne storitve.

Dynadot načrti & Cenitev

Začeli bomo z Dynadotimi gosti, ki vključujejo VPS gostovanje in gostovanje po e-pošti.

Dynadot ponuja en sam načrt VPS po ceni 10 USD na mesec. Čeprav je to res dobra cena za načrt VPS, Dynadot od vas zahteva, da plačate vseh 12 mesecev vnaprej, vendar je na voljo trenutno popust, ki temelji na trenutno dostopni promociji, ki vam omogoča 2 meseca prostega dne (namesto običajnih 120 USD na leto , cena je le 100 USD / leto).

načrt gostovanja dynadot vps

Tu so podatki, ki jih lahko pričakujete z navideznim zasebnim strežnikom Dynadot: 1 jedrni procesor, 1 GB RAM-a, 10 GB diskovnega prostora, 1 TB pasovne širine, 99,9% uptime. To je v neurejenem načrtu VPS s SSH in popolnim dostopom do korenin, zato lahko namestite katero koli programsko opremo, ki deluje v izbranem operacijskem sistemu.

Ko se prijavite za načrt VPS, lahko izbirate med naslednjimi možnostmi OS: CentOS 6.7, CentOS 6.7 s Sentora, Ubuntu 12.04, Ubuntu 12.04 z LAMP, Ubuntu 12.04 z WordPressom in CentOS 6.5 s ZPanel. Načrt VPS vsebuje tudi brezplačni namenski IPv6. Ob nakupu lahko dodate program Builder Pro Pro za 5 USD.

Dynadotova storitev gostovanja po e-pošti stane 11,99 USD na leto in vključuje 30 MB prostora na disku, 3 GB pasovne širine, neomejeno e-poštnih računov, 1 FTP račun in 99,9% uptime. Nadzorna plošča gostovanja e-pošte vključuje statistiko spletnega mesta, vključno z edinstvenimi obiskovalci, zadetki strani, nedavnimi zadetki itd. S pomočjo nadzorne plošče lahko nastavite svojo e-pošto s katerim koli e-poštnim odjemalcem (Microsoft Outlook, Apple Mail itd.) In lahko enostavno dostopate do svojih sporočil z mobilnih naprav.

Orodje za izdelavo spletnih mest, ki je na voljo v Dynadotu, ponuja 6 predlog za mobilne pripravljenosti, orodja za SEO, integracijo družbenih medijev, preprosto orodje za blog, brezplačno domeno in e-poštni naslov s poslovnim načrtom, urejanje v rokah, urejevalnik stilov (prilagodite barve, pisave, konfiguracije strani), možnost dodajanja kode po meri in brezplačno VPS gostovanje.

Brezplačna različica (različica, ki jo podpira oglas) ustvarjalca spletnega mesta vam omogoča dostop do predlog, pripravljenih za mobilne naprave (ustvarite lahko do 5 strani), povezovanje domen, storitve za stranke. Obstajata dve plačani naročnini, ena stane 5 USD na mesec (Pro načrt), medtem ko drugi načrt stane 15 USD na mesec (Poslovni načrt).

Pro načrt ponuja neomejeno število strani, brezplačno ime domene z letnimi načrti, orodja za SEO, povezavo domen z enim klikom, predloge za odziv na mobilnikih, urejevalnik kod po meri in povezovanje domen z enim klikom. Poslovni načrt vključuje vse značilnosti načrta Pro in ponuja profesionalni e-poštni naslov, nakupovalni voziček za e-trgovino in neomejene prispevke.

SSL certifikati so na voljo tudi za nakup pri Dynadotu. Lahko se odločite za Alpha SSL certifikat (verižni korenski certifikat) za 16,99 USD / leto ali za Wildcard SSL za 80 USD / leto.

Funkcije gostovanja Dynadota

Posamezni načrt VPS, ki ga ponuja Dynadot, ima naslednje lastnosti gostovanja:

 • Popoln dostop do korenin;
 • Virtualizacija KVM;
 • Vnaprej nameščen WordPress;
 • RAID 10 SDD shranjevanje in odveč podatkov;
 • CPE Intel Xeon;
 • Brezplačna nadzorna plošča za spletno gostovanje (z nekaterimi OS);
 • Brezplačen namenski IPv6.

Ker je to v neurejenem načrtu gostovanja VPS, ni primeren za začetnike ali tiste, ki nimajo izkušenj z upravljanjem strežnika. Načrt je usmerjen v naprednejše uporabnike s tehničnimi znanji za upravljanje lastnih namestitev programske opreme in odpravljanje težav s tem VPS-om. Zato podpora za upravljanje strežnika ni vključena v ta načrt.

Podpora strankam Dynadot

Podpora strankam je na voljo s pomočjo datotek pomoči za vsako kategorijo izdelkov, forumov skupnosti in spletnega klepeta. Na voljo je tudi telefonska številka, kamor lahko pridete do Dynadotove ekipe. Spletno mesto Dynadot vsebuje tudi blog, ki se nenehno posodablja. Forumi skupnosti so prav tako zelo aktivni.

Dynadot pomaga podpora

Prednosti & Proti Dynadotu

Ti prednosti in slabosti bodo omejene na Dynadotove storitve gostovanja in gradnje spletnih strani, ne da bi upoštevali storitve registracije njihovih domen. Tako lahko prednosti in slabosti Dynadot.com povzamemo na naslednji način:

Prednosti

 • Brezplačno orodje za izdelavo spletnih strani s predlogami za odzive na mobilne naprave;
 • Ugodna e-pošta in spletno gostovanje;
 • Gostovanje VPS z nekaterimi načrti za izdelavo spletnih strani;
 • 99,9% uptime;
 • Brezplačno ime domene z nekaterimi načrti za izdelavo spletnih strani.

Slabosti

 • En sam voden načrt VPS;
 • Nobenih drugih načrtov VPS ali drugih možnosti spletnega gostovanja;
 • Načrt za izdelavo spletnega mesta Business stane 3-krat toliko kot načrt Pro, hkrati pa ponuja le dodatne funkcije v primerjavi s načrtom Pro;
 • Storitev spletnega gostovanja ni primerna za začetnike.

Njihov načrt gostovanja VPS je lahko dobra izbira za tehnično naklonjene posameznike, ki želijo, da bi bile vse njihove gostovane storitve pri istem ponudniku, vendar je videti, da gre za neurejen načrt, za začetnike pa zagotovo ne gre..

Dynadot.com Zaključek pregleda

Medtem ko Dynadot dobro sodeluje kot registrator domen, pooblaščen za ICANN, ki ponuja cenovno dostopne domene in trg domen, z analizo njihovih drugih storitev postane jasno, da niti spletno gostovanje niti graditelj spletnih strani nista v središču svojih storitev. Medtem ko ponujajo predloge, ki so odzivne na mobilne naprave, lahko izbirate le 6 predlog. Brezplačni graditelj spletnih strani je prav tako zelo omejen, kar vam omogoča, da ustvarite samo 5 strani.

Če povzamemo, Dynadot.com je dobra možnost za storitve, povezane z registracijo domen, vendar njihovo spletno gostovanje in orodja za oblikovanje spletnih mest niso za vse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector