GreenGeeks Mnenja

01.06.2020
Gostovalne ocene 'GreenGeeks Mnenja
0 7 мин.

Glavni koncept podjetja je bil zagotavljati kakovostne storitve skupnega gostovanja po dostopni ceni malim in srednje velikim podjetjem, z dodatnimi napori, da bi bil okolju prijazen. GreenGeeks se zavzema za zeleno poslovno prakso in kupuje trikrat več kreditov za vetrno energijo, kot odvzamejo njihovi strežniki iz električnega omrežja, da nadomesti njihov negativni učinek na okolje.


GreenGeeks je pionir okolju prijaznega gostovanja, ki ponuja 300% zeleno spletno gostovanje, ki ga poganja obnovljiva energija; to pomeni, da bo GreenGeeks za vsako porabljeno enoto energije kupil trikratnik tega zneska obnovljive energije in ga poslal nazaj v omrežje, da bo izravnal njihov ogljični odtis. Ocenjuje se, da bo do leta 2020 industrija gostiteljic presegla letalsko industrijo po onesnaževanju okolja, zato je GreenGeeks prevzel vetrno gostovanje na vetrni energiji.

Da bi svojim strankam omogočili rast, je GreenGeeks predstavil druge vrste načrtov gostovanja, kot so navidezni strežniki, gostovanje preprodajalcev in namenski strežniki.

Pregled GreenGeeksa

GreenGeeks je ustanovil Trey Gardner leta 2006. Od takrat je podjetje postalo najbolj priljubljeno okolju prijazno spletno gostovanje v ZDA in na svetu. Podjetje gosti več kot 300.000 spletnih strani, oskrbuje več kot 35.000 strank in uporablja več podatkovnih centrov, od katerih sta dva v ZDA (Chicago, Phoenix), ena v Kanadi (Toronto) in ena na Nizozemskem (Amsterdam).

GreenGeeks je skozi leta osvajal različne nagrade industrije za najboljšega zelenega spletnega gostitelja, pa tudi za njihovo skupno gostovanje, gostovanje preprodajalcev in najboljšo podporo.

Njihova zavezanost zeleni energiji pa ni edini izjemen vidik njihovih gostovalnih storitev, ponujajo tudi različne gostovalne načrte, ki vključujejo celoten spekter gostiteljskih storitev, s čimer izpolnjujejo zahteve po gostovanju tako posameznikov kot poslovnih uporabnikov..

GreenGeeks načrti & Cenitev

greengeeks načrtuje cene

GreenGeeks ponuja svojim strankam en sam skupni načrt gostovanja, ki mu sledi več namenskih paketov, VPS in preprodajalcev gostovanja. Načrt gostovanja v skupni rabi in drugi načrti gostovanja so postavljeni podobno kot druge podobne ponudbe v industriji, medtem ko imajo bolj napredne možnosti morda nekoliko višje cene od povprečja v panogi..

Skupno gostovanje (Ecosite Starter) stane 3,95 USD / mesec, kar vam omogoča, da gostite neomejeno domen v enem računu in ponujate neomejen spletni prostor SSD in neomejen prenos podatkov. Funkcija namestitve z enim klikom vam omogoča namestitev različnih priljubljenih aplikacij, kot so WordPress, Joomla, Drupal, in več kot 150 aplikacij. Brezplačno ime domene, 99,9% uptime in skalabilna “Elastic” platforma za enostavno nadgradnjo virov je le nekaj prednosti, ki so priložene paketu.

Posodobitev gostovanja v skupni rabi: GreenGeeks je pred kratkim (2018) predstavil dva nova skupna načrta. Načrt Ecosite Pro se začne s 6,95 USD / mesec in vključuje vse osnovne funkcije, ki so priložene načrtu Ecosite Starter, plus tehnologijo PowerCashe in dvojno zmogljivost. Ta načrt je primeren za rastoča spletna mesta, ki zahtevajo večjo hitrost in zmogljivost.

Načrt Ecosite Premium je odličen za velika spletna mesta za mala podjetja in tudi za spletne trgovine. Ta načrt je skladen s PCI, kar je nujno, če vaše spletno mesto obdeluje spletna plačila. Ta načrt se začne pri 16,95 USD, vsebuje vse osnovne funkcije in štirikrat večjo zmogljivost.

Vsak načrt gostovanja v skupni rabi vključuje brezplačno ime domene in brezplačni SSL certifikat Let’s Encrypt, ki je v teh dneh postal industrijski standard.

načrti greengeeks-deljeno-gostovanje

VPS gostovanje je predstavljeno s 5 paketi, ki segajo od 39,95 USD / mesec do 159,95 USD / mesec. Vsi načrti VPS so predvideni v ZDA glede IP-jev brez črnih seznamov in imajo 99,99-odstotno jamstvo za uptime, brezplačne nočne varnostne kopije in licenco cPanel / WHM. Viri pametni, lahko dobite do 8 GB RAM-a, 125 GB SSD RAID-10 Storage, 3000 GB premium pasovne širine in 4 jedra CPU.

Namenski strežniki pri GreenGeeksu se začnejo pri 169 USD / mesec in znašajo kar 439 USD / mesec. V vse načrte je vključenih 5 naslovov IP in prenos 10.000 GB. Kar zadeva druge vire strežnikov, lahko namenski strežniki GreenGeeks nudijo do 16 GB DDR 3 pomnilnika, 2x 500 GB SATA pogona in Xeon E5-2620 2,0 Ghz w / HT.

Gostovanje preprodajalcev načrti se gibljejo od 19,95 USD / mesec do 99,95 USD / mesec. Vsi načrti gostovanja preprodajalcev so na voljo z neomejenimi računi gostovanja cPanel, zagotavljanjem v ZDA ali Kanadi, do 200 GB SSD spletnega prostora in 2000 GB premium pasovne širine. GreenGeeks ponuja 100-odstotno platformo za gostovanje belih nalepk za preprodajalce, ki jim omogoča, da svojo nadzorno ploščo blagovno znamko odsevajo svojo blagovno znamko in uporabljajo zasebne strežnike imen. Gostiteljski preprodajalci imajo tudi dostop do 150+ aplikacij, brezplačni sistem za obračunavanje gostovanja, brezplačni račun prodajalca domen eNom, brezplačen graditelj spletnih strani in druge perke, kot je 30-dnevna garancija vračila.

Funkcije gostovanja GreenGeeksa

Do zdaj smo razpravljali o vrstah gostovanja, ki so na voljo v GreenGeeksu, njihovih cenah in nekaterih njihovih značilnostih. Nato pa si oglejmo, katere druge funkcije dopolnjujejo GreenGeekssove načrte za gostovanje:

 • Brezplačna storitev migracije;
 • Brezplačno orodje za izdelavo spletnih strani z več kot 500 predlogami;
 • Brezplačno trženje in SEO orodja;
 • 99,9% podaljšanje storitve;
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja;
 • 24 x 7 podpora strankam;
 • Nočne varnostne kopije;
 • Brezplačna registracija domenskega imena s skupnimi računi gostovanja;
 • Namestitveni program z enim klikom;
 • Ranljivost na dan in spremljanje varnosti v realnem času 24 ur na dan;
 • Pogon za shranjevanje polnilnega pogona RAID-10;
 • Vgrajeno omrežje za predpomnjenje in pošiljanje vsebin;
 • Dostop do SSH;
 • Gostovanje, pripravljeno na e-trgovino (PrestaShop, Magento, ZenCart);
 • Gostovanje skladno s PCI;
 • Pasovna širina prve stopnje, 1 Gb / sec povezave v vrhunskem več gigabitnem omrežju;
 • Več možnosti podpore.

Podpora za stranke GreenGeeks

GreenGreeks svojim strankam ponujajo več načinov, kako se obrniti na podporo strankam – telefon, live chat in e-poštna podpora. Podpora po e-pošti in klepet v živo sta na voljo 24/7, telefonska podpora pa je na voljo od ponedeljka do nedelje v določenem delovnem času. GreenGeek določa, da je po e-pošti povprečni čas reševanja težave 15 do 20 minut. Strani s podporo vključujejo tudi 100 člankov, pogostih vprašanj in navodil ter navodila za spletno mesto po korakih.

GreekGeeks je med kupci priljubljen zaradi zanesljivega gostovanja in brezhibne storitve za stranke. Kljub temu poglejmo, ali obstajajo kakšne pomanjkljivosti, ki jih morate upoštevati, preden se prijavite v enega od njihovih načrtov.

Prednosti & Slabosti GreenGeeksa

GreenGeeks je z več kot 15-letnimi izkušnjami v industriji ponudnik gostovanja, ki ga večina strank gleda na spletna mesta za pregledovanje. Kar zadeva njegove prednosti in slabosti, je treba vedeti naslednje:

Prednosti

 • Okolju prijazno gostovanje (dobro za organizacije, ki podpirajo obnovljive vire energije)
 • Načrt gostovanja v skupni rabi po ugodnih cenah
 • Več vrst gostovanj, ki zagotavljajo prostor za rast vašega spletnega mesta
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Odlične možnosti podpore
 • SSH dostop in upravljanje cPanel
 • Skladnost s PCI
 • Brezplačna storitev migracije

Slabosti

 • Nekoliko nadpovprečne cene za napredne načrte
 • Ni možnosti gostovanja na osnovi sistema Windows

Če iščete načrte gostovanja cPanel, ki temeljijo na Linuxu, je GreenGeeks morda ponudnik gostovanja, takoj za vašo ulico. Začnete lahko z razširljivim načrtom gostovanja v skupni rabi in se z rastjo vašega spletnega mesta premikate k načrtom z večjimi viri.

GreenGeeks je tudi dobra možnost za gostovanje preprodajalcev, ki iščejo 100-odstotno platformo za gostovanje belih nalepk, skupaj s SSD-shrambo, vrhunsko pasovno širino, 99,9% uptime storitev in drugimi ugodnostmi, koristnimi podjetjem za spletno oblikovanje ali spletnim razvijalcem, ki želijo diverzificirati svoje storitve s spletnimi gostovanji.

Zaključek pregleda GreenGeeksa

GreenGeeks je ugleden ponudnik gostovanja z veliko možnostjo skupnega gostovanja in različnimi hosting paketi za bolj napredne potrebe. Okolju prijazno gostovanje je eno glavnih prodajnih mest GreenGeeksa, ki se zateče v bazo strank, ki ceni okoljsko zavest. Poleg svojih storitev zelenega gostovanja je GreenGeeks cenjen tudi zaradi svoje zanesljive storitve (99,9% uptime) in 24/7 podpore strankam.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector