eUKhost pregled

01.06.2020
Gostovalne ocene 'eUKhost pregled
0 6 мин.

eUKhost je med najboljšimi ponudniki gostovanja Združeno kraljestvo, ki ponuja pestro ponudbo gostovalnih načrtov, od vstopnega skupnega gostovanja do oblaka na ravni podjetja in namenskega gostovanja. Poleg gostovanja domen in gostovanja e-pošte, eUKhost ponuja tudi SSL certifikate, storitve oddaljenega shranjevanja varnostnih kopij, skener zlonamerne programske opreme in ranljivosti ter druga orodja za spletno varnost.


Pregled eUKhosta

Ustanovljen je bil leta 2001, eUKhost deluje zunaj Leedsa, Združeno kraljestvo, s podatkovnimi centri v Wakefieldu, Maidenheadu in Nottinghamu. Gostijo več kot 35.000 strank in več kot 150.000 domen, oskrbujejo pa več organizacij javnega sektorja po Veliki Britaniji. Njihova robustna infrastruktura je sestavljena iz več kot 1200 strežnikov, nameščenih v dveh najsodobnejših centrih podatkov.

eUKhost ponuja več skupnih gostovanj, VPS gostovanje, gostovanje v oblaku, namensko gostovanje in preprodajalce gostovanja, kar je dobra izbira, ali želite začeti majhno in rasti s časom ali pa potrebujete načrte na ravni podjetja od začetka.

eUKhost načrti & Cenitev

Načrte za Linux in Windows sta na voljo na eUKhost. Načrti za skupno gostovanje na osnovi Linuxa so vključeni s cPanel, cene pa se začnejo pri 3,33 £ na mesec z DDV. V to kategorijo so vključeni brezplačno ime domene, neomejeni e-poštni računi in neomejena pasovna širina.

cene eukhost deljeno gostovanje

Načrti za skupno gostovanje v sistemu Windows začnite tudi pri 3,33 £ na mesec in prihaja z vključeno nadzorno ploščo Plesk. Ti načrti imajo tudi neomejeno pasovno širino in vključujejo brezplačno ime domene, toda za razliko od Linux-ovih skupnih načrtov gostovanja, napredni načrt ponuja tudi neomejen prostor na disku..

The Poslovno spletno gostovanje kategorija na eUKhost vključuje načrt gostovanja v Linuxu in načrt gostovanja v operacijskem sistemu Windows, katerega cena znaša 16,66 £ na mesec. Oba načrta imata 5 GB prostora na disku in 100 GB mesečne pasovne širine. Načrt za Linux je priložen cPanel, Windows pa s Pleskom.

Gostovanje spletnega dnevnika v skupni WordPress načrti so tudi med ponudbo izdelkov eUKhost, cene pa se gibljejo med 3,99 £ na mesec in 19,99 £ na mesec. Dobite lahko do 50 GB prostora na disku, neomejeno pasovno širino, gostovanje za neomejene bloge in e-poštne račune.

Če iščete VPS gostovanje, znova imate možnost izbire med načrti VPS za Windows in Linux. Cene za Linux VPS načrte se začnejo pri 12,99 £ brez DDV, medtem ko se cene za Windows VPS načrte začnejo pri 15,99 £ na mesec brez DDV. Zanimivo je, da obe kategoriji odlikujeta Plesk Onyx Admin, nekateri načrti pa vključujejo tudi brezplačno SSL potrdilo. Ti načrti so v celoti upravljani, ponujajo možnost izbire med SSD ali HDD in vključujejo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Gostovanje preprodajalcev načrti tudi z možnostjo Linux ali Windows OS, z cPanel, WHM, SpamExperts, Plesk, uptime SLA in 30-dnevno garancijo vračila denarja. Cene se začnejo pri 9,99 £ / mesec.

eUKhost je pripravljen tudi za potrebe spletnih mest na ravni podjetij prek različnih gostovanj v oblaku in namenskih paketov.

Namenski strežniki so na voljo od 69 £ na mesec brez DDV. Izbirate lahko med HDD-jem in SSD-jem, Intel Xeon E3, E5 in E5 ST CPU modelom in seveda možnostmi, ki temeljijo na Linuxu ali Windows-u. Namenski strežniki se v celoti upravljajo 24 × 7 in imajo 100-odstotno jamstvo za čas delovanja omrežja in popolno 1Gbitno omrežno povezavo.

V eUKhostu lahko prilagodite svoje načrt gostovanja v oblaku z WMware tehnologij za virtualizacijo Hyper-V. Ti načrti imajo 100-odstotno podaljšanje SLA in 24 × 7 podporo v živo.

Druga možnost gostovanja v oblaku, ki je na voljo na eUKhostu, je gostovanje v oblaku eNlight, ki je samodejno spreminjanje, plačajte pa v času gostovanja v oblaku. Namesto da bi vam zaračunali dodeljena sredstva – tako kot to velja za tradicionalne načrte gostovanja – se vam zaračunajo na podlagi količine sredstev, ki jih dejansko uporabljate. To je predplačniški račun in teče od dobropisa, ki ga nakažete ob prijavi nanj. Tudi ta način gostovanja je na voljo s 100% uptime SLA in podporno podporo.

Orodje za prilagajanje gostovanja v oblaku eUKhost vsebuje kalkulator stroškov za obe vrsti ponudb gostovanja, ki omogočajo oceno stroškov, tako da lahko ocenite stroške načrta gostovanja v oblaku po meri.

Funkcije gostovanja eUKhost

Gostovalni paketi eUKhosta imajo številne zanimive funkcije, ki ustrezajo potrebam široke baze strank. Funkcije se razlikujejo glede na izbrani načrt, tukaj pa je na voljo seznam funkcij gostovanja, ki so na voljo na eUKhost:

 • Gostovalni načrti, ki pokrivajo potrebe posameznikov, razvijalcev, podjetij in organizacij javnega sektorja;
 • možnosti gostovanja cPanel Linux in možnosti gostovanja Windows Plesk;
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja;
 • 24 x 7 podpora v živo;
 • Softaculous Auto-Installer;
 • Brezplačno ime domene z izbranimi načrti (samo če plačujete 12 mesecev);
 • SSD ali trdi disk;
 • Konfigurirajte in plačajte med načrtovanjem gostovanja v oblaku;
 • Do 100% Uptime SLA;
 • Popolnoma upravljani strežniki;
 • Brezplačna storitev migracije;
 • Neobvezno FortigateFirewall (vključuje sistem za preprečevanje vdorov (IPS) in zaščito pred virusi).
 • Zanesljive varnostne kopije (neprekinjeno varstvo podatkov (CDP) iz R1Soft, varnostne kopije Veeam na ravni virtualizacije).

Podpora strankam v eUKhost

eukhost podpora

Tehnična podpora je na voljo v e-pošti, telefonu in klepetu v živo 24 x 7. Spletno mesto eUKhost ima obsežen razdelek z zbirko znanja, ki vam lahko pomaga tudi pri pogostih težavah, s katerimi se lahko srečujete. Kljub številnim možnostim podpore nekateri pregledi strank trdijo, da je podpora strankam eUKhost neodzivna in neprofesionalna. Po drugi strani pa dolgoletni kupci priporočajo eHostUK zaradi dobrega denarja in vrhunske podpore strankam.

Prednosti & Slabosti eUKhosta

Kot povzetek si oglejmo prednosti in slabosti eUKhosta.

Pros – Zakaj izbrati eUKhost

 • Raznolik izbor načrtov gostovanja, vključno z možnostmi sistema Windows in Linux;
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja;
 • Uptime SLA;
 • Brezplačna storitev migracije.
 • 24 x7 podpora strankam in popolno upravljanje strežnika;
 • Hitre omrežne povezave;
 • Brezplačni SSL z nekaj načrti;
 • Dobri varnostni dodatki.

Slabosti – zakaj ne bi izbrali eUKhost

 • Nekateri očitki, da je podpora strankam prepočasna.

Zaključek pregleda eUKhosta

eUKhost je lahko privlačna izbira za posameznike ali podjetja, ki potrebujejo spletno gostovanje v Veliki Britaniji. Njihovi različni načrti gostovanja za Linux in Windows lahko sprejmejo majhna spletna mesta na podjetniškem nivoju, njihovo plačilo v času gostovanja v oblaku pa je še posebej prijeten dotik za tiste, ki želijo prihraniti pri operativnih stroških. 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja skupaj z do 100% Uptime SLA prav tako vzbuja zaupanje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector