HeartInternet.uk Pregled

HeartInternet.uk je ponudnik gostovanja v Veliki Britaniji, ki ponuja tudi registracijo domene, SSL potrdila, gostovanje po e-pošti, varnost spletnega mesta, trženje e-pošte in storitve gostovanja preprodajalcev. HeartInternet.uk ponuja konkurenčne cene in več načinov gostovanja v vseh kategorijah gostovanja, a ali je resen kandidat za najboljše spletno gostovanje? Naš pregled HeartInternet.uk bo odgovoril na to vprašanje in še več.


HeartInternet.uk Pregled

HeartInternet je eno največjih trgovcev za prodajalce, ki gostuje v Veliki Britaniji in večinoma služi britanskim in evropskim trgom. Leta 2004 jo je ustanovila skupina vrhunskih uslužbencev, ki so zapustili Webfusion, da bi ustanovili svoje lastno podjetje za gostovanje. HeartInternet je danes – skupaj z drugimi blagovnimi znamkami, kot je 123-Reg – del skupine Host Europe Group, enega največjih zasebnih gostujočih podjetij v Evropi.

Srčni internetni načrti & Cenitev

heartinternet načrtuje cene

HeartInternet ponuja skupno gostovanje v oblaku v okviru štirih različnih načrtov:

 • Starter Pro (za preprosta, majhna informativna spletna mesta): ponuja gostovanje za eno spletno mesto, 5 GB spletnega prostora, 30 GB mesečne pasovne širine, 1.000 e-poštnih računov. Stroški 2,49 £ / mesec + pristojbina za postavitev 10 £;
 • Domači Pro (za bloge, spletna mesta za mala podjetja, spletna mesta, ki so odvisna od baze podatkov): gostovanje za 1 spletno mesto, neomejeno shranjevanje, neomejeno pasovno širino, 10.000 e-poštnih računov, neomejeno zbirko podatkov MySQL, namestitev WordPress z enim klikom. Stroški 8,99 £ / mesec;
 • Business Pro: vsebuje do 3 spletna mesta, ponuja neomejeno vse – shranjevanje, pasovno širino, e-poštne račune in baze podatkov MySQL, namestitev WordPress z enim klikom. Stroški 12,99 £ / mesec;
 • Prodajalec: ta načrt temelji na načrtu Business Pro s to razliko, da omogoča gostovanje neomejenih spletnih mest. Stroški £ 29,99 / mesec.

Kupci lahko izbirajo med gostovanjem na Linuxu in gostovanjem s sistemom Windows.

HeartInternet poleg oblačnega skupnega gostovanja ponuja tudi tako imenovano Premium gostovanje z zmogljivostjo na ravni strežnika in namenskimi viri za zahtevna spletna mesta:

 • Podstavek: primeren za spletna mesta z do 375.000 mesečnimi obiski, ponuja gostovanje za neomejene spletne strani, 99,99% uptime SLA, 50 GB SSD prostora na disku, 4 GB namenskega RAM-a. Stroški 29,99 £ / mesec;
 • Plus: ta načrt lahko sprejme do 750.000 mesečnih obiskov, vključuje gostovanje za neomejene spletne strani, 99,99% uptime SLA, neomejen prostor na disku SSD, 8 GB namenskega RAM-a. Stroški 49,99 £ / mesec;
 • Pro: primeren za spletna mesta s prometno obremenitvijo do 1.500.000 mesečnih obiskov, lahko sprejme neomejena spletna mesta, vključuje 99,99% uptime SLA, neomejen prostor na disku in 16 GB namenskega RAM-a. Stroški 119,99 £ / mesec.

HeartInternet ima tri načrte gostovanja, optimizirane za spletna mesta WordPress:

 • Home Pro (za 8,99 £ / mesec): vključuje gostovanje za 1 spletno mesto, neomejen spletni prostor, neomejeno pasovno širino, 10.000 e-poštnih računov;
 • Business Pro (za 12,99 £ na mesec): vključuje gostovanje za 3 spletna mesta, neomejen spletni prostor, neomejeno pasovno širino, neomejeno e-poštnih računov;
 • Premium gostovanje (29,99 £ / mesec): gostovanje za neomejeno spletno mesto, neomejeno shranjevanje, neomejeno pasovno širino, neomejeno e-poštnih računov.

Ti paketi za gostovanje, optimizirani za WordPress, so opremljeni z vnaprej nameščenimi zmogljivimi WordPress vtičniki, vključno s spletnimi stranmi, Jetpack in Akismet.

HeartInternet VPS gostovanje je predstavljeno s 6 nastavljivimi paketi gostovanja. Kupci imajo možnost izbire med trdih diskov in trdega diska ter več operacijskih sistemov, vključno z Windows in CentOS. VPS načrti stanejo kar 14,99 £ / mesec, cene pa kar 89,99 € / mesec. Po virih lahko kupci dobijo do 8 vCPU, 400 GB HDD prostora in 16 GB pomnilnika.

Namenno gostovanje je vključeno tudi v načrte HeartInterneta, pri čemer bo načrt vstopnega območja znašal 49 funtov na mesec (Intel Xeon E3-1225v3, 8 GB RAM, do 2x2TB RAID 1 (programska oprema) in do 1 Gbit / s pasovne širine ). Najbolj trden namenski strežnik pri HeartInternet stane 129 £ / mesec in vključuje Intel Xeon E5-2420 x 2, do 128 GB RAM-a, do 4 x 1TB SATA RAID 1 (strojna oprema) in do 1 Gbit / s pasovne širine.

Namenski strežnik lahko prilagodite z vrsto dodatkov, kot so cPanel ali Plesk nadzorna plošča, s čimer povečate pasovno širino in dodate SSL potrdilo.

HeartInternet.uk Gostovalne funkcije

Načrti gostovanja podjetja HeartInternet pokrivajo potrebe večine majhnih ali velikih spletnih mest. Njegove najboljše lastnosti gostovanja lahko povzamemo na naslednji način:

 • Dostop do 79+ priljubljenih aplikacij, ki jih je mogoče namestiti z namestitvijo z enim klikom: Joomla, Drupal, WordPress, osCommerce, OpenCart, PrestaShop, Moodle itd .;
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja;
 • Izbira gostovalnih načrtov, ki temeljijo na sistemu Windows in Linux;
 • eXtend lastniška nadzorna plošča z deljenimi načrti gostovanja, izbiro cPanela ali Pleska s premijskimi načrti;
 • Gostovalni načrti z neomejeno pasovno širino in neomejenim pomnilnikom;
 • Podprtih več programskih jezikov (npr. ASP, Perl, Python, PHP, Ruby itd.);
 • 24/7 lastna podpora za stranke s sedežem v Veliki Britaniji;
 • 99% uptime SLA z VPS in namenskimi strežniki;
 • Več dodatkov, vključno s SSL certifikati, varnostno zaščito spletnega mesta StopTheHacker itd.

Podpora strankam HeartInternet

srčna podpora za stranke

HeartIntenet ni znan po podpori strankam, vendar je podpora na voljo 24/7 prek spletnega sistema za izdajo vozovnic. Njihova možnost pogovora v živo je omejena na odgovore na prodajna vprašanja. Na njihovi spletni strani je na voljo tudi telefonska številka Združenega kraljestva, vendar ni jasno, ali gre za kanal za podporo tehničnim težavam ali prodajnim težavam.

Na spletnem mestu HeartInternet je razdelek Podatkovna baza z vodniki in članki, razvrščenimi v različne kategorije.

Prednosti & Proti HeartInternet.uk

HeartInternet je zrel spletni gostitelj v Veliki Britaniji, ki ponuja široko paleto gostovalnih storitev in dostopne cene. Kot povzetek našega pregleda spletnega portala HeartInternet je nekaj dobrih in slabih strani HeartInterneta:

Prednosti

 • Vse vrste gostovanja, zastopane prek več paketov gostovanja;
 • Dobre cene na vseh nivojih gostovanja;
 • Izbira gostovanja s sistemom Windows in Linux;
 • 99% Uptime SLA z VPS ali namenskimi strežniki;
 • Načrti z neomejeno pasovno širino in diskovnim prostorom.

Slabosti

 • Slaba, nezanesljiva podpora (veliko slabih pregledov o podpori);
 • Vprašanja odmora;
 • 10 € pristojbina za nastavitev programa Starter Pro;
 • Brez migracijske službe.

HeartInternet.uk Zaključek pregleda

HeartInternet je lahko dobra možnost za tiste, ki želijo odpreti spletno mesto, osredotočeno na Združeno kraljestvo, ali tiste, ki iščejo spletno gostovanje s sedežem v Veliki Britaniji, vendar na podlagi računov z oceno več strank ima HeartInternet nekaj težav z zanesljivostjo, ko gre za razpoložljivost. Prav tako njegova podpora strankam ni priljubljena funkcija med strankami, vendar lahko dostopne cene in dobro premišljeni načrti odpravijo nekatere pomanjkljivosti, povezane s slabimi izkušnjami s podporo strankam..

Če sta nedvomna razpoložljivost spletnega mesta in hitra podpora strankam med vašimi glavnimi prednostnimi nalogami pri izbiri spletnega gostitelja, vas lahko HeartInternet razočara. Na splošno, če iščete raznolikost načrtov po dostopnih cenah in gostovanje v Veliki Britaniji, je HeartInternet zagotovo možnost, da razmislite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map