K knownHost pregled

01.06.2020
Gostovalne ocene 'K knownHost pregled
0 6 мин.

KknownHost je gostiteljsko podjetje v zasebni lasti s sedežem v ZDA. Glavni cilj storitev gostovanja podjetja K PoznaHost je upravljanje VPS gostovanja, ponujajo pa tudi gostovanje v WordPressu in namenske možnosti gostovanja za zadovoljevanje različnih potreb po gostovanju. Naš pregled Khonehost bo ovrednotil lastnosti gostovanja in trenutno razpoložljive načrte gostovanja podjetja Kemedhost.


Pregled znaneHost

Ustanovljen je bil leta 2005, ima KnowHost štiri centre podatkov, trije imajo sedež v ZDA, pokrivajo Vzhodno obalo, Zahodno obalo in Srednjo ZDA (Teksas), en podatkovni center pa je v Amsterdamu. Knowhost ponuja paleto upravljanih rešitev za gostovanje in strojne opreme za podjetja, ki temeljijo na Dual Hex-Core Xeons z uporabo RAID 10 shranjevalnih nizov, vse podprto z vrhunskim SLA-jem za čas delovanja, kar zagotavlja zanesljivost storitve.

znane lokacije lokacij omrežja

ZnaniHost načrti & Cenitev

Čeprav KemedHost ponuja tudi namenske in načrte gostovanja, optimizirane za WordPress, bomo začeli z analizo upravljanih načrtov VPS, ki sta resnično kruh in maslo podjetja KknownHost.

Navidezni zasebni strežniki, ki jih upravljajo KnowHost, so opremljeni s podporo 24/7, 99,9% SLA, brezplačnimi varnostnimi kopijami in brezplačnimi migracijami ter dodatno DDoS zaščito.

V tej kategoriji je 7 paketov VPS, ki se začnejo pri 25 USD mesečno za 1280 MB RAM-a, 30 GB prostora na disku RAID-10, premium pasovne širine 3000 GB. Na voljo so tudi četrtletni in letni obračuni in kupci, ki se odločijo za te možnosti obračunavanja, lahko uživajo po znižanih cenah.

Najdražji načrti VPS v tej kategoriji stanejo 120 dolarjev na mesec in vključuje 8,25 GB RAM-a, 190 GB diskovnega prostora RAID-10, pasovno širino 17.000 GB.

Vsak strežnik vsebuje 2 naslova IP, popoln korenski dostop, neomejeno gostovanje domen in brezplačne varnostne kopije.

gostovanje načrtov vps gostovanje v

Virtualni zasebni strežniki SSD

Knowhost ima 6 različnih paketov gostovanja s SSD pogonom VPS, ki se začnejo od 25 dolarjev na mesec. Načrti imajo enak delež 8+ jeder CPU-ja do 24+ procesorskih jeder, 1,25 GB zajamčenega RAM-a do 7,25 GB zajamčenega RAM-a, 20 GB do 115 GB prostora za shranjevanje podatkov SSD-RAID in 4 000 GB do 13 000 GB premium pasovne širine.

Vsi načrti VPS, ki jih poganja SSD, vključujejo neomejeno gostovanje domen, brezplačne varnostne kopije, popoln korenski dostop, 99,9% SLA, 2 naslova IP brezplačno in dopolnilno DDoS zaščito.

Namenski strežniki

Namenski strežniki na KknownHost temeljijo na Linuxu in so v paketu z nadzorno ploščo cPanel. Vsi strežniki so po meri izdelani in zaščiteni.

Cene za popolnoma upravljane namenske strežnike se začnejo pri 179 USD / mesec za paket z naslednjo konfiguracijo: i7-4770 (4 × 3,4GHz 8MB) CPU, 16 GB DDR3 RAM (32 GB DDR3 max RAM), pasovna širina 11.000 GB, 750 GB SATA-II HDD-1, 750 GB SATA-II HDD-2, hitrost vrat 100 Mbps, cPanel & Brezhibna nadzorna plošča. Za ta načrt se zaračuna tudi 49 evrov pristojbine za nastavitev.

KknownHost ponuja 4 namenske konfiguracije strežnika, najdražja pa je stala 379 dolarjev na mesec + 129 USD nastavitve. Ta načrt se ponaša z dvojnim procesorjem Xeon E5-2620v3, 32 GB DDR4 RAM-a, pasovno širino 26.000 GB, SSD s 120 GB, 1 TB SATA-II HDD 2, cPanel in Softaculous.

Za vse načrte so na voljo popoln korenski dostop, neomejeno gostovanje domen, namestitveni program z enim klikom in podpora 24/7.

WordPress optimizirani gostovalni paketi so na voljo na zmogljivih upravljanih VPS strežnikih za namestitev velikih in visoko prometnih mest WordPress.

Znane lastnosti gostovanja

Ne glede na to, ali iščete VPS ali namenske strežnike, imajo paketi gostovanja za KnowHost naslednje funkcije gostovanja:

 • Neomejeno gostovanje domen;
 • VPS hosting paketi s pogonom na SSD;
 • Brezplačne varnostne kopije v celoti in zaščita DDoS;
 • Dostop do korenin / SSH;
 • Operacijski sistem CentOS;
 • V celoti upravlja podpora 24/7;
 • Možnost izbire podatkovnega centra (Teksas, Kalifornija in New Jersey);
 • Izbira cPanel / WHM ali DirectAdmin (za dodatnih 5 USD / mesec);
 • Nadgradnje virov (dodatni RAM, pomnilnik, pasovna širina in IP naslovi) in nadgradnje programske opreme (graditelj spletnega mesta, programska oprema za obračunavanje);
 • VPS standard z belo oznako za blagovno znamko vašega paketa VPS;
 • Brezplačna storitev migracije;
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja;
 • 9% uptime SLA;
 • Monterji z enim klikom;
 • CPU z enakim deležem;
 • Brezšivne nadgradnje VPS do VPS;
 • 2 namenska IP naslova;
 • Zasebni strežniki imen itd.

Upravljani paketi VPS so v središču storitev KknownHost. VPS strežniki so takoj na voljo in so na voljo v številnih zmogljivih konfiguracijah. Tisti, ki iščejo možnosti gostovanja v skupni rabi, ne bodo našli nobenega, saj je podjetje KnowHost specializirano za ponudbo samo VPS in namenskega gostovanja.

Podpora strankam KhoneHost

unknownhost odda podporo za vstopniceMožnosti za podporo strankam v podjetju K PoznaHost vključujejo 24-urno e-pošto in podporo službe za pomoč uporabnikom. Funkcija klepeta v živo je na voljo samo za prodajne namene. Ameriška brezplačna številka se nahaja tudi na kontaktni strani podjetja KknownHost, vendar je to omejeno tudi na reševanje prodajnih vprašanj.

Forum skupnosti, ki ga vzdržuje KknownHost, je še en možen cilj za tiste, ki iščejo podporo. Poleg teh ima KknownHost še javno javno Wiki stran in blog z informacijami o gostovanju, e-trgovini, spletnem trženju in drugih novicah industrije.

Prednosti & Slabosti KknownHost

Mnenja o KknownHost so izjemno pozitivna, le nekaj negativnih pregledov o omejenih možnostih za podporo strankam. Z zmogljivostjo in zanesljivostjo je Kemedhost v večini mnenj uporabnikov in na neodvisnih spletnih mestih za pregledovanje gostovanja visoko na lestvici. Ker noben pregled gostovanja ni popoln, ne da bi našteli prednosti slabosti zadevnega ponudnika gostovanja, je to dobro in slabost podjetja Knowhost:

Prednosti

 • Paketi VPS, ki jih poganja VPS in SSD, po ugodnih cenah;
 • WordPress optimiziran načrte na VPS strežnikih;
 • Uporabni brezplačniki (varnostne kopije in zaščita DDoS);
 • Dober SLA za nadgradnjo;
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Slabosti

 • Ni možnosti gostovanja v skupni rabi;
 • Pristojbina za nastavitev namenskih strežnikov;
 • Dodatni stroški za cPanel ali DirectAdmin z načrti VPS.

Načrti skupnega gostovanja, ki so se uporabljali med storitvami podjetja Knowhost, vendar ob pisanju tega besedila niso več na voljo. Medtem ko je deljeno gostovanje dober način za privabljanje strank, se je podjetje Knowhost lotilo druge poti, da bi pritegnilo kupce in se osredotočilo na to, da se dotakne druge stranke. Tudi brez skupnega gostovanja ponuja Kemedhost veliko možnosti VPS, s katerimi lahko zadostite večini proračunov in potreb.

Zaključek znanega pregleda

Če imate trg za popolnoma upravljane virtualne zasebne strežnike ali namenske strežnike, bo Kemedhost morda desno od vas. Ta ponudnik gostovanja v zasebni lasti ponuja gostovanje v štirih centrih podatkovnih centrov z vrhunsko strojno tehnologijo, podporo 24/7 in zanesljivo gostovalno infrastrukturo. Knowhost s svojimi storitvami ne cilja na začetnike ali tiste, ki iščejo preprosto možnost gostovanja v skupni rabi, zato je zasnovan tako, da zadovolji potrebe spletnih mest z močnejšimi potrebami po virih..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector