Godaddy Reviews

01.06.2020
Gostovalne ocene 'Godaddy Reviews
0 7 мин.

GoDaddy je eno najstarejših vodilnih in najbolj prepoznavnih gostovalnih podjetij v panogi. Ta ameriški gostinski velikan s sedežem v ZDA deluje kot registrator domene in kot gostiteljsko podjetje z načrti gostovanja, primernimi tako za osebne kot komercialne namene. GoDaddy se celo ukvarja s spletnim trženjem, gostovanjem e-pošte, varnostjo spletnih strani in oblikovanjem spletnega mesta, zaradi česar je pravi ponudnik gostovanja vse v enem.


GoDaddy Pregled

GoDaddy je bil ustanovljen leta 1997 s sedežem v Scottsdaleu, Arizona, ZDA, največji svetovni registrator domen, ki upravlja 71 milijonov domenskih imen in 17 milijonov strank po vsem svetu. Podjetje ima tudi največjo svetovno oblačno platformo, zasnovano za majhne in neodvisne podvige.

GoDaddy ponuja tako gostovanje na Windows in Linuxu prek različnih skupnih, VPS, namenskih in upravljanih WordPress načrtov za gostovanje.

Če želite sprejeti informirano odločitev o prijavi na GoDaddy, preberite naš pregled, v katerem so podrobno opisani razpoložljivi načrti, njihove cene in lastnosti gostovanja, ki sestavljajo storitve gostovanja GoDaddyja.

Načrti GoDaddy & Cenitev

GoDaddy zagotovo ne primanjkuje načrtov gostovanja, njegova dobra izbira paketov gostovanja pokriva veliko vrst gostovanja, ki vam ponuja veliko možnosti, da povečate svoje vire in sledite naraščajočim potrebam svojega spletnega mesta..

GoDaddy Paketi za skupno gostovanje

godaddy deli gostovanje spletnih strani

Načrti gostovanja GoDaddyja so na voljo v operacijskih sistemih Linux ali Windows Server, tako da lahko izberete operacijski sistem, ki ga potrebujete.

Načrt ekonomije na vstopni ravni stane 2,99 dolarja na mesec, vendar le, če boste zavezali 3 leta. Mesečno plačilo s tem načrtom ni na voljo, minimalno obdobje, na katerega se lahko prijavite, je 3 mesece, v tem primeru pa mesečni znesek za ta načrt znaša 7,99 USD. Načrt je primeren samo, če želite gostovati na enem spletnem mestu in če vam 100 GB prostora za shranjevanje, neomejeno pasovno širino in brezplačno poslovno e-pošto Microsoft Office 365 (1 leto) zveni odlično za vas.

Če želite gostovati na več spletnih mestih, GoDaddy priporoča načrt Deluxe (4,99 USD / mesečno, če zavezujete 3 leta ali 10,99 USD mesečno) ali Ultimate načrt (7,99 USD s 3-letnim načrtom ali 16,99 USD z mesečnimi načrti), ki lahko ravnajte s spletnimi mesti s težjo prometno obremenitvijo. Oba načrta sta z neomejenim pomnilnikom in pasovno širino. Načrt Ultimate predvideva 2X procesorsko moč & pomnilnik (Linux z načrti samo za cPanel), Premium DNS in enoletni SSL certifikat.

Vsi letni načrti vključujejo tudi brezplačno domeno.

GoDaddy Business Hosting

Če iščete hitrejše načrte kot deljeno gostovanje in namenske vire, optimizirane za spletna mesta z večjim obsegom prometa ali spletna mesta e-trgovine, bodo poslovni načrti GoDaddyjevega poslovnega gostovanja morda nad vašo ulico.

Tudi tukaj se morate odločiti za 36-mesečne načrte, da boste uživali najnižje cene. Vsi načrti v tej kategoriji so z neomejeno pasovno širino, brezplačnim enoletnim SSL certifikatom, brezplačnim enoletnim Officeom 365, do 2 jedri CPU, do 4 GB pomnilnika, do 240 GB prostora za shranjevanje in brezplačnim odstranjevanjem zlonamerne programske opreme SiteLock z načrtom Enterprise.

Cene znašajo do 19,99 USD / mesec za glavni načrt, 24,99 USD / mesec za premijski načrt in 34,99 USD / mesec za podjetniški načrt, to je le, če se prijavite za 3 leta. Če se odločite za mesečno obračunavanje, pričakujte skok cene do 37%.

GoDaddy WordPress gostovanje

Če iščete upravljano gostovanje za svoje spletno mesto WordPress, ima GoDaddy štiri načrte, ki so osredotočeni na namestitev in upravljanje WordPressa.

Promocijske cene se začnejo pri 3,99 USD / mesec za gostovanje 1 spletnega mesta (Osnovni načrt) in znašajo le 13,99 USD / mesec (načrt za razvijalce) za večkratno gostovanje spletnih strani (do 5 mest). Vsak načrt je zasnovan tako, da obravnava določen obisk obiskovalcev (od 25.000 mesečnih obiskov do 800.000 mesečnih obiskov). Vsi načrti za gostovanje v WordPressu vključujejo shrambo SDD (do 50 GB), nekateri načrti pa vključujejo tudi dostop do SSH / SFTP, spletno mesto za prirejanje z enim klikom, SEO vtičnik, 1 SSL potrdilo (1 leto), pregledovanje in odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

GoDaddy VPS strežniki

Navidezni zasebni strežniki GoDaddy vam ponujajo tudi možnost izbire med gostovanjem v sistemu Windows ali Linux.

V tej kategoriji so tudi štirje gostovalni paketi, načrti cPanel pa stanejo le 16,99 USD / mesec in navzgor do 31,99 USD / mesec (promocijske cene), medtem ko Windows načrti stanejo vse do 26,99 USD / mesec in znašajo 41,99 USD / mesec (promocijske cene).

Vsi načrti imajo korenski dostop, neomejeno pasovno širino, do 240 GB prostora za shranjevanje, do 8 GB pomnilnika, 3 namenske IP-je in brezplačno enoletno SSL potrdilo.

Namenski strežniki GoDaddy

V tej kategoriji sta na voljo Linux in Windows gostovalni načrti, pri čemer so načrti za Windows dražji od načrtov za Linux. Tako se cene namenskih strežnikov, ki temeljijo na Linuxu, gibljejo med 69,99 USD / mesec in 129,99 USD / mesec (stopnje, ki veljajo za 24-mesečna obdobja obveznosti), medtem ko se cene, ki temeljijo na operacijskem strežniku, ki temeljijo na sistemu Windows, gibljejo med 99,99 USD / mesec in 159,99 USD / mesec.

Glede na sredstva ti načrti vsebujejo do 4 jedra CPU, 32 GB pomnilnika, 2 TB pomnilnika, neomejeno pasovno širino, 3 namenske IP-je in brezplačno enoletno SSL potrdilo.

GoDaddy gostovanje funkcije

GoDaddy je vodilni ponudnik gostovanja z najsodobnejšo programsko in strojno tehnologijo, ki ponuja razširljive pakete gostovanja, da zadovolji široko paleto potreb po gostovanju. GoDaddy hosting ima naslednje funkcije:

 • Izbira strežnikov s sistemom Windows in Linux;
 • Brezplačno ime domene z letnimi načrti;
 • Brezplačna enoletna SSL potrdila;
 • Brezplačni namenski naslovi IP;
 • Odstranjevanje zlonamerne programske opreme SiteLock in varnost spletnega mesta;
 • CDN je predhodno nameščen na upravljanih in v celoti upravljanih načrtih;
 • cPanel gostovanje;
 • Dostop do korenin;
 • 99-odstotno jamstvo za produkcijo;
 • Namestitev WordPress, Drupal, Joomla in drugih aplikacij z enim klikom;
 • 24/7 telefonska podpora;
 • Viri na zahtevo.

Pomoč strankam & Politika vračila pri GoDaddy

Telefonska podpora GoDaddyja je na voljo 24/7, klepet v živo pa je na voljo samo od ponedeljka do petka med 5. in 18. uro. Skupnost GoDaddy je na voljo tudi za nudenje pomoči in vpogleda v vprašanja, ki jih imate pri svojem gostovanju.

GoDaddy ponuja standardno 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja samo z letnimi načrti. Za mesečne načrte ali načrte, ki so krajši od enoletnega obdobja, lahko kupci zahtevajo vračilo denarja samo v 48 urah od datuma transakcije.

GoDaddy Pros & Slabosti

GoDaddy je dobro uveljavljen ponudnik gostovanja, ki mu lahko zaupate, ne glede na to, ali želite gostovati na spletnem mestu ali kupiti ime domene. Ker noben gostitelj ni popoln, si oglejmo primerjavo prednosti in slabosti GoDaddyja:

Prednosti

 • Velika izbira razširljivih gostovalnih načrtov
 • Oba Linuxa & Gostovanje Windows
 • Dobre integracije izdelkov in varnost
 • Neomejena pasovna širina

Slabosti

 • Vstop prodajalca (36-mesečna in 24-mesečna naročnina, da izkoristite najnižje cene)
 • Brez nekaterih plačil ni možnosti mesečnega plačila
 • Klepet v živo omejen na delavnike

Zaključek pregleda goDaddy

GoDaddy je ogromna korporacija, ki obstaja že dve desetletji, kar pomeni, da njihovo strokovno znanje in storitve privlačijo ljudi. Če niste ljubitelj dolgoročnih obveznosti in iščete poceni gostovanje, GoDaddy morda ni gostovanje za vas. Če pa iščete dolgoročnega ponudnika gostovanja in cenovno ugodne načrte, je GoDaddy zanesljiva možnost za gostovanje spletnih mest, domen in e-poštnih sporočil.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector