Gostovanje pregled Avstralija

01.06.2020
Gostovalne ocene 'Gostovanje pregled Avstralija
0 7 мин.

Avstralija je velika država z več kot 23 milijoni državljanov, ki so s tujino povezani večinoma prek podmorskih podatkovnih kablov. Ti kabli ležijo na oceanskem dnu, a namestitev novih lahko stane več sto milijonov dolarjev. To je glavni razlog, da ima Avstralija šibkejšo povezavo z drugimi celinami.


podmornica-kabli-Avstralija

Vir: submarinecablemap.com

Očitno obstajajo tudi druge vrste medijev za prenos podatkov; najsodobnejša je satelitska povezava, pri kateri se podatki prenašajo z uporabo verige satelitov. Morda se sprašujete, zakaj se v eri satelitov uporabljajo podatkovni kabli za podmornice, vendar je nekaj ključnih razlogov za to:

Omejena pasovna širina: Med pasovno širino je velika razlika; medtem ko sateliti vsako sekundo pošiljajo gigabajte podatkov, kabli lahko pošljejo tisočkrat več, Terabajte podatkov vsako sekundo. Sateliti zasedajo le nekaj GHz radijskega spektra, zato en podatkovni kabel lahko posreduje količino podatkov skoraj vseh tradicionalnih satelitov.

Zamuda: Latenca je velika težava tudi pri uporabi satelitov: med zemljo in sateliti je velika fizična razdalja, kar pomeni zamudo pri komunikaciji in posredovanju podatkov.

Če živite v Avstraliji in želite nuditi storitve mednarodnim strankam, bodo lahko obiskovalci doživeli počasnejše čase nalaganja spletnega mesta zaradi šibkejših možnosti povezave. Za svoje stranke je vredno uporabiti mednarodno spletno gostovanje.

Hostinger je spletno gostovanje v EU, ki ima podatkovne centre po vsem svetu. Najbližja lokacija podatkov za avstralske stranke se nahaja v Singapurju, tako da jo lahko izberete kot gostitelja svojega spletnega mesta.

Zakaj avstralski kupci izberejo Hostinger?

Hostinger ima veliko prednosti, da je eden najbolj priporočljivih ponudnikov gostovanja, lahko pa izpostavimo najboljše:

 • Poceni cene: Hostinger je znan kot eden najcenejših ponudnikov spletnega gostovanja. Njeni začetni gostovalni paketi se začnejo pri 0,80 USD / mesec.
 • Linija izdelkov, ki jo je enostavno razumeti: Na spletni strani Hostinger ne najdete več deset ponudb gostovanja. Mnoga druga podjetja prodajajo isto storitev pod različnimi imeni, vendar ima to podjetje storitev začetnega nivoja za začetna spletna mesta, gostovanje v oblaku za napredne uporabnike in VPS gostovanje za velika spletna mesta.
 • Zanesljivo in močno podjetje ozadje: Hostinger je bil predstavljen kot 000webhost.com in je brezplačno skladiščil leta 2007. Trenutno ime podjetja je bilo ustanovljeno leta 2011 in Hostinger je leta 2014. sprejel 10-milijonske kupce. Danes ima več kot 29 milijonov strank in to število raste vsako sekundo.
 • 99,9% podaljška: Hostinger zagotavlja 99,9% podaljška (največ 1 minuta 26 sekund izpadov na dan), vendar izkušnja kaže boljše 99,99% (največ 8,6 sekunde izpadov na dan) ali v nekaterih mesecih 100% (brez izpadov) čas podpora. Lahko ste prepričani, da bo vaše spletno mesto na voljo ves dan.
 • 24/7 klepet: Strokovni klepet je na voljo 7/24 tudi za najcenejše pakete za vstop. Podporo za stranke lahko dosežete prek klepeta v živo ali e-pošte, podjetje pa je aktivno na različnih platformah družbenih medijev, vključno s Twitterjem, Google+, Facebookom in LinkedIn.
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja: V primeru, da niste zadovoljni, lahko svoj denar vrnete v 30 dneh od datuma nakupa. Nekateri posebni izdelki niso vračljivi, vključno s podaljšanjem imena domene, zaščito zasebnosti ali G-Suite. Vendar so te omejitve zelo podobne industrijskim standardom, storitve dodatkov pa se redko povsod povrnejo.
 • Brezplačno ime domene: Brezplačno ime domene je vključeno v pakete za gostovanje, če katerega od njih kupite vsaj eno leto. Edini znesek, ki ga morate plačati v takih primerih, je pristojbina Internet Corporation za dodeljena imena in številke (ICANN), ki stane 0,18 USD / leto.
 • Neomejena uporaba pasovne širine: Dobili boste neomejeno uporabo pasovne širine za skoraj vse pakete gostovanja. To pomeni, da dokler ne tvegate stabilnosti strežnika z nezakonitimi dejanji ali velikim nalaganjem strežnika, vaša pasovna širina ne bo omejena.
 • Vsestranske možnosti plačila: Hostinger je redka vrsta spletnega gostovanja, saj sprejema tudi plačila Bitcoin. Poleg tega lahko svoje pakete gostovanja ali druge storitve plačate s karticami PayPal, Visa, Discover, Maestro, MasterCard, American Express, JCB ali Diners Club.
 • Enostaven graditelj spletnih strani: Za svoj paket gostovanja dobite brezplačnega ustvarjalca spletnega mesta, ki je idealen za hitro in enostavno izdelavo spletnega mesta. Z elementi povleci in spusti lahko ustvariš svoje odzivno spletno mesto brez programerja.
 • Posodobljeno strežniško okolje in najsodobnejša strojna oprema: Pri Hostingerju lahko uporabite znane in najnovejše tehnologije, vključno s PHP 7, Nginx, GZIP kompresijo, HTTP / 2 in IPv6. Zaščita pred neželeno in kramp se uporablja tudi pri paketih, ki jih strežejo najnovejši strojni elementi.
 • Podrobne vaje in baza znanja: Hostinger vzdržuje velik odsek z vadnicami, kjer lahko stalno najdete nove članke. Tam lahko preberete strežnik in gostovanje, povezane s članki, pa tudi vadnice najbolj uporabljane internetne programske opreme, kot so WordPress, WooCommerce, PrestaShop in še več. V razdelku baze znanja najdete vse, kar morate vedeti o izdelkih in storitvah Hostingerja.
 • Registracija domene: Vendar je gostovanje glavna storitev v podjetju, Hostinger vam omogoča tudi registracijo domen. Izberete lahko klasične TLD-je, kot je .com, ali najnovejše končnice domene, na primer .xyz ali .online.

Hostinger je tudi na našem seznamu najboljših gostiteljev WordPressa v Avstraliji.

Hostinger načrti gostovanja

Hostinger rešitev za vstopno raven se imenuje Web Hosting in ima 3 različne pakete:

 • Gostovanje v skupni rabi: ta paket je idealen za posamezno spletno mesto in vam zagotavlja pasovno širino 100 GB. Zanj lahko dodate en sam e-poštni naslov. Začne se pri 0,80 USD / mesec (redna cena 5,99 USD / mesec).
 • Premium skupno gostovanje: ta paket skoraj nima omejitev, njemu lahko dodelite in neomejeno število spletnih mest in lahko uporabljate pasovno širino brez omejitev. Vključena sta tudi dvakrat več virov strežnika in tedenske varnostne kopije. Paket se začne pri 3,49 USD / mesec (redna cena 11,95 USD / mesec).
 • Poslovno gostovanje v skupni rabi: ta paket vsebuje vse storitve, ki jih počne Premium, poleg tega boste dobili 4-krat več strežniških virov, vsakodnevno varnostno kopiranje in brezplačno SSL potrdilo. Začne se pri 7,95 USD / mesec (redna cena 15,95 USD / mesec).

cPanel se uporablja za vse pakete spletnega gostovanja kot nadzorna plošča. Njegova licenca je že vključena v zgoraj navedene cene.

Če potrebujete več moči, vam Hostinger zagotovi, da ste jih upravljali Gostovanje v oblaku paketov. Prihajajo s cPanel, brezplačnim namenskim IP naslovom, neomejeno uporabo pasovne širine in dnevnimi varnostnimi kopijami. Na voljo so 3 paketi:

 • Zagon v oblaku: najmanjši paket ponuja 40 GB prostora za shranjevanje, 3 GB RAM-a in 2 CPU jedra in se začne pri 15,90 USD / mesec (redna cena 29,00 USD).
 • Cloud Professional: srednji paket zagotavlja 80 GB pomnilnika, 6 GB RAM-a in 4 CPU jedra in se začne pri 31,80 USD / mesec (redna cena 58,00 USD).
 • Cloud Enterprise: največji paket ima 160 GB pomnilnika, 12 GB RAM-a in 6 CPU jeder. Začne se pri 71,55 USD / mesec (redna cena 130,00 USD).

Odpornejši način gostovanja pri Hostingerju je VPS Hosting, ki je na voljo v 6 različicah. Najmanjši paket se začne pri 4,99 USD / mesec in vam nudi 1 GB pomnilnika, 2,4 GHz CPU, 20 GB prostora za shranjevanje in 1 TB pasovne širine.

Zaključek

gostovanje v Avstraliji

Je Hostinger dober za Avstralce? Odgovor je DA. V Aziji obstaja podatkovni center Hostinger, tako da lahko vaše mednarodne stranke oskrbujejo od blizu do vas. Podjetje ima tudi močne temelje in zelo ugodne cene.

Storitve gostovanja so robustne in skupina za podporo daje odgovore za vse kraljeve potrebe strank. Hostinger podpira tudi Bitcoin in sprejema široko paleto kreditnih kartic. Preprosto izberite paket gostovanja, ki vam ustreza in domačim in mednarodnim strankam postrežete na boljši način!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector