JustHost Mnenja

01.06.2020
Gostovalne ocene 'JustHost Mnenja
0 8 мин.

Glavni poudarek gostovalnega podjetja JustHost je zagotoviti poceni skupno gostovanje posameznikom in malim podjetjem. Z nenehno naraščajočimi strankami je JustHost pred kratkim predstavil nove vrste gostovanja, zdaj ponujajo virtualne in namenske strežnike.


JustHost je razmeroma nov v industriji spletnega gostovanja, ki ga je kot britansko podjetje ustanovil leta 2008 Chris Phillips. Zahvaljujoč družbi EIG, korporaciji, ki ima v lasti iPage, FatCow v drugih velikih podjetjih, je JustHost postal vodilni ponudnik gostovanja, danes pa ima pisarne v Veliki Britaniji, ZDA in Avstraliji. V naslednjem delu pregleda JustHost bomo pokazali, kaj je dobro in kaj slabo v JustHost-u.

Kaj je dobro o JustHostu?

Cenovno dostopne : JustHost ponuja več paketov gostovanja v skupni rabi za različne potrebe. Njihov osnovni načrt se začne pri 3,95 USD na mesec, kar je kot nalašč za stranke, ki želijo sestaviti svoje prvo spletno mesto ali blog.

Enostaven zagon: JusHost je kot nalašč za novince in izkušene uporabnike. Postopek nastavitve je hiter in enostaven, njihova izboljšana nadzorna plošča pa je zelo intuitivna, dobro dokumentirana in enostavna za uporabo.

30-dnevno jamstvo za vračilo denarja: pri JustHostu ni preizkusne različice, če pa niste zadovoljni z nakupom, lahko v 30 dneh dobite vračilo. Preprosto se obrnite na njihov obračunski oddelek in vodili vas bodo skozi postopek.

Možnost rasti: je vaše spletno mesto postalo viralno in dobivate veliko prometa? Če vaš načrt gostovanja v skupni rabi ni več primeren za vaše potrebe, imate takoj možnost nadgradnje na VPS ali namenski strežnik.

Kaj je s JustHostom??

Cena podaljšanja: morate opozoriti, da so cene podaljšanja pri JustHostu višje od promocijskih. To je lahko slabost, če imate proračun.

Podroben JustHost pregled

JustHost je proračun-prijazen spletni gostitelj, ki ponuja začetniško usmerjene strežnike v skupni rabi, VPS in namenske strežnike. Načrti se upravljajo v celoti in vključujejo vse funkcije, potrebne za vzpostavitev spletne prisotnosti. Pri vsakem načrtu so standardna brezplačna domena, 30-dnevna garancija denarja in spremljanje omrežja 24/7.

Preberite naš podrobni pregled JustHost spodaj in se odločite, ali morate postati JustHost stranka.

Zdaj je ponudnik gostovanja v lasti EIG, JustHost je bil predstavljen leta 2008 z nalogo, da poenostavi izbiro spletnega gostitelja za tiste, ki morda nimajo izkušenj s spletnim gostovanjem, ali tiste, ki potrebujejo samo spletno gostovanje. Kot pove že njihovo ime, JustHost ponuja prav to – gostovanje brez dodatnih storitev, kot sta registracija domen ali spletno trženje.

Vrednost JustHost

Spletno mesto JustHost s svojim dizajnom morda ni zaslepljeno, vendar ponuja vse funkcije gostovanja, ki jih bo morda potreboval novinec, in funkcije, ki bodo v proračunu zadovoljile potrebe naprednih uporabnikov ali podjetij. JustHost se osredotoča na čim bolj preproste načrte. Tukaj je pregled načrtov gostovanja, ki so na voljo na JustHostu:

Skupno gostovanje

Justhost deljenje pregleda gostovanja

Od štirih paketov skupne rabe gostovanja je najboljši paket Prime, ki se začne pri 6,95 USD / mesec. Čeprav je osnovni načrt skupne rabe najcenejši, ki se začne šele pri 3,95 USD na mesec, je primeren za gostovanje enega spletnega mesta in je omejen v svojih virih.

Nasprotno pa načrt Premier ponuja neomejeno gostovanje spletnih strani in neomejen prenos, shranjevanje, e-poštna sporočila in e-poštni prostor za shranjevanje. Dodajte SpamExperts, SiteBackup Pro in zasebnost domen, ki so vključeni v ta načrt, in razumeli boste, zakaj je priporočljivo v načrtih vstopne ravni..

Vendar načrt Pro zasenči vse načrte v tej kategoriji, vendar je tudi najdražji, ki se začne s 14,95 USD na mesec. Temelji na načrtu Prime, ponuja pa SSL certifikat, nameščen na vašem spletnem mestu, in brezplačen namenski IP.

VPS gostovanje

Justhost vps hosting pregled

Načrti VPS, ki jih upravlja JustHost, temeljijo na tehnologiji v oblaku, omogočajo takojšnjo ponudbo, korenski dostop, cPanel, upravljanje z več računi in zajamčene vire.

Obstajajo štirje načrti VPS, najugodnejši tisti, ki se začne pri 19,99 USD na mesec. V vsak načrt VPS je vključeno ime domene, pa tudi do dva brezplačna IP-ja.

Kar zadeva ponujene vire, največ sredstev prinese načrt Ultimate, ki se začne s 59,99 USD / mesec in ima naslednjo konfiguracijo: štirijedrni CPU, 8 GB RAM-a, 120 GB pomnilnika, 3 TB / mesec prenosa, 2 IP-ja, brezplačna domena ime in CentOS 6.5.

Namensko gostovanje

Justhost namensko gostovanje pregled

Namenski načrti za gostovanje se začnejo pri 79,99 USD za načrt začetne ravni. Izbirate lahko med tremi namenskimi gostovalnimi paketi, od katerih vsak ponuja brezplačno domeno, brezplačne IP-je in CentOS 6.5, garancijo za vračilo kadar koli in posebno linijo za podporo.

Kar zadeva vire, načrt Premium, ki se začne s 119,99 USD / mesec, naloži največji udarec, ki ponuja 4 jedra, 8 niti Intel® Xeon procesor, 8 MB predpomnilnika, 15 GB RAM-a, 1 TB RAID 1 shramba, 15 TB / mesec pasovne širine in 5 IP-ji.

Za razliko od drugih gostovalnih načrtov, ki vključujejo standardno 30-dnevno garancijo vračila denarja, namenski strežniški paketi vključujejo garancijo za vračilo denarja kadarkoli, brez neumnosti, ki strankam s tem paketom omogoča, da kadar koli prekličejo svoj račun in prejmejo potrjeno povračilo za neizkoriščeno obdobje.

Kot lahko vidite, JustHost pokriva vse osnovne možnosti gostovanja, kar omogoča tistim, ki se začnejo v skupnem računu za gostovanje, nadgraditi na VPS ali namenske pakete po vrstici.

JustHost podpora & Storitev za stranke

Podpora pri JustHostu je na voljo prek klepetanja v živo, telefonske podpore in sistema vozovnic 24/7, kar je impresivno za proračunskega gostitelja. Stranke z namenskimi računi gostovanja lahko uživajo telefonsko podporo na namenski liniji.

Baza znanja na spletnem mestu JustHost je polna video vadnic, člankov in vodnikov za zagon, ki lahko ponudijo tudi dragocene informacije o tem, kako nastaviti račun ali kako odpraviti težave s gostovanjem.

Funkcije gostovanja JustHost

JustHost ponuja popoln seznam njihovih gostovalnih funkcij. Tu je kratek pregled najpomembnejših funkcij, ki se jih bomo veselili pri JustHostu:

 • Brezplačna registracija domenskega imena z vsemi načrti;
 • Prosti povlecite & drop builder, ki nudi pomoč pri gradnji spletnega mesta tudi tistim, ki nimajo veščin kodiranja ali oblikovanja;
 • Načrti z neomejenim gostovanjem (neomejeno gostovanje spletnih strani, shranjevanje, pasovna širina, e-poštni računi itd.);
 • Namestitveni program z enim klikom vam omogoča enostavno namestitev več spletnih skriptov, kot so Drupal, Joomla, WordPress, b2evolution, in tako naprej;
 • optimizacija e-trgovine: SSL certifikat, namestitev nakupovalnih vozičkov z enim klikom (OSCommerce, Agora, PrestaShop itd.);
 • Linux gostovanje s cPanel;
 • Google AdWords & Yahoo / Bing reklamni kredit v vrednosti 200 USD;
 • Gostovanje, ki podpira različne programske jezike (Ruby / Ruby on Rails, JavaScript, PHP 5, Perl 5, Python);
 • Podprti so PostgreSQL, MySQL in drugi strežniki baz podatkov;
 • FTP dostop, SSH dostop;
 • Vljudno varnostno kopiranje;
 • Brezplačni namenski IP-ji (z VPS in namenskimi strežniki);
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja;
 • Namenska podporna vrstica za namenske strežniške račune;
 • Garancija za vračilo denarja za namenske strežniške račune;
 • 24/7 podpora strankam z vsemi načrti;
 • SpamAssassin, zaščita s hitro povezavo, zaščiteni z geslom imeniki.

Funkcije gostovanja, ki jih ponuja JustHost, so zelo podobne tistim, ki jih ponujajo drugi spletni gostitelji EIG, kot sta HostMonster ali BlueHost, čeprav je BlueHost manjši od teh proračunskih spletnih gostiteljev, zato priporočamo, da primerjate načrte JustHost s tistimi, ki jih imajo BlueHost, da vidite, kateri spletni gostitelj je najbolj primeren za vas.

Na žalost JustHost ne daje nobenih občasnih obljub, zato jih z veseljem priporočamo zelo dinamičnim in prometno intenzivnim spletnim mestom. Razen od teh, JustHost ponuja sprotno podporo strankam in ima kratko, a razumno garancijo za vračilo denarja.

Sklep o JustHostu

JustHost pokriva vse bistvene zahteve glede gostovanja posameznikov in malih podjetij, ki si ne morejo privoščiti ali ne želijo veliko plačati za spletno gostovanje. Načrti, ki so na voljo pri tem ponudniku gostovanja, zajemajo vse bistvene elemente, potrebne za delovanje spletnega mesta. Spletna mesta na skupnih računih ponujajo veliko prostora za rast, zato nadgradnja z računa gostovanja v skupni rabi ni težava.

Če ste prvi lastnik spletnega mesta ali imate odličen proračun, je JustHost lahko dostopna alternativa zapletenim spletnim gostovanjem, ki lahko stanejo več in jih morda ne boste mogli izkoristiti v največji možni meri..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector