Gostovanje.si pregled

01.06.2020
Gostovalne ocene 'Gostovanje.si pregled
0 6 мин.

Hosting.co.uk je ponudnik gostovanja v Veliki Britaniji, ki kot dopolnilne storitve spletnemu gostovanju ponuja spletno gostovanje, VPS gostovanje, namenske strežnike in registracijo domen ter več orodij spletnih strani (shranjevanje v oblaku, trženje e-pošte, oblikovalec spletnih strani, upravljanje družbenih medijev itd.).


V tem pregledu Hosting.co.uk analiziramo posebnosti tega spletnega gostitelja v Veliki Britaniji s posebnim poudarkom na vrstah načrtov gostovanja, cenah in razpoložljivih funkcijah.

Hosting.co.uk Pregled

Hosting.co.uk je bil ustanovljen leta 2012, danes pa je eno največjih imen britanske krajine. Njihovo omrežje, podatkovni centri, strežniki in podporno osebje imajo sedež v Veliki Britaniji. Podatkovni center Tier 4 Midlands služi UK in drugim evropskim strankam.

Medtem ko je gostovanje na osnovi Linuxa njihova glavna ponudba, so nekateri namenski strežniki na voljo tudi z Windows ali Linux. Če na svojem spletnem mestu ciljate trge Združenega kraljestva, vam bo obseg načrtov, ki jih ponuja Hosting.co.uk, omogočil zagon in rast spletnega mesta.

Načrti & Cenitev

Vsaka vrsta gostovanja na Hosting.co.uk je predstavljena s štirimi gostovalskimi načrti, mesečne cene pa znašajo le 2 GBP / mesec.

Skupno gostovanje

Vsi štirje gostovalni paketi v tej kategoriji so na voljo letno za obračunavanje. Tako manjši paket gostovanja, začetnik, stane 24 funtov na leto, torej 2 funta na mesec. Paket vključuje 10 GB diskovnega prostora, 100 GB prenosa podatkov, gostovanje za 2 spletna mesta, 5 baz podatkov MySQL in 10 e-poštnih računov.

Načrti za napredno in poslovno poslovanje, ki stanejo 48 funtov na leto (£ 4 mesečno) in 72 £ na leto (6 GBP mesečno), pakirajo več virov v smislu diskovnega prostora (do 100 GB) in prenosa podatkov (do 1000 GB) ), gostovanje za več spletnih mest (do 10) in neomejeno število baz podatkov MySQL in e-poštni računi s poslovnim načrtom.

Načrt Ultimate stane 96 funtov na leto (8 funtov na mesec) in neomejen načrt, ko gre za prostor na disku, prenos podatkov, gostovana spletna mesta, e-poštne račune in baze podatkov MySQL. Ta načrt vključuje tudi brezplačen namenski naslov IP.

VPS gostovanje

Prvi mesec so vsi načrti VPS gostovanja na Hosting.co.uk stali le 1 funt. Po prvem mesecu načrt za vstopni sistem VPS, standard VPS, stane 9,95 funtov na mesec. Ta načrt vključuje 20 GB prostora na disku, 1 jedro CPU-ja, 1024 MB RAM-a in 2 naslova IP. Pasovna širina je neomejena in na voljo imate tri možnosti za operacijski sistem Linux: Debian, Fedora in CentOS.

Načrti VPS Optimal in VPS Power stanejo 19,95 £ / mesec oziroma 29,95 £ / mesec. Pakirajte več RAM-a, več CPU-ja, več prostora na disku in več naslovov IP.

Paket VPS Premium stane 39,95 funtov na mesec in ponuja 50 GB diskovnega prostora, 2 jedra CPU, 4096 MB RAM-a in 4 naslove IP.

Namenski strežniki

Namenski strežniki Hosting.co.uk so opremljeni z operacijskimi sistemi Linux ali Windows ter polnim skrbniškim dostopom, vključno z oddaljenim dostopom KVM prek IPMI. V načrtu vstopne ravni so na voljo Intel 8 Core C2750, 8 × 2,4 GHz CPU Core, 8 GB DDR3 ECC RAM, 500 GB SATA3 HDD Storage, 5000 GB Bandwidth in 2 IP naslovi. V načrtu je cena £ 40 / mesec.

Najmočnejši namenski strežnik Hosting.co.uk ima ceno 299 £ / mesec in ima naslednjo konfiguracijo: Intel Xeon E3-1270 v3, jedro CPU 4 × 3,5 GHz, 16 GB DDR3 RAM, 2 x 1TB HDD Storage, UNMETERED GB Bandwidth in 2 naslova IP.

Gostovanje preprodajalcev

Hosting.co.uk ponuja prodajalce belih etiket, ki gostijo 4 pakete, ki se gibljejo med 6,00 £ / mesec in 24,00 £ / mesec. Dobite lahko do 200 GB prostora na disku, 2000 GB prenosa podatkov, neomejeno računov cPanel +, brezplačen namenski IP.

Lastnosti gostovanja

Poleg zgornje konfiguracije načrtov so naslednje funkcije gostovanja, ki so vključene v načrte Hosting.co.uk:

 • Podpora 24x7x365;
 • Karbonsko nevtralno gostovanje;
 • 9& garancija za uptime;
 • Tier IV UK centre podatkov;
 • KVM oddaljeni dostop prek IPMI (namenskih strežnikov);
 • Ista dnevna namestitev in 4-urna garancija za zamenjavo strojne opreme (namenski strežniki);
 • Namestitve CMS z enim klikom (WordPress, Drupal, Joomla, Magento, phpBB, PrestaShop, Zen Cart, OpenCart in 200 drugih);
 • Izbira distribucij Linuxa (Fedora, Debian in CentOS) in nekaj namenskih načrtov gostovanja z možnostmi za operacijski sistem Windows;
 • Do 4 naslovi IP;
 • Popoln dostop do korenin;
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja;
 • Popolna podpora za programiranje (PHP, MySQL, Perl, HTML, CSS, HTML5, JavaScript, Python, Ruby on Rails in še več);
 • cPanel in WHM (brezplačno z nekaterimi načrti, na voljo za doplačilo z drugimi načrti!);
 • Možnosti upravljanja v celoti (za doplačilo!);
 • Zagotavljanje zamrznitve cen z nekaterimi načrti.

Pomoč strankam

Podpora za stranke Hosting.co.uk je dosegljiva s klepetom v živo ali s predložitvijo vozovnice za podporo. Čeprav je Hosting.co.uk ponujal tudi telefonsko podporo, se zdi, da te možnosti ne ponujajo več za svoje stranke.

Na voljo je tudi baza znanja, ki pa je napolnjena z zelo malo članki, zato je malo verjetno, da bi jo kupci lahko našli za resnično pomoč pri svojih težavah.

Profesionalne ponudbe gostovanja & Slabosti

Hosting.co.uk je ponudnik gostovanja s polnimi ponudbami z več paketi gostovanja, ki pokrivajo potrebe po posameznih podjetjih, podjetjih in e-trgovanju po spletu, vendar ni nujno primeren za zelo velika podjetja. Tisti, ki želijo predstaviti spletno stran, specifično za Veliko Britanijo, lahko uživajo v naslednjih prednostih Hosting.co.uk.

Prednosti

 • 99,9-odstotno jamstvo za čas;
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja;
 • Nadgradljivost;
 • Načrti z neomejeno pasovno širino in diskovnim prostorom;
 • Funkcija zaklepanja cen;
 • 24/7 podpora.

Kar zadeva zadetke in pomanjkljivosti Hosting.co.uk:

Slabosti

 • cPanel stane dodatno z VPS (£ 9 / mesec) in namenskimi strežniki (26,00 £ / mesec);
 • Celotni stroški upravljanja dodatno z namenskimi strežniki (35,00 £ na mesec);
 • Z načrti za skupno gostovanje ni na voljo mesečno obračunavanje.

Nekatere dodatne storitve, ki jih ponuja Hosting.co.uk, so sicer cenovno ugodne in so na voljo le za doplačilo, kar lahko dvigne cene nad paketi, ki jih ponujajo tekmovalci.

Hosting.co.uk Pregled Zaključek

Hosting.co.uk je ponudnik gostovanja z dobrim izborom gostovalnih načrtov z nekaj odličnimi lastnostmi, kot je na primer garancija zaklepanja cen, ki zaklene ceno vašega paketa gostovanja za celotno dolžino vašega računa. To pomeni, da ostane cena ob ponovni obnovi enaka in ste zaščiteni pred kakršnimi koli povišanji cen, ki jih bo družba izvajala v prihodnosti.

Čeprav možnosti podpore niso tako obilne – baza znanja je precej tanka in ni telefonske podpore – razpoložljive možnosti podpore se izkažejo za dobre pri reševanju poizvedb in ohranjanju zadovoljstva strank Hosting.co.uk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector